Det här är Valborg i Uppsala!

5e1d77e4cf9036bf8c6259bee9360800.png

Det här är Valborg i Uppsala!


Jag har varit på den grisigaste

458e66061b7c8168d20a195fdfc73b.png

Jag har varit på den grisigaste festen någonsin. Jag är nerdränkt i champange!


B1 och B2

2b6795bafb7031727d0eda5ca6eeb96f.png

B1 och B2


Kvalborg

Jag sitter här som en zoombie och ska vara på Norrlands kl 10. Att grunda inför två dagars festande med att inte ha sovit så bra på två nätter är ingen hit tror jag. Men bara att bita ihop antar jag! Jag får sova som en prinsessa till helgen istället.

Ska duscha och få i mig lite mat. Sedan packa i ordning alla grejer inför kvällens dammiddag. Äntligen får vi klä ut oss till bananer i pyjamas. Det kommer bli så himla kul och jag ser framemot kvällen. Fast just nu så skulle jag bara vilja sova....

När vi hörs nästa gång är oklart för det är mycket just nu... Valborg är STORT i Uppsala!

Hur mycket ska en människa behöva tåla egentligen? Jag önskar att det fanns en gräns. Den gränsen har vi passerat för länge sedan...

Rättvisa?

Jag gjorde ett test härom dagen på facebook. Ett test som skulle ta reda på vilken disneyfigur jag är.
Fråga 4 löd:
Om du fick bestämma, hur skulle världen se ut?
- Att allt är gratis
- Fred på jorden
- Jag bryr mig inte
- Att jag har kontroll över världen
- Rättvisa
- Slaveri

Jag valde rättvisa, för livet är så förbannade jävla orättvist!!!!!!!!!

Ursäkta svordomarna, men orättvisan som förekommer får inte samma uttryck utan dem.

Valborgsväder

Det ser ut att bli helt okej valborgsväder här. Eftersom det firas stort här i Uppsala börjar man redan imorgon onsdag med Kvalborg och då får det vara vilket väder det vill i mina ögon eftersom jag ska vara inne på Norrlands hela dagen. Men på torsdag, då vi ska hänga ute hela dagen, ser det ut att bli strålande sol. Underbart! 
Fredag och lördag ska jag ligga ute och sola och vila upp mig inför sista blocket på T2 - arbetsrätten. Härligt med lite färg på kroppen!

En dag på stan

Hela dagen har jag sprungit på dagen känns det som och jag har inte sovit nåt. Har inte varit trött alls, men nu börjar tröttheten komma smygande. Det blev lunch på Stocken med Malin och Isabelle och sedan shoppade vi lite. Vi har besökt systemet och handlat inför valborg och jag har köpt ett diadem på Gina och bytt ett par skor. Nu är jag nöjdare!
Jag hade ju lovat mig själv att shoppa efter hemtentan, men idag orkade jag inte gå in för det till 100%. Jag åker nog till Sthlm i helgen så jag får shoppa där istället :-) Bättre utbud om inte annat...

Nu jag kom hem pratade jag och mamma om vilken middag jag skulle laga. Hon föreslog supergod potatissallad och med kyckling. Jag tog fram kycklingen och sedan ringde Malin och undrade om vi skulle äta en glass ihop. Det tackade jag inte nej till så jag for in på stan igen. När jag väl var hemma så orkade jag ju så klart inte laga någon mat för nu är det sent och jag ska bara avverka några OTH-avsnitt innan jag kryper i säng. Är sjukt trött just nu, men det känns lite för tidigt för att kunna sova och för ljust!

Tll m iddag blir det nudlar istället. Blä, men det är så mycket en trött student orkar med efter ett hårt dygn av intensivt pluggande. En personlig kock skulle man ha haft också! 

Nu har de kokat klart!

Årets första mjukglass!

-1b0a2b9ba4276b1f2272f587b1178c5.png

Årets första mjukglass!


Sommarjobb

Sommaren har löst sig! Jag har fått sommarjobb! Ungefär 75% från och med första veckan i juli till och med v. 34. Alldeles lagom och alldeles perfekt! Det kommer bli kanon! 4 dagar i veckan inklusive lördagar när jag jobbar helg. Kommer bli så himla bra!

Jag ska tillbringa sommaren på systemet  när jag jobbar och de lediga dagarna på "stranden" (läs: baksidan av mitt hus i solen eller på någon annan mysig plats). En underbar sommar med andra ord...

9.25

35 minuter till godo, rätt bra jobbat tycker jag. Jag ser med spänning framemot publiceringen av poängen för att se om jag lyckats eller ej. Jag har kritiserat, något som man ska vara försiktig med, men jag tycker att jag har kritiserat rätt och ur min synvinkel lyft fram de fel den nya diskrimineringslagen innehåller. Hur lagstiftaren egentligen har tänkt är en annan fråga, något som möjligtvis inte avspeglas i förarbetena.

Nu ska jag maila in den till Urkund som ska granska att mitt arbete inte är något plagiat och sedan ska jag skriva ut det, häfta ihop det plus anonymitetslappen (här är vi alla anonyma i förhållande till den rättade lärare) och sedan cykla till Juridicum och lämna in det i brevlådan.

SEDAN SKA JAG SOVA!
Fast nu är jag inte ett dugg trött faktiskt....


Here we go again

Elin ringde och väckte mig kl 6. Jag har egentligen inte fått så mycket gjort den här timmen, bara försökt läsa och gå igenom. Jag vet inte om det är postivit eller negatvit att jag kritiserar hela lagstiftarens tanke bakom lagen. Men jag kör min grej och håller tummarna för att jag har en bra diskussion.

Jajemän, nu är det enbart 3 timmar kvar. Det borde jag klara! Sedan får jag mig lite efterlängtad sömn. Det känns som om jag är värd det.

Just nu mår jag illa och vill för allt i världen inte ha någon mat. Egentligen skulle jag ha haft gyminstruktion idag klockan 13 så jag kunde börja gymma, men jag orkar inte. Det får bli nästa vecka istället, nu prioriterar jag sömn mer än träning.

Efter klockan 10 är jag ledig fram till måndag morgon. Nästan 6 hela dagar. Är det inte underbart?

 

Äntligen

15,5 timmar senare är jag nästan färdig. Nu orkar inte min hjärna mer i varje fall och jag ska krypa i säng omgående. Det blir ju en tidig morgon imorgon, eller idag rättare sagt.

Bra uppladdning inför Kvalborg och Valborg med lite och ingen sömn alls. Jättebra....

Ska det vara så här vet jag inte om jag vill bli jurist längre... (Eller det är ju klart jag vill! Just nu är det bara en aning bittert...) Tur det inte är hemtentor särskilt ofta.

Klassisk musik

Klassisk musik + hemtenta är en oslagbar kombination. Helt klart en bättre kombination är tvätta kläder och hemtenta för det var inte givande för hemtentan. Tvättmaskinen gick då varm, hela 4 gånger, så det var väl givande för tvättkorgen tror jag. Dock har ju tentan all fokus just nu och därmed tappades det lite av den där, verkar det som.

Helt plötsligt har jag knåpat ihop 9060 tecken. Ljuvligt! Nu återstår lite finslipande och sedan kryper jag i säng. Jag ställer klockan på 06.00. Tror jag måste be någon agera min väckarklocka för jag lär inte vara på topp då.

Jag och Jennie hade ett givande samtal ikväll om bland annat självkänsla. Hon försökte sig även på att förstå min hemtenta och min argumentation och hon höll med mig till 100%. Jag hoppas att vi har rätt i vår diskussion!

Sista rycket nu, snart slår klockan 0.00. Skönt om man låg i sängen då, har ju varit aktiv i 14 timmar med denna tenta, men det är nog önsketänkande. 


Nödproviant nr 2. Ska jag orka m

0-42081c73fdafe7a53bade35846092204.png

Nödproviant nr 2. Ska jag orka med natten behövs nog detta!


8 timmar och 5800 tecken senare

Jag närmar mig målet på 10 000 tecken, men jag har noll disposition! Jag har skrivit om här och där, och nästan upp och ner (om det hade gått). Detta innebär att jag måste omstrukturera och skriva om och knåpa. Tur man lärde sig klippa och klistra när man var liten...
8 timmar är avverkade vilket innebär att det är 16 timmar kvar. Min nödproviant är slut för länge sedan. Man blir hungrig av hemtentor!

Lunchen med Malin och Isabelle var givande. Att diskutera med varandra är mycket enklare än att få ner det på papper. Man får lite respons då. Nu är det som att tala med en vägg...

Jag vet vad jag tycker i varje fall och har en slutpoäng. Nu måste jag bara komma till slutet någon gång!

Bara 16 timmar kvar....

Lite nödproviant. Nu ska jag skr

0-397ee46b2007b0d8af40a8dade08b1aa.png

Lite nödproviant. Nu ska jag skriva så att tangentbordet glöder!


Oj

Redan har 1 timme och 10 minuter gått. Det här dygnet kommer att gå fort! Tentan handlar om diskriminering, inte alls mitt starkaste ämne, men jag får göra det bästa av situationen helt enkelt. Något pluspoäng kanske jag kan plocka tack vare mitt språk som jag fick sådant beröm för i min PM.

Nu går jag in i dimman...

Nästa dag D

Idag gäller det! Om drygt 45 minuter släpps hemsidan och då är det hårt pluggande i ett helt dygn framöver. Tanken är ju inte att man ska sitta 24 timmar, men man vet ju aldrig hur svårt det kan vara. 24 timmar sitter jag då inte, för så länge orkar jag inte vara vaken. Maxpoängen är även här 10 och jag vill ju ligga ungefär i toppen för att ha bra försprång till tentan den 3/6. Viktigt!

Det ska bli fortsatt varmt ute, men mindre soligt. Får jag uteabstinens tar jag med mig datorn ut och skriver på balkongen. Mysigt!

Kring tolv-ett ska jag cykla ut till Flogsta och äta lunch med Malin och Isabelle och surra lite. Blir bra!

Nu ska jag klä på mig och gå ut på en liten promenad för att lufta lungorna lite och ladda upp inför hemtentan. Sedan kör jag!


Nya grannar

Ingen kan väl ha undgått svininfluensan som hägrar i Nordamerika. Läskigt! En pandemi verkar vara på gång! Usch...

Det har flyttat in nya personer i min uppgång idag så det har stökats och bökats hela dagen. Dessvärre tror jag att de ha flyttat in ovanför mig. Jag som enbart har det lyhört ut mot trappuppgången och aldrig har hört grannarna bredvid eller ovanför mig har idag fått stå ut med buller. Det lugnar nog ner sig framöver.

Ser Van Veeteren, fast nu är det Nyheterna. Ska hoppa i säng och se fortsättningen nu. Imorgon är det hemtenta! Wish me luck! Jag har förmånen att ha livlinorna "Fråga publiken" och "Ring en vän".

God natt!


Jag lever livet

Härliga söndag! Har suttit ute på balkongen mest hela dagen. Det har varit lite, men bara lite, disigt emellanåt och nu har molnen dragit in ordentligt. Ändå är det 20 grader ute och alldeles underbart. Det är sådana här dagar som jag inser att jag nog inte vill tillbaka till Norrland igen. Norrland har ju sin charm, men jag gillar sommaren bättre! Tiden får utvisa var i Sverige jag ska stadga mig. Jag är öppen för förslag!

Har varit på spinning i kväll. Skönt! Foten känns nästan helt OK nu, så snart är jag i form igen.

Nu skulle jag egentligen behöva renskriva lite, men OTH är så himla bra. Har kikat på ett avsnitt nu och jag vill bara se mer, mer, mer. Hmm.. Tänk om man kunde göra båda på samma gång! Nä, lite renskrivning först får det bli!

Nästa bok som ligger och väntar

3b0b774f335e7c4456e32ea223a77f54.png

Nästa bok som ligger och väntar på mig i bokhögen.


Dagens läsning. Jag måste nog sl

0-5a32a127cf0d8c491ae16689dadd0d03.png

Dagens läsning. Jag måste nog sluta prenumerera på alla mina tidningar. Jag hinner ju aldrig läsa dem!


En sovmorgon

Sov lite längre idag för att jag ska kunna orka med hemtentan imorgon. Vi har ju 24 timmar på oss, men man vet ju aldrig om man behöver använda allihopa? Det är ju inte tanken, men vill man skriva en bra tenta så kanske man måste utnyttja många tider av dygnet. Jag ser till att vara utvilad i varje fall!

Nu ska jag gå till ICA och köpa mjölk och solskyddsfaktor och vitpeppar. Hade en dröm i natt att jag blev magsjuk så jag ska förebygga det OM jag nu drömde rätt. Sedan ska jag göra en smoothie och sätta mig ute i solen som lyser idag. Underbart! Det jag ska plugga får jag göra ikväll... Här ska solas och läsas böcker så klart! Jag hoppas solen lyser hela dagen, men vädret har fortfarande inte lovat det. Jag hoppas!


Kväll på 26:an

Kvällen blev trevlig även fast vi allihopa var slöa. Det blev kebabpizza till middag, supergott! Fick med mig en matlåda hem också. Sedan såg vi bara på tv och chillade lite.

Jag är sjukt trött och ska hoppa i säng på en gång nu. Måste ju var utvilad inför måndagens stora uppgift!

God natt!

Soliga lördag

Har suttit ute mest hela dagen på balkongen och läst och njutit av solen. Var på lördagsfikat och klämde i mig en smörgåstårtebit, sprang på stan en snabbis och gick sedan till ån där Carro, Carro och Sofie pluggade ihop. Satt och surrade en stund och sedan gick jag hem för att fortsätta sola. Måste nog köpa solskyddsfaktor kom jag på! Det får bli imorgon. Jag hoppas vädergudarna ändrar sig och säger att det ska vara lika fint väder imorgon. Just nu ser det ut att bli molnigt och det gillar jag inte. Värmen verkar då hålla i sig i varje fall och det är ju skönt!

Nu har jag duschat och ska göra mig i ordning. Ska till Sofia och äta middag och bara hänga lite. Mysigt! Aino skulle möta upp oss senare. Resten av ypsorna, förutom Elin, är i Warsawa och har kul ihop. Vi tappra stackare är kvar här i Uppsala och gör det vi är här för - pluggar. Hade det inte krockat med hemtentan på måndag hade jag åkt jag med!

Ha en bra kväll!


Jag gillar min bakgård!

0-4cf96292daba44abe7f11649dbce669f.png

Jag gillar min bakgård!


Det blev spontanfest! Sitter hos

4696054116f5b9c3b10c033f4c0c9cf7.png

Det blev spontanfest! Sitter hos Carro på hennes balkong och dricker vin och har nyss blivit bjuden på middag.


En dag med tjejerna

Åh, mina tjejer är ju för underbara! Vi har gått igenom 7 seminarier tillsammans, alla innehållande avtalsrätten. Vi har suttit på balkongen och ätit lunch i strålande solsken, ätit glass, surrat en massa och bara myst. Det blev väl inte så mycket plugg som vi hade tänkt, men det var riktigt bra ändå! Vi har ju ändå varann på hemtentan.Besöket hos tandläkaren gick bra. Jag lovade att börja använda tandtråd och skölja med flux, så om ett år ska jag se till att vara på risken 0 istället för 1. De pengarna jag sparar kan jag istället lägga på en fin klänning ;-)

Jag skulle behöva renskriva de tre sista seminarierna, men det struntar jag i. Ska sätta mig på balkongen i strålande sol sken och över 20+ för att läsa lite. Underbart!

Vad som händer ikväll är fortfarande oklart. Kanske blir det en öl med Malin, hennes pojkvän Jakob och Isabelle på någon uteservering, annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Men det löser sig, jag har ingen panik... Kanske en spontanutgång?

Ett leende på läpparna

Jag kunde inte annat än le när jag fick det här paketet i brevinkastet. Jag förstod direkt att det var något kul!Och visst hade jag rätt! Tack sötnosar! ♥
Jag sitter och storflinar åt er. Ni är ju alldeles för underbara och jag gillar er! Ni gör mig verkligen superglad här borta i Uppsala. Om ni bara visste... Tänk om jag själv kunde vara lika uppfinningsrika som ni!
KRAM på er!

Just nu har jag ingen användning för medicinen, men det kanske kommer någon dag framöver. Det är sånt som kan gå med snigelpost ;-) Det förgyllde min dag som annars blev urtrist eftersom det visar sig att Jennie inte kan komma hit andra helgen i maj som planerat. Men vad ska man göra när pengar inte växer på träd?


En god glass i solen. Underbart!

699f64f6b6eed22a172ea4fa675e1dee.png

En god glass i solen. Underbart!


Soliga fredag

Soligt värre ute och det är fredag. Kan det bli bättre? Ja, om jag slapp plugga idag!

Om en halvtimma kommer Malin och Isabelle hit och vi ska ha genomgång av seminarier bara för att repetera lite inför hemtentan. Jag har vänt upp och ner på hela lägenheten i jakt på strumpbyxorna jag hade igår, men jag hittar dem inte! Jag blir galen!!! De är ju mina favoriter och jag hade dem ju igår! Jaja, jag har 25% på KappAhl i helgen och det är där jag har köpt dem så jag ska dit och inhandla några par. Nu får jag ta på mig ett par leggings istället och visa min snygga bandagering om vänster fot. Hett! För jag vägrar ta på mig mina "vinterstrumpbyxor"...

Kl 11.20 ska jag till tandläkaren. Spännande... Mindre spännande är att jag kommer få en faktura på ca 600 kr för försäkringen. Tur jag får pengar idag!

Nä, nu ska vi köra järnet med seminarier så jag kan var ute och sola imorgon och kanske på söndag och molntäcket luckras upp. Imorgon tänker jag sola hur som helst!

Och jag får äta mitt fredagsnaturgodis idag. Underbart! Åh, vad jag gillar fredagar! Foten börjar bli bättre nu så imorgon tror jag att jag ska försöka mig på ett jympapass. Blir galen av att inte få träna.

Frukost nästa och lite röjning. Jag kanske hittar mina strumpbyxor till slut.


Dålig fart.

Ett, endast ett, seminarium har jag hunnit med att renskriva ikväll. Dock ett väldigt svårt sådant. 3 kvar och hinner jag dem imorgon bitti innan brudarna kommer och besöker bombnedslaget kl halv nio så ritar jag ett kors i taket. Jag har förvarnat dem om bombnedslaget :-) det var visst ok att besöka Hiroshima för en dag.
Resterande seminarium får jag ha som fredagskvällsnöje. Väääldigt spännande.

Nu ska jag lägga mig, se vädret och sen se 24. Spännande som bara den ju!

Imorgon är det den 24:e ;-)


Kvalborg

På Kvalborg, onsdag alltså, är det Dammiddag på Norrlands och det är självklart ett tema. Temat är barnprogram. Jag och Nina har idag ordnat våran utstyrsel. Eftersom vi även lagar kvällens mat (som är beräknad till 150 personer så det kommer bli ett hästjobb) så ville vi även ha något som anknyter till mat.

Gissa vad vi ska klä ut oss till... Jag tycker det är sjukt bra!ÅM, du får inte gissa för du vet redan :-)


Upp som en sol...

... och ner som en pannkaka brukar man ju säga. Hur nöjd är jag när jag fått veta att tyget till soffan jag vill ha har utgått? Lätt att välja ett nytt tyg här på plats i Uppsala.

Härligt!

Det är torsdag idag, och ni som följer min blogg vet ju att jag gillar torsdagar! Det jag dock inte gillar med denna torsdag är min stukade fot vilket innebär att jag måste skippa kvällens brädpass. Tråkigt, men jag kanske ska njuta av det fina vädret istället ;-)Alldeles underbart ju! Jag blir bara glad när jag tänker på det!

Dagen består först i seminarium och sedan blir det plugg på JB resten av dagen. Ska läsa rättsfall och summera samt renskriva lite. Jag har egentligen inget att göra just nu annat än repetera eftersom vi nu alldeles strax är färdiga med skadeståndsrätten och arbetsrätten börjar vi läsa först om en vecka, efter valborg. Skönt!

Dags att svira om till en klänning och njuta av det fina vädret hela dagen. Man måste ju passa på!

En helt vanlig kväll

Jag struntade i min stukade fot och gick på skivstång ikväll. Egentligen är det ju ett skivstång+konditionspass, men jag gick innan konditionen började. Det hade inte min fot klarat av. Trist, för det är så himla kul samtidigt som det är väldigt jobbigt!

Lagat mat har jag gjort ikväll också så nu har jag mat så det räcker ett par dagar framöver. Jag ligger fortfarande back i renskrivandet, men jag hinner inte med... Får försöka hinna imorgon, eller jag måste ju göra det imorgon eftersom jag, Malin och Isabelle ska träffas på fredag och gå igenom seminarierna ihop och repetera lite.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig. Imorgon har vi sista skadeståndsrättsseminariet. Skönt, T2 lider mot sitt slut..

Idag är det ett och ett halvt år sedan. Du finns alltid med mig Erika.

Matpriserna

Ingen kan väl ha undgått att matpriserna har sänkts nu i veckan. Jag tror inte det märktes ett dugg på dagens handlingslista.
1 mjölk
3 bananer
2 paprikor
och
1 plastpåse
resulterade i 45 kr. Svindyrt!

Nej just det ja, de har ju inte sänkt priserna på frukt och grönt...

Synd att jag inte tog kvittot för jag tycker det verkar ovanligt dyrt? Jaja, så tänker bara urfattiga studenter, för där försvann mina allra sista kronor. Ge mig fredag!


Så förbannat jävla skönt

En stor sten lättade från min mage idag. Innan vi fick tillbaka våra PM och han gick igenom lite om rättsfallen så var jag så jäkla nervös så jag trodde att hjärtat skulle hoppa ur bröstkorgen. Jag behövde dock inte vara nervös alls för jag fick 9 poäng av 10 möjliga. 9 poäng! Sjukt skönt!! Medel ligger på ca 7 har jag hört så jag är över medel med råge.

Det var som Isabelle sa; tänk Lina, du skrev ditt PM på kortare dagar och under helt andra omständigheter är alla andra. Hade du haft samma förutsättningar som alla andra hade du fått 10 poäng.

Faktiskt så måste jag nog hålla med. Veckan innan PM:et skulle lämnas in var så påfrestande och det led ju såklart mitt arbete av, men jag klarade det.

Mitt slagord står fast: Jag är bäst och jag gillar det!
Nu känns AB:et inte så långt bort längre.."Inledningsvis skall sägas att ditt språk är föredömligt och en fröjd att läsa!"
De orden värmde nästan, men bara nästan, mer än ovanstående 9:a.

En av dagarna D

Det blev fort morgon i natt. Tur det är ljust ute på morgnarna, annars skulle jag inte tagit mig upp idag tror jag.

JB hela dagen lång. Jag ska nog ta med min en bok av Adlercreutz och låtsas att jag ska bli bra på avtalsrätt.

Kl 15.15 gäller det. Då får jag tillbaka mitt PM. Det är lite nervöst. Jag hoppas innerligt att det är bra! Efter det blir det basgruppsmöte kl 16 och sedan tänker jag inte plugga mer idag, utan jag ska väl renskriva ett eller annat seminarium. Jag skulle även behöva laga mat, men vet inte riktigt vad jag ska laga? Tror det får bli detta för bönor, fetaost, lök och krossade tomater har jag hemma. Men jag ska koka ris till också.. Värsta vegetarianmaten och jag som är så anti det, men jag tror det där kan bli gott! Kan det bli den 25:e snart?

Nä, nu har jag svamlat nog. Hörs senare!


Spontankväll

I sista minut, liggandes framför TV:n med foten i absolut högsta läge på ryggstödet och kikandes på OTH, smsar jag Aino och säger att jag inte orkar ta mig ur soffan och pallra mig till Norrlands. En kvart senare ringer Elin och tycker att jag absolut ska komma dit. 2 vinglas senare och 2 timmar senare kom jag hem efter en massa surr och skratt. Sjukt kul! Det måste göras om! Tyvärr, tyvärr missar jag ju Warsawa där 7 underbar ypsor ska tillbringa helgen.. Jäkla hemtenta som ska krocka!

Nu blir det sängen omgående om jag ska orka med morgondagen. Och foten i högläge! God natt!

Bad day

Dagen har gått så sakta och sista seminariet inom skadeståndsrätten är bland det tråkigaste jag någonsin har gjort. Jag trodde vi skulle få slippa EKMR fram tills T6, men icket, här plockar de fram konventionen igen, men nu tillsammans med skadeståndsrätten.

Det värsta är väl att jag gör så gott jag kan, men ändå kan jag inte svara på frågorna. Jag förstår inte vad de vill ha ut av seminariet alls. Då försvinner all disciplin på en gång!

Ont i foten har jag också. Kanske kan stämma lastbilsföretagen. Det föreligger ju faktiskt ett orsakssamband, för hade inte lastbilen varit i vägen så hade jag inte behövt ta en omväg och hoppa över räcket och landa snett. Jaja... Kul med träningen, den rök ju på en gång. I och för sig är det vilodag idag, men imorgon då? Och framöver? Jag vet inte om jag har stukat foten ordentligt någon gång, så jag vet inte hur länge det tar för den att läka heller..
Betty har också stukat foten, så vi kan bilda en klubb. Hon sa att nu har hon all anledning till att bli proffs på straff- och processrätt. Jag instämmer och säger att jag har all anledning att bli proffs på förmögenhets-, fordrings- och skadeståndsrätt. In my dreams...

Orvars ikväll, om jag orkar ta mig dit med min fot...

Vågar du?

Återstår att se om jag vågar när det blir besök på Grönan nästa gång!

Min onda fot! Hoppa aldrig ner f

0-12602b1ef32128dd886c3efa581b239a.png

Min onda fot! Hoppa aldrig ner från någon hög höjd när du har skor med klack på, för då är sannolikheten stor att du stukar foten...


All day long

Det bästa med att kliva upp och börja plugga kl 8 är att jag inte behöver plugga så länge utan det går rätt fort att göra mina 8 timmar. Det är nog det enda bra, om jag tänker efter.

Seminarium kl 8.15 till 10, därefter JB hela dagen. Ska luncha med Carro. Vi har inte setts på evigheter så det blir trevligt! Jag har då det jag gör idag och går nog ändå inte hem förrän vid 18 som det ser ut nu, eller när jag blir färdig med torsdagens seminarium.

Kl 19 ska några tjejer från Ypsilon träffas på Orvars och äta ihop och umgås. Jag står i valet och kvalet om jag ska gå eller inte gå. Får känna efter under dagen helt enkelt. Nu är jag då så trött så jag skulle inte vilja göra något, men jag hinner nog rycka upp mig!

Idag är det 3 år sedan jag tog körkortet! Vad tiden går snabbt egentligen. Jag minns den dagen som igår. Har nog aldrig varit så nervös förut....

Nog om detta, dags att göra sig i ordning.


Känslosam kväll

Det är ingen hit att försöka skriva seminarier och se tv samtidigt. Först Miraklet på Hudsonfloden och sedan Spårlöst. Känslosamma program båda två och jag har gråtit en skvätt. Emellan tårarna kunde jag skriva lite i varje fall och ett seminarium kan jag nu lägga till handlingarna. Skönt.

Jag står i valet och kvalet om jag ska se Misstänkt ikväll eller inte. Det slutar ju rätt sent, eller sent och sent, men jag har seminarium kl 08.15 imorgon och då kan det blir sent. Jag behöver alla de sömntimmar jag kan få! I natt har jag nästan gått i sömnen har jag insett såhär i efterhand, eller i vart fall gjort saker i sömnen. Eller så var jag nog bara riktigt, riktigt trött så jag inte kom ihåg det.
Jag var helt säker imorse att jag hade båda örhängena på mig när jag stod framför spegeln. Jag tänkte verkligen på att båda fanns där. När jag sedan sitter på JB så inser jag att jag har tappat ett. Jag blev sur såklart för hur kul är det med ett udda örhänge? Men när jag kommer hem inser jag att örhänget ligger på hyllan ovanför sängen och då uppkommer ett svagt minne av att jag nog tog av mig det i natt.

Jag har skrivit ut 42 A4-sidor innehållande endast 3 rättsfall som jag ska läsa imorgon. Det ena fallet är på 26 sidor! Där hoppar jag över tingsrättens domskäl och hoppar direkt till HD. Hur ska jag annars hinna med både seminarium, läsning och sedan göra nästkommande seminarium? Nej, det hinner jag inte om jag ska läsa alla 42 sidor. Inte en chans...

Nej, godnatt på er!

Min cykel

Min cykel skulle behöva en uppfräschning. Jag tror kedjan måste smörjas.. Det är en stor skillnad på cykeln som jag hade igår på spinning och min knackiga pärla. Jag tror jag får sätta Mors HG i tjänst när de kommer hit första helgen i maj. Jag vet inte om han vet om det, men jag och mamma har planerat det i varje fall och då har han nog inte så mycket att säga till om :-) Du kan ju planera in det från och med nu! ;-)

Då ska jag och mamma göra fint på min balkong. Trädgårsmöblerna ska ner och uppfräschas, jag vill lägga in sånna där golvplattor så jag slipper se det fula betonggolvet och vi ska plantera blommor och göra det mysigt. Då kan jag sitta där ute jämt när det är fint väder ute. Underbart! Jag längtar tills blommorna står där. Oj oj :-) Men vem som ska vattna mina blommor i sommar är dock fortfarande väldigt oklart..  Tror jag får göra som i en bok jag läste; ställa dem i badkaret och fylla på med vatten. Fast jag har ju inget badkar ens... Hmmm....


Slö

Det har varit tröttsamt idag, fastän jag sovit mycket (tycker jag) i helgen. Till slut visste jag inte ens vad jag läste och då är det illa och jobbigt! Speciellt när man vet att det man läser måste gå in i huvudet.

Har varit och tränat och just ätit middag. Nu ska jag renskriva lite och få ordning på mina papper som ligger och dräller över hela lägenheten.

Det har varit strålande sol idag, men fortfarande kallt ute. Brr... Ge mig sommar! Men till helgen ska det bli fint, fint, fint! Titta själv! Dock ska jag ju plugga heeeela helgen inför hemtentan. Jippie...

Jag har MMS-bloggat idag, men allt verkar inte ha kommit upp.. Hmm, what's the problem?


Roligare än såhär blir det inte

2eb541c26111fb80e315f63f49c8e0f8.png

Roligare än såhär blir det inte idag..


Ny vecka

Då var det måndag igen. Nästa måndag kommer jag sitta på helspänn för då utdelas hemtentan och 1,5 h.. Men den här veckan ska jag repetera och planera så att jag kanske inte behöver vara så nervös ändå.

Ska iväg till JB nu och plugga. Basgruppsmöte kl 13 och sedan sitter jag kvar på JB tills jag ska iväg och träna kl 17.30. Sedan ska det renskrivas! Minst 2 seminarier ska jag hinna...

Snart 6 veckor kvar till tentan. Bäst att börja lägga upp tentaplugget snart. Jag lovade ju mig själv förra terminen att börja i tid, så då ska jag slå slag i saken!

Ha en bra start på den nya veckan allihopa!


Söndagkväll

Jag har renskrivit idag, men jag hann inte med allt jag hade tänkt. Får bli mitt kvällsgöra i veckan med andra ord.

Var på spinning ikväll för första gången på flera flera år. Tror det senast skedde på våren -05 om jag inte missminner mig. Det var länge sedan. Det var himla kul! Jag fegade dock ur lite och drog inte på lika mycket som jag hade kunnat. Men nästa gång, då jäklar!

Har lagat mat ikväll och det är i stort sett det enda jag har gjort. Så nu har jag mat resten av veckan. Med 100 kr på kontot och 4 dagar tills studiebidraget kommer så gäller det att leva knapert de sista dagarna.

Nu ska jag lägga mig i sängen, se lite TV och läsa lite.

Söderhavet

Bjuder på lite bilder från i fredags. Blir inte så många för det tar en evighet att ladda upp dem, som vanligt...

Bord 1


Bord 2


Martina och jag.


Finalisterna i "Hela havet stormar"


Och vinnaren är..... JAG!!


Glad vinnare!

Oj ojFår jag smäll på fingrarna för att jag gillar den här låten?

Söndagsfika

3fa61d1f5a53d35cbfbc07d573593630.png

Söndagsfika innehållande mormors goda bullar!


Hemma-plugg

Jag fick mig en sovmorgon idag med. Skönt! I mina ögon är det sovmorgon att sova till 10.

Jag står i valet och kvalet om jag ska gå till JB och plugga idag eller om jag ska sitta här hemma. Hade jag haft mina utemöbler på balkongen hade jag kunnat sitta ute i solen och renskrivit. Målet är ju att hinna allt idag, men det återstår att se hur mycket jag hinner. Jag måste i varje fall vara färdig till helgen! Det kändes jobbigt att göra sig i ordning och gå dit när jag kan sitta här hemma i myskläder, men jag får nog mer gjort på JB faktiskt. Hmm... Nej, jag stannar nog hemma ändå. Det är ju rätt lättsamt plugg att bara renskriva.

Jag måste i varje fall gå till Body Shop och använda upp mitt födelsedagserbjudande som går ut imorgon. Får ta en break och gå dit senare i eftermiddag. Hoppas att Rebecca jobbar!

Shoppingbehov

Jag har haft det himla bra ikväll. Ätit ost och kex och tittat på TV i min ensamhet. Nu ska jag lägga mig i sängen och invänta fortsättningen av Phone Booth. Det är ett plus i kanten att ha TV i sovrummet har jag insett!

Det kliar i fingrarna på mig. Jag hittar så mycket fina kläder som jag vill köpa! När hemtentan är avklarad den 28:e april får jag fira det med en liten shoppingtur. Jag längtar.. (tills jag får shoppa alltså, inte till hemtentan)

I love Mavala!

25adc2ab266ea47d3e5b6a3ac4eb74c1.png

I love Mavala!


Lina-tid

Träningen var sjukt rolig idag! Oj, oj.. Ett himla bra pass! Åkte hem, åt middag och sedan somnade jag i soffan. Nu är jag riktigt trött! Skulle kunna gå och lägga mig för kvällen känns det som, men det är ju ingen bra ide.

Har varit på ICA och handlat lite ost inför kvällen. Ska äta ost och kex och se Robinson. Hade även tänkt hyra en film, men det var kö till apparaten, så det fick vara. Får nöja med med OTH istället när Robinson är slut om jag inte hittar något annat på TV:n. Phone booth, A guy thing och In the Cut går på TV:n, men jag vet inte om jag vill se någon av dem.

Skönt med ensamhet ikväll och Lina-tid. Det var länge sedan jag var helt ensam en kväll på helgen. Skönt ska det bli! Återstår bara att se hur länge jag orkar hålla uppe mina gröna.

Ha en bra lördagkväll!

Vårtecken

Våren är verkligen här nu. Lite mer värme skulle dock inte skada. Idag är det strålande sol, men kallt och blåsigt. Så mer värme tack!

Snart är det sommar!


Njut av bilderna!


Föreningskväll

Oj, vad kul jag hade! :-) Sittningen var bra, god mat (så klart) och god dricka. Alla vi svassade runt i strandiga sommarkläder och låtsades att vi var på en sandstrand i Söderhavet. Tre olika lekar lekte vi. Först en "gissa låten"-lek, sedan "Hela havet stormar" som jag självklart vann, och sedan "Limbo". Den vann jag inte, men det var nära på. Jag var inte så vig som jag trodde...

Efter vi städat bort och dansat så gick vidare till GH som hade 04-släpp. Jag har turen att gå in med Martina på hennes KK-kort. Man går före i kön och får ta med sig en kompis gratis. Tror ni jag också vill ha ett sånt kort? Ja, ja, ja, ja, ja.

Efterfest på 24:an på Studentvägen i bastun, men jag orkade inte med det så jag cyklade hem istället. Kom hem halv 4 helnöjd och somnade på en gång. Skönt!

Tog en liten sovmorgon imorse. Hade ju tänkt hinna träna kl 10.30, men jag försov mig till det. Får bli 14.30 istället. Nu ska jag sätta mig och plugga lite, eller ja renskriva rättare sagt. Det är mitt helgsgöra och denna gång ska jag komma ikapp med allt! Så skönt det skulle vara!

Fredag

Sådär, nu är jag färdig med dagens pluggning. Lunch med Betty på Åhléns restaurang och nu sitter jag här och surfar lite. Dags att hoppa in i duschen och göra sig i ordning. Kl 15 ska jag vara på Norrlands och laga mat inför kvällens fest. Kommer bli så himla kul!

Ha en bra fredag eftermiddag och kväll!

Fällande dom

Tingsrättens dom angående Pirate Bay-fallet: 1 års fängelse och tillsammans skall de betala skadestånd på 30 miljoner kronor.

Konversation mellan Aftonbladets reporter och advokaten Jan E Samuelsson.
-Men det är ju just medhjälp till brott mot upphovsrättslagen. Är det inte just det han har gjort genom att tillhandahålla sladdarna?
-I så fall så har ju BMW gjort medhjälp till brott genom att tillhandahålla bilar som det går att köra för fort med.

Jag gillar Jans kommentar skarpt!

Men än är inte det sista ordet sagt. Fallet kommer säkerligen gå hela vägen upp till HD och sedan blir det värsta prejudikatet. Ska bli spännande och se hur det hela slutar.

Snart helg!

Då var det fredag! Ska göra mig i ordning och gå på JB för att plugga fram tills 12. Då ska jag och Betty luncha ihop, antingen på Stocken eller Värmlands. Vi har inte setts på två veckor så det ska bli kul att ses. Vi som brukar ses nästan varje dag...

Efter lunchen måste jag hem och göra mig i ordning inför kvällen. Kl 15 ska vi börja laga mat inför kvällens föreningskväll. Kommer bli sjukt kul! Kameran följer med så klart...
De 5 timmars plugg som jag missar idag får jag ta igen i helgen för jag ska plugga heeeela helgen. Eller nästan i varje fall...

Vart är världen påväg egentligen? Tragiskt...

Time for bed

Nu ska jag hoppa i säng och invänta 24 som börjar alldeles strax. Har tyvärr missat flera avsnitt, men jag kanske kommer in i det ändå. Det är ju så bra!

Jag och Jennie har surrat en massa ikväll och planerat inför hennes resa hit. Jag längtar tills dess så att jag nästan spricker. Hoppas, hoppas, hoppas att allt går vägen... Måste ringa Ida i helgen också och försöka få henne hit samma helg. Jag tror inte det är helt omöjligt. Det lät i vart fall inte så enligt Jennie ;-)

Sängen nästa! Imorgon är det äntligen fredag igen..


Påsken 2009

Nu ska ni få er uppdateringen som jag lovade i tisdagskväll. Bättre sent än aldrig.

På fredagmorgonen åkte vi upp till Grannäs. Väl framme möttes vi av hela släkten plus två nya tillskott. Världens sötaste små kattungar. Tror ni man blir sugen? Jajemän! De små liven fick inte vara ifred. Alla ville hålla, gosa och leka med dem. Jag blev tillfrågad om äran att vara kattvakt på Kristi Himmelfärdshelgen och det tog jag på mig på en gång! Efter det är jag nog fast.


Zamanta och Zindy

Vi fikade och pratade en massa. Sedan klädde vi på oss och körde ut till Avan. Vi fikade, myste i solen som sken i cirka 5 minuter och då var det värsta sommarvärmen. Jag pimplade lite och fick två abborar. Till slut åkte vi hem och där väntade mormors goda palt. Jag åt tills jag fick paltkoma. Supergott! Längtar redan tills nästa gång det blir palt. Jag och mamma gick på en snabb paltskola, men jag vet inte om vi lärde oss så mycket egentligen? På kvällen såg vi Talang 2009 och sedan spelade jag, Elin, Elin, mamma, Reidar, Ebba och Jesper Vilda Gester. Vi hade så himla kul! Det var länge sedan jag skrattade så mycket. Fram till midnatt spelade vi och sedan gick vi ner (upp) till stugan för att sussa. Vi fick pulsa fram i meterlång snö som inte bar alls.Snöbollskrig är givet

Ebba och jag


Pimpeltajm

På lördagsmorgonen vaknade vi vid halv nio och sedan gick vi upp och fikade (åt frukost). Sedan bar det av till Rödingträsket. Strålande sol och alldeles, alldeles underbart. VI fikade, grillade och myste i solen. Min fiskefångst den dagen blev 5 fiskar. Inte illa för att vara mig! Jag fiskade som aldrig förr och jag och Joel stannade var till sist för det var så himla kul. Sedan åkte vi hem till stugan, åt middag, såg Robinson och sedan fortsatte vi att spela. Denna gång var alla med förutom mormor som satt och tittade på istället. Det var så himla kul även denna gång. Vi spelade igenom alla brickor och de är inte få. Vet inte hur många omgångar vi körde och vem som vann i slutändan egentligen, men jag tror det var Elin och Elin som vann flest gånger.


Strålande sol


Mamma fixar brasan


Ebba strålar som en sol


Soldags


Smaskens!


Elin, Jesper, morfar och Reidar


Jag vilar lite i snön


Zindy, min favorit!På söndagsmorgonen fick jag äran att köra Elins skoter tillbaka till Storuman. Kul som bara den! Joel tog täten och jag hängde tätt efter. Från början var jag rätt nervös för jag brukar inte vara den som kör skoter, utan jag har mest åkt i alla mina år. Och nu var det ju inte bara över sjön jag skulle köra, utan det var flera herrans mil. Fort var vi framme i varje fall. Väl hemma packade vi ihop lite fika och sedan åkte vi ut med pappa en sväng. Fikade och myste tills det började blåsa så då får vi ut och körde en sväng. Det skulle vi aldrig ha gjort. Jag körde fast två gånger, ordentligt. Ena gången mitt ute på sjön där det bara var slask under ett tunt snölager. Vattnet gick upp till knäna. Andra gången körde jag fast mitt ute i skogen (eller "stranden") där det inte bar alls. Jag kan inte köra skoter i sådana förhållanden, det har jag lärt mig!


Ungefär vid Stora Bron ♥


Här körde jag fast 2 gånger. Otroligt! Tur jag hade lillebror till hjälp.

På kvällen gick jag till Blå Kupan och åt god mat, drack gott vin och bra sällskap. Riktigt, riktigt trevligt hade jag! Ser framemot en uppföljare! Kameran fick tyvärr inte följa med eftersom jag hade den i Grannäs. Lite synd, men det kommer fler gånger.

På måndagen körde vi ut till sjön i Norrberg. ÅM och hennes familj kom och joinade oss. Solen sken och vi hade himla trevligt. Gott fika och gott torrkött. Smaskens! Jag och Åsa solade på renskinnet och mådde alldeles underbart!

På kvällen åkte jag förbi och sa hejdå till Maria och Jennie. Sedan hyrde jag, pappa och Joel en film och sedan åkte vi hem och såg den. Jag tyckte den var rätt bra, men jag tror inte karlarna i huset höll med mig.. Massa godisätande och det var gott. På Statoil har de ju mina favoritgodisar, hallonmumrikar. Supergoda! Här i Uppsala har jag bara hittat dem på ett ställe, där det var svindyrt godis...

Det var min påsk det! ♥

Världen är liten

Idag var världen verkligen liten. När jag skulle korsa gatan och cykla över till Norrlands för styrelsemötet med Ypsilon så ser jag Stefan Ärlebrant komma cyklades mot mig. Jag hejar och han tvärnitar. Trevligt att träffa lite Storumanfolk bland alla storstadsbor.

Efter mötet cyklade jag hem, bytte om och sedan vidare till Friskis. Styrkemedel stod på träningschemat. Efter passet så hör jag en karl säga att han ska till Storuman i helgen till sin syster. Vi går ut samtidigt och jag kunde bara inte låta bli att fråga om han sa Storuman. Nyfiken i en strut som jag är, men som StAnnapanna sa: "Det är bra att vara nyfiken, man lär sig en hel del då." Johodå, han skulle till Storuman, eller rättare sagt Skarven. Jag sa att jag kom från Storuman, eller rättare sagt Stensele. Det visar sig sedan att han är Christoffer Råboms morbror.

Världen är allt bra liten ibland...

Early morning

Jag har seminarium kl 8.15-10 och därefter blir det plugg på JB hela dagen fram tills 17 då jag ska på möte med Ypsilon på Norrlands.

Ikväll blir det träning och renskrivning. Jag hann inte alls med målet jag hade tänkt till förra veckan, att bli färdig med all renskrivning då, men jag får försöka hinna med det den här veckan istället! Det blir plugg på söndag också..

Det är så skönt att jag fick färg i ansiktet när jag var i Grannäs nu i påsk. Svart på en kvart funkar kanonbra! Jag behöver inte ens sminka mig, så jag har lite sommarkänsla över det hela. Skönt! Hoppas på bra väder till helgen så jag kan sitta ute och sola, men det ser inte så lovande ut faktiskt. Det ser till och med ut att bli kallt, bara några få plusgrader.

Nej, nu måste jag ta och göra mig i ordning... Ha en bra torsdag!


Swisch

Dagen har gått fort, men jag hann inte alls med allt jag hade tänkt. Får lägga på ett kål imorgon. Det märks när man tar ledigt en stund. Det blir så svårt att komma in i rutinerna igen då.

Samma sak med träningen. Har varit på skivstång+kondition ikväll och det var så skönt att få röra på sig! Men eftersom jag inte tränat på en och en halv vecka var det jobbigare än vanligt!

Jag misslyckades med min smoothie ikväll. Hela innehållet for på bänken.. Jag hade tänkt bjuda på en bild, för det blev verkligen kaos, men jag besparade er det. Så kul ska ni inte få ha idag :-)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det sängen på en gång. Vi har seminarium kl 8.15 imorgonbitti.

Jajemän Ebba, du hade rätt. Det är Erikas klass. Där gick hon i klass 3.

Hjälp igen

Ge mig lite tips och råd på vad jag kan ha på mig på fredagkväll. Det är föreningskväll och vi ska sitta tillsammans med A-laget. Temat är Söderhavet och det får tolkas hur det vill.

Nå, vad ska jag ha på mig?

Laga mat

Nu kan jag laga mat tack vare Emelie och hennes Henrik.De kom hit och hämtade mig och gasoltuben, som jag monterat lös alldels själv. Sedan åkte vi på OK först, men de hade inte den tub vi skulle ha, så det blev Statoil. Sedan följde de så snällt in och Henrik skruvade fast den igen. Jag har lovat att bjuda dem på middag någon gång som tack på hjälpen! Elin, ge mig tips på någon god veg. mat, för Emelie är vegetarian.

Dags för matlagning!


Lill-lördag

Skönt att få sova i min säng igen, även fast den där hemma är snäppet skönare faktiskt. Har sovit som en stock hela natten och det var skönt att få sova ut lite.

Ska göra mig i ordning och traska iväg till JB och göra morgondagens seminarium. Vi har basgruppsmöte om det kl 15. Därefter ska jag lösa problemet med gasen.

Träning ikväll! Vad det blir återstår att se, men jag hoppas det blir någon plats ledig på skivstång+kondition. Jag gillar det!

Det är redan onsdag! Snart helg, igen.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN IDA!

Dagen jag ej har väntat på

Där står jag och steker köttfärs och ser plötsligt att lågan sakta men säkert försvinner. NEJ! Gasen är slut.. Spaghettivattnet har inte ens börjat koka upp och jag har halvstekt köttfärs och lök i stekpannan. Där försvann morgondagens lunch, eller rättare sagt min framtida mat.

Vad gör jag nu? Jag måste ragga någon med bil. En sån här dag skulle jag ha haft en bil på bakgården. Att släpa runt på en gastup på cykeln genom halva Uppsala känns inte så roligt. Jag är ju lite smått kär i Annas Nissan Micra, den skulle vara perfekt till mig. Bra storlek.

Känner jag någon med bil här? Nej, för min räddare i nöden (Mange) är i Storuman. Och montera lös gastuben känns inte heller så spännande faktiskt. Jag kan inget om sånt. Därför skulle jag haft en karl också.

Antingen blir det äcklig micromat framöver eller halvrå köttfärs och okokt spaghetti. Tur jag har ätit ordentligt idag!

Okej, jag erkänner. Det är med gråten i halsen som jag inser att jag måste göra det här helt själv. Att koppla lös gastuben gör mig livrädd och sedan koppla dit den igen skrämmer mig ännu mer. Men det är bara att bita ihop, svälja bort klumpen i halsen och inse att det bara finns jag och bara jag som kan göra det här. Det är nog ännu ett steg in min mognadsprocess och det ger säkerligen enorma vuxenpoäng...

Bra start på veckan här i Uppsala.

Ett gammalt skolkortGissa vems klass?


Uppsala

Det känns inte alls lika jobbigt att vara tillbaka som det kändes efter första gången hemma. Jag trivs här så himla bra och det är underbart att bo här under studenttiden. Jag kunde nog inte ha bott på ett bättre ställe!

Hemresan gick kanon! Vi åt supergod mat hos Annas moster och jag åt tills magen stod i fyra hörn tror jag! Smaskens! Hoppade in i bilen efter middagen och så var vi i Uppsala på en grisblink. Mina blommor har överlevt torkan, tack och lov.

Nu ska jag laga spagetthi och köttfärssås så jag har matlåda till imorgon. Sedan blir det TV:n resten av kvällen. Det är dubbelavsnitt av DH ikväll. Underbart! Kompensation från förra veckan antar jag...

Imorgon återgår jag till vardagen. Nedräkningen har börjat tills sommarlovet. Prick 7 veckor imorgon tills jag ska skriva tentan. Dags att börja tänka på tentaplugget?

Hemresa

Sådär ja, nu sitter vi i bilen på väg neröver. Johan är chauffören och jag och Anna vi surrar ihop, sover lite grand och nu bloggar vi snart ikapp tror jag. Har lämnat Sundsvall och MAX med en glass i handen och nu blir det Gävle nästa. Där ska vi stanna hos Annas moster som ska bjuda på mat. Därefter blir det Uppsala. Hoppas att mina blommor har överlevt hettan som har varit söderöver den senaste veckan.. Jag glömde dra ner persiennerna...

En utförligare beskrivning av påskhelgen kommer senare ikväll när jag är hemma igen.

Det är strålande sol ute och varmt. Snart kan man kalla det för sommar! Jag längtar!!

Förresten, den 8-10 maj får jag besök av Jennie. Gissa om jag längtar?! Det är bara 3 veckor kvar tills dess på fredag, vilket kommer gå superfort. Tänk att få rå om henne en hel helg. :-)

Det är bara 7 veckor innan jag är hemma i Storuman igen och jag har sommarlov. Det längtar jag också till.♥
Oj, vad jag längtar till mycket, men det är så det ska vara!

Långfredag

Uppe med tuppen och iväg! Nu bär det av till Grannäs!

Det snöar och är mulet ute just nu. Trist. Det ser tydligen inte ut att bli bättre idag heller.. Men man kan vara ute ändå!

Nu ska jag packa det sista och sedan kör vi iväg. Mamma och Reidar, kusinerna och mormor och morfar väntar på oss däruppe. Trevligt... :-)

Ha en bra påsk allihopa!

Första påskdagen

Jag och pappa var på RA:s idag och hittade en soffa.. Nu gäller det bara att bestämma tyg, det är det som är svårast! Blir att besöka MC på måndag kväll och se hur hennes soffa ser ut och fundera lite till..

Har lunchat länge med ÅM idag, handlat på systemet, hälsat på både Statoil och OK och lagat middag. Imorgon bär det iväg till Grannäs. Mysigt. Kl 8 går bilen så det blir en tidig morgon imorgon. Stannar till lördag kväll eller söndag morgon. Sedan blir det att spendera resten av påsken med pappa.

Jennie ska nog komma förbi stugan och hälsa på på lördag, för då är de i Ullisjaur som bara ligger en bit ifrån Grannäs. Kul!

Nu blir det sängen och lite läsning. Har cirka 20 sidor kvar i Känd till 4% och nästa på bok i bokhögen är Rosario är död, en bok jag fick låna av Anna i helgen.

Sängläge nästa!


Spotify

Nu är jag med i gänget som har Spotify, inte bland dem som inte har. Hur enkelt som helst att fixa faktiskt, utan invite från en vän. Tur jag har Hannes som informerar mig om hur jag ska möta alla hinder här i världen.

Härligt! Eftersom jag är laglydig (?) blivande jurist och inte laddar hem någonting alls så har Youtube varit min musikmaskin tidigare, men nu struntar jag i det och använder Spotify istället. Wonderful!


Pics


Övre raden från vänster:
Nina, Martina, Nina, Anna, Ellie, Aino, Jag, Elin och Marie
Sittandes:
Malin, Sofia och Susanna

Snyggingar i strålande solsken!Bilderna är tagna på förminglet hos Anna innan SkvaderDam.

Här och här finns bilderna i högupplösning.

Skärtorsdag

Idag hade jag tänkt sova min skönhetssömn och sova tills jag vaknade, men 08.39 slog jag upp mina gröna. Okej, jag sov tills jag vaknade, men jag hade ju sett framemot att få sova ännu längre. Just typiskt, men jag var ju rätt pigg ändå. Låg i sängen och läste en stund, men nu har jag tagit mig upp.

Jag ska luncha med ÅM idag och sedan ska jag och pappa kolla på soffor på RA:s. Lite inspiration är ju aldrig fel! Vad dagen sedan har att utvisa vet jag inte riktigt ännu, men det återstår att se. Jag tar dagen som den kommer helt enkelt.. Underbart!

Snön faller utanför fönstret och jag bara myser. Lite tråkigt att åka ifrån värsta försommarvärmen bara, men jag tar igen det framöver istället! Fanny som inte är hemma på påsk kan ju glädja sig med att det är fint väder söderöver!
Bilder från SMHI

Stensele ♥

Vilken omställning! Att komma hem med vårskor och sommarjacka till snöslask. Det är mer snö nu än när jag var hemma sist.. Det var en pärs att ta sig från bilen in till huset. Tur Jennie och Maria körde iväg direkt och missade se mig stapplades, halkandes och plogandes med resväskan in till huset. Jag tar omgående fram vinterskorna och ullkappan!
Det var så trevligt att de kom och hämtade mig. Blev så glad av att se dem stå och vänta på mig i väntsalen. Kärlek! ♥

Flygresan gick bra och jag fick se en kändis till och med. Inte illa för att vara resan mellan Stockholm-Storuman, men hon är ju i och för sig norrlänning hon med.

Har kvällsfikat lite nu. Smaskigt! Nu har jag påsklov och ska bara mysa (nästan iaf). Skadeståndsrättsboken på 500 sidor fick följa med hem och jag borde öppna den, men just nu har jag inte lust. Nu vill jag bara läsa skönlitterära böcker!VI SES!


At the airport

Jag och Emma hade en riktig mysig stund från det att vi satte oss i tåget tills vi skiljdes åt för ett tag sedan. Vi surrade om allt från himmel och jord och satt och smuttade på supergoda smoothies tillsammans. Tänk om jag själv kunde göra så goda! De var ljuvliga..

Hennes plan gick lite tidigare än mitt, tror det lyfter i detta nu ungefär, så nu sitter jag här ensam. Får väl se om det dyker upp någon "Storumankändis" närmare avgång, planet är ju ändå fullt och någon av dem borde jag ju faktiskt känna..

Jag trivs så bra här på Arlanda. Jag skulle vilja resa jämt :-) Synd bara att det är hutlösa priser här!!!

Kl 20.15 hämtar Jennie och Maria mig på Storumans flygplats. Mysigt vill jag säga. Jennie var världens gulligaste som för 7 veckor sedan proppsade på att få hämta mig ikväll. Sötnos ♥

Packat och klart!

Väskan står i hallen och väntar och det sista som ska packas ner är datorn. Fast jag vet att jag är dålig bloggare när jag är hemma så kan det vara bra att ha med den ändå, speciellt på bilresan ner igen. Då kan jag och Anna blogga ikapp...

Bussen till stationen går kl 14.46, tåget till Arlanda kl 15.13 och flyget kl 18.30. Jag är alltså ute i god tid, men jag har ju datorn med mig och lite roar barnen brukar man ju säga.

Jag har fått en nästintill skinande ren lägenhet också, så nu känns det trevligt att komma tillbaka hit!

Vilken omställning det kommer bli när man kliver ut ur planet i Storuman i sommarjackan, men jag vägrar ta på mig ullkappa, eller ännu värre täckkappan, i denna värme.. Folk skulle ju inte tro jag var klok. Så jackan har jag tryckt ner i resväskan. Tur jag ska lämna en massa kläder där hemma för vem behöver underställ här i Uppsala? Har aldrig använt det på hela vintern så jag tror inte jag får någon större användning för det här.

Time to go!

Hemgång

Jag försov mig imorse, så klart. Har sovit kasst hela natten, så det är väl därför. Tur att vi har den akademiska kvarten här i Uppsala som innebär att vi alltid börjar kvart över en hel timme, för annars hade jag inte hunnit i tid. När universitetet här i Uppsala startade och folk inte hade några klockor så beräknade man att det skulle ta en kvart för eleverna att ta sig från hemmet och till skolan från det att domkyrkans klockor slog, därav den akademiska kvarten som fortfarande håller i sig. Där talar vi om tradition!

Jag struntar i JB idag och är hemma och packar och städar istället (jag vet, jag har sagt att jag ska städa hela veckan, men det har aldrig blivit av på grund av tidsbrist). Jag och en Emma från klassen ska åka till Arlanda ihop för hon är också norrlänning, från Luleå till och med. Trevligt med sällskap! Vi ska åka kvart i tre med bussen till stationen och sedan vidare till Arlanda. Jag är ute i god tid, men det är jag så gärna när jag har sällskap. Sedan älskar jag Arlanda!

Nu ska jag poppa musik och städa lägenheten kliniskt ren!


Packning

Jag är sämst på att packa. Väskan är redan full och jag har inte fått med mig allt jag vill ha. Gissa om jag gruvar mig inför sommaren när jag ska ha med mig i stort sett hela garderoben? Jag får börja slussa hem i förtid! Det finns inte en chans i världen att jag får ta med mig allt jag vill på planet.
Men jag börjar bli bättre på att packa, det är ju positivt.

Ikväll berättade jag för Ida som är på andra sidan jordklotet att jag har hört ryktas om att Nyfiket har stängt, för alltid. Då säger hon såhär:

"Det var det sämsta jag har hört sen jag kom hit. Det var skandal"

Jag kan inte annat än hålla med... Jag kommer sakna alla goda luncher som jag åt där hela förra sommaren...

Nu ska jag krypa i säng. Vi har seminarium kl 8.15 imorgon med.


Oj

Jag såg något nyss här på nätet som fick mig att inse att jag måste hålla upp ögonen framöver! Jag vill inte ha ovälkomna gäster....

Storhandlat

Denna kasse fick följa med hem. Hittade till och med en fin marinblå kofta. Inte illa för att vara ICA.
Och denna gång hann jag med att åka tur och retur på samma biljett. Ekonomiskt!

 

Tricky

Imorse var det kallt, trist och grått, men som det var förutspått så sprack det upp och nu är det riktigt fint ute och med en temperatur över 15 grader.

Ska äta lite mat nu och sedan hoppa på bussen ut till ICA MAXI och handla lite. Har en kupong på 100 kr därifrån som inte får gå till spillo! Vad jag ska handla återstår att se, för det finns inget som jag absolut behöver och sedan åker jag ju hem imorgon. Men någon kan jag nog fylla kundvagnen med.

Dagens slutsat - Skadeståndsrätt är krångligt, men ändå lätt på samma gång. Hmm... Det blir till att läsa på i helgen ändå och jag missar nog det viktigaste seminariet inom skadeståndsrätten på tisdag. Det handlar om adekvat kausalitet. Jaja, jag får be någon stjärna förklara för mig i efterhand.

Dags för käk, sedan "storhandla", sedan packa, städa och renskriva tills DH börjar. Det blev inte mycket städning igår och jag vill inte komma hem till ett bombnedslag.


Tidig morgon

Idag är jag nästan uppe med tuppen, men så blir det när man har seminarium kl 8.15. Trots att jag är så morgontrött så tycker jag att det är bra, för då kommer man upp någon gång och behöver inte plugga lika länge på eftermiddagen. Jag skulle kunna gå hem kl 17 idag, för då har jag fått mina 8 timmar..

Seminarium mellan 8-10, därefter blir det plugg på JB resten av dagen. Just nu lyser inte solen, men det ser ut som om det kommer att spricka upp under dagen. Härligt med försommar!

Tänk att jag åker hem imorgon!


Kalla Fakta

Jag som alltid brukar se det om söndagskvällarna missade detta. Typiskt! Var det någon som såg det?

Halsonta

Nej, det blev ingen träning ikväll. Halsen sviker mig helt enkelt. Men denna gång får jag skylla mig själv som inte hade en halsduk på mig igår när jag cyklade till Boländerna. Jag knaprar på Strepsils och väntar på bättre tider! Kanske kan jag ta mig till gymmet imorgon, annars får det helt enkelt vänta till nästa vecka..

Jag ska ta mig en rask promenad nu och försöka pigga upp mig lite och sedan ta tag i kvällens sysslor. Lite renskrivande, städning och tvättning står på listan. Hur mycket jag hinner med återstår att se.

Jag och Frida hade en intressant diskussion idag där vi båda avslutade i kör med att vi nog är bittra singlar. Men lika snabbt som det kom ur munnen så tog vi tillbaka det. Vi bittra? Aldrig!


Vårens första glass!

0-7449b784c982c4b4edf08936266f1d5d.png

Vårens första glass!


Påskveckan

Måndag igen, men skönt med en kort vecka! På onsdag eftermiddag åker jag hem och blir hemma tills nästa tisdag. Det ser jag framemot.

Men det är en hel del som ska göras innan det är onsdag. Två seminarium ska vi hinna ha med och basgruppsmöten på det. Tvätta och städa måste jag hinna göra och träna emellanåt. Jo, jag har det jag gör fram tills dess.

Det är vackert väder ute och jag hoppas det håller i sig idag. Det ser ut så i varje fall.. Ska göra mig i ordning och cykla till JB för att tillbringa dagen där. Basgruppsmöte kl 13 och kanske träning kl 17.30. Har lite ont i halsen faktiskt och håller det i sig blir det ingen träning för jag vägrar bli förkyld igen. Jag var ju det alldeles nyss...

Veckans mål är att renskriva färdigt allt som jag ligger efter med. Vad skönt det skulle vara om jag hann klart det!


Söndag eftermiddag

Jag har varit så himla trött idag. När jag pratade med ÅM i telefonen i eftermiddags höll jag rent av på att somna. Lyssnade mest på hennes prat och instämde hummande emellanåt, när jag orkade. Tror tröttheten beror på den tuffa föregående veckan plus att det blev sent igår och en tidig morgon, för jag kunde inte sova så klart.. Telefonsamtal mitt i natten är heller ingen bra kombination...

Sov en stund och sedan bestämde jag och Anna att vi skulle ses och äta middag ihop vid 19. Vi gick över gatan till Luthagens Pizzeria och käkade pizza. Mysigt och så himla trevligt att ses igen!!

Hemgång vid 21 och jag har hunnit med en avkopplande stund i duschen med lugna favoriter i bakgrunden. Det är det bästa med min dusch, radion. Ångbastun har jag faktiskt aldrig använt. Den är för teknisk för mig, men jag måste ju hinna prova den innan mina vingar bär iväg mig härifrån Uppsala om ca 4 år.. Jag har ju lite tid på mig att läsa bruksanvisningen.

Nu ska jag hoppa i säng, läsa lite och sedan förhoppningsvis få en god natts sömn.


Soffa

Eftersom det inte gick några bussar ut till Boländerna idag som jag kunde hitta, så tog jag cykeln och cyklade ut dit istället. 25 min enkelväg ungefär, det var faktiskt inte så långt som jag hade trott! Men någon soffa hittade jag inte.. Alla var hårda och låga i ryggstödet. Jag vill ha en likadan soffa som MC, fast en aningen mindre. Den skulle passa perfekt!

Sedan blev det lunch på stan med Malin. Riktigt trevligt. Nu sitter jag här och är trött och dåsig. Det blev inte mycket sömn i natt, inte ens 6 timmar. På tok för ljust ute för att kunna sova.. Ska sätta mig och se lite OTH hade jag tänkt. Orkar inte städa, fastän jag skulle behöva det...

Anna är i stan, så vi ska ses senare ikväll. KUL!


SkvaderDam

En sjukt bra kväll! Mer behöver jag inte säga faktiskt. Det var magiskt! Klockan 03.30 ramlade jag in på Börjegatan efter en underbar kväll helt enkelt.

Bjuder på lite bilder från middagen:

Förrätt
Rimmad pilgrimsmussla serverad med lite räkcocktail och tryffelvinegrette


Soppa
Musselsoppa smaksatt med vanilj och vit choklad, serverad med halstrad havskräfta


Mellanrätt
Blomkålspannacotta med Kalix löjrom


Varmrätt
Shitakeöverbakad hälleflundra, serverad med saltbakade betor och sås på rostad mandel


Efterrätt
Chokladpaj med vit chokladmousse och syltad apelsin


Maten var alldeles underbar och till det serverades supergoda viner. Favorit av favoriterna var den halstrade havskräftan och hälleflundran. Jag har aldrig någonsin ätit så god fisk som igårkväll. Det var som att äta på en lyxrestaurang! Vilken kväll!

Jag ser framemot nästa års SkvaderDam!

Jag var ingen aktiv fotograf igår, men en bild på mig och min bordsherre Johannes kan jag bjuda på.

Gofika

Det blev inget lördagsfika, utan jag gick hem och satte mig på balkongen och tog en fika där istället. Har suttit och solat i 19+ (enligt min termometer) i skuggan, fast jag satt ju i solen så klart. Jag vill inte hem till snöslasket på onsdag, men det tillhör ju påsken.Imorgon ska jag ta ner trädgårdsmöblerna! Sedan ska jag göra fint på balkongen, när jag får tid. Köpa balkonglådor och plantera blommor framöver. I like! Jag såg vårens första penséer när jag gick förbi blombutiken tidigare idag. Det kliar i fingrarna!

Nu är det dags att böra göra sig i ordning inför kvällen! :-)

Saturday

Då var det lördag, igen. Förra lördagen satt jag vid den här tidpunkten och knåpade lite på mitt PM och sedan satt jag på ett renskinn i solen resten av dagen. Idag blir det andra grejer.

Jag ska iväg och träna nu kl 10 och sedan järnet hem för att duscha. Kl 12 har vi möte om Kvalborg, dagen innan Valborg, då vi ska ha dam-middag och eftersom jag är kalaspingla (matansvarig) så är det ju inte oväntat att jag ska hjälpa till med maten.

Därefter är det lördagsfika, så då ska jag trycka i mig en baguette eller en smörgåstårtebit. Sedan blir det hem för att göra sig i ordning inför kvällen, SkvaderDam. Jag måste stryka klänningen och göra mig i ordning till senast kl 16 då vi ska befinna oss på Studentvägen för en fördrink innan vi åker vidare mot Norrlands för att tillbringa kvällen där.

Dags att bege sig iväg till gymmet nu. Det blir Ekeby denna gång, första gången på denna termin, men jag gillar inte stället så mycket egentligen, det är uppförs både dit och hem, men det passade bäst ihop med dagens planering.

Ha en bra lördag!

Våffelkväll

Mysig kväll hos Sandra med Betty, Linda, Lina och Sharon. Jag tryckte i mig 3 våfflor med grädde, sylt och glass och fick sedan palt-koma fast på våfflor. De var iaf supergoda! Sedan surrade vi in till midnatt tills det var dags att ta cykeln och bege sig hemåt.

 

Väderlek

Jag vet, man ska inte retas...


Men ibland kan man inte låta bli....

Bild från SMHI.

Det känns som sommar

Det är värsta sommarvärmen ute! Det firade jag med att inhandla 2 klänningar på Gina och 3 par skor på Skopunkten. Det ni :-) Det är så himla skönt med härligt väder. Nu är det dock himlen täckt av moln, men ändå 15 grader. Underbart! En kontrast mot hemma i norr för en vecka sedan..

Ikväll har jag och Betty blivit bjuden på våfflor hos Lindas kompis Sandra. Smaskens! Gick ju miste om dem i söndags, men det tar jag igen nu.

Pluggningen har gått super idag! Undra om det är för det fina vädret mån tro?

Efterlängtat godis!

682b8d7025046fa1d46bf59ba4736430.png

Efterlängtat godis!


Utsikten från ett fönster här på

0-6665d393cc457600c3dd02971cf32bb3.png

Utsikten från ett fönster här på JB..


Soligt värre

Solen skiner och det är redan 4+. Dessvärre ser det ut som som molnigheten kommer att dra senare i eftermiddag, men jag njuter av solen så länge det bara går! Imorgon ska det ju vara fint hela dagen!

Har seminarium 8.15-10 och sedan blir det JB resten av dagen tills jag blir less. Skadeståndsrätt för hela slanten! Sedan väntar mina kära nötter efter lunch :-)

Kvällen ska jag tillbringa med Betty. Mysigt värre...

Nu är det helg!

Sängdags

Nej, nu tänker jag inte vara uppe längre. Har seminarium kl 8 imorgon och jag är lite orolig över att jag inte kommer att kunna ta mig upp i tid. Har varit så trött på morgnarna sedan jag kom tillbaka hit. Undra om tuppen gal ända hit? Men jag måste ta mig upp! Vi har ju ny lärare imorgon och nytt område och det ser jag framemot!

MIssar tyvärr 24 ikväll, 3 gången i rad! Synd att reprisen går ännu senare på söndagkvällar. Vem orkar vara uppe då om man inte jobbar natt? Inte då jag...

Imorgon får jag stilla mitt sötsug med naturgodis. Det har blivit en fredagstradition..

God natt!


Nu är det vår!

Uteserveringarna har ställts ut och det innebär att det är vår på riktigt. Så himla härligt! Nu har vi 14 grader ute och jag myser av att det är vår. Underbart!!

Dagen har sprungit iväg och vi hade världens snabbaste basgruppsmöte på mindre än en timma. Det bådar gott med nya basgruppen!

Jag sprang en sväng på stan idag och shoppade lite. En väska, en klänning, en sjal och smycken fick följa med hem. Det var ju rea :-)

Jag är mör i benen nu efter dagens bräda. Trodde inte jag skulle orka med hela passet för de kändes som sirap, men jag grejade det. Nu ska jag renskriva och se tv resten av kvällen. Bara mysa helt enkelt...

Rättsvetenskapens dag

Jag höll knappt på ta mig ur sängen i morse. Jag var riktigt trött!

Ska iväg på Rättsvetenskapens dag kl 9.30 och lyssna på lite föreläsningar. Är det intressant fortsätter jag efter lunch och lyssnar om entreprenad, men annars gårjag till JB och pluggar fram till 15. Då har vi basgruppsmöte. Innan dess skulle jag ha hunnit till Accent som har 20% idag. Jag kanske hittar mig en fin väska :-)

Kl 17 är det bräda på grymmet.

Det är torsdag idag. Helg med andra ord! Så skönt, och snart är jag hemma i Storuman igen. ♥

Trött

Det kändes idag på träningen att jag inte har tränat på två veckor. Det var tungt på konditionen, men skivstången gick bra. Imorgon blir det bräda!

Nu är jag riktigt trött och ska bara hoppa in i duschen och sedan lägga mig i sängen och läsa en stund. Känd till 4% väntar på mig, en bok som jag köpte på ICA MAXI för 39 kr. Det kan man kalla fynd när Bokus säljer den för 108 kr!

God natt på er!

Kul föreläsning

Det var så himla kul på föreläsningen idag och jag har aldrig fnittrat så mycket på någon föreläsning tidigare. Han har verkligen humor!

- Djur är ju en sak enligt juridiken. Ja, djur i juridiken.

- Det här med tekniska saker. Jag blev inte professor för att stå här framme och fippla med mikrofonen. Ja, det här med otekniska personer. VI kan inte byta  dammsugarpåsar. Jag har en kompis som faktiskt slängde hela sin dammsugare för att han inte förstod hur han skulle byta påsen.

Mikrofonen fungerade som sagt dåligt och det blev rundgång hela tiden när han pratade, men när han var tyst så slutade det. Det råder tystnad i ett antal sekunder och sedan utbrister han:
- Jag upptäckte att det slutade låta om jag var tyst och tänkte vara det, men insåg sedan att det inte var någon bra idé att försöka hålla en tyst föreläsning!


Strålande sol!

Basgruppsmötet blev inställt och vi tar det imorgon istället. Skönt, då kanske man har lite mer kött på benen.

Det är så vackert väder idag så jag önskade att mina trädgårdsmöbler stod ute på balkongen, men när de ska hamna där är en bra fråga. Jag tror inte jag orkar släpa bordet från vinden som är fem våningar upp och jag tror inte det ryms i hissen. Lagom till hösten kanske... Annars hade jag bultat på mig en massa filtar och satt mig där ute för att plugga. Får se vad jag gör åt den saken.

Ska läsa lite skadeståndsrätt nu resten av förmiddagen och sedan laga lite mat hade jag tänkt. Jag skulle ha tagit mig iväg till EM också för de har kampanj på några soffor jag vill kika på. Desto värre ligger affären i helt fel ände av staden och att cykla dit är nog ingen höjdare. Kampanjen går ut den 20:e och helst vill jag dit så snart som möjligt så de inte hinner bli slutsålda. Får väl åka buss helt enkelt..

Dags för lite skadeståndsrätt!

Föreläsningsdag

Mellan 10-14 har vi fortsatta föreläsningar om skadeståndsrätten. Mitt i lunchen, men jag får väl köpa mig en macka i någon av rasterna. Har suttit och läst och försökt hinna med de 90 sidorna nu på morgonen, men har inte riktigt avklarat det ännu.

Kl 14 har vi första basgruppsmötet med nya gruppen. Handen på hjärtat tror jag inte att någon har hunnit göra uppgiften färdig för det blev lite dålig tajming denna gång. Vi får väl reda ut den tillsammans helt enkelt. Har han handlat culpöst eller ej?

Nu ska jag göra mig i ordning och läsa lite mer tills det är dags att gå till Eko och tillbringa resten av dagen där. Ikväll blir det träning igen. Det var länge sedan sist, rättare sagt två veckor sedan. Så kan det gå när det har varit fullt upp och sedan en förkylning på det, men nu är jag redo igen!

RSS 2.0