Känslosam kväll

Det är ingen hit att försöka skriva seminarier och se tv samtidigt. Först Miraklet på Hudsonfloden och sedan Spårlöst. Känslosamma program båda två och jag har gråtit en skvätt. Emellan tårarna kunde jag skriva lite i varje fall och ett seminarium kan jag nu lägga till handlingarna. Skönt.

Jag står i valet och kvalet om jag ska se Misstänkt ikväll eller inte. Det slutar ju rätt sent, eller sent och sent, men jag har seminarium kl 08.15 imorgon och då kan det blir sent. Jag behöver alla de sömntimmar jag kan få! I natt har jag nästan gått i sömnen har jag insett såhär i efterhand, eller i vart fall gjort saker i sömnen. Eller så var jag nog bara riktigt, riktigt trött så jag inte kom ihåg det.
Jag var helt säker imorse att jag hade båda örhängena på mig när jag stod framför spegeln. Jag tänkte verkligen på att båda fanns där. När jag sedan sitter på JB så inser jag att jag har tappat ett. Jag blev sur såklart för hur kul är det med ett udda örhänge? Men när jag kommer hem inser jag att örhänget ligger på hyllan ovanför sängen och då uppkommer ett svagt minne av att jag nog tog av mig det i natt.

Jag har skrivit ut 42 A4-sidor innehållande endast 3 rättsfall som jag ska läsa imorgon. Det ena fallet är på 26 sidor! Där hoppar jag över tingsrättens domskäl och hoppar direkt till HD. Hur ska jag annars hinna med både seminarium, läsning och sedan göra nästkommande seminarium? Nej, det hinner jag inte om jag ska läsa alla 42 sidor. Inte en chans...

Nej, godnatt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0