Byte

Nu tackar jag för mig och byter blogg. Ni hittar mig numer på http://anill.spotlife.se och jag hoppas ni fortsätter följa mig där.

Hejdå blogg.se!

Middagar

Det har väl inte undgått någon att jag och Julle tycker om god mat och gott vin. Att äta middagar ute på restaurang har på senaste tiden blivit en god vana för mig. Det är fantastiskt varje gång och den effektivaste kvalitetstiden tillsammans.

Inbokat framöver är Il Conte på söndag och Proviant nästa onsdag. Det är Krogveckan vilket innebär att det serveras tvårätters för 200 kr per person. Hur bra? Can't wait!

Onsdagsplugg

Jag har varit hurtig på morgonen och redan tränat. Det var lite slitit att ta sig upp men när jag väl var där så gick det bra. Väldigt skönt och det betyder att jag kan fokusera på plugget hela långa dagen ända tills ikväll. Det borde innebära att någon sida på min PM blir skriven och att morgondagens seminarium blir förberett. Det borde jag väl kunna fixa, eller hur? Bra!

Det blir lunch med Ida på stan idag. Det var alltför länge sedan vi sågs så det är minsann på tiden! Annars tillbringar jag hela dagen och halva kvällen på Norrlands. Här ska studeras!

Effektiv

Dagen har gått alldeles för fort, som vanligt. Den har i vart fall varit bra, mycket tack vare ridlektionen så klart. Det är magiskt det där med ridning!

Ikväll har jag skrivit på landskapet som för övrigt bara tog två timmar. Möjligtvis ett rekord? Efter landskapet renskrev jag protokollet och skickade in det. Skönt att få det ur världen direkt. Sedan har jag skrivit färdigt och skickat in en uppgift till min extrakurs. Dubbelcheck! En effektiv kväll med andra ord!

Egoboost

Det gick så bra idag på ridlektionen! Det var som att sitta på en helt annan häst. Vi klickade direkt och sedan gick hon som en klocka. Vilken underbar känsla det är och det är faktiskt inte mycket som slår den känslan. Det blev ännu mer egoboost när jag efteråt fick höra att det såg ut som vi två (jag och hästen alltså) var som gjorda för varandra och att vi inte gjort annat än ridit ihop i flera år. Stadig, fin, trevlig häst. Jag gillar det megamycket! Nu vill jag ha nya utmaningar!

Morgon

Jag har redan varit vaken i en timme. Vaknade innan klockan ringde, skönt! Jag har inte gjort något vettigt än, men jag har ju hela dagen på mig.

Basgruppsmöte och seminarium står på agendan för förmiddagen och i eftermiddag ska jag jobba med min PM och renskriva dagens seminarium. Kl 16 har jag ridlektion som vanligt och jag längtar! Jag har ridit samma häst i 3 gånger nu och hon trixar lite med mig. Men nu tror jag att jag kan ställa henne mot väggen..

Ikväll ska jag skriva på Landskapet på Norrlands ikväll. Nytt klubbverk ska väljas. Spännande!

Sommarjobbsfronten

Gode Gud, kan du ge mig ett sommarjobb?

Jag har nästan aldrig sökt ett jobb i hela mitt liv. De har kommit till mig istället och det beror väl på att jag bott ute i en håla. Detta år har jag sökt hur många som helst, men vad hjälper det? Jag får inget ändå. Det är ett blankt nej överallt. Idag fick jag nej på det jobb som jag nog trodde mest på. Om jag fått det hade jag tillbringat sommaren hemma i Stensele och det hade varit ett bra jobb. Det blev dock ett nej. Ett nej som jag har hört så många gånger att det inte är kul längre.

Egoboost? Knappast.. Egentligen vill jag bara lägga mig i sängen, dra täcket över huvudet och stanna där. Eller så får jag försöka intala mig att det går ändå. Jag får läsa sommarkurser, leva på bidrag och jobba på brännan istället.

Men jag vill inte. Jag vill ha ett jobb. Jag ska ju till New York! Jag vill inte leva med plan C...

Tips och förslag mottages tacksamt!

Trött

I morse var det segt att kliva upp. Jag snoozade i 1,5 timmar och det är inte riktigt okej. Min tanke var att jag skulle vara på Eko kl 8.30, men så blev det inte riktigt.

Nu har jag precis målat naglarna och ska börja ta mig mot Eko. Plugg hela dagen med ett avbrott för föreläsning nu på förmiddagen. Ikväll är det dags för träning och matlagning. Underbara måndag!

Black Swan

Gårkvällen tillbringade vi i Gubbängen hos Olof och Anna. Vi spelade Tabu in på småtimmarna och somnade i sängen i Enskede gård närmare halv fyra. När hände det sist i nyktert tillstånd? Vi hade i vart fall hur trevligt som helst och det är ju huvudsaken trots en dålig natts sömn.

Idag har jag gjort tappra försök att plugga och sedan har jag äntligen träffat Julles brorsdöttrar. Små, söta flickor. Det är fascinerande med små barn tycker jag.

Ikväll har jag haft besök av Elin, Camilla och Linnéa. Vi har ätit sushi och sett Black Swan. Läskig och obehaglig. Jag tror faktiskt inte att jag tyckte den var särskilt bra.. Men så länge jag inte drömmer någon mardröm så är jag nöjd!

Köksrenovering

Dagen skulle ha gått i pluggandets tecken, men riktigt så har det inte blivit. Istället har jag och Julle kollat ut kakel tills han kök och köpt en bänkskiva och diskho. För en tid sedan slog vi vad - om köket är färdigt innan 1 juni är jag skyldig honom en middag. Om det blir färdigt efter blir jag bjuden på middag. Behöver jag säga att jag ligger bra till? Det är i varje fall kul att kika på nya saker och jag längtar tills jag får renovera!

Nu sitter jag hos Julles föräldrar och påtar med min PM. Det är skönt att se dokumentet uppe och påbörjat, fastän det inte står alltför många tecken där. Från och med nu är det PM-stuga som gäller fram tills jag åker hem till Stensele. Innan dess ska jag åka på kryssning med några av mina allra bästa vänner. Jättelyxigt!

Tjejkväll

Jag och Anna har haft en helkväll tillsammans. Först en sväng på stan för lite shopping och sedan åt vi libanesisk mat på restaurangen Underbar på Drottninggatan. Det var mycket gott, så det kan jag varmt rekommendera. Efter det såg vi på filmen Hur många lingon finns det i världen? på bio. Jag skrattade och grät om vartannat. Klart sevärd och den är väldigt fin. Jag tycker att varenda människa borde se den faktiskt. Jag blir varm i själen när jag tänker på hur bra filmen var!

En bra kväll som tänker avslutas med skönhetssömn.

Service?

Igår var en riktigt bra dag. Jag var kanske inte så produktiv, men jag hade en riktigt bra känsla i kroppen. Ingen ångest, oro eller nåt. Det var bara fantastiskt! Idag är det helt tvärtom. Morgonen har varit kaosartad och det har inte riktigt gått som jag tänkt mig.

Sats har gett mig dålig service (förutom platschefen på Sats i Globen som var snäll och löste allt) och det har jag irriterat mig på hela morgonen. Det är trist att folk bara vilja sälja och att service kommer i efterhand! När jag köpte ett guldkort trodde jag att jag skulle få träna på alla center i hela Sverige. Riktigt så enkelt var det inte. Tack och lov är det ordnat nu.

Dagens tips - köp inte ett guldkort i Uppsala om ni vill träna på alla center. Köp inget i Karlstad heller för den delen. Köp någon annanstans.

På köpet valde mitt internet att krångla och fick sitta i telefonkö i evigheters långa minuter. Kul. Nu ska jag äta lunch och hoppas att jag inte är en ragata resten av dagen...

Hoppa

Jag vet inte om det är särskilt kul att det är fredag? Eller? Jag har hela helgen inbokad med plugg så egentligen spelar det ingen roll vad det är för dag.

Jag är uppe med tuppen och ska snart svira om till ridkläder. Ridlektion står på schemat och idag ska vi hoppa igen. Lite nervöst är det ju allt eftersom det inte riktigt är min grej. Hellre hade jag ridit dressyr jämt, men ibland måste man väl ta fram sitt morska jag..

Dags att göra sig i ordning och möta upp tjejen som jag får åka med till stallet. Guld värt!

RSS 2.0