Slow

Tiden går så sakta när man har tråkigt. Det är fruktansvärt.

Linn kom hit ikväll och när hon gick tackade jag för en dålig pluggkväll. Det var den kvällen det. Eftersom studentlivet är ett helt annat liv än det vanliga livet så censurerar jag kvällen från och med nu.

Hon visade denna snutt innan hon gick och den är bra, haha.Det finns så mycket skit man kan gå med i på facebook och jag blir så less på att folk ska vara tvungen att gilla allt som finns. Ska man dock se de från den roliga sidan är det ju alltid samma folk gillar allt.

Nu har jag kastat nog med skit idag. Nu ska jag sova och ladda inför morgondagen. Sista dagen. Att titta på gamla tentor vore ju ett fantastiskt alternativ. Och kanske lära mig allt jag inte kan heller. Eller jobba på brännan istället....

2 dagar

Ge mig sommarlov. Nu. Tills dess går denna på repeat och jag försöker lära mig allt jag kan om straff- och processrätt. Detta är rena döden.

På köpet drömde jag om död i natt.Men det är så nära nu så att väderkanalen visar vädret. Då är det nära. 22 grader gör livet ännu bättre!

Tors, fre, lör

Det enda jag ser framemot är torsdag, fredag och lördag. Nästa måndag vill jag egentligen inte veta av.

Torsdag kl 13 har jag sommarlov och tänker festa natten lång på min tentafest. Snerikes och Stocken väntar på mig. Det kan inte bli annat än bäst!

På fredag ska jag och Maria gå på Postklin och ragga färdiga läkare. Det skulle väl vara något för oss va.. Som vi har längtat.

På lördag ska jag njuta på stan, shoppa upp mina sista pengar, laga middag med Elin och Maria och gå på sista 04-släppet på Norrlands.

Visst är livet fantastisk! Först ska jag bara tentaplugga i två dagar till, storstäda lägenheten, middagsdejta med Nina och Elin och sist men inte minst - skriva den där jävla 33 hp-tentan. Jag kommer vara världens lyckaste på torsdag. Tveklöst. Sen en öl på det och livet kan inte bli bättre.

Nu är jag så less på att skriva NJA så jag går och lägger mig. Nu.

Ångest

En våg av dödlig ångest välde över mig. Crap.

Att blanka känns mer aktuellt än någonsin...

ESC

Det blev sent igår. Alldeles för sent för att jag skulle vara uppe med tuppen imorse. Jag och Maria hade laddat upp med chips, dipp, popcorn och trocadero inför ESC. Vi gav poäng på alla bidrag och konstaterade att inte riktigt rätt låt vann. Det var ju absolut inte den sämsta, men inte den bästa heller. Just i slutet ansluter Elin så vi ligger i soffan alla tre och skvallrar om livet.

Sedan gjorde vi en småhemlig grej. En väldigt rolig grej och väldigt spännande. Det var lite högstadiekänsla över det.. Vi misslyckades dock.

Nu ska jag komma igång med pluggandet. 3 dagar kvar. Det borde gå! Det är bara så trist just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen...

ESC tillsammans med Maria

dsc02278 (MMS)

ESC tillsammans med Maria


Hopp och förtvivlan

Jag pendlar mellan hopp och förtvivlan - växelvis. 3 pluggdagar kvar efter denna och 5 dagar till tentan och det efterlängtade sommarlovet. Det är bara att hålla ut.

Bästa Nina var här och hälsade på för en stund sedan. Trevligt med ett litet break, men nu är det dags att återgå till pluggandet. Mest troligt kommer Linn och Maria hit ikväll för att se ESC tillsammans med mig. Jag skulle bara vilja ligga i soffan och göra ingenting hela kvällen, men... Plugg fram till 21, så nu är det väl bäst att återgå.

Ett pluggrace

Linn kom hit och racerpluggade med mig ikväll. Skönt med sällskap av någon som är i samma träsk som en själv, fast i en annan termin. Viktigast är dock att vi har varit effektiva. Och att vi åt jordgubbar och biskvier i uppiggande syfte.

Nu ska jag krypa i säng!


Linn och jag pluggar hemma hos mig, men vi...

dsc02276 (MMS)

Linn och jag pluggar hemma hos mig, men vi skulle lika gärna kunna ha varit hemma hos henne.


Spännande

Livet är så fantastiskt när man tentapluggar. Det mest spännande jag har varit med om idag är jag fått ett okänt samtal, ett sms från en onykter kompis kring kl 10 och cyklat i regn till Flogsta. Ja, ni hör ju.

Gårdagen var desto mer spännande. Herr Effektivitet kom och hälsade på och jag fick hur mycket som helst gjort! Kvällen avslutades med att jag fick besök av Frida H och Charran hemifrån som behövde sovplats. Så vi bänkade upp med cola och chips framför kvalet till Eurovision. Standarden var låg och vi kritiserade de dåliga bidragen i 2 timmar. Och vem är förvånad över att Sverige inte gick vidare?

Nu ska jag återgå till prövningstillstånd i HD och de extraordinära rättsmedlen. Oh, så spännade!

Om en vecka har jag sommarlov!

Björn

Människor är allt bra okloka.

Behövs det verkligen en expert som uttalar sig om att det är oklokt att gå nära en björn? Förstår inte folket det själva?


Plugg

Skönt med sömn. Det var välbehövligt!

Jag sitter och väntar in Malin som borde komma till mig snart. Vi ska ge järnet när det gäller tentaplugget idag. Stenhårt. Det finns ingen återvändo om jag nu ska kunna skriva tentan om en vecka.

En vecka, sedan har jag lov. Det är nice!

Valtest?

Jag gjorde detta test ikväll. Rätt färg på blocket, men fel parti. 1 rätt av 2 möjliga med andra ord. Har läst kritik om testet, så det kanske inte är så vägledande om man inte redan vet vad man ska rösta på i det kommande valet.

Nina och Elin kom och åt middag med mig. Parisare och sedan jordgubbar till efterrätt. Smarrigt värre! Sedan låg vi i soffan och snackade skit resten av kvällen.

Imorgon förväntar jag mig att jag vaknar upp tillsammans med Herr Effektivitet!

Sillunch och bryggan

Jag skulle bara...

Jag skulle bara gå på sillunchen, äta sill och dricka mina fyra enheter. Fyra enheter blev fem och sedan sex och sedan.. Ja, ni förstår.

Jag skulle bara gå på sillunchen och inte på Brygganpremiären. Jag skulle ju hem och plugga. Jag gick på premiären ändå.

Jag och Malin har lyckats traggla oss igenom ett par seminarier och jag ska fortsätta pluggandet ikväll. Men först kommer Nina hit för lite matlagning!

Utelås

Vad gör man när sin egen brf väljer att låsa ut en?
Man blir förbannad och sover på saken.

Jag tar dagens bravader imorgon.

Godnatt!

I made it

Det enda som räknas är att jag klarade det. Jag tog mig i mål. Jag har sprungit mitt första lopp i hela mitt liv. Under loppet tänkte jag att jag aldrig mer skulle göra det. Aldrig. När jag kom i mål fick jag kvälvningar och min enda tanke var: vart ska jag spy? Blickade runt och såg att det var alltför långt bort till publikfritt område så jag bet ihop. Jag klarade även det.

Men nu såhär i efterhand är jag lite pepp. Eftersom jag inbillar mig att jag har all tid i världen i sommar, då jag ska hänga i Storuman så ska jag tillbringa tiden med att jobba och träna. Ni vet - livet efter den 3:e juni. Sedan ska jag förbättra min tid tills nästa år!

5 tjejer mer eller mindre tränade sprang på en medeltid på 28.12. Vi kom på samma plats som inte gynnar en alls när man spelar kortspelet neger. Vi kom alltså i mitten.

Jag hoppas att jag kommer sova gott i natt. Sömnen har, tillsammans med juridiken, varit mitt största problem den senaste veckan. Nu hoppas jag att jag kan somna fort och sova gott.

Utmaningen: Vårruset 2010

Jag sitter här och laddar inför Vårruset. IF Ypsilon är utmanade av de övriga nationens damföreningar. Vi är dock inte seriösa och har laddat upp med öl hela våren istället för löpturer. Senast jag sprang var typ i juli.. Förra året alltså, eftersom juli inte kommit i år än.

Det har utlovats ett pris. Det ryktas om snapsbjud till vinnarna på höstens första sittning, men vi ordföranden ska ses kvart över sex och spika priset och gå igenom regler. Snaps är ett sjukt bra pris, något som vi alla har nytta av.

Jag laddar självklart upp på samma sätt som när jag ska dricka öl - sjukt hög musik och bara pepp. Så just nu låtsats jag att jag ska dricka öl på en måndagkväll istället för att springa 5 km och alltså tävla samtidigt. Jag har laddat upp med massa vatten så jag slipper gå åt av vätskebrist på slutspurten. Risken är att jag har druckit för mycket, men det har ju hänt förr också. Alkoholrelaterat då.

I vart fall känns det lite konstigt att ladda upp för öl i löpartights. Det går dock, för hemma i norr dricker man ju öl i underställ!

Nu löper vi! Och vinner. Och blir bjudna på snaps..

Vårrus

Snart kommer Malin och Frida att vara här för tentaplugg. Det är en sån blandad känsla när man tentapluggar. Samtidigt som man vill ha hur lång tid som helst på sig för att hitta plugga, så vill man bara att det ska ta slut. Konstigt det där..

Ikväll ska jag springa Vårruset. Ha, vilket skämt alltså. Jag och IF Ypsilon ska ge oss ut på spåren tillsammans med övriga Uppsala.


VårYra och Möhippa

De senaste två dagarna har varit fantastiska! VårYran var underbar, som vanligt och igår samlades vi för att ha Emelies möhippa. Strålande väder, bra sällskap och väldigt roligt! Jag tror ni förstår.. Just nu längtar jag till bröllopet massor!!

Nu är jag dock tillbaka i pluggträsket efter alldeles för mycket festande och alldeles för lite sömn. Efterfesten hos Elin i fredags var grym, men i efterhand inte den bästa för min sömn.

Malin och Frida har varit här och vi har tentapluggat. De har åkt hem för dagen och jag ska försöka läsa lite själv. Jag har knaprat både koffeintabletter och dextrosol, men inget händer. Jag går runt här som ett vandrande lik iaf.

Mitt nya liv börjar när tentan är över. (Oerhört klyschigt, jag vet!) Nu ska jag åka och köpa godis!

Möhippa!

dsc02274 (MMS)

Möhippa!


En middag för två kanske?

dsc02273 (MMS)

En middag för två kanske?


Fina ord

"Vi vet ju ändå att det finns en gnutta sanning i det..."

Än en gång har juristen fått rätt mot ekonomen.

Nu ska jag sluta vara intern och göra mig i ordning. Kvällen är på ingång!


Systraskap

Sorry Elin, du är bäst! Ekonomer är bra att ha, jurister kan ju inte räkna! Det har jag och frk Berntorp redan konstaterat på en Yra.

Jag har hållit igång sedan sju. Tentaplugg fram till halv elva, en sväng på stan för att hitta sillunchklädsel. Jag hittade ingenting. Jag skulle köpt allt jag såg sist jag och Forsarn gick på stan.

Jag och storasyster Betty åt lunch på Stocken. Det hela slutar med att ett par amerikaner avbryter oss och vi är tvungna att snacka religion resten av lunchen med dem. Hurra, säger jag som är så religiös. Jag tror det framgick klart och tydligt. Jag har i vart fall inte varit med om en sån konstig situation tidigare. Nästintill bisarrt! Vår lunch avslutades dock med några peppande ord: "Du är inte för kräsen, du har bara inte hittat den rätte ännu!" Visst sa jag att det var storasysterskap?

Nu ska jag pyssla inför VårYran som går av stapeln ikväll. Tyvärr kommer inte Fanny, som var som smått planerat, men... Jag får glädjas med mina andra systrar!

Nej, lite Alors On Dance med Stromae på det här. Hank han kan musik han...

Trista tillvaro

Juridiken snurrar runt i huvudet. Snart är det nog dags att ge upp för idag. Efter att ha tampats med res judicata och litis pendens vill man bara sova. Eller sluta plugga juridik. Bli ekonom helt enkelt. Eller något annat oviktigt, typ kattfrisör (Förlåt Elin!).

Jag borde dock gå på ICA innan stängning och köpa lite frukost. Apropå mat har jag fan ingen tid att laga mat. Jag hatar tentaplugg - ge mig ett liv. Snart går jag in i mitt vanliga tentapluggskäk tror jag - keso, räkor, ägg och avokado. Smarrigt värre, men fan så ensidigt.

Härmed efterlyser jag med andra ord matlådor. Är det inte dags för ett Biltema besök och matlådor till en stackars tentapluggande juriststudent?

Fan vad jag är trist. Jag ska nog sova lite så ni slipper höra mitt svammel. Jag är dödstråkig, jag vet. (Och det hela är egentligen ett enda stort rop på hjälp från mig till mamma, haha.) 

Imorgon blir det iaf roligare för då är det dags för VårYra! Kommer bli fantastiskt. Har jag tur kommer till och med Fanny hit och sluter upp till Uppsalas studentliv.. Magiskt med andra ord!

ICA nästa och sedan sängen. Om två veckor har jag lov och om två och en halv vecka är jag hemma. Jag har ingen lust alls att åka hem faktiskt. Jag vill inte lämna detta förlovade land!

Bara för att dagens enda inlägg blev en enda stor klagomur så väger jag upp det hela med en låt jag blir glad av..Plus minus noll

Kul

Varför kunde jag inte under hela T4 tycka att terminen var rolig? Först nu tycker jag om terminen, men det kanske beror på att det är i slutskedet vilket innebär att man först då förstår någonting. Hade jag bara lagt manken till hade den här terminen varit en piece of cake, men nu har jag det jag gör.

Jag har varit sjukt effektiv i eftermiddag och nu tänker jag krypa i säng och läsa om bevisning och vila min skrivkrampsåkomma tills imorgon. Snart är detta jävla renskrivande över!

Jag tittade lite lätt på kurslitteraturen för T5. No comments...

Nä, slut med tjat om juridik för er del idag. Just nu är det dock det enda som omger mig, så ni får allt tåla det. God natt!

Eng. parken

Jag och Forsarn "invigde" juristplugg på Engelska parken idag. Det gick faktiskt förvånadsvärt bra för båda av oss, tror jag. Väldigt trevligt i varje fall!

Nu i eftermiddag har jag gått mitt fadderpass med Vittnesstöden, så nu är jag redo för att boka in egna pass. Hurra! Jag gillar ju TR:n..

Då är det dags att återgå till pluggandet. För en gång skull så tror jag minsann att jag hinner med dagens mål!

Vågor

Jag går i vågor. Effektiv - ineffektiv - effektiv - ineffektiv.

Dagen har till största delen spenderats ute i solen tillsammans med juridiken. Ett avbrott för sista seminariet i straffrätt och sista seminariet med Johanna. Någonsin.

Jag älskar min balkong och jag älskar värmen. Jag har till och med fått färg på mig. Jag kanske kommer ikapp Nina en vacker dag!

Ja, plugg mest hela dagen förutom en paus för en prommis med Nina nu på kvällen. Sjukt skönt väder och jag blir bara fantastiskt glad!

Nu är det sängen! Jag och Linn ska inviga plugg på Engelska parken imorgon. Kl 8. Jag minns inte när jag senast klev upp så tidigt. Men är det tentaplugg så är det!


Mat

Kan någon komma och laga mat till mig? Det kanske är positivt att åka hem om 3 veckor ändå för just nu ekar frysen, kylskåpet och börsen.

Nu ska jag återgå till balkongen och pluggandet. Jag älskar vädret! Jag kanske till och med kan bli lite brun på köpet..

Mys med F-Linn

Jag och Linn drack vin på balkongen och filade med Ypsilongrejer ikväll. Fantastiskt trevligt! Det känns inte alls som en måndagkväll. Ingen av oss hade väl egentligen tid med det, men vi tog oss tid. Det här är vänskap det.

Bullen kom och hälsade på oss och snackade Ypsilon. Väldigt trevligt. Det blev en helkväll på balkongen tillslut. Jag älskar vädret ute!

På köpet ringer pappa och tipsar om roséviner. Vilket sammanträffande!

Nu är det dags för sängen efter en massa Ypsilonprat. Det är kärlek det!VårYran på fredag kommer bli kanon! Jag längtar...

Ett glas vin med Linn på balkongen gör got...

dsc00067 (MMS)

Ett glas vin med Linn på balkongen gör gott en måndagkväll!


Den officiella T4-låten


Sovmorgon

Jag tog mig världens sovmorgon för att vara måndag och vaknade först vid halv tio. Nu har jag lyckats pallra mig till nationen och ska göra det sista seminariet i straffrätt. Väldigt skönt när det är över!

Solen skiner. Det är alldeles fantastiskt väder idag. Ge mig lov. Tur jag har VårYran att se framemot på fredag!

Dagen efter vårbal

Vad har jag gjort idag? Ingenting. Rätt skönt faktiskt efter en intensiv vårbalsvecka.

Nu "laddar" jag upp inför tentaplugget som sätter igång i veckan. Om 2,5 veckor har jag sommarlov. Visst är det fantastiskt?

Jag har fått reda på när jag börjar jobba och det är redan den 8:e juni. Jag som hade sett framemot att stanna i stan ett tag tillsammans med tjejerna, men nu måste jag ju alltså åka hem den 7:e. Inte riktigt som jag hade tänkt mig, men... Jag får försöka att inte vara bitter. Jag har ju trots allt mig själv att skylla som säger att jag kan börja när som helst efter den 3:e.

Nu blir det sängen för att ta igen lite förlorad sömn!

VÅRBAL!

Gårkvällen/natten var fantastisk! Åh, vad jag älskar baler!

Att dansa styrdans är sjukt roligt, speciellt om mannen kan dansa.

Postkänslan efter vårbalen är dock inget att leka med. Nu ska jag försöka ta tag i resten av den här dagen. Mat kanske?

Klämdag

Det är visst en klämdag idag. Det märks inte när man är student.

Jag har vårbalsfixat hela dagen och kvällen och nu är vi redo inför morgondagen. Kommer bli grymt!

Nu tänker jag krypa i säng och sova länge, ända tills jag vaknar imorgon.

Vårbalsfix

Det är en röd dag vilket innebär att staden är rätt tom kl 7. Alldeles perfekt för en promenad!

Kl 9 ska jag vara på nationen och vårbalsfixa med Aino. Det är bordsplaceringen som står på dagens att-göra-lista. Alltid lika spännande! Efter det ska jag försöka hinna plugga innan det är dags för eftermiddagens möten; MK-möte och Högtidskonvent.

Ikväll är det städsexa. Gratis mat och alkohol är ju aldrig fel! Speciellt i dessa tider... Jag ser framemot ikväll för städsexor brukar ju vara fantastiskt trevliga!


Röd dag?

Jag har totalt missat att det är röd dag imorgon, tills ikväll. När man lever studentliv har ingen koll på dagarna överhuvudtaget. Eller i vart fall behöver man inte ha en sådan koll. Det kan vara fest en tisdag eller en torsdag. Eller mer normalt en fredag eller lördag. Dagarna spelar egentligen ingen roll utan det enda som styr är det schemalagda..

På tal om schema har jag lagt upp ett litet pluggschema för mig själv. Jag måste lära mig att strukturera tror jag minsann. Jävla plugg.. På tal om plugg gick det helt okej på deltentan jag skrev för ett tag sedan. Nu kämpar jag vidare i 3 veckor till och sedan är det över.. Sommarlov, here I come!

Nu är jag trött och ögonen blöder snart. Det är dags för sängen så jag är pigg och fräsch till morgonprommisen med Nina imorgon. Det var ... hm.. alldeles för länge sedan sist.

Godnatt!

Lill-lördag

Onsdag - mitt i veckan. Egentligen skulle det här kunnat bli en riktigt lill-lördag, då Kristian Anttila spelar på V-dala, men jag måste sitta hemma och plugga. Jag insåg det igår. Superkul.

Jag har varit uppe en stund och pluggat och nu ska jag göra mig i ordning för att ta mig till nationen. Det blir plugg och lite vårbalsfix hela dagen. Tur jag varvar pluggandet med något roligt!

Annars händer inte så mycket spännande här. Snart är jag inne i tentaplugget på riktigt (om en vecka faktiskt) och hur kul kommer min blogg vara då? Nej, precis. Det enda roliga jag ska göra under tentaplugget är att gå på VårYra, springa Vårruset och gå på Sillunch med Skvadern och inviga Bryggan. Men det kanske räcker. Jag ska ju inte ha alltför roligt innan sommaren. Då ställs ju alldeles för höga krav på Storuman....


Jag sliter mitt hår

Ibland blir jag så besviken på mig själv. Här sitter jag och renskriver i vild förtvivlan. Jag trodde jag låg bra till i min pluggplanering. Jo pyttsan. Om drygt tre veckor har jag sommarlov, på både gott och ont.

Men jag får nöja mig med att jag har varit effektiv idag. Jag har plöjt en hel del sidor processrätt, handlat nästan allt inför vårbalen tillsammans med Aino och sedan har jag tagit renskrivit i vild förtvivlan. Det borde gå, så länge jag inte ger upp hoppet än!

Just nu är jag både trött och pigg samtidigt. Jag är minsann rädd för att jag inte ska kunna somna om jag lägger mig, så det är väl bäst att jag fortsätter renskriva. Det är ett enormt isberg framför mig och jag förbannar mig själv varje gång att jag inte gör bort det direkt så jag slipper göra det just innan tentaplugget. Men lär jag mig? Nej. Men nu kan jag lova er att till T5 - då ska jag lära mig!

Back to reality...


Plugg

Nu borde jag pallra mig till Norrlands för att plugga. Tanken på att sätta mig i biblioteket är inte alls lockande, men jag vet inte annars vart jag ska ta vägen. Jag är dödsless på både JB och Eko.

Det blir plugg och vårbalsfix idag. Det är landskap ikväll och jag tänkte gå, tills jag insåg att det förmodligen kommer ta sjukt lång tid. Därför går jag hem i vettig tid och tänker försöka arbeta mig igenom min renskrivningshög.

Usch, vilken trist dag. Imorgon blir nog bättre, för då spelar Kristian Anttila på V-dala! Sedan ser torsdag bättre ut då det är städsexa. Och på lördag är det ju vårbal!


Nya tag

Denna dag har varit lite annorlunda, på många sätt och vis. Allt har i vart fall gått bra, så nu kan jag med gott mod sova.

Trots att jag egentligen inte tycker att jag fått så mycket gjort idag, så har jag nog det ändå. Jag och Aino har fixat med alla kuratorsglas, jag har pluggat (en del), surrat med bästa Nina som kommit hem från Grekland igen, varit en sväng på Arlanda, renskrivit lite och degat framför datorn. Ja, det är nog det..

Imorgon tar jag nya tag! Jag måste lägga på en rem om jag ska hinna med min tidsplanering... Jag vill inte riktigt tro det, men jag tror den redan har spruckit. Det händer alltför mycket roligt...

Make up kisses - varför tortera sig själv?

Vårbalsvecka

Måndag igen, fastän det inte riktigt känns som måndag då alla dagar flyter ihop. Jag ska åka och lämna av familjen Björnstad på Arlanda nu på förmiddagen. Inte alls avis, nej inte det. Efter det blir det plugg och sedan ska jag och Aino vårbalsfixa lite. Det är vårbal på lördag och gissa om jag längtar?! Så mycket av den här veckan kommer gå åt till att fixa inför den. Det ska göras bordsplacering och vikas menyblad bland annat. Spännande värre!

Så det blir en dag på Norrlands idag med. Mest plugg och lite vårbalsfix. Ja, det är min dag det.

PS

I love you.

I exakt 2 timmar har jag gråtit i soffan hos Emelie tillsammans med henne, Linn och Maria. Vilket film alltså. Jag har sett den tidigare, men lik förbaskat grät jag mig igenom hela. Den är ju väldig fin, men ack så jobbig! Om ni inte sett den - se den genast!

Nu ska jag och mina svullna ögon gå i säng. Jag säger bara en sak - PS, I love you.


Sillunchklädsel

I förrigår gick jag, Linn och Maria en sväng på stan. Tillslut hamnade vi i värsta sillunchklädseljakten! Den 25:e har Ypsilon sillunch tillsammans med Skvadern på balkongen och jag och Linn vill självklart ha nya kläder tills dess. Det hela slutade med att allt vi tittade på antingen klassades som något vi kunde tänka oss att ha på oss på sillunchen, som tillslut blev sillis, eller inte. Något köp blev det dock inte, men vi har planerat in en sillunchshopping.

Vi vill ha en dräkt på oss, eller i vart fall något dräktliknande. Det kommer bli fantastiskt! Jag spanar runt på alla nätsidor och drömmer mig bort till sillunchen. Det är ju tamme fan Brygganpremiär då! Ur Wikipedia: I slutet på maj byggs varje år en stor "träaltan" kallad Bryggan upp utanför huset (Snerikes) med barer och grill. Bryggan är ett välbesökt ställe under sommarhalvåret och brukar stänga lagom till höstterminens inträde i början på september.

Så två flugor skall slås i en smäll - sillunch och Brygganpremiär. Det är klart jag och Linn ska ha en snygg outfit! Jag tänker mig något ljust... Men inte kritvitt.. Nej, något ljust. Och typ blont hår. Som Linn. Jag vill slinga mitt hår. Fan.

I ♥ besök

Hur mycket energi tror ni man får när både pappa och Elin kommer hit på snabbvisit? Hur mycket som helst!! Blä, nu känns det genast trist och ensamt i lägenheten - som det alltid brukar göra efter familjebesök.

Golvvärmen funkar (igen!), vattnet i mitt handfat rinner undan hur snabbt som helst, jag har deklarerat och imorgon säger jag upp mitt comhemavtal. Livet är fantastiskt efter besök!

Städningen gick bra, Ypsilon är bäst. Vi är alltid snabbast, gör det jäkligt bra och med stil också. Det är både vänskap och kärlek där minsann! Jag lämnade dock tjejerna lite i sticket eftersom jag fick spontanbesök, men jag delegerade allt till Linn - min vice och min högra hand.

Nu ska jag skära några bitar torrkött och läsa lite Rättegång II. Jag har ju hur mycket energi som helst efter mitt besök! ♥

Städdag

Hela gårdagen spenderade jag med att göra ingenting. På kvällen kom Carro hit och vi såg New Moon. Mycket bra! Nu väntar jag med spänning på nästa film!

Idag är det städdag på nationen så jag ska pallra mig dit om en stund. Efter det har jag tänkt plugga resten av eftermiddagen. Plötsligt känns det oerhört viktigt...

Nä, på med städhandskarna!


Gårkvällsmusik

Jag bjuder på lite av gårkvällens musik så kan ni ju tänka er in i stämningen själv.
Evening

Gårkvällen var oerhört lyckad! Jag står för allihopa när jag säger att vi hade sjukt roligt. Det blev inget Värmlands då de hade strömavbrott, så vi hängde på NN istället. Förfesten var dock bäst!

Tanken var att det skulle bli utgång ikväll med, men en tredagars är ju egentligen ingen större hit, så det blir lugnt ikväll.

Dagen har jag spenderat på Norrlands. Fikat lördagsfika och hängt i kansliet för att slippa plugga. Gick hem, pluggade ändå inget utan hamnade här. Och här sitter jag. Väldigt spännande, väldigt ineffektivt!


Mina tjejer, mina tjejer! Sann och evig kä...

dsc02266 (MMS)

Mina tjejer, mina tjejer! Sann och evig kärlek...


Lady Gaga

Eftersom kvinnan är i hufvudstaden så låtsats vi att hon är här ikväll. Linn och Maria har anslutit till mig och bästa Emelie, som för övrigt är bäst.

Ikväll blir det lite norrlands och lite värmlands. Köttmarknad är nog vår grej, speciellt eftersom Emelie är gräsänka i helgen. Sista chansen innan bröllopet!

Nu kör vi!


AfterStock

Dagen inleddes med att jag skickade detta sms till mina tjejer: På morgonen är man lite depp och inför nästa fest inte så pepp. Men ikväll är det kalas och vi ska festa som små as!

Har tillbringat förmiddagen på ett väldigt trist rättegångsspel om jag ska vara ärlig. Nu har jag ätit palt på nationen och ska försöka komma igång med pluggandet. Jag känner dock inte alls för att göra det...

Ikväll ska Emelie komma till mig. Vi ska laga mat, dricka vin och skriva verksamhetsberättelsen för Ypsilon HT09-VT10. Efter det ska vi möta upp Linn och Maria och gå ut. Mycket bra, mycket bra. Både Evening och Värmlands står på schemat. Det ser bra ut..

Nu ska jag hämta mina böcker och läsa processrätt. Så spännande..


Jag älskar mina ypsor! Vi fick en skvader ...

dsc02265 (MMS)

Jag älskar mina ypsor! Vi fick en skvader med på köpet.. Är inte livet en fest så säg!


Sömn

Jag har i stort sett sovit mig igenom hela dagen, tror jag. Hade ett sjukt intressant seminarium tidigare idag och resten av dagen har jag pluggat i biblioteket på NN.

Ikväll är det vittnesstödsmöte inkl mat (gratis är förbaskat gott just nu!) och sedan ska jag hänga med mina fina vänner och gå på Stocken. Det tror jag behövs minsann!


Fel kö

Mitt stora problem i livet (eftersom jag är en väldigt upptagen kvinna) är att jag alltid väljer fel kö. Jämt. Förr drogs jag alltid till den där äldre kvinnan i kassan som var sjukt seg och var tvungen att kolla alla nr till alla grönsaker - jämt. Jag var den där suckande i kön som alltid var på väg. Tillslut lärde jag mig att titta på kassörskorna på ICA och gick inte till den kvinnan. Det tog ett tag, men jag lärde mig.

Detta håller dock i sig. När vi var i Stockholm för att kolla Skvaderdamklänning så var jag först av vi alla tjejer till apparaterna som sålde biljetter till tågen. Tror ni inte att jag var sist därifrån? Jajemän, inga konstigheter.

Detta händer mig jämt! Det hände även på väg till Tallinn, både på ICA och när jag skulle köpa tågbiljett. Det är liksom tänkt att jag ska få vänta, fastän jag ofta aldrig har tid med sådana saker. På ICA var det till och med en som mitt i alltihopa skulle hämta lingonsylt, som såklart ungefär är längst bort i hela butiken. Och där stod jag och var sjukt stressad för att inte missa tåget och fick halvspringa kilometrarna till stationen. Tacka gudarna att jag bor rätt centralt, men jag hade tackat gudarna ännu mer om jag hade haft råd till taxi sådana gånger!

Och idag hände det igen. Jag har lärt mig att titta på kassörernas ansikten, hur många personer (+ålder) det står i kön och (obs!) hur många varor de har i korgen. Men det hjälper fan ändå inte. Jag står där och överväger mellan två kassor. I ena var en äldre dam med ett flertal varor och i den andra en som just var på väg att betala. Vilken väljer jag? Den senare så klart. Vilket misstag! Tror ni inte på fan att kvinnan gnäller om priset, kassören går iväg, ringer folk och det tar en jäkla tid innan det är min tur. Kvinnan med de många varorna hann lasta upp, betala, packa i sina påsar och gå, tillsammans med flertalet andra efter henne innan jag ens fick börja betala. På köpet ska de byta kassörska så det tar ännu längre tid. Till slut kom jag ut där med min påse och insåg att jag köpt paprika för 50 kr. Det gjorde mitt köande ännu surare..

Nej, det är bara att inse att alla mina försök att ta rätt kö inte funkar. Kanske dags att sluta analysera allt? Eller sluta upp med att vara en tidsoptimist. Eller handla på andra tider. Eller sluta bry mig om detta ofantliga i-landsproblem...

Good days

Jag har egentligen haft två bra dagar. Igår infann sig pluggmotivationen igen när jag cyklade till rättegångsspelet. Om mindre än en månad har jag sommarlov så jag vet vad jag gör framöver med andra ord. Jag har ett mål i sikte och nu gör jag allt för det!

Igårkväll såg jag Hotell Rwanda. Klart sevärd, fastän den inte alls var en lika feel-goodfilm som den förra filmen jag såg.

Idag har jag varit på rättegång hela förmiddagen och eftermiddagen har spenderats på Norrlands. Ikväll har jag lagat en supergod kasslergryta, haft älskade Gabi på besök och nu funderar jag starkt på sängen. Det blev sent igår, riktigt sent, så jag skulle nog kunna somna på en gång om jag ville. Men hur kul är det egentligen?

Nä, på något vis ska jag fördriva det sista av kvällen. Lite DH-tittande i sängen kanske...

Förresten är Nina och Linn på flyget till Nina i Grekland. Jag är inte alls avis, inte alls. Nej, inte ett dugg faktiskt.

Såhär fint står det i Malins bok. Jag känn...

dsc02263 (MMS)

Såhär fint står det i Malins bok. Jag känner samhörighet med ordet midsommarbarn..


Valborg i bilderStörtnöjda ÖverYpsan!
Charlies Änglar
Ladies på champangegaloppJag och Hank lever livet!Festandet avslutades med marskalkeri med Aino.

Det finns många, många fler bilder, men jag orkar helt enkelt inte lägga upp fler nu. De kanske kommer om ni har tur..

Good luck

Jag är ju så bra som jag bara kan bli. Pluggandet går segt, men jag får försöka ta igen det senare i veckan. Maria sa "lycka till!" när jag klämde ur mig det. Ja, precis. Det behövs nog.

Nu ska jag se Top Model och göra ingenting tills det är dags för sängen. Snart är jag uttråkad på riktigt!
 
Jag har mött min överman i ärlighet! Tänk om alla vore likadana... Jag kan garantera att livet vore så mycket lättare då!

Plugg?

Jag såg en sjukt bra film igår - Good luck Chuck. Det var lite feelgood-känsla över den!

Idag är jag på norrlands och ska snart komma igång med plugget. Jag har inte lyckats med det än, men nu tänkte jag ta tag i det. I två veckor har vi i stort sett pluggfritt, så hur jag ska lyckas motivera mig till att plugga är en gåta. Jag har ingen lust alls och jag vill bara ha sommarlov och göra något annat. Men det är ganska precis 1 månad tills jag får sommarlov. På klockslaget till och med!

Dags att göra någon nytta.


Tallinnmusik

Jag bjussar på lite Tallinnmusik. Jag vill på kryssning snart igen och rocka loss på däcket! Eller i vart fall på dansgolvet. De estniska männen kan dock få stanna hemma!


Sedan bjussar jag på en låt som spelas ofta med vårt airband! Jag är gitarristen. Tänk er själv hur mycket jag rockar!På 15:e dagen återuppstånden

HAHAHAHA, min dator lever! Hur stora är oddsen? HURRA!

Jag litar dock inte på den för fem öre. Nu sitter jag och kopierar det allra viktigaste till ett USB, men jag hoppas den vill fortsätta leva länge, länge till!

Valborg var UNDERBART! Bästa tiden i mitt liv. Jag har fantastiska vänner som gör livet underbart! ♥
Jag längtar tills nästa valborg. Och jag älskar livet i Uppsala! Det är fantastiskt!

RSS 2.0