The day after

Tiden efter Renneth är ingen bra tid. Jag vet att det kommer dröja länge innan jag kommer ha så roligt igen, om det någonsin händer. Nu sitter jag och deppar och inser att livet är så mycket annat än plugg, men som man inte hinner med. Jag älskar studentlivet! Tänk om man slapp plugga.. Det är min livsdröm tror jag - att vara student resten av livet.. Hurra, säger jag! Nej, istället ska man tillbaka till vardagslivets tråk och tvång.

Jag ska ha en PM klar om mindre än en vecka, om jag ska lyckas vara någorlunda social i helgen då det blir en tripp till Stockholm. Därför borde jag sitta och skriva nu (eller kanske inte), men jag sitter hellre på fb och njuter av alla bilder, kommenterar och trycker på alla gilla-knappar som finns.

Nu har jag i varje fall insett att det är bäst att få mig min skönhetssömn. Sedan hoppas jag på en produkiv morgondag... Jag önskar det kunde bli så. Ge mig lite kraft, tack.


Halt

Jag är halt idag. Jag har stukat båda fötterna och ena knät är halvtrasigt. Det är dock sånt som händer när man är med i världens hårdaste skidtävling! Så jag går här och haltar fram och önskar att jag hade haft kryckor idag. Men allt är värt det för igår var verkligen världens bästa dag!

Post-renneth är ingen skön känsla. Det känns som tomt nu.. Helt obeskrivligt och jag skulle bara vilja uppleva gårdagen om och om och om igen. Samtidigt är det ju som Linn sa det: "Renneth 2010.. ett förlorat minne för livet". Och det är så sant, så sant.

Nu ska jag komma igång med pm-skrivandet. Jag har en vecka på mig och jag har inte skrivit en enda bokstav än, så jag tror jag vet hur jag kommer att kunna fylla upp den tomma känslan efter Renneth...Amazing

De senaste dygnen har varit underbara! De har hänt så mycket så jag vet inte alls var jag ska börja så det kommer en annan gång.

Efter att ha druckit sedan tidig morgon intar jag nu sängen och hoppas på att ingen bakfylla kommer och hälsar på imorgon. Det vill jag inte ha besök av...

God natt!

Yra

Fredag och årets första yra närmar sig! Mysigt värre. Det händer faktiskt en liten överraskning ikväll och det ser jag framemot!

Jag ska pallra mig mot nationen snart och plugga på förmiddagen, men jag vet inte riktigt vad jag ska börja med. PM eller seminarium? Jag antar att söndag inte kommer bli någon produktiv dag och lördag ska vi inte ens prata om! Tilläggas bör att jag inte har lust med något.

Dags att göra ett ryck..

I look up to the sky
And now the world is mine
I've known it all my life
I made it, I made it

I used to dream about,
The life i'm living now
I know that there's no doubt
I made it, I made itSnart redo

Jag får ingenting gjort och tiden bara går. Det känns lite surt faktiskt, men nästa vecka ska jag styra upp det här.

Min outfit för lördagen är i stort sett fixad. Lite småfix kvar, men det löser jag imorgon. Det kommer i varje fall att bli så himla bra!
Desto värre har jag ingenting att ha på mig imorgon på SnöYran eller på gasken på lördag. Det bådar inte gott med andra ord och jag måste nog panikshoppa något imorgon.

Nu måste jag krypa i säng. Imorgon är en lång dag och det är lördag med så jag behöver all sömn jag kan få. Men kul kommer det att bli!!


Blir jag inte jurist ska jag bli s

0-7f0324e306dbd743e107bbf029f041a8.png

Blir jag inte jurist ska jag bli samordnare för snöröjningen i söder istället.


Lill-lördag

Ja idag är det lill-lördag på riktigt. Verkligen bokstavligen talat. På lördag är det ju dags för Renneth och idag, på lill-lördag så smygstartar jag, Linn och Maria med att dricka vin och peppa. Vår utstyrsel kommer bli den grymmaste ever! Måtte vädergudarna vara med oss, men det ser kallt ut! 

Jag ska strax möta upp brudarna på lutis och sedan ska vi käka korv me brö. Maten på lördag är nog desto bättre, fastän jag gillar korv.

Förövrigt är jag rätt taggad på att skriva PM. Det är bara tidsbristen som hejdar mig.. Men det ska gå vägen, det har det ju gjort förr..

Nu ska vi ha onsdagsmys!

Crazy

Yes, jag tog mig upp i någorlunda tid! Tänk om jag kunde ta mig upp halv 8 varje dag men det är för mig en pärs. Men jag borde göra ett tappert försök.

Nu ska jag göra mig i ordning och sedan pallra mig till JB så jag hänger på låset kl 9. Jag måste ha lite böcker till min PM och ska jag se skymten av dem överhuvudtaget är det bäst att jag är där i tid, men det är inget som garanteras för det.

Idag blir det lunch med Claris på Norrlands och sedan ska jag, Maria och Linn handla inför Renneth. Kommer bli galet! Sedan ska jag gå in i PM-dimman igen..

Ikväll ska teamet mötas upp hemma hos mig för vindrickande och rams-skrivande. Även det kommer bli galet, vilket innebär att hela dagen kommer vara helt crazy. But I like!

Eftersom jag är så snäll bjuder jag på riktig hit idag. Den gillar jag också.Och när jag liks håller på med allt jag tycker om så säger jag bara en sak: Den godaste osten i hela världen är Boxholms Gräddost! Jag lovar, ni blir inte besvikna!

Good day

Om jag bortser från straffrättsseminariet som jag vill likställa med katastrof så har dagen varit bra. Egentligen började det redan igår kväll då jag äntligen fick igång golvvärmen inne på toaletten efter försök i snart en hel månad. Nu är det varmt och skönt där inne och Gud nåde den som stänger av den!

Jag fixade mig en lagbok på förmiddagen som ni ser nedan och jag vågar knappt använda den för den är så fin. Jag tittar fortfarande i den gamla slitna, haha. Men jag är rädd om mina dyrbara saker! Att jag samtidigt som jag köpte lagboken fick bonuscheckar på sammanlagt 400 kr gör ju inte saken sämre alls.

Sedan har jag fått hämta ut min telefon också, så nu är jag tillbaka på ruta ett och ligger inte på minus längre. Nu tänker jag köra hårt och plugga ikapp allt som jag borde gjort för länge sedan! Jag satte genast igång (nästan iaf) och renskrev när jag kom hem. Så spännande va.

Nu är det dags för sängen och imorgon vet jag att jag kommer ta mig upp tidigt. Det lättar mitt hjärta lite.

God natt hjärtan!

Jag har fått tag på en ny, snygg o

489d246b12ae64fb3dd6501353ac9256.png

Jag har fått tag på en ny, snygg och dyr lagbok.. Jag vågar knappt använda den.


Plugg på nationen

Jag och Linn har en deal som ingen av oss följer. Vi ska ses kl 9 på morgonen på nationen, men ingen av oss lyckas. Hur skall detta gå?

Jag ska gå ner och plugga lite nu efter min dagliga datakoll och sedan blir det basgruppsmöte och seminarium resten av dagen. Sedan åter till nationens mörka bibliotek och försöka bli lite klokare. Ytterst oklart om jag lyckas för jag är allt annat än pluggpepp! Jag måste hitta motivationen...

Jag ska försöka få tag på en lagbok idag. Wish me luck!

We love ICA Väst

Jag och Manne har varit himla effektiva och handlat mat för hela veckan. Idag åt vi långpanneraggmunkar och vi kom fram till att hela kalaset gick på ungefär 25 kr, exkl bilresan till ICA Väst som för övrigt är den bästa mataffären i hela Uppsala. Är det inte billigt så säg! Det blev till och med över till en matlåda och det räckte med andra ord till ungefär 4 personer. Det är superbilligt per person ju.
Nej, nog om priser.

Vi har kikat på ett halv åtta hos mig-avsnitt och nu ska vi krypa i säng. Imorgon är en ny dag och jag ska kliva upp tidigt och plögga. Jag måste!

God natt!

Lagbok?

Jag önskar att jag vore dubbelt som effektiv som jag i verkligheten är. Jag kan ju lätt konstatera att jag skulle hinna med så mycket mer då!

Jag har suttit på nationen och pluggat hela dagen fram till en föreläsning om straffprocessuella tvångsmedel. Innan föreläsningen fick vi information om vittnesstöd och det är definitivt någon jag ska söka till. Jag filar för fullt på min ansökan för tillfället! 

Idag höll jag i en 2010 års lagbok och skulle betala den, men jag får/kan inte. Ge mig ett samhälle där alla betalkort accepteras tack! Välkommen till 2010! Man vill ju undvika/minska betalning med kontanter då risken för rån etc också minskas, men om man inte kan betala med alla kort som finns så motarbetas ju den tanken. Härmed tänker jag bojkotta Studentbokhandeln och förövrigt alla andra ställen som ej accepterar mitt kort!
Nu är jag på jakt efter en ny lagbok. Jag hoppas de andra bokhandlarna i stan är mer tillmötesgående!

Dags att byta om för träning, för jag tänker strunta i min förkylning (som iofs håller på lugna ner sig) och köra skivstång ändå. Sedan ska jag effektivisera resten av kvällen!


Falk

Det var inte en av mina bästa pluggdagar så att säga. Jag har helt enkelt haft annat för mig. Tänk vad roligt om man bara fick leva studentlivet och aldrig plugga!

Till middag åt vi en supergod broccoli- och ädelostpaj och sedan har vi se Blåsningen och Johan Falk. Jag gillar det!

Imorgon börjar en ny vecka som är fullspäckad! Jag måste motivera mig till lite plugg, för det kommer det bli en hel del av. Jag har liksom inget val..

Godnatt!

Klocka

Min klocka är spårlöst försvunnen. Jag var stensäker på att jag hade den i ena skåpet inne på toan, men icket. Jag har letat och letat och jag kan inte göra annat än att leta för jag bara måste hitta den! Hur ska jag kunna plugga nu? Nu är hela dagen förstörd!

Sist jag såg den har jag för mig att det var i höstas när jag storstädade i skåpen inne på toan, men jag kan ju ha helt fel. Sist på bild är nog denna, på T1. Och idag skulle den ha passat perfekt till min guldinspirerade outfit.

Nä, nu måste jag väl försöka plugga även fast jag är väldigt omotiverad.


Traditionsfika

Det är alldeles för skönt i sängen på morgonen för att jag ska lyckas ta mig upp. Nu har jag i varje fall fikat och ska göra mig ordning och sedan pallra mig till nationen för att plugga. Kl 14 är det dags att göra i ordning för det traditionsenliga traditionsfikat för alla reccar som är intresserade av Ypsilon.

Det har blivit kallt här i Uppsala igen. Brr.. Nu vill jag ha sommar och sol! Eller först och främst vår..

Ikväll blir det Johan Falk och soffan! Jag tänker ladda upp för en hård och intensiv vecka och jag ska bli frisk. Nu, tack!


Film

Efter en liten shoppingtur i Gränby som blev mer och mer plågsam på grund av min förkylning kom vi hem och tänkte laga mat, men jag var inte alls pigg så det blev pizza istället. Dyraste pizzan någonsin och den var inte särskilt god heller!

Anna har varit här ikväll och vi har sett The Gray Man. Det var ingen höjdarfilm, så jag kan inte rekommendera den. Jag höll faktiskt nästan på att somna och det vet ni ju alla vad det innebär.

Nu ska vi krypa i säng. Jag ska plugga imorgon och måste komma igång i tid, så det är bäst att försöka sussa lite nu. God natt!


Premiär

Jag har varit på lördagsfikapremiären på NN och fikat med folk. Den största anledningen till fikat var för att jag och mitt lag skulle planera inför Renneth. Just nu tänker jag inte berätta vad det handlar om utan det är för galet för det! Bilder utlovas, om jag kommer finnas med på dem (och om de är någorlunda städade). Annars säger jag bara en sak: "Det man inte minns har man inte gjort!" Ni som är nyfikna och bor i Uppis kan ju åka till playan på Studentvägen och se vad som händer nästa lördag, ungefär mitt på dagen.

Vi har iaf en sjukt bra plan och i veckan ska den verkställas!

Annars har jag försökt tyda mailadresser. Det är inte så lätt och jag misslyckades med 4 stycken. Hur svårt kan det vara egentligen att skriva tydligt? Eller så ser jag bara så förbaskat dåligt, men det är ju mest på långt håll..

Nu sitter jag och väntar på Manne. Vi ska åka till Gränby och jag ska shoppa... inför lördag! Wiho, jag längtar! Jag ska i varje fall försöka få tag på en Marimekkopärm som inte är i färgerna röd, gul eller blå och inte brun för att den är ful.

Annars har jag gått och blivit förkyld. Det är en riktig höjdare det. Det är Manne som har smittat mig, så ikväll blir det bara mys i soffan framför tvn..

Doktorspromotion

Jag har varit med om så mycket de senaste två dagarna att jag vet inte riktigt hur jag ska börja och hur jag ska kunna få med allt! Det var som Manne sa till mig när jag berättade allt för honom: "Du lever en annan värld!" Och det är nog lite så faktiskt.

Torsdagen spenderades i universitetshuset där vi hade genomgång och sedan dracks det sherry resten av kvällen. Jag skulle ju gå hem tidigt, men det slutade med Stocken. Riktigt trevligt!

I fredags plågade jag mig upp efter 5. Kl 6 skulle jag vara på grötfrukost, så det var bara att kliva upp. En trött och lite sliten Lina åt frukost på Uplands, och sedan gick vi vidare till slottet för kanonsalut kl 7. Sedan var det dags för spel och sillunch och sedan var det dags för doktorspromotionen. Man måste nog se det hela för att förstå vad det innebär faktiskt, men det utlovas i varje fall en hel del latin

Dagen avslutades med promotionsbankett på slottet där jag bland annat fick dansa med chefredaktören på UNT. Men det var ju inte det enda jag gjorde utan det serverades ju god mat och jag fick träffa en massa folk. Himla trevligt, men till slut fick det vara nog och jag och Aino fick skjuts hem av bästa Manne som kom och hämtade hem oss.

Det här är en liten summering av dagarna och tilläggas bör att jag har haft väldigt roligt!!!

KK

Jag inledde dagen med att sova alldeles för länge. Hur jag ska ta mig upp imorgon kring 5-tiden är för mig en stor gåta.

Dagen har bestått i basgruppsmöte och seminarium. Sedan var jag en sväng på nationen och fick hämta ut mitt kk. Här skall festas! För er som inte vet vad detta är så betyder det att jag får gå före i kön på alla nationer och ta med mig en kompis. Vi går dessutom in helt gratis! Underbart med andra ord! 3 flugor i en smäll alltså.

Nu ska jag byta om pallra mig till slottet. Jag ska på kransbindningsfest, som det så fint heter. Vi ska bland annat öva inför doktorspromotionen som går av stapeln imorgon då jag alltså ska göra mitt första uppdrag som marskalk.


Rivstart

Jag rivstartade dagen med en prommis med Nina och sedan sov jag mig igenom en föreläsning. Ni ska se mina anteckningar från den. Jag ser inte ett dugg vad jag har skrivit och det är inte lätt att tyda dem. Får försöka fortsätta med det imorgon och helt enkelt läsa kapitlet i boken. Sedan har dagen bestått i lite PM-snack, lunch med fina vänner och en massa plugg på eftermiddagen. Processrätten är kul!

Den nya lagboken har kommit och jag tänkte köpa den idag, men så klart var den ju slutsåld och kommer in först på fredag då jag är upptagen hela dagen. Så jag tänker vara där kl 10 på lördag och hoppas att det finns någon kvar. De går ju åt som smör i solsken!

Kvällen har bestått i matlagning och soffmys. Jag kan konstatera att Sverige och handboll inte är en bra kombination just nu! 

Nu tänker jag kila i säng. God natt!

Fix

Nu är teckningslistan till Reccegasken fixad! Jag är laddad!

Dagen har gått alldeles för fort, som vanligt. Hann inte alls plugga lite mycket som jag hade tänkt, men jag tar förhoppningsvis igen det imorgon istället. Att man sedan hamnar på en ovärd föreläsning på eftermiddagen gjorde ju inte saken bättre. 

Jag och Manne tränade och sedan åkte vi hem och gräddade plättar. Eller vi och vi.. Jag har ju världens bästa pojkvän som lagar maten åt mig! Han ställde sig till och med och gräddade en omgång till för att annars skulle jag inte få någon matlåda imorgon - helt utan min påverkan! Det tycker jag är snällt. 

Jag har skickat blommor idag till en person som behöver det. En person som jag tycker om väldigt mycket och som är en av de bästa i hela världen!

Nu ska jag pysa i säng. Imorgon blir det morgonprommis med Nina. Vi ska ses kvart över sju så jag borde sova nu om jag inte ska försova mig, så god natt!

Sådär ja

Nu ska jag gå till nationen och jag tänkte ge er en låt att lyssna på idag så hörs vi ikväll!


This day

Snart är det dags att pallra mig iväg hemifrån och plugga. Först blir det en stund på nationen och sedan ska jag och Aino göra teckningslistan för det blev aldrig av igår. Sedan beger jag mig mot Eko för att luncha och plugga fram tills vi har föreläsning vid 15.

Ikväll ska jag träna, antingen step eller step styrka. Jag har lovat att ge det en chans till! Förutsättningarna var ju inte på topp sist. Men det beror på var jag och Manne får plats, för nu är det rätt fullt på båda.

Vi ska äta plättar ikväll. Smarrigt värre! Tur jag har hjortronsylt :-)

Lite engagemang här tack!


NN

Jag har haft en mysdag på NN idag. Lunch med Nina, fika med Linn och Linnea och sedan möte med mina fina ypsor och självklart plugg emellan alltihopa. Efter det blev det träning och sedan har jag bara hängt i soffan och funderat över livet. Det är inte rättvist någonstans!

Nu ska jag krypa i säng. Klockan är egentligen alldeles för mycket för att jag ska vara uppe. God natt raringar! 

Plugg-måndag

Jag tog mig en liten mini-sovmorgon idag, fastän jag inte hade tid för det.

Ska packa ihop och pallra mig någonstans och plugga fram till lunch. Då ska jag och Nina luncha på Stocken ihop och sedan blir det fortsatt plugg resten av dagen. Någon gång under dagen ska jag och Aino göre teckningslistan för Reccegaquen också och så är det möte kl 17 med Ypsilon. Kl 18.30 ska jag träna, om mina ben tillåter. Jag har fortfarande världens träningsvärk! Ja, ungefär så ser min dag ut och så skulle jag behöva tvätta också. Tur jag har en egen tvättmaskin, för då kan jag göra det vilken tidpunkt som helst!

Livet är så mycket bättre när man är två!


Katastrofmat

Dagen har gått så himla fort så jag har inte hunnit med allt. Mys på norrlands med söta små barn och sedan åkte jag och Manne iväg för att handla mat som sedan slutade i nästan en katastrof. Det kommer dröja innan jag lagar kyckling i lergryta igen, för jag blev aldrig nöjd. Blir vi sjuka nu så blir vi, men det skulle vara väldigt olägligt.

Vi har myst framför Johan Falk och jag har renskrivit lite. En lugn och skön kväll med andra ord och en bra avslutning på veckan. Nu ska jag krypa i säng och ladda upp inför nästa vecka som är händelserik. Dags att lägga in andra växeln tror jag!

God natt!

Söndagsmys

Shit, vilken träningvärk jag har idag! Skivstång/kondition tar på kan jag lova! Härligt.

Det blev en snabbvisit på IKEA igår, så Manne har lovat att vi ska dit en sväng till i veckan. Jag fick i varje fall tag i kudden jag behövde och det var ju viktigast. Jag skulle behöva några lådor också som jag kan förvara saker i så det får bli nästa projekt.

Igårkväll var vi hos Malin och Jakob och spelade spel. Det blir en revansch någon gång för vårt lag kan jag lova!

Nu har Manne gjort frukost så jag ska äta lite och sedan bege mig till Norrlands där det vankas julgransplundring. Efter det ska jag vara en duktig flicka och plugga lite hade jag tänkt!

Lördagsmys

Vi lagade mat, åt, såg Let's Dance och åt efterrätt igårkväll. Smarrigt värre om jag får säga det själv! Kring 12-slaget bestämde jag och Manne oss för att hyra en skräckis och det blev The last house on the left efter många om och men. Den var i varje fall bra och vi var på spänn hela tiden!

Nu ska vi pallra oss ut till IKEA och sedan blir det skivstång/kondition senare i eftermiddag. Kvällen är lite oklar, men mys ska det i varje fall bli!

Förresten mamma, jag skulle vilja ha påfyllning till mitt kakfat av t.ex. en tårta eller en prinsessbakelse. Så himla söta!

HELG

Nu är det helg, eller ja det beror väl på vad man ser som helg för jag ska faktiskt ändå plugga lite.

Jag var väldigt effektiv på förmiddagen och nu tror jag att jag har koll på vad min PM ska handla om. Spännande, klurigt och stackars prosituerade thailändska Maria som tror hon får det bra i Sverige. Jag och Ida åt lunch ihop och surrade om det mesta och sedan gick vi en sväng på stan, men jag hittade ingenting. Trist. Men i helgen har Manne lovat att vi ska till IKEA, men inte för att det finns kläder där precis..

Nu på eftermiddagen har jag städat, stått i världens längsta kö på Lutis och försökt handla mat, men jag gav upp. Alla kortterminaler strejkade och snabbkassorna fungerade inte. Oerhört irriterande! Jag skojar inte när jag säger att kön var minst 20 meter i varje kassa och då är det ju inte bara en. Men jag har i varje fall en väldigt fin lägenhet nu. Mamma, du skulle varit här nu ;-)

Nu sitter jag och väntar på Manne och hans syster Liv som ska komma och äta middag här hos mig. Tyvärr kan jag ju inte börja med maten för jag har ju ingen mat att laga, men det dyker upp snart för jag forslade över det bekymret på dem.

Och jag vet förresten vad jag önskar mig i födelsedagspresent - en handdammsugare! Och sedan vet jag precis hur min bänk i köket i framtiden inte ska vara.. Det är fint, men oerhört opraktiskt!

Nä, nu ska jag öka mysfaktorn här med lite ljus.

Äntligen fredag

Jag ska göra mig i ordning och pallra mig till JB. Jag ska faktiskt ha framförhållning och börja titta på min straffrätts-PM redan idag. Ju mindre jag behöver komplettera desto bättre! Sedan om jag kommer någon vart är ju ytterst oklart, men ett försök ska göras.

Det blir lunch med Ida på stan idag och efter det tar jag nog helg. Jag tänkte göra bort städningen här hemma så jag slipper göra det i helgen.


Snabba tider

Jag vet att jag har sagt det förr, men det tåls att sägas - tiden går så himla fort! Nu är det snart helg, igen! Men det är ju skönt..

Första processrättsseminariet var bra och vi har en bra lärare tror jag. Det kommer bli superbra det här! Jag är väldigt taggad i varje fall.

Träning och sedan iväg till Årsta. God mat och trevligt sällskap! Det ser också ut som om min golvvärme ska bli lagad snart och det är ett stort plus. Det är så kallt inne på toan så jag gruvar mig nästan för att gå dit. Huvva.

Nu ska jag krypa i säng. Morgondagens planer var att gymma tidigt på morgonen, men just nu är dessa planer långt borta. Jag ligger nog hellre kvar i sängen istället :-)

Process

Idag har jag första basgruppsmötet och sedan första seminariet i processrätt. Efter det är klockan 14 så då har jag antingen tänkt renskriva eller försöka dra med mig Manne till IKEA för att köpa en kudde som saknas till soffan. Det känns som om det är en bra dag att ta sig ut dit för jag har ingen lust att åka ut dit på helgen bara för en kudde och sedan trängas med alla människor.

Kl 17 ska jag träna och efter det ska vi på middag hos Mannes mamma som fyller år idag. Så jag har mina planer för dagen med andra ord.

Lyssna på den här låten så länge så hörs vi sen idag!


Körskolelärare

Jag tror det är min grej det, bland många andra grejer. Manne kan inte fickparkera fastän han bor och tagit körkortet i en stad, så idag agerade jag körskolelärare. Jag fick stå utanför bilen, guida hur han skulle ratta och säga "lite till", "50 cm kvar" "ja, men det gååååår!". Han lyckades tillslut, och jag tar på mig en del av den äran. Det är ju lite trixigt att fickparkera, men jag har alla knep man behöver. I vart fall kan lova er att det säkert såg roligt ut, men det bjuder vi på!

Efter träning och matlagning ska jag nu få min skönhetssömn. God natt!

Ps, jag får blogga om det här för Manne :-)


Rättegång

Rättegången var spännande och jag gillade att sitta där inne. Jag tror den här terminen kommer bli hur bra som helst! Det tog nästan hela förmiddagen och sedan blev det lunch med Betty på Värmlands.

Nu är jag hemma och ska plugga lite efter en dag på JB. Ska träna kl 19 så fram tills dess ska jag ha näsan i böckerna hade jag tänkt. Inget ovanligt, utan alldeles normalt alltså.

Tills imorgon skulle jag behöva den nya lagboken, men den har ju inte kommit ut ännu och jag har inte förhandsbokat som jag borde gjort för då får jag ju den så snart den är utkommen. Jag måste fixa det där med andra ord..

Nä, nu ska jag äta en frukt och plugga lite. Ikväll blir det renskav och potatismos till middag. Gott!


Kväll

Träningen var inte så kul ändå. Nä, jag gillar inte upplägget helt enkelt! Men nu har jag ju provat i varje fall.. Jag tycker inte om att gå därifrån och känna mig otränad.

Annars har jag inte hunnit med så mycket annat ikväll, som vanligt. Manne kom hit lagom till middagen och nu ska vi sova.

Imorgon ska jag förhoppningsvis gå på rättegång! Spännande!

Effektivitet

Jag har varit sjukt effektiv idag, tycker jag. Det ska jag fira med att gå och träna. Step styrka står på schemat. Carro hänger med så jag har en träningskompis. När jag kommer hem blir det matlagning och lite plugg. Ungefär som vanligt då. Jag och Manne hade tänkt gå och se Paranormal Activity, men den har tydligen slutat gå på bio så vi får vänta tills den kommer på dvd..

Hade första straffrättsseminariet idag (no comments, egentligen) och jag hade äran att hamna i den basgrupp som har PM-inlämning den 8/2. Crap. Det innebär att jag måste börja skriva PM snart för tiden går ju så himla fort. Det känns inte vidare inspirerande faktiskt, speciellt eftersom jag har tänkt vara hos mamma som fyller år den helgen. Hm.. Men jag kan ju gotta mig i att efter den 3/3 är jag färdig med den här terminens PM.

Nä, nu ska jag svira om och börja bege mig till VK. Funderar på att införskaffa mig dubbdäck till cykeln faktiskt. Man kan tydligen bromsa då...

I like

Jag gillar dessa dagar - dagar när man har fullt upp! Jag har hunnit med allt, förutom att träna och laga mat. 

Följde som sagt med Aino och kikade på lägenheter innan MK-mötet och jag gillar verkligen det. Jag skulle vilja bli mäklare tror jag! Vi får väl se om jag får en Luthagen-granne till snart.. 

Efter mötet blev det häng på Orvars med Dorotea-Linn, Aino och Henrik. En öl och en nachotallrik, det satt fint!

Nu har jag pluggat lite, men ska hitta till sängen. Imorgon ska jag ha första seminariet i straffrätt och jag gillar det kan jag lova!


Dagens planer

Upp och hoppa!

Nu ska jag fika lite och sedan börja plugga. Strax innan 10 ska jag åka iväg och köpa några böcker som jag bara måste ha idag, eller i varje fall en bok, och sedan ska jag dumpa en bok på bokbytardagen så jag förhoppningsvis kan inkassera lite pengar. Har fått sålt nästan all T2-litteratur och det känns skönt!

Efter det ska jag ta mig en cykeltur till BMC och plugga hela dagen. Jag gruvar mig för att cykla i kylan.. Brr.. Vi har föreläsning fram till 16 i varje fall.

Ikväll ska jag titta på lägenheter med Aino och sedan ska vi på MK-möte.

Dags att sätta lite fart..


Mysdag

Jag har hunnit träffa Malin idag, städat, sprungit på stan, tränat och sedan kom Betty hit och vi lagade middag ihop och uppdaterade varandra om våra liv. Supermysigt!

Nu ska jag återgå till Johan Falk och invänta Manne som borde vara här snart.

Imorgon kör jag igång med pluggandet på riktigt!

Sköna söndag

Vi hade så himla trevligt igår! Vi var kvar lite väl länge hemma hos Carro så jag skippade utgången och gick hem istället och var hemma vid ett. Skönt!

Nu ska jag städa hela dagen lång. Det blir träning kl 17, Manne vickar så jag hänger på. Sedan kommer Betty hit och vi ska laga middag ihop och mysa och uppdatera varandra sedan i höstas. Vi har setts så lite på sistone att det är skrämmande!

Jag måste bestämma vilka kuddar jag ska ha i soffan idag. Hmm.. Jag har beslutsångest, men det är ju inget ovanligt...


Utgång

Dagen blev inte alls som jag hade tänkt mig. Inte alls.

Nu ska jag i varje fall gå ut. Min fina Anna ska med! ♥ Vi ska till Carro på glöggfest, det ni!

Ensammys

Nu är fredagen slut och jag har haft en riktigt mysig ensamhemmakväll. Jag har fixat med gardinerna och plockat bort allt julpynt. Det blev superfint med de nya gardinerna och ni får en bild snart, jag lovar!

Det blir sängen strax. Jag ska försöka ta mig upp tidigt imorgon och rensa ur min lilla klädkammare och nu ska jag vara hård. Det är alldeles för mycket där inne som jag inte använder! Så nu åker det bort till någon hjälporganisation.

God natt på er!


Helg

Nu är det helg! Skönt faktiskt!

Jag och Ida hade tänkt ses ikväll, men SJ tycker inte alls det så därför är hon kvar i huvudstaden. Jag får pyssla med annat och om en halvtimme är det ju tv-kväll och det börjas med postkodmiljonären. Det ska faktiskt bli skönt med lite ensamhet och hemmapyssel med tv-tittande.  

Jag vill sälja min T2-kurslitteratur nu! Kan inte bara någon knacka på och säga att de vill ha dem? Jag är så fattig så det skulle vara skönt med klirr i kassan, men förhoppningsvis har jag fått dem sålda tills på onsdag.

Nej, nu ska jag ta och städa bort julen och sätta upp nya gardiner i både tv-rummet och sovrummet. Jag fick ju nya till sovrummet i julklapp så dessa ska invigas.

Snart helg

Det är fredag idag, snart helg alltså! Jag ska snart göra mig i ordning och ta mig till Eko för att ha föreläsningar mellan 13-17. Sedan hade jag tänkt träna, men eftersom det fortfarande är julschema finns det inget roligt pass så det får bli imorgon istället.

Nu ska jag göra mig i ordning för jag måste hinna köpa en bok innan föreläsningarna som jag inte har ännu..

Tjing!

Registrerad

Nu har T4 kört igång! Registrerade mig på morgonen, åt sedan lunch med Carro, Carro och Sofie och sedan hade vi introduktionsföreläsning om kursen och sedan en introduktion om processrätten. Spännande!

Jag åkte och tränade efter föreläsningarna. Skönt! Nu ska jag komma igång ordentligt. Det kändes att det var ett tag sedna jag sist tränade. Okej, det handlar ju inte om flera månader, men ändå - det märks!

De två dagarna hos mamma och Reidar var supermysiga. Synd tiden går så fort bara... Fick ju även träffa systeryster och det var ju ett tag sedan. 

Jag har gjort en grovstädning av kylskåpet ikväll. Det syntes inte att det behövdes, men jag tror ändå det. Nu hoppas jag på att kunna dricka mjölk igen.. Sedan har jag försökt laga min golvvärmesknapp inne på toan. Jag får inte på golvvärmen och det är iskallt därinne! Jag försökte tejpa fast knappen så den var intryckt hela tiden för då funkar den. Resultatet blev inte så bra och tejpen är borta. Tur jag har tofflor!

Nu ska jag snart krypa i säng och läsa lite.. Skönlitterärt än så länge. Manne ligger redan i sängen. Han mår inte riktigt bra så jag joinar nog honom nu..

God natt!

I Stockholm

Vi är hos mamma i Kallhäll och bara myser. ♥
Återkommer när jag är hemma i Uppis igen..

I Uppsala

Nu är jag här i lägenheten i Uppsala. Det var lite vemodigt att lämna Stensele, men ändå skönt att vara här. Manne kom och hämtade mig på flygplatsen och sedan har det blivit mys i soffan resten av kvällen.

Det är kallt här i min lägenhet. Brr.. Men så går det ju när man drar ner på värmen för att vara rädd om miljön.

Imorgon ska julen städas ut!

Last night

Jag har hängt framför tvn hela kvällen. Sett lite allt möjligt, bland annat en film som heter Identity. Annorlunda slut, men nog kan man fördriva tiden med den..

Nu ska jag krypa i säng så jag tar mig upp i tid imorgon. Jag har lite att stå i imorgon innan färden till Uppis.

God natt på er!

Gladmusik

Man kan inte bli annat än glad:

Längtan

Nu längtar jag hem. Hem till min lilla lägenhet i Uppsala. Hem till allt som är mitt.

Men om 24 timmar sitter jag på planet. Jag längtar!

Näst sista hemma-dagen

Gårkvällen hos Maria var supermysig. Vi åt god mat, drack vin och sedan kom Linda och vi hann med att spela både tv-spel och vanligt spel. En toppenkväll med andra ord!

Jag sov verkligen som en kratta i natt och jag vet inte riktigt vad jag ska skylla på. Fullmånen som inte är full längre? Äsch, jag fick en anledning för att sova länge idag med.. Men imorgon, då är det ju ändå måndag och det är ju då allt startar. Visst?

Jag har inga större planer för dagen. Pappa har lovat Ben & Jerry's och sedan blir det nog mest bara hemma-mys resten av dagen.

Lördag

Solen går ner i detta nu och jag börjar bli lite rastlös av att göra ingenting faktiskt. Spelar några omgångar betapet och läser. Det är vad jag gör.

Ikväll blir det middag hos Maria. Hur jag ska fördriva tiden tills dess är oklart, men jag lyckas nog. Det har ju fördrivit tiden med att göra ingenting i nästan 3 veckor hittills!

Nä, ska väl försöka fördriva tiden nu då..


Nytt år

Nya möjligheter. Idag har jag gjort ingenting och med andra ord har jag laddat med massa energi. Har sett Stockholm Horse Show och det var magiskt! Ännu mer magiskt hade det varit om jag hade varit där. Att vissa har sån koll på sina djur är helt otroligt! Har sett olycksfågeln och sedan Arkiv X-filmen. Alltså, en tv-dag i dess rätta bemärkelse.

Eftersom jag ska försöka vända tillbaka dygnet och ändå känna mig utvilad så kilar jag i säng nu! Rackarns bara att jag har en sån spännande bok :-)

RSS 2.0