Fest sa vi va.. :)

dsc02262 (MMS)

Fest sa vi va.. :)


At my place!

dsc02260 (MMS)

At my place!


Laddad

Denna dag har gått alldeles för fort. Basgruppmöte, seminarium, majmiddagsfix, fotbollsmatch (och nej, jag spelade inte. Tillhörde bara en ytterst duktig hejarklack), mer majmiddagsfix och nu är jag hos Linn och Maria. Har bakat sockerkaka inför tårtan på fredagmorgon och fixat fredagens lunch så nu är valborg snart räddad.

Imorgon är det kvalborg, dagen innan valborg, och jag ska hänga på nationen hela dagen! Kl 9 ska vi samlas för att duka inför dammiddagen och resten av dagen ska jag gå på jakt efter det sista på min outfit och sedan ska jag öva inför mitt och de övriga damföreningsordförandenas uppträdande. Spännande värre.

Eftersom Valborg är Uppsalas största happening kommer jag inte vara särskilt aktiv framöver. Imorgon är det Kvalborg, sedan Valborg och därefter Majmiddag. Looking good!

Så ha en fortsatt bra vecka! Det kommer jag ha. Nu ska jag fortsätta fira mitt, Linn och Marias 1-års jubileum. Det är faktiskt ett år sedan som vi träffades för första gången!

Teknik

Av någon outgrundelig anledning hamnade jag på nationen efter sista kvällskursen. Och här sitter jag. Tekniken jävlas, men det är ju inget konstigt med det. Det är ju jag som är här.

Nu ska jag hem och sova. Jag tror det hjälper!

Hard

Det är lite småjobbigt att vara utan dator. Jag tror inte det håller i längden faktiskt.

Jag har ungefär halvsovit bort hela dagen (så omänsklig var jag) och ska snart iväg på sista träffen med kvällskursen. Sedan ska jag hem och sova genast!

Annars händer inte så mycket mer spännande här än att jag tokladdar inför Valborg!


Talländska resan

Jag vet inte var jag eller hur jag ska börja denna berättelse. Vi har haft det alldeles fantastiskt och levt i lyx kombinerad med trång hytt på båt. Stora kontraster. Helgen har bestått i ett enda festande och TallinnYran i lördags är den bästa Yran någonsin. Jag vet inte hur vi ska leva upp till det i framtiden.

Konstateras kan göras att östnisk tid och tallänska pengar gör sig alldeles fantastiskt ihop med ypsor. Det här är den bästa helgen på länge!

Tallinn har gett mig ett nytt utseende med hjälp av pedikyr och jacuzzibadande. Gött! Jag är så energiboostad att jag egentligen inte känner mig ett dugg sliten. Jag är nog omänsklig!

Eftersom jag fortfarande är datorlös är jag nu på norrlands för att uppdatera mig i livet. Jag är dock för rastlös för det här och ska hem och storstäda. Omänsklig är det jag är!

Mina fantastiska ypsor är de bästa vänner man kan tänka sig. De har gjort denna helg till den bästa helgen någonsin! Tack ♥


TALLIN!

Idag åker jag och sju andra fantastiska ypsor till Tallin. Kommer bli så fab så det är inte sant! Lite pissigt är det dock att flyget till Bryssel faktiskt gick... Men hur ska man kunna veta det egentligen? Jaja, vi får ju komma iväg iaf!

Gårkvällen var supermysig och det slutade med att jag delade säng med Maria. Fantastiskt! Vi frågade oss själva varför vi inte hade sådana kvällar oftare..

Idag har jag hämtat ut mitt pass (jag ser ut som en förrymd fånge!), packat, handlat lite inför Ta(l)linYran på lördag och nu är jag på nationen. Väntar in Maria för vi ska äta lunch här och sedan gå en sväng på stan. Kl 15.39 beger vi oss mot Värtahamnen.

Den här helgen kommer bli alldeles alldeles underbar! Jag, Linn och Maria har en plan. Det är en plan utan dess like och allt kommer spåra, men det är en bra plan. Annars överlever vi nog inte... Jag tror i varje fall inte att man kan ladda upp bättre inför Valborg i Uppsala än på detta sätt!

Ha en toppenhelg! Det ska jag ha. Återkommer när jag är på fastlandet, på någon sida av Östersjön.


Viltkväll

Mat: Älgfärsbiffar
Dryck: Gott rött vin
Sällskap: Inlandsbor

Det kan inte bli bättre än såhär!

Kryssning

Eftersom det inte blir Bryssel på grund av vulkanen så åker vi på lyxkryssning till Tallin istället. Hur låter ett 5-stjärnigt hotell? Det finns inget bättre för en ypsa!

Har fixat och trixat på idag och nu kanske jag borde plugga. Ska bara försöka övertala Linn att följa med på Stocken ikväll och ladda upp inför kryssningen. Kan behövas, för det kommer gå galet igen! Maria är på och det gillar jag!

Fantastiskt!

Väder

Hur kul är det att återgå till nästan minusgrader när man haft +16? Nej, precis så trist som det låter.


Soffhäng

Jag har lagat mat och ser nu tv för första gången sedan jag minns inte när. Gött! Nu ska jag hänga såhär resten av kvällen.. Och spendera pengar på internet genom mobilen...

.

Jag blir så less på det här.
Jag tror jag piggar upp mig själv med en ny dator..

Något plugg blir inte gjort alls. 

Jag skulle vilja göra något kul. Vad? Typ åka bort. Brysselresan är ju ungefär lika kraschad som min Boeing 747.

Kvällen ska jag tillbringa med mig själv, hos mig själv, i soffan. Först seminariumförberedelse!

Vårfest

Jag hade en alldeles fantastisk kväll igår! Supergod mat och väldigt trevligt bordssällskap. Det kunde inte ha blivit bättre!

Idag mår jag kanon och ska komma igång med pluggandet nu hade jag tänkt. Det återstår väl att se hur det går.


Trött

Prommis med Nina imorse. Vaknade upp 5 minuter innan vi skulle träffas. Som det ska vara!

Jag är trött på att plugga och har ingen som helst lust alls. Ändå har jag seminarium 12-14. Lyckat. Kanske dags att göra seminariet med andra ord?

Ikväll är det ju som ni redan vet dags för Marskalkskonventets vårfest. Det tillsammans med den kommande (förhoppningsvis) BrysselYran på lördag är veckans höjdpunkter. Åh, vad roligt jag har det!

Plugg...

Shutter Island

Filmen var bra! Emellanåt var den riktigt läskig.. Ett tag trodde jag inte att jag skulle våga vara ensam hemma, men nu ligger jag i sängen och använder telefonen som kommunikation mot det fantastiska internet. Hur länge klarar jag mig? Tills skatten kommer? Färdiggrubblat för idag i varje fall. Jag har avverkat så många hp idag så jag får huvudvärk när jag tänker på det. Därför blir det god natt nu!

Bio

Nu har jag avverkat denna helvetiska dag och ska se Shutter Island med älskade Nina. 2 tentor - check! Eller jag ska bara läsa igenom och skicka in... Usch, så trist.

Imorgon är en bättre dag. Då ska jag gå på MK:s vårfest vilket innebär högtidsdräkt. På en tisdag. Gött!

Tenta-dag

Jag har nog aldrig varit med om så mycket tenta som idag. Första tenta i påföljdslära och nu hemtenta i våld mot kvinnor. Segt.

Eftersom ni redan vet har min dator kraschat så jag har lyckats sno en dator på nationen och försöker knåpa ihop de 3-5 sidorna som hemtentan avser. Tur det, annars hade jag varit så gott som död i dag. Imorgon måste jag försöka lösa datorproblemet.

Men påföljdsläran är nu lämnad. Gött!

Nu borde jag fortsätta med tentan. Och hålla tummarna för att Ryanair vill flyga till Bryssel på fredag. Det bådar dessvärre inte gott..

Nu så...

Nu ger jag upp. Det får gå som det går imorgon och den poäng jag får kommer jag med största sannolikhet förtjäna. Skönhetssömn på det här och sedan är det salstenta och hemtenta för hela slanten imorgon. Dagen kommer avslutas med bio. DET ser jag framemot. God natt!

Tentaplugg

Det går segt, ytterst segt. Det är inte kul längre. Imorgon är det dock upp till bevis!
Gårkvällen var fantastisk! Det behövdes verkligen...
Dagen har spenderats med de övriga damordföranden för planering inför dammiddagen och en prommis och tur på stan med Nina. Nu sitter jag på Djäknegatan och återfår ett socialt liv med Linns mac. Det blir middag här och sedan borde jag verkligen ta tag i det sista pluggandet inför morgondagen.
Nej, nu så....

Krasch

Fan, man ska inte flyga flygplan när det är aska i luften för då kan det förstöra motorerna. Jag glömde bort det och startade min Boeing 747. Den är nu död.

Mac kanske?

Nu - spa-kväll med laget!

Helg

Skönt med helg, fastän det består i ett enda pluggande (och lite NN-häng på det).

Om 40 min kommer Malin och Frida för att gå igenom de resterande seminarierna. Mamma och Reidar kommer hit någon gång under dagen också, så dom ska jag också hinna träffa.

Ikväll är det dags för spa-kväll med A-laget. Väldigt trevligt! På måndag är det deltenta, mindre trevligt.

Förresten, måtte detta askmoln försvinna innan fredag så att vi kan åka till Bryssel!

Kammarhäng

Efter att ha gjort ingenting idag, ska jag nu rycka upp mig för pizzakväll på kammaren med noggrant utvalda ypsor. jag är alkfri kan jag med gott samvete. Det betyder mitt kryss på min hand idag. Igår betydde det något annat.

Jag är helt osammanhängande, inte alls bitter och mår fantastiskt! Jag och Nina har dragit ner varandra i träsket. Ni vill inte veta hur det känns.

Kammarhäng, pizza, cola. Ingen öl. Punkt.

Imorgon ska jag plugga gånger 2!

Alla måsten

Idag är en dag med en massa måsten. Jag vill egentligen strunta i allt, dra täcket över huvudet och ligga här hela dagen.

Men det kan jag ju inte. Därför ska jag nu ta tag i denna dag.


Lite sexa på det här

Ibland önskar jag att jag vore lika effektiv som jag borde vara. Men för att ta en paus i allt tentapluggande ska jag om 1,5 h gå på sexa för att jag sålde biljetter på Ångström inför SkvaderDam. Gött med gratis alkohol och mat för att sälja ett futtigt antal biljetter.

Jag bjussar på en låt som passar denna dag rätt bra!

12 h

12 timmars plugg avverkade idag. Gött eller hur? Jag har nyss kommit hem, ska byta om och ut på en promenad i kvällsmörkret.

Dagen har bestått i påföljdlära, lunch med ett gäng härliga vänner, en glass i solen med Nina (lite kallt och Fyrisån håller nog på svämma över!), lite mer påföljdslära, middag med Maria, kvällsfika från Majs och lite påföljder på det. Men vet ni en sak? Jag tror jag faktiskt har lite koll på det där...

Promenad och sängen låter som ett vettigt avslut på denna dag..

Dagens puss går fortfarande till Nina och Maria! Bollen är i rullning...

Vad är väl viktigare?

Jag bjuder på ett citat av vår föreläsare i måndags som var tvungen att ta ett telefonsamtal under sin föreläsning.

"Vissa saker är – även om det kan vara svårt att tro – viktigare än juridik (vilket betyder att det någon sällsynt gång kan vara rättfärdigat att göra det man annars absolut inte får göra)…".

Detta vill jag tillämpa i mitt studentliv utan texten inom parentes.

Snart över

Snart är denna dag avklarad. Gött! Jag har enbart ett enda mål i sikte och det är måndag - av många olika anledningar. Nu ska jag renskriva tills ögonen blöder och det är dags för sängen. Kul liv.

Idag är en sån där dag då jag egentligen tycker fruktansvärt synd om mig själv men inte riktigt vågar erkänna det. Jag är ju ändå en självständig person och behöver inget medlidande alls. Men ändå. Äsch, det här blev alldeles för djupt. Bäst jag slutar här.

Det blir bättre mot helgen...

Dagens puss ger jag till Nina och Maria!

Det jag gör..

.. gör jag bra.

Det vill säga ungefär ingenting.

Tisdag idag

Denna dag ser ut ungefär som alla andra tisdagar. Har tagit en morgonprommis med Nina, pluggat lite och nu ska jag pallra mig mot nationen. Har basgruppsmöte och seminarium senare under förmiddagen och sedan blir det kvällskurs som vanligt vid 17. Dagen är planerad in i minsta detalj med andra ord.

Som det ser ut blir det inte roligare än såhär den här dagen heller...

Underbart

Vilket underbart väder det har varit idag! När jag kom hem halv åtta var det 16 grader ute. Galet! Att det har varit 38 grader i solen på min balkong gör ju inte saken sämre. Tänk om jag suttit där hela dagen istället för inbunkrad på nn och bmc. Är det så här fint väder imorgon ska jag minsann skramla pengar till en glass!

Det blev en prommis med Linn och Maria nu på kvällskvisten. Nu är jag less på renskrivandet och går och lägger mig. Det står prommis med Nina kl 7 imorgonbitti på mitt schema! Gött!

Som godnattsång bjuder jag på en smörsång. Godnatt!


Pippa upp

Dagens citat kommer från mig själv, sittande i Majs tillsammans med Linn, Maria och Malin:

"Har det inte hänt något roligt här idag så att ni kan pippa upp mig lite?"

Ny vecka

Denna vecka är så fantastiskt spännande att den bara innehåller plugg inför både tenta och hemtenta. Hurra, ungefär.

Nu blir det lunch, sedan BMC en sväng för föreläsning och sedan ska jag plugga resten av eftermiddagen/kvällen. Så ser det ut.

Wake up

Ibland blir jag så trött på mig själv. Som när jag sover bort hela eftermiddag och halva kvällen. Inte bra någonstans.

Sedan blir jag trött på att jag är så förbannad blåögd. Crap. Varför bara inte tro att världen är sämst, så är förutsättningarna desto bättre.

Godis och soffan nästa!

Första hjälpen

Nu kan jag allt man behöver kunna för att rädda liv. Eller kanske inte...
Nu borde jag plugga, men icket. Jag har handlat mat, köpt godis och sitter här istället. Mycket trevligare.

Men nu ska jag ta tag i det här så jag kanske kan göra ingenting ikväll. Mys i soffan vore ju inte helt fel..


Gårkvällen

Ha, gårkvällen var ungefär allt annat än vad vi hade förväntat oss. Jag har nog aldrig känt mig så missanpassad, men vi överlevde kvällen. Redan nu har planerna börjat smidas för nästa år för nu vet vi ju vad det handlar om!

Efter att jag nästan blev utslängd från Snerikes (ett enda stort skämt egentligen) gick vi till Smålands istället och tillbringade resten av kvällen/natten där tills jag och Nina bestämde oss för att ge upp och tog en taxi hem.

Det var den kvällen det.
Nu är det en ny dag, jag mår bra (hurra!) och ska på första hjälpen-kurs med MK. Därefter ska jag plugga, vill jag intala mig själv om.

Jag borde hejda mig själv...


Damsupé

Jag hade världens myskväll igår. Middag, vin, mys. Välbehövligt!

Nu ska jag pallra mig till nationen. Tanken var att jag skulle plugga med Maria från kl 10 och framåt. Den planen sprack rätt tidigt och jag är egentligen inte förvånad. 

Kl 12.40 ska vi samlas och köa till lördagsfikat. Då blir det Brysselsnack med mina fina ypsor. Sedan ska jag på hattjakt då jag fortfarande inte har tagit tag i det och sedan inhandla fördrink och hem och röja lite. Kl 16 är det fördrink hemma hos mig så det måste vara någorlunda välkomnande. 17 dk är det dags för damsupé på Snerikes och jag ska dit tillsammans med Nina, P-Linn och Anna. Jag har höga förväntningar på kvällen!


TGIF

Äntligen vill jag säga, så är det fredag.

Plugg på nn idag hela dagen lång. Jag har även projekt "Hitta-hatt" då jag ska på Damsupé imorgon och en hatt ska bäras. Annars rullar livet på, som vanligt.

Passet är på ingång!

Brokenhearted

Jag har blivit en sucker för love songs. Det kanske beror på att det är alldeles för lite kärlek i mitt liv. Jag lyckades tigga till mig Linns spellista med kärlekslåtar ikväll och jag hittade denna som numer går på repeat. Jag gillar!Nej, det var ju sängen ja...

After-study

Världens myskväll på Orvars. Helt klart dagens bästa! Jag hade nästan, men bara nästan, kunnat gå vidare till Stocken för att dansa. Men bara nästan.
Ge mig mer kvalitetstid med mina fantastiska vänner, tack!

Nu ska jag pallra mig i säng. Imorgon ska jag och Linn hänga på låset till polisstationen kl 8 och fixa pass. Bryssel väntar ju på hela fantastiska Ypsilon!


Nice nails

Igårkväll tog jag mig bort till ishallen och mötte upp Idas kompis som sedan fixade snygga naglar på mig. Jag är supernöjd! Och känner mig lite mer glamourös... :-) Nu vill jag aldrig mer ha korta naglar!

Jag lyckades släpa mig upp till basgruppsmötet och sedan det 3 timmar långa seminariet. Överlevde med nöd och näppe och jag är allt annat än pigg. Jag har laddat för en heldag här på nationen så jag hade med mig mat för både lunch och middag, men nu är det ändrade planer. Kl 20 ska jag, Emelie och Maria käka på Orvars. Smarrigt värre! Och mycket trevligare än matlåda.

Nu ska jag återgå till bunkern och invänta ölen som serveras om 3 timmar. Gött! 

Mitt i veckan

Denna vecka kommer gå fort, fastän jag inte vet om jag vill det egentligen. Snart går ju den där deltentan av stapeln och det ser jag inte framemot. Sedan har det tajmat så bra så att jag har en hemtenta som ska in samma dag som tentan, så jag vet vad jag gör de kommande 1,5 veckorna.

Dagen började med en promenad med Nina. Nu ska jag göra mig i ordning och pallra mig mot nationen för plugg hela dagen. Jag måste lära mig hur man bestämmer påföljder.

Dags att sätta lite fart, för här blir det inget gjort.

Back in town

Jag är tillbaka i Uppsala, älskade Uppsala. Fast egentligen vill jag inte vara här.. Inte just nu, men vad ska man göra. Gårkvällen spenderades med att packa upp väskan och tvätta samtidigt som jag såg Johan Falk. Sedan lyckades jag städa lite också, så jag kände mig effektiv.

Denna dag har dock inte varit lika effektiv. Jag sov länge, gick på förberedelse inför processpelen och sedan var tanken att jag skulle plugga, men jag och Clara hamnade på Norrlands, drack te (jag i varje fall), åt lunch och surrade om allt och inget. Riktigt trevligt med kvalitétstid tillsammans. ♥

Sedan blev det föreläsningar om påföljdssystemet på BMC och efter det var det dags för kvällskursen. Och nu sitter jag här och har missat DH för att jag slängde ihop min favoritsoppa istället så jag har någon mat framöver. Sist jag lagade mat var för 4 veckor sedan... Man kan ju fråga sig vad jag levt på de senaste veckorna, men jag har inget svar...

Nu ska jag ta tag i den effektiva Lina och plugga lite. Jag tror det kan behövas.

Bilkö

Johan hämtade upp mig och Fanny vid nio i morse och vi har passerat det obligatoriska MAX i Sundsvall. Nu har vi dock hamnat i en bilkö norr om Gävle och därför passar jag på att blogga lite. Det är döstopp här och vi har inte rört oss många meter den senaste tiden. Vi funderar på att göra en avstickare och ta någon grusväg som går här bredvid. Jag har snart störtkrukan på huvudet och är redo för "easy left".

Tids nog kommer vi till Uppsala, men inte än på ett tag alltså.

Påskdagen

Vi har tillbringat dagen ute i solen på Blaikfjället. En alldeles fantastisk dag och jag ville aldrig åka hem. Underbart väder och underbart sällskap med gott fika. Idag hade jag faktiskt äran att få köra skoter dit och hem och det var hur kul som helst! Självklart tog jag inga bilder då jag har lagt det projektet åt sidan..

Nu är mitt påsklov snart till ända och jag vill inte alls åka hem imorgon, men det är bara att ta sitt pick och pack och åka söderut. Jag får alltid lappsjuka de första dagarna, men sedan när jag väl varit här ett tag så känner jag att jag trivs och inte alls vill åka tillbaka till tomma, ensamma Uppsala (som inte alls är så tomt som jag beskriver det nu, det borde ju ni läsare veta). Men jag är ju snart tillbaka hemma i byn igen för att gästspela en sommar till.. Om två månader har jag ju faktiskt sommarlov och jag har lärt mig att två månader går fort, riktigt fort.

Dags att sova en sista natt här. Så god natt på er!

Tur...

Vi är uppe i fjällen idag.. Mycket

5dc44cd1a198a8531618c17952b56f20.png

Vi är uppe i fjällen idag.. Mycket trevligt och ett underbart väder!


Påsk

Jag har tillbringat ett par dagar uppe i Grannäs, väldigt mysigt! Vi har skotrat, ätit, fikat, spelat spel och umgåtts med mamma och Reidar, mormor och morfar och småkusinerna, som ju faktiskt inte är så små längre.

Igår jobbade jag en sväng på mitt favoritjobb. Det blir ett litet men välbehövligt klirr i kassa framöver alltså.. Det kändes som jag aldrig hade varit borta för det mesta fick på rutin. Skönt!

Nu är vi åter i Stensele för att tillbringa resten av helgen med pappa. Imorgon bär det av till fjället!

Jag gillar påsklov!

Detta är VKs aprilskämt. Om det va

15cde7ff6b8a0bbad0dfb36ea5b75c1e.png

Detta är VKs aprilskämt. Om det var sant vore det ju nästan tragiskt..


RSS 2.0