Tråk

Blä, jag är spyless. Nu ska jag krypa i säng och ladda inför morgondagen som ska spenderas i Flogsta.

Roligare än såhär blir det inte helt enkelt.

Jag måste lägga upp en plan. Jag sover på den saken.

2 veckor

Idag hade jag äran att slippa cykla till Flogsta utan tjejerna kom hit istället. 6 seminarier senare åkte de hem och nu har vi snart avverkat hela familjerätten och sedan återstår sakrätten, det värsta av allt så klart!

Och från och med idag har jag lovat mig själv att plugga järnet. Om två veckor är detta över och jag borde kunna stå ut tills dess. Det händer ju en massa roliga saker på vägen, bland annat JulYra på lördag! Men tiden går fort när man har roligt så det är bäst att jag ger upp det här och pluggar istället. Tjing på er!

Första advent

Gårkvällen var verkligen supertrevlig!

Idag har jag försökt plugga (ha, går ju superbra. Vad har hänt egentligen?). Snart, snart, snart hoppas jag vara klar med renskrivandet och sedan kommer allt gå galant!

Det är första advent idag. Jag önskar mig gärna lite snö och glögg. Eller en resa utomlands. Eller... Ja, att detta är över snart. Jag kokade i varje fall risgrynsgröt imorse och det var supergott! Och ljuset har jag tänt..

Snart kommer Manne hem från ICA och då ska vi laga lite mat. Kyckling står på menyn. Sedan ska vi trampa vidare mot Årsta för att bli bjuden på fika hemma hos Mannes familj.

Ska återgå till renskrivandet och skriva så pennan glöder. Imorgon vill jag vara klar! Så det så...

Good day?

Det har inte varit någon effektiv pluggdag idag heller. Men jag börjar lugnt och det är 2 veckor kvar. Jag vet ju att jag var spyless när jag tentapluggade på T2 och gav upp och låg ute i solen istället så jag tror jag tjänar mer på det här! Eller jag försöker intala mig det i alla fall..

Sedan drar jag mig för all renskrivning. Fy, fy, fy. Imorgon ska bli en bättre dag!

Nu ska jag i varje fall lyckas renskriva mig igenom ett seminarium och sedan göra mig i ordning inför kvällen. Vi är bjudna till Mannes pappa och hans fru på middag så det kommer bli trevligt!

Förresten, jag julpyntade igårkväll, så nu får julen komma!

Fredagsmys

Jag har varit i Flogsta idag med och tampats med lite immaterialrätt och familjerätt. Sedan ringde min fina Anna och berättade att hon var i stan så vi möttes och tog en fika ihop. Även fast det är evigheter sedan vi sågs så kändes det ändå som igår.

Nu har jag och Manne lagat fläskfilé och ska se Idol och mysa. Jag är trött och är inte alls på fredagshumör, men det är ju för att jag aldrig har helg numer. Men snart, snart. 2,5 veckor kvar.

Ha en bra fredagkväll!


First day

Ute i Flogsta gick det bra! Snart har vi avverkat hela immaterialrätten. Bra, mycket bra. Jag skulle åka hem och läsa lite efter vi slutade för idag kring 15, men jag åkte och tränade istället, sedan var jag och Manne säkert på ICA i en halvtimma utan att veta vad vi skulle äta för mat. Tillslut kom vi fram till korv och stuvade makaroner. Och jag lovar att karln kan laga stuvade makaroner. Supergoda! Haha, mycket bättre än mina som jag gjorde sist när jag brände allt. Han fick mamma-betyg och var supernöjd!

Jag har försökt renskriva ikväll, men jag kom aldrig igång riktigt och någon läsning blev det inte över huvud taget. Jag börjar lugnt med andra ord och tar igen det imorgon istället!

Imorgon är det fredag ♥

Vi tentapluggar och nu är det kaff

226820a4957cac2c1343109902f72d59.png

Vi tentapluggar och nu är det kaffepaus för de som dricker kaffe. Själv tittar jag på..


Tentaplugg

Fatta, nu har tentaplugget kört igång! Eller idag har jag väl inte tentapluggat, utan mest renskrivit och det tar sån fruktansvärd tid så det inte är inte klokt. Jag hade tänkt sitta hela (halva) natten så att jag blev klar med det här någon gång, men eftersom när jag var på stan tidigare idag så glömde jag så klart att köpa ett kollegieblock. Eftersom allt jag renskriver ska vara på ett speciellt papper (kinkig jag vet) har jag så klart inget att renskriva på nu när jag skrivit upp alla sidor. Just typiskt och jag får ta det imorgon istället. Det är liksom ett evighetsgöra det här! Och jag blir aldrig klar..

Nu ska jag i varje fall krypa i säng. Imorgon ska jag pallra mig till Flogsta och repetera immaterialrätt med Malin och Frida.

Och det bästa av allt - T3 är över. Nu återstår ju "bara" tentaplugget och tentan!
En annan bra sak var att idag fick jag lite pengar på kontot!

Nä, god natt på er!

Lill-lördag

Vet ni, idag har jag sista sakrättsseminariet! Har basgruppsmöte om en halvtimma men jag har inte alls lust att gå eftersom det enda vi (jag?) gör är att ha en envägskommunikation med mig själv om inte en annan tjej också är där. Inte givande alls faktiskt. Jag ska överväga nu i en halvtimme om jag ska gå eller inte.. 

Efter kl 12 går jag in i renskrivandets värld och ska befinna mig där tills alla 9 seminarier är renskrivna. Sedan börjar tentaplugget imorgon! 

This is my day!  

Missplanering

Dagen har inte alls gått som jag har planerat. Jag, Clara och Frida skulle tvärt gå igenom morgondagens sista sakrättsseminarium i en halvtimme efter sista familjerättsseminariet. Tre timmar senare var vi färdiga. Sjukt omfattande alltså och då hade vi ändå gjort det var för sig innan. Gud nåde om det kommer en sån stor uppgift på tentan.

Planen med all min renskrivning sprack alltså och jag spräckte dem ännu mer eftersom Manne skulle vicka och jag hängde med och gick på passet istället. Så nu sitter jag här och har inte renskrivit något. Men imorgon ska jag upp tidigt och det är ett måste. Koffeintabletterna står redo så dom ska jag ta det första jag gör imorgon bitti!

Nu ska jag krypa i säng och sova gott och försöka vakna pigg och utvilad imorgon. Försöker det varje dag, men jag misslyckas jämt. Jaja, man kan ju inte vara bäst på allt.

Inget fortsatt flyg till Gunnarn längre efter årsskiftet och då flyger jag hellre till Umeå faktiskt! På tal om detta borde jag boka tillbakaresan hit till Uppis efter nyår ganska omgående, det vill säga imorgon. Måste försöka komma ihåg!

Nä, sängen var det..

Jag tog en lång och skön sovmorgon

0-576b729600e8770558d841d7c0d82280.png

Jag tog en lång och skön sovmorgon i morse. Välbehövligt inför kommande tentaplugg! Nu basgruppsmöte och sedan seminarium..


3 veckor

Det var några veckor sedan jag hade min måndagsdepp. Det går bra nu med andra ord. Om 3 veckor är jag på världens bästa tentafest! Jag längtar!

Har även hunnit med att träna ikväll. Hur skönt som helst och välbehövligt eftersom jag känner mig själv och vet att jag inte kommer träna ett dugg under tentaplugget, om nu inte Manne lyckas tvinga med mig någon gång. I vart fall är det inte det jag prioriterar under de närmsta veckorna. Jag tar igen det nästa termin istället.

Nu ska jag krypa i säng. Imorgon ska jag försöka ta mig upp tidigt och renskriva seminarier hela dagen bortsett från basgruppsmöte och seminarium. Jag ligger alldeles för långt efter i min planering, men jag tar mig sakta men säkert framåt. Och här och nu lovar jag att jag framöver ALLTID ska renskriva seminarierna efterhand och inte släpa med det som jag gjort nu. Handen på hjärtat, jag lovar.

Nä, nu har jag svamlat färdigt om allt mitt plugg. Oerhört intressant, jag vet. Men om 3 veckor blir det genast mycket bättre, det svär jag på!

Sista sakrättsseminariet någonsin!

031ee8db863af92f0e65400e3b39502b.png

Sista sakrättsseminariet någonsin! Ja, ni förstår ju att jag tycker det är väldigt skönt..


2 år

Idag har jag tänkt extra, extra, extra mycket på allra finaste moster. Tänk att tiden går så fort. 2 år. Det kändes som igår och jag kommer ihåg hela dagen i detalj, eller egentligen hela den veckan. Otroligt faktiskt. Jag och kusin Ebba gjorde fruktsallade och sjöng "Jag vill vara din Margaretha". Ja, det var det vi gjorde den här kvällen. I personalens personalrum. En fruktsallad som sedan inte gick att äta utan den bara växte i munnen.

Jag har haft ett ljus tänt idag och tänkt hela dagen. Fina moster.. ♥
Oändligt saknad och älskad!

Annars har jag pluggat idag och det har gått riktigt, riktigt bra. Jag tror Erika verkligen ville att jag för en gångs skull skulle förstå vad Håstad skriver om egentligen och gav mig styrka. Nu är jag rätt pepp på att läsa om alla kapitel som jag inte förstått tidigare (det vill säga hela boken) eftersom det gick så bra idag.

3 veckor kvar nu och tentaplugget kör igång nu i veckan. Jag trampar vatten och efter idag har jag ingen mjölksyra alls. Underbart.

God natt på er!

Firat

Dagen har sprungit förbi! Har renskrivit och tränat och inget mer ungefär.

Ikväll har jag och Manne ätit god mat på restaurang och firat att jag är bäst i hela världen! Supermysigt och jättegott! Nu ska vi hänga i soffan resten av kvällen och mysa.

Imorgon är det söndag igen! Tiden går så himla fort och jag trampar vatten som aldrig förr..


Fredagsmys

Allt jag har tänkt göra idag har tagit längre tid än vad jag har trott vilket resulterar i att jag ligger långt efter dagens att-göra-lista. Jaja, what to do. Jag får försöka ta igen det i helgen istället..

Nu ska jag packa ihop här och pallra mig till Friskis och möta upp Manne. Sedan blir det fredagsmys (ett ord som hela Sverige numer använder) i soffan på Gräslöksgatan.

Ha en underbar fredagkväll!

TGIF

Jag tog en liten sovmorgon imorse. Jag har så himla svårt för att ta mig upp på morgonen! Antingen får jag skaffa katt eller strunta i att fälla ner persinnerna. Det spelar ingen roll att Manne går upp och åker iväg och jobbar utan jag sussar vidare ändå.

Jag ska pallra mig till JB och hänga där resten av dagen. Terminens sista sokrat och sista familjerättsseminarium ska göras. Sedan borde jag renskriva och renskriva, men det tar jag i helgen. Har sjukt många seminarier som inte är renskrivna, tyvärr.. Så jag vet vad jag gör de kommande  dagarna.

Annars händer inget spännande idag. Det blir plugg fram till 18 och sedan ska jag möta upp Manne, åka och handla god mat, ladda upp med godis och hänga framför Idol resten av kvällen!


Min vän

Min fina Anna ringde mig. Hon är åter i Sverige efter sin Indienresa. Hon kommer ju tillbaka hit till Uppis till december och det bästa av allt är att hon har köpt lägenhet här och vi blir nästan grannar!!!! Mysigt...

Dagen har gått i ett svep och jag har hunnit med en del plugg, träning och lagat god mat. Nu ska jag stupa i säng hade jag tänkt! Imorgon är en ny dag och snart börjar jag tentaplugga!


Trött

Det är inte kul att gå upp på morgonen när det är mörkt och trist. Desto värre är det ju inte ens kallt här! Vi har haft ungefär 8 grader hela den här veckan och regn. Trist.

Ska göra mig i ordning nu och pallra mig till Eko. Just nu läser vi om vårdnadstvister, spännande! Och efter idag har vi bara 2 seminarier kvar innan tentaplugget börjar! Riktigt skönt, och sedan får jag åka HEM och vara hemma i 3 veckor!

Träning kl 17 på Väderkvarn. Skönt, jag behöver verkligen röra på mig och rensa hjärnan. Det kommer ju att bli rätt dött på träningsfronten framöver om jag känner mig själv rätt och efter två tentapluggsperioder så borde jag ju göra det tycker jag.

Ha en kanon dag allihopa! Det ska jag ha för det är ju torsdag :-)


The best

Den här dagen har varit den bästa på evigheter! Alla delmoment på T3 - check! Att det gick så himla bra gör ju saken ungefär 1000 gånger bättre. Nu är jag kär i TI på riktigt! Ja, ni vet... Den där riktiga mannen som jag bloggat om tidigare. Orkar inte länka, men ni vet nog vem jag menar.. Ja, precis. Han ja...

Han tycker att jag antingen ska hålla föredrag för företag eller jobba med något som han gör (alltså vara världens bästa föreläsare) när jag blir stor. Jag har en gåva som inte så många andra har. Jag bara log när han överöste mig med beröm (eller lovprisade mig som han själv uttryckte det) och gav mig den där efterlängtade 4:an som innebär: Klockrent! AB++

Nä, nu ska jag sluta vara egoistisk och tycka att jag är bäst i världen (fast det är ju det jag är) och krypa i säng och sova på den här känslan. Att jag är bäst i hela världen alltså.. Och det fick jag faktiskt bekräftelse om idag :-)


(Jag vet, jag är lite dryg ibland.. Men tillåt mig vara det, jag är ju bäst i hela världen!)

Jag firar att min föredragning gic

11be0be7ca0a981da086035a33f2b6cb.png

Jag firar att min föredragning gick precis som jag ville! Det kunde inte ha gått bättre.. Underbart!


This is it

Nu kör jag! Eller rättare sagt om två timmar ungefär. Skönt att få detta över..

Världens bästa Nina fyller år idag! Grattis!


Det enda jag gör är att hålla föredrag och äta tårta

Har haft en trevligt stund hos Nina ikväll med tårteätning. Ungefär den godaste prinsesstårtan någonsin - den var ju hembakad! Supersmarrigt!

Sedan har jag hållet ett ex antal föredrag för mig själv. Nu är jag less på att höra min röst.. igen.. Det värsta just nu är att jag har pratat så mycket idag så jag kanske inte har någon röst imorgon. Mardröm eller vad? Jävla förkylning.

Jag tog en paus och fick se DH i varje fall. Det är ju tisdagens höjdpunkt!

Nu ska jag i varje fall göra mig i ordning inför sängen, hålla föredragningen en gång till och sedan sova på saken som Nina sa det.

God natt darlings!

Min röst

Nu är jag hemma och ska prata med/inför mig själv i cirka 3 timmar tills det är dags att gå till Nina och först öva föredragningen för henne och sedan fira hennes kommande födelsedag som är imorgon!

Så nu ska jag lyssna på min förkylda röst (jag trodde jag ju skulle bli frisk, men icket) och äta pepparkakor med ädelost tills jag kan föredragningen som ett rinnande vatten.

För övrigt är det galet mycket folk vid köerna till vaccinet och jag har liksom inte tid att köa bland en massa kackel. Det ska tydligen lätta  på trycket framöver, så jag får väl vänta tills dess. Jag kan ju faktiskt lika gärna vänta för det finns säkert många, många fler som behöver det bättre än mig. Här i Uppis får man ju ta om man vill... fast då får man köa tillsammans med ungefär hela Storumans hela befolkning. Som någon uttryckte det:
"Risken är ju större att jag får svininfluensan i kön än om jag inte köar!"


This day

Det är ingen överdrivet spännande dag idag, förutom ikväll då jag ska till Nina där det bjuds på tårta för imorgon fyller hon år! Trevligt värre!

Har basgruppsmöte och seminarium och sedan borde jag förbereda morgondagens seminarium som är toksvårt. Jurister och matte går inte riktigt ihop. Själv har (hade?) jag inga större problem med matten, men jag har ju inte räknat på 2,5 år och när inte alla summor räcker till är det inte lätt kan jag säga.  

Sedan ska jag pränta in min föredragning så den sitter som ett smäck imorgon. Det är min dag det.

Om prick fyra veckor ska jag sova ungefär som Törnrosa :-)


Vardagen

Jag är åter i Uppsala. Grått, trist och ja.. inte så kul alls faktiskt. Jag vill bara komma bort härifrån, eller framför allt göra något roligt här och inte förknippa allt med plugg. 

Jag har det jag gör idag. Jag ska lära in manuset till min föredragning, göra veckans seminarier, gå på föreläsning och försöka hinna läsa allt jag ska läsa och borde ha läst för länge sedan.

Idag har vi i varje fall terminens sista föreläsning och sedan är det bara en och en halv vecka kvar innan tentaplugget. Alldeles, alldeles underbart!

Egentligen skulle jag ha tränat idag också, för det har inte skett på evigheter, men det ligger på prio minus ungefär. Vi får se hur dagen urartar sig helt enkelt.

Dags att komma igång här.. Jag har ju som sagt det jag gör.


Umgänge

Min föredragning börjar se bra ut (inbillar jag mig) - good, good, good.

Mysigt att vara här och umgås med alla, fastän jag ungefär är den mest osociala som finns. Men skönt med sällskap!

Nu ska jag krypa i säng för det blir en tidig morgon imorgon. Jag måste.. ja.. plugga som vanligt. Och vara flytthjälp så klart!


Flytt

Nu ska jag åka till Västerås och hjälpa Fanny att flytta. Om jag är så mycket till hjälp är oklart, för jag har en hel del plugg som måste göras, men lite kan jag nog allt flytta emellan plugg-ilen..

Dags att packa ihop, bussen går om 40 min.

Ha en bra helg allihopa! 

Lucky day

Föredragningsmaterialsinsamlande, basgruppsmöte, seminarium och lite föredragning till. Det är det min dag har bestått i.

Nu ska jag svira om till partyklädsel och pallra mig till nationen. Skulle egentligen varit där för en halvtimme sedan, men har man plugg upp över öronen så funkar inte tidsschemat. Bara jag blir av med min föredragning (och ror hem en 4:a) är jag nöjd.

Att jag egentligen bara skulle vilja vara hemma, mysa i soffan, äta godis och se Idol försöker jag förtränga för nu ska vi ju ha kul för allt slit vi fixat för Älggasquen, för ikväll är det ÄG-sexa. Och jag kan ju inte tacka nej till gratis 3-rätters och alkohol.

Fatta vilken lyx jag lever i, fastän jag är student. 2 stycken 3-rättersmiddagar inklusive alkohol har jag fått helt gratis denna vecka!! Och eftersom jag är urfattig passar det perfekt...

Nä, nu ska jag göra mig i ordning inför världens bästa sexa!!


Kväll

Nu är det sängdags. Det är inte roligare än såhär just nu!


Banketten

Jag och Anna hade turen att hamna på honnören igår. Verkligen toppen! Jag hade superbra bordsherrar hela högen och alla var färdiga jurister. Det var verkligen en superbra kväll! Var hemma kring 2, så det var verkligen lyckat!

Efter en liten sovmorgon ska jag nu ta mig bort till JB och sätta igång med min föredragning som jag ska hålla på onsdag. Jag drömde om den i natt och att det verkligen gick superdåligt och det ska/får det inte göra!


Kontaktdagen

Nu är jag laddat med pennor, block och godis från Kontaktdagen för juristerna.

Ska svira om och sedan möta upp AB-Anna för att gå på banketten som anordnas ikväll. Väldigt oplanerat, men det blir nog väldigt väldigt roligt!

Jag är förkyld och det är desto mindre roligt.


Mitt internet har inte varit vid l

737a29cc72693d9e145c26974e7eaeaf.png

Mitt internet har inte varit vid liv men jag hoppas det har repat sig tills imorgon. Det kan ju vara något tjall på 3s nät.. Dagen har varit lång men nu tänker jag avsluta den.. God natt!


Bra dag

Inget måndagsdepp här inte tack vare besök av pappa och Elin! Annars har väl dagen inte var så himla rolig, men om 5 veckor är detta över...

Jag har sett en snygg tjej på TV idag. Hot, hot!

Nu ska jag krypa i säng och sova gott och vara pigg och utvilad inför imorgon då jag ska kliva upp halv sju och börja plugga.

God natt på er!

No vaccin

Hallå, vad tror jag egentligen? Att Uppsala är fullt av vaccin till alla som inte vill bli svin? Ja, tydligen. Kl 15 var vaccinet slut även på Polacks fastän det ligger så långt bort. Nästa vaccineringsdag är nästa måndag på BMC och då får jag väl ta mig i kragen och köa även fast jag inte kommer eller vill ha tid till det. För nu har jag bestämt mig och det blir vaccin. Jag känner mig ju faktiskt lite krasslig redan nu och jag vägrar bli sjuk!

Men som sagt, som student måste jag vänta tills måndag tydligen. En vecka går ju fort i varje fall! Eller så kan jag ju försöka få en kölapp till Vaccinationsbyrån, men det blir först på torsdag..

Så jag lovar mamma, snart är jag vaccinerad!

Vaccinmåndag

Måndagar är värst, så är det bara.

Nu ska jag snart hoppa in i bilen och åka till Arlanda och hämta "sydafrikanerna". Sedan ska jag åka järnet tillbaka hit till Uppis och försöka hinna få vaccin på Polacks innan det är föreläsning där. Vem lägger föreläsningarna där ute egentligen? Eftersom jag inte hinner cykla dit om jag ska försöka hinna köa till vaccinet så får jag ta bussen hem.

Vi ska ha basgruppsmöte kl 20 ikväll. Jippie säger jag.

Nu ska jag packa ihop och pallra mig mot Arlanda och sedan försöka överleva resten av dagen. Sedan ber jag till gudarna om inga biverkningar alls för det har jag inte tid med!!

Alive

Jag lever.

Fredagkvällen var supertrevlig och mysig på nationen. Dansade så jag knappt kunde cykla hem efteråt. Aj aj.

Igår morse fick ajg pallra mig upp tidigt och åka till nationen för att hjälpmarskalka. Fixade och donade hela dagen och sedan var det dags för Höstfest (läs: bal). Kul och det gick ju bra trots vissa omständigheter. Hann med lite styrdans innan det var dags att åka hem rätt tidigt om man jämför med förra balen.

Idag har jag, Nina och Elin varit på en storhandlarrunda - IKEA, ÖB och MAXI. Trevligt värre och synd bara att ingen av oss ha bil för då skulle vi ju göra det oftare! Vi hade himla kul ändå..

Nu ska jag krypa i säng och försöka vinna tillbaka lite sömn. Imorgon är det 5 veckor vilket innebär att det bara är 2,5 veckor kvar tills seminarierna är över. Underbart!

Jag har haft en kanonhelg och hoppas att ni också haft det!

Jag och mina fina vänner rockar!

0-2af910153805f12698dc40182b08ea58.png

Jag och mina fina vänner rockar!


Effektiv

Jag har varit himla effektiv idag, men inte på pluggfronten dock. Har städat lägenheten så nu är jag redo för lite förfest, lämnat in PM (bra, bra bra!), lunchat med Malin, bytt mitt kättinglås som slutade fungera till ett vanligt bygellås. Nu är ungefär låset och cykeln lika mycket värda och inte låset mer värd än cykeln, haha. Sedan har jag fixat med menybladen till Höstfesten som är i morgon och jag ska ju hjälpmarskalka..

 Nu ska jag plugga lite, äta nudlar till middag och invänta Clara och Agneta som dyker upp kring 7. Gör mig klar ska jag ju också göra någon gång härimellan.

Så jag har varit rätt effektiv idag. Det som återstår är att montera frysen. Hur stora är oddsen att frysen levereras så den öppnas åt höger när jag vill att den öppnas åt vänster? Okej, jag vet. 50/50, men ändå. Så jag måste försöka förstå beskrivningen och flytta på gångjärnen. Det går i varje fall och det är ju huvudsaken. Det största problemet är nog hur jag ska få ditt träluckan som ska sitta på dörren. Den passar inte alls. Jag tror jag behöver en rodell eller något. Hmm.. Eller så skruvar jag bort listerna, köper magneter och magnitiserar fast dörren. Det är ungefär den bästa lösning jag har hittills.

Men nu ska jag lära mig lite om fastighetspant och en massa annat skräp.

Det här är bästa dagen på länge -

-636f47b7b3cfb45a842757bf867949a.png

Det här är bästa dagen på länge - nu ska min frys fyllas!


KLAR

9998 tecken senare. SKÖNT!


Det här är vad som kallas lycka!

God morgon solstrålar!

Det är fredag och det är underbart. Jag ska lämna in mitt PM idag. 3 av 4 delmoment - check! Bara föredragningen kvar..

Idag väntar jag på leveransen från IKEA. Hon sa att jag skulle täcka över golvet för att de går in med skorna, men jag har inget att täcka över det med. Mina trasor till kläder, eller vad? Jag slängde ju såklart alla tidningar och reklam igår när jag städade. Lyckat. Men jag gillar ju att städa så dom kan få klampa in.... För det är väl inget måste att täcka över golvet?

Nu ska jag ta och skriva klart det allra sista och sedan skriva ut mitt arbete och skjutsa det all världen väg, till Trädgårdsgatan 1. Sedan blir det lunch med Malin, städning, en sväng på Systemet och sedan får jag besök för förfest. Trevligt, trevligt!

Utan frys

Det var ett helt projekt att flytta frysen! Eftersom mikron, ugnen och frysen står på varandra (låter väldigt konstigt, men det ser inte alls konstigt ut) och själva kabeln till frysen gick ända upp till taket ungefär så fick vi fixa och trixa och greja innan skåpet var ute och på plats i det hyrda släpet som bara kostade 40 kr. Billigt och bra tycker jag!
Vi hann precis lämna frysboxen innan återvinningsstationen stängde.

Jag har faktiskt tagit mig tid och städat ikväll. Väldigt välbehövligt och det är bra att inbjuda till förfest för då måste det ju städas. Imorgonkväll ska jag, Clara och Agneta på Norrlands och dansa loss :-)

Nu ska jag krypa i säng och läsa igenom mitt PM och försöka banta 120 tecken. Det är oerhört svårt de sista kilona!!

Imorgon kommer min nya frys och på söndag ska jag och Nina åka och storhandla på maxi och ikea. Jag har redan börjat skriva en handlingslista :-)

Vaccinering eller ej?

Den stora frågan just nu är väl om man ska vaccinera sig eller inte. Egentligen vill jag inte trycka i mig något otillräckligt beprövat vaccin som verkar ge en massa biverkningar, men så vill jag ju inte ha svininfluensa heller. Jag vill ju inte bli sjuk för att riskera att inte bli sjuk. Jag har inte tid med något!

Sedan brukar jag tänka att alla andra nog vaccinerar sig så därför borde smittspridningen minska varför jag överväger att inte vaccinera mig.

En sak är då säkert, jag köar inte två timmar utomhus för att få vaccin (inte heller inomhus på exempelvis Eko för den delen).

Hur gör ni? Vaccinering eller ej?

Last day

Idag är sista dagen med pm-skrivandet. Underbart, vill jag beskriva det som! Det kommer aldrig bli bra, men det får bli som det blir. Har ju åtminstone något att lämna in.

Dags att sätta igång här. Målsättningen är att vara i stort sett klar (klar blir jag ju aldrig) till 16 för då har jag tänkt gå och träna. Jag hinner aldrig med det numer och förstå vad ångestfyllt det är när Manne tränar varje dag.. Men på T4, då kan jag komma igång med träningen igen..

Sedan ska min gamla frys få åka släpvagn och hamna på återvinningsstationen ute i Boländerna. Skönt att det här är fixat snart..

Det är städsexa på nationen ikväll och jag kommer inte att gå. Lite tråkigt, men det känns inte som om jag kommer hinna med det faktiskt. Det blir förmodligen utgång imorgon och på lördag ska jag hjälpmarskalka på Höstfesten så jag har det att se framemot istället!

Dags att sätta igång och vara lite produktiv idag.

Soffhäng

Det är rätt skönt att bara slappa i soffan kan jag lova. Vi har ätit god mat, druckit Blossa 09 Clementin som var himla god och ska nu krypa i säng.

Imorgon laddar jag för sista PM-dagen ever denna termin (förutom lite finslipning på fredagmorgon då) och det känns så himla skönt!

Puss på er!


Hemgång

Nej, nu är det dags att packa ihop och åka hem. Matlagning, Bonde söker fru och Oskyldigt dömd står på schemat. Inget överdrivet intressant med andra ord.

Eftersom jag inte hunnit ringa till mina födelsedagsbarn ännu ska jag passa på att göra det nu!

Tjing!

Chokladbrun?

En av mina favoritbloggerskor, Engla, har gått från blont till vackert chokladbrun och det gjorde ju även Blondinbella för några veckor sedan, men nu är hon ju i och för sig blond igen.

Det är ju sjukt snyggt att vara mörkhårig och just nu är jag himla sugen på att bli mörk igen och vara mitt "vanliga jag". Jag är dock i valet och kvalet hur jag ska göra, antingen slinga mera eller blir chokladbrun. Något måste dock göras snart för nu har jag ingen vacker utväxt..

Så, jag får nog sova på saken och boka tid hos min favoritfrisör så hon kan fräscha upp mig om 6 veckor och jag kan bli en heting till jul.. Och så jag kan vela fram till dess och bestämma mig när jag väl sitter i stolen. Hmm..Jag saknar mina älskade pinglor.
Så oerhört mycket.


PM

Jag blir aldrig klar.

Punkt.

Mittiveckan

Det är redan mitt i veckan! Galet vad det går fort just nu.

Har pallrat mig till JB och ska skriva PM tills ikväll. Orkar jag ska jag sitta till 20, men annars går jag hem tidigare. Vi får väl se hur kul jag tycker det är, haha.

På fredag någon gång mellan 9-15 (vilket tidsspann!) får jag min frys! Good, good, good! Så nu ska jag bara hyra släp och köra bort den gamla frysen och sedan är jag redo.

Idag fyller världens bästa pappa och världens bästa Jennie år! Grattis!

Näst bäst

Tisdagar är den näst bästa dagen och det är för att veckans sokrater är över! Bara 3 stycken till denna termin och det är så himla underbart! Jag minns hur orolig och nervös jag var första gången, haha. Det är ju egentligen ingenting att vara nervös över. Fast i och för sig tyckte jag att T1 var rätt knölig när jag väl gick det men vad är då T3? Jo, ungefär helvetet. Men det blir ju vad man gör det till och har man höga krav så ja, då hamnar man tydligen i helvetet.

Har lyckats ta mig till JB och här ska jag sitta fram till 20 hade jag tänkt och försöka få något vettigt ur det här PM:et. Maxpoäng är 4 och så länge jag får 2,5 så är jag nöjd. Jag får försöka ta igen det på tentan istället! Jag vill bara få det här ur världen.

Ikväll väntar DH. Spännande värre! Sedan tror jag att det serveras ostkaka. Mums! Det är så länge sedan jag åt det så jag knappt minns hur det smakade..

Dags att få någon ordning på de 8711 tecknen som är allt annat än bra.


Oerhört intressant, eller så inte.

59d70dec2372e4886cb009150aaa75e4.png

Oerhört intressant, eller så inte. Tänk om Anna hade varit här för det här skulle hon nog tycka vara roligt och hon skulle fått peppa mig. Jag saknar henne!


Än en gång måndag

Jag har alldeles för mycket att göra så jag inte vet var jag ska börja. PM, sokrat eller något av veckans två seminarier? Tack gode gud för att det bara är två denna vecka. Det mesta är påbörjat men allt är liksom hattigt gjort och långt ifrån färdigt. Jag vet i varje fall att det går att komma till en sokrat i stort sett helt oförberedd och ändå klara det.
Det är kanske dags att göra sokraten för rättsfallen bör (läs: måste) ju vara lästa tills imorgon.

Sedan har jag varit på en av de tråkigaste föreläsningarna någonsin. Oerhört trist och jag somnade nästan - sömnbrist jag vet.

Jag är så less på det här så det är inte sant. Efter en halv vecka har jag fått mjölksyra av allt vattentrampande. Om 6 veckor är T3 över (förutsatt att jag klarar tentan) och jag gör mig redo för tentafest i detta nu. Det känns som en evighet, fastän det känns alldeles för nära.

Nu ska jag svira om och åka och träna. Sedan fortsätta med min måndagsångest och försöka plugga resten av kvällen. Och sedan önskar jag att jag bara kunde åka på ett bananskal resten av terminen. Please.

Ge mig styrka!!!

Slut som artist

Jag är helt slut. Jag kan liksom inte fatta att allt vi jobbat för under hösten är över, Älggasquen 2009 har gjort sitt. Det har varit så himla kul hela vägen, fast en del motgångar. Men vi har gjort det och det är över och alla verkar vara supernöjda över kvällen och det är huvudsaken! Kristian Anttila är svårslaget och folket var som galna. Underbart!

Har tillbringat många timmar på nationen denna helg och få timmar hemma, mestadels i sängen. Nu har jag laddat om och ska iväg till Mannes mamma och company för att äta surströmming. Smaskigt värre! Sedan får jag försöka ta tag i morgondagens sokrat som ligger och ropar på mig.

RSS 2.0