Guschelov

Gårdagen gick i ett enda svep och helt plötsligt var kl 15 och mina ypsor började trappa in för att drinka fördrink nr 1 hos mig. Efter en massa surr, nagellacksmålning och alkoholintag tog vi taxi vidare mot Hotell Hörnan och fördrinkade fördrink nr 2. Lite bättre och lite lyxigare än hos mig.

Sedan blev kl 17 dk och det var dags att entra NN. Jag hamnade vid ett superbra bord tillsammans med bland annat Maria. Vi surrade, skrattade och hade rent ut sagt hur kul som helst. Toppen-gasque med andra ord!

Efterföljande släpp var grymt! Jag dansade som aldrig förr, ramlade som aldrig förr och skrattade som aldrig förr. Jag har blåmärken idag och jag skulle kunna göra vad som helst för att se min och Elins samtida vurpa och även Marias en gång till. Att falla kan vara så kul...

Kvällen avslutades med ett mål på MAX efter 30 minuters köande. Helt galet! Men är man hungrig så...

Idag har Maria varit här och pluggat med mig. Vi har haft pluggstuga ihop och ätit godis, druckit läskeblask, ätit bullar med mjölk, surrat och pluggat om vartannat. Oerhört trevligt och från och med nu ska vi påbörja pluggstugor hemma hos varandra på söndagarna.

Nu sitter jag här i soffan med datorn i knät väntar på Manne. Vi ska laga tacopaj ikväll och bara göra ingenting fastän jag borde skriva PM. Men jag orkar inte så då blir det som det blir. Men jag ska göra en kraftansträngning och skriva till halv ungefär och sedan ger jag upp. Jag är inte på topp idag.

TGIF

Eller hur var det nu? Jag ska plugga hela helgen och ha en PM färdig till på onsdag. Så det spelar ingen roll att det är fredag annat än att jag imorgon ska gå på gasque. Så hur mycket plugg det kommer bli då är oklart, men jag och Maria har i varje fall en plan..

PM-skrivande hela dagen alltså och ikväll ska jag och mina ypsor putsa glas och vika servetter inför morgondagen. Efter det ska jag hem och se lite skidskytte och städa för vi ska fördrinka fördrink nr 1 av 3 hemma hos mig imorgon.

Förresten är jag rätt lycklig idag! Jag kan känna mig lugn på fronten sommarjobb då det i stort sett har blivit fixat... Det känns skönt, så slipper jag oroa mig för det.

Nu måste jag komma igång här. Om drygt en timme ska jag packa ihop härifrån JB och pallra mig till Norrlands och börja köa, för idag serveras det palt! Den går ju inte upp emot mormors, men ändå...


Tiden går fort.. Ett år, men jag minns det som igår. Idag tänder jag ett ljus för fina Isabel...

Den stora frågan än när?

När ska jag sluta ha så höga krav på mig själv? Jag lyckas ju ändå, fastän det innan känns som en enda stor bedrövelse. Jag kastas alltid mellan vild förtvivlan och hopplöshet när jag ska prestera, men i slutändan blir det ju bra. Jag lyckas ju och är på god väg att nå mina drömmars mål.

När jag djävulen flytta från min högra sida? Lite prestationsångest är alltid bra, men det måste råda en balans och den balansen har inte jag.. Ängel, välkommen att flytta in hos mig och skapa lite balans!

En sak är säker: Livet är inte på topp bara för att man är ambitiös!

Och den största frågan är: När kommer det stora bakslaget?
Aldrig, vill jag hoppas...

Vilka killar

Jag skulle försöka fila det sista på opponeringen ikväll, men det gick dåligt då jag hade skidstafetten i bakgrunden. Och vilka svenska killar! Jag är nöjd! Desto mindre nöjd är jag över att jag fortfarande inte vet vad jag ska fråga om på opponeringen imorgon, men jag vill våga hoppas att det löser sig.

Dagen gick alldeles för fort för att jag skulle hinna med allt jag hade tänkt. Helt plötsligt var kl 17.30 och första träffen med Vittnesstöden började. Jag tror det kommer bli bra det där!

Nu ska jag pallra mig till sängen och låta allt sjunka in och hålla tummarna för att opponeringen imorgon ska gå bra...

PM-dags igen

Det är kallt i Uppsala och jag är så trött och less på snön. Det är okej när man bor uppe i norr och ändå kan förflytta sig, men här är det inte alls lika roligt. Jag ramlade med cykeln härom dagen, så roligt har jag det.

Men det är inte kallare än det är hemma och det tackar jag för, fastän jag igårkväll aldrig har haft så ont i mina händer någonsin. Jag trodde de skulle gå av.. eller i vart fall förfrysa. Men de överlevde!

Idag är den stora PM-dagen hade jag tänkt. Ja, jag vet - det är PM-dags igen! Denna gång i processrätt som är lite svårare och lite krångligare, men ändå spännande när man väl greppar det. Jag har en vecka på mig att få ner 13 000 tecken utan blanksteg och jag hoppas jag lyckas fastän helgen kommer bli en enda stor fest på grund av Guschelov. Den stora frågan inför kvällen är ju såklart: "Vad ska jag ha på mig?"

Nä, nu ska jag göra mig i ordning och pallra mig iväg. Jag ska hänga på låset till JB för jag måste ha tag på en bok och sedan har jag nog allt material som jag behöver för att kunna skriva en PM. Datorn hänger så klart med så jag ska nog lyckas underhålla er hela dagen..


Start

Man känner sig rätt duktig när man tar en morgonpromenad! Jag och Nina pinnade på imorse och det var inte på långa vägar lika kallt som igår..

Nu ska jag strax bege mig till JB för att plugga lite och sedan har jag seminarium mellan 10-12. Därefter blir det plugg framtill 17 då jag ska bege mig till registreringen för kursen Våld mot kvinnor som startar idag. Spännande!


Fint

Var finns energin? Jag önskar jag hade Callas och Haags energi och vann OS-silver i pluggning. Men jag ligger långt efter. De har väl varvat mig flera gånger om.

Jag hade fått blombud när jag kom hem ikväll. Jag blev lite förvånad när jag såg blommorna som stod utanför min dörr. Mycket fint och jag blev alldeles varm i hjärtat!

Nu ska jag pallra mig i säng, för imorgon ska jag och Nina ta en prommis kl 7 och jag har laddat upp med täckbyxor!

Brr..

Helgen har varit som den har varit. Väldigt slirigt i lördags och jag var inte i toppform igår kan jag säga. Men jag hade himla roligt trots omständigheterna.

Riktigt kallt ute idag. Jag och Nina skulle ta en morgonprommis, men när termometern visar på -21 så bangade jag ur.

Jag har gått och blivit förkyld också. Och denna vecka är en helvetetsvecka eftersom jag både har opponering och PM-skrivande som väntar. Ta mig bort härifrån!

Nu måste jag komma igång här. Jag ska vara på JB om 25 minuter och kasta mig över alla relevanta processrättsböcker som finns.


Att vara

Jag har gått på en låg växel idag. Jag lyckades ta mig igenom duggan och klarade den galant. Sedan fick jag ett glädjande besked - att jag är en av de uttagna till att bli vittnesstöd! Känns riktigt, riktigt roligt!

I kväll har jag hängt i soffan och gjort absolut ingenting en hel kväll. Jag minns inte sist jag gjorde de.. I varje fall inte det här året, så det var skönt att göra det! Att bara va helt enkelt..

Nu blir det sängen omgående. Imorgon måste jag försöka ta igen allt plugg som inte blev av idag så jag måste försöka ta mig upp i tid, hur nu det ska gå.
God natt!


Födelsedagsfest

Det är torsdag. Det är min favoritdag. Det är Stocken. Det är födelsedagsfest för bästa Carro och Carro.

Det kommer bli alldeles fantastiskt. Först middag och sedan röjj natten lång. Underbart!

Ljust

Vet ni hur underbart det är att kliva upp kl 7 på morgonen och inse att det är ljust ute och man blir pigg på en gång?

Precis som det låter - underbart! Livet blir mycket enklare och jag blir genast på bättre humör. I love it!

Varva

Det är plugg på dagen och OS på kvällen för min del. Jag gillar det! Desto värre har det inte gått särskilt vidare idag för svenskarna, men det är bara att ta nya tag!

Imorgon blir det morgonprommis med Nina och sedan basgruppsmöte, seminarium och dugga-plugg. På kvällen blir det Stocken då Carro och Carro har sammanslagen födelsedagsfest. Kommer bli mycket bra med en trerättermiddag med fina vänner. Underbart!

Nu blir det sängen...

OS-guld

Helt sjukt egentligen och toknervöst hemma på Börjegatan! Jag hade sms-kontakt med dorro-tjejerna och vi var alla lika övertygade om ett guld. Gött!

Redovisningen gick bra och nu har jag bara en komplettering framför mig. Lite onödigt kanske, men jag visste ju att det skulle hända. Men jag skjuter det lite framför mig..

Annars laddar jag inför nästa stora grej på schemat. Dugga på fredag och jag vägrar faila. Det är tydligen många som har gjort det, men jag tänker inte göra det. Har inte tid med sådant så det är bäst att jag prioriterar nu.

Kvällen har bestått i dugga-plugg med Claris på Eko och sedan OS-tittande såklart. Mycket trevligt och enkelt. Nu väntar sängen..


Åter igen

Det är måndag igen och jag är trött efter en innehållsrik helg. Men det gäller att vara på topp ändå!

Dagen har spenderats på BMC och snart ska jag byta om för att pallra mig iväg för att träna. Jag är inte särskilt peppad, men det kommer väl förhoppningsvis. Just nu skulle jag bara vilja lägga mig i soffan och slötitta på en film resten av kvällen, men icket. Ikväll ska det förberedas för redovisningen som jag och min basgrupp har imorgon. Tur att min PM är djupt inpräntad i min skalle så jag kan freestyla lite..

Det kan bara bli roligare än så här!

Reccegask

Efter ett trevligt pizza-mys så gick vi vidare till ÖG. Det var både på gott och ont kan jag säga... Jag har ont i fötterna idag och är trött.

Idag står det Reccegask på schemat.. Jag och Aino fixar och trixar. Kommer bli trevligt värre! Men jag längtar faktiskt hem till sängen och släpp på V-dala lockar inte just nu. Men det kanske kommer senare under middagen.

Dags att fixa vidare..

Tekniken

Varken jag eller Aino har tur med tekniken. Hela förmiddagen var ett enda stort kaos... Men till slut löste sig skrivaren och vi kunde skriva ut menybladen.. Ja, jag och tekniken går ju som sagt inte hand i hand.

Nu är jag hemma en svängis och laddar om för pizzamys som går av stapeln ikväll. Vi är ett gäng tjejer som ska ses på nationen och äta pizza, dricka öl, kanske vin och äta smarrig efterrätt. Jag peppar med lite musik och det kommer bli grymt bra.

Ha en bra fredag! 

All day long

Jag är hemkommen från en heldag på NN bortsett från seminarium och intervju. Jag hoppas på det bästa! Jag vill verkligen, verkligen, verkligen vara vittnesstöd så håll tummarna för mig!

Nu ska jag renskriva lite i väntan på att Manne ska komma hit. Jag tror att han har med sig semlor och det är jag himla sugen på just nu så det passar väldigt bra!

Dags att ta tag i det här nu så jag får något gjort!


Fix

Jag sitter på NN och pluggar idag. Snart är det dags för basgruppsmöte och därefter seminarium. Efter det ska jag på en intervju faktiskt. Jag vill ju bli ett vittnesstöd och idag gäller det med andra ord. Spännande!

Eftermiddagen och kvällen ska tillbringas med Aino för reccegaskfix står på schemat. Ingen träning idag med andra ord, men det tar jag igen... hmm.. en annan dag.


Vinter

Veckorna går alldeles för fort, tur det snart är dags för studiebidrag igen!

Det blev ingen klänning idag. Den enda som var ok var långt över min budget, men då kikade jag ju iofs enbart här i Uppsala och vad kan jag begära härifrån?

Plugg hela dagen och sedan har jag kikat på Vinterspelen och varvat det med renskrivning. Sjukt roligt program måste jag säga och jag skulle vilja vara med!

Nu ska jag pallra mig till sängen. Det är dags för sömn känner jag... Sedan önskar jag faktiskt att vintern kan försvinna härifrån Uppsala. Det får vara nog nu för det går faktiskt inte att cykla! Ge mig vår tack! Eller i varje fall att snön försvinner...


Klänningsköp?

Det blev ingen prommis med Nina imorse, så därför sov jag längre än jag borde.. Nu är jag snart på G för att ta mig till nationen för plugg.

Jag ska luncha med Betty idag och det är väl dagens stora höjdpunkt. Sedan funderar jag på att åka till huvudstaden i eftermiddag och köpa mig en svart långklänning. Det är ju Reccegask på lördag så jag måste ju ha en. Det känns faktiskt bara jobbigt att pallra sig dit, men egentligen tar det ju inte så lång tid så det är väl bäst att passa på nu när jag har tid. Jag ska fundera på saken, men det slutar nog med att jag sitter på tåget i eftermiddag. Det blir nog bäst så...

Nej, nu måste jag försöka komma igång här.

NN

Jag har hängt på NN mest hela dagen och pluggat. Det händer inte så mycket annat spännande på veckorna faktiskt..

Jag har i varje fall konstaterat att varenda helg är uppbokad fram till påsk. Det är alltid något roligt på nationen och det gillar jag! Snart är det Guschelov, igen!

Nu ska jag pallra mig mot sängen och få min skönhetssömn. Imorgon blir det prommis med Nina igen. Skön start på dagen!


Likadant

Jag och Nina har varit ute på en morgonprommis och nu har jag hunnit fika. Näst på tur är en dusch och sedan ska jag göra mig i ordning och pallra mig mot nationen för plugg. Sedan basgruppsmöte och seminarium och därefter plugg igen fram till kvällen, med ett avbrott för möte med ypsorna. Sedan ska jag fortsätta plugga fram till kvällen.

Ja, denna dag ser ungefär ut som alla andra dagar. Ett stort plus är att det redan varit ljust i en timma ute!


Måndag

Nu har jag fixat det allra sista med min PM och ska snart iväg för att lämna in det. Sedan blir det plugg resten av dagen och föreläsning mellan 16-18. Efter det beger jag mig raskt vidare till Ekeby och ska köra lite skivstång. Ungefär så ser min måndag ut, ungefär som alla andra måndagar.

Myshelg

Helgen har tillbringats hos mamma som fyller år idag. Mysigt värre! Elin och Joel var nere och hälsade på så en stor del av min familj var alltså samlade.

Dagarna har bestått i wii-spelande varvat med pm-skrivande. Jag är äntligen färdig!

Nu ska jag avsluta helgen med att sova gått och ladda om inför en ny, bra vecka.

Dialekt

Efter en del (läs: lite) plugg blev det kammarhäng med Linn och Maria. Vi kom in i värsta stämningen som urartade i världens bondska. Det är skönt med inlandstjejer i stan! De följde mig nästan hela vägen hem och snackade dialekt-språk. Vi har så mycket gemensamt egentligen, bara för att vi är inlandsbor.. Sedan är det ju en massa andra saker som klickar på köpet!

Som Maria skrev: "Jag tänker med dialekt nu." Detta bådar gott, mycket gott!

Roligt

NN:s bibliotek har oerhört hög standard just nu. Humorn är låg och vi gillar livet. Undrar om det beror på ölen som vi tog på Orvars tidigare i eftermiddag. Vi hade en bra middag jag och mina Dorro-tjejer (Marty fattades dock!)och vi slog våra klocka huvuden ihop och insåg att vi faktiskt har mer bekanta vi tror. Eller bekanta och bekanta, det är ju diskuterbart.. Men jag kände mig som hemma ungefär.

Jag är i PM-moment nu. Väldigt bra. Det beror på ölen tror jag. Det får bli flummigt värre, men straffrätten verkar vara det så det hör nog ihop tror jag.

Back to work!

Vi är på mid-study eller även kall

0-612f04b74a8d8cc021c3cbc5a54cef8b.png

Vi är på mid-study eller även kallat hamburgerbuffé!


Big PM

Om onsdagen var den stora PM-dagen ska denna bli större. Ikväll när Manne har slutat träna kl 18.30 ska jag vara färdig, eller ja så gott som i alla fall. Jag har 3000 tecken att spela med så det känns någorlunda bra..

Idag serveras det palt på nationen och det vill jag ju inte missa. Därför tänker vi börja köa om en timme. Smarrigt värre!

Sedan måste jag en sväng på stan och köpa presenter inför helgen.. Så det är mina planer för dagen.


Not funny

Jag vill ha måndag kl 13. Då är min PM (förhoppningsvis) färdig.

Jag sitter på nationen och knåpar. Kl 17 ska jag träna och sedan blir det middag för Mannes syster fyller år. Beroende på vad klockan är när vi kommer hem kanske jag tar en sväng förbi Stocken. Aino och Elin har ju fyllt 25 år så de har fest ikväll. Lite tråkigt att missa delar av den, men så går det när man inte kan klona sig.

En timme till och sedan får hjärnan vila tills imorgon kl 9 då jag kör igång igen. Jag hoppas jag kan sova på saken och lära mig allt om människohandel och sexuellt tvång, eller egentligen sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning. Och sedan skulle jag vilja lära mig uppsåt på det!


Boeing 747

Jag äger en Boeing 747, min dator. Den lever om som ett flygplan när det startar. Det är faktiskt lite pinsamt när man sitter i ett knäpptyst bibliotek och det enda som hörs är flygplanet som startar.. Hela tiden...

Den stora PM-dagen slutade nästan i katastrof, men jag får bita ihop och försöka lösa det här på något vis.

Träning ikväll och nu ska jag stupa i säng hade jag tänkt. Det är på tiden!

God natt

PM

Idag är den stora PM-dagen. Jag ska pallra mig till nationen och skriva hela dagen lång hade jag tänkt och sedan hoppas jag på att det går bra. Jag vill bara få detta överstökat!

Kl 17 ska Emelie komma och dumpa alla ypsa-pärmar. Jag är ju sedan i fredags ÖverYpsa (ordförande) i världens bästa damförening! 

Förresten är jag lite seg idag. Jag var på pubrunda igår.. på en tisdag.. ja, så underbart är studentlivet!


Vad blir det för mat?

Jag har större intresse av att klura ut vad vi ska äta till middag än att skriva PM, men av någon anledning har jag ändå lyckats skriva 5300 tecken. Hurra!För att göra det hela ännu bättre tänker jag bjuda på den bästa bilden sedan helgen. Maria är längst ut till höger, med hjälmen och sitt halva Make Out Store-rouge. Det är Gabi som står och kramar killen med det röd-rutiga på sig och om man följer följetongen med bilderna så borde Linn vara på baksidan av killen och klänga sig fast i hans ben i vild förtvivlan. Längst ut till vänster är jag med rumpan i vädret och huvudet i snön. Det är ungefär så jag minns hela tävlingen - hur jag låg och kravlade i snön med snö fulla ansiktet. Haha..

Den långa och hektiska veckan

Det är dags att sätta fart nu, tror jag minsann. Jag har en lång och intensiv vecka framför mig.. Men det är bara att lägga i växeln helt enkelt.

Jag ska PM:a hela förmiddagen, sedan blir det PM-möte och efter det ska jag sitta på Eko och ha två föreläsningar i medverkan och fastställelsetalan.

Ikväll ska jag försöka träna om mina fötter tillåter.. Men det borde gå! Annars har jag en massa annat jag skulle kunna göra. Skriva PM kanske...?

Jag har i varje fall blivit ett fan av Joel Kinnaman på fb. K som i kimono. Viktigt, viktigt. Jag valde faktiskt han före Robert Pattinson...

Det håller på att flyttas in i våningen längst upp i huset och det betyder att det "bara" behöver flytta ut en person till och sedan har jag en parkeringsplats på gården. Hurra!  


RSS 2.0