Vem, vem, vem? Jo, Kristian Anttil

7412796c90b4b286400fbafbf9a0dd7a.png

Vem, vem, vem? Jo, Kristian Anttila!


Dan före dan

Jag har haft en fullspäckad dag men det har varit himla kul! Basgruppsmöte, seminarium och sedan iväg till nationen för en massa fix inför morgondagen. Det kommer bli sjukt bra!

Nu ska jag krypa i säng. Ska försöka vara pigg och fräsch imorgon. Kl 9 ska vi samlas på nationen så det blir en tidig morgon imorgon och jag skippar nog att locka håret helt enkelt. Det tar så sjukt lång tid.

God natt på er!


Impossible

Lyssna och njut! Jag säger bara en sak: repeat.


Det här är fredag

Jag älskar fredagar!

Tog lite sovmorgon i morse för jag tror det behövs inför helgen. Svårt att ladda upp med sömn, men jag har gjort ett försök i varje fall. Jag fick inte sova hela natten för någon ringde och väckte mig halv ett i natt. Måttligt roligt. Sedan att jag tror att det hela är ett enda stort skämt gör ju inte saken bättre.

Det blev ingen frukost på nationen, orkade inte ta mig dit. Så nu har jag just ätit här hemma och ska sätta mig med dagens seminarium som jag är allt annat än förberedd till. Hm..

Efter 15 ska jag iväg till nationen för först då är seminariet slut. Ska ha möte med hovis och sedan fixa en massa inför morgonkvällen. Jag är sjukt laddad! Beroende på hur länge vi håller på ikväll, så kanske jag svänger förbi Ida och Mange efteråt. Det var så himla länge sedan vi sågs nu så jag ska verkligen försöka ta mig dit! Bara lite häng och mys gör nog att mina batterier laddas ett tag till.

Dags att komma igång här. Är sjukt sugen på mitt fredagsnaturgodis och eftersom jag inte riktigt vet när idag jag ska hinna trycka i mig det, så tror jag att jag går och köper det nu.


Low

Jag är låg ikväll. Jag har sett Rosa Bandet-galan och gråtit. Det river i halsen och svider så där mycket så det inte går att svälja. Jag hatar cancer.

Nu ska jag krypa i säng och förhoppningsvis sova gott. Ska egentligen plugga på förmiddagen, men jag tror jag skippar det och åker till nationen och fikar med ypsorna istället.

Hemgång

Nu ger jag upp PM-skrivandet idag och åker iväg och tränar istället. Bräda på Väderkvarn, som vanligt på torsdagar. Det blir Mannes fiskgryta till middag och sedan ska jag hamna i renskrivandets träsk hade jag tänkt. Vill bara få allt överstökat. Ungefär nu.

Men nu ska jag träna, tänka på ingenting och jobba lite fysiskt. Hjärnan ska få sig en välbehövlig vilopaus och det vet jag är välbehövligt.

Goda vänner

De senaste veckorna har inte varit speciellt roliga och jag är så glad att jag har de som peppar mig och påminner mig att se framåt, bortanför 14 december. Jag hade fått ett sms av Betty när jag vaknade i morse:

"Tänk inte på tentan nu. Du anar inte men du kan en massa grejer. På T3 har man lärt sig allt på terminen. Kom ihåg att du gör ditt bästa utifrån de förutsättningar du har. Vi är inga supermänniskor! Vad gör en poäng? I slutändan än det bara skolan! Dumma krav och förväntningar som alla omkring en har! Se utanför T3-bubblan. Kom ihåg, du är jätte duktig!"

Och som Anna sa, efter regn kommer solsken!

Jag tycker det är rätt jobbigt att jag inte minns senast jag var helt ledig ifrån pluggandet. Det har inte hänt på evigheter och de få dagarna det har skett denna termin kan jag nog räkna på en hand ungefär.

Det är bara 6,5 veckor kvar som jag ska trampa vatten. 6,5 veckor. Jag kommer få starka ben.


PM-torsdag

Tanken är att jag ska sitta på JB och skriva PM idag. Oklart hur det ska gå, men jag hoppas på det bästa! Jag måste liksom ta vara på de dagar som finns för att orka med nästa vecka där det kommer finnas ungefär ingen tid till pm-skrivande.

Jag är less på att parkeringensplatsen är upptagen av min snygga granne. Det spelar ingen roll att han är snygg längre. Nu får han flytta på sig. Det positiva är att jag i morse betalade 10 kr på Eko och får stå till måndag morgon. Mycket, mycket bra för en fattig student. Sedan hoppas jag att grannen åker och handlar och jag kan sno platsen. Tror jag ska stå vakt snart!

Dags att sätta igång. Ska snart iväg till Body Shop och bära kassar till nationen. Sedan ska jag börja på riktigt! Det är liksom så svårt att komma igång bara...

Parkering

Dagen går på tok för sakta, men samtidigt alldeles för fort. Nu ska jag iväg till nationen för ÄG-möte och sedan ska vi ha möte med personalen kl 18. Efter ska jag ut till Manne och vi ska laga pizza. Gott! Sedan ska jag tillbringa kvällen med renskrivning och Oskyldigt Dömd. Och denna gång ska jag parkera på rätt ställe. Ja, ni ser rätt, jag fick en p-bot i natt! Tack och lov att jag och M hade dealat om att han skulle betala OM jag skulle få en p-bot, för det var liksom inte min idé att parkera där om jag säger så. Så det är egentligen inte "min" böter, så jag räknar mig fortfarande fri på den fronten. Men väldigt onödigt och det är vi rörande överens om!

Jag har i varje fall löst min framtida parkering tack vare Elin och det blir på Eko för 10 kr/dygn om jag inte får  gästparkeringen som så klart blev upptagen igår. Som ni märker tycker jag det är lite smått problematiskt att ha bil, men bara eftersom jag inte har någon parkeringsplats. Annars är det superbra, speciellt eftersom Manne bor så långt bort. Och jag kan köra var jag vill. Mycket bra, mycket bra!

Dags att pallra sig till nationen.


Dagen har börjat allt annat än bra

31ccaacc14dacefb9a7f2c730978d3de.png

Dagen har börjat allt annat än bra. Jag hoppas den slutar bättre! Men jag tror inte det kan bli värre faktiskt...


Jag är nöjd

Manne tycker jag ska säga "jag är nöjd nu" istället för att "jag ger upp nu". Så okej, jag är nöjd nu efter 4809 tecken. Tecknen i sig är väl helt okej, de är ju bokstäver, men i helheten så är det bara strung. Förhoppningsvis löser det sig tills nästa fredag.

Nu ska jag hem och hämta bilen och sedan äta våfflor och renskriva dagens seminarium. Efter det kan jag förhoppningsvis sova gott och må bra imorgon och hinna med hur mycket som helst.

Ha en kanonkväll!

Illa

Vid lunchtid mådde jag så himla illa så jag var tvungen att gå hem från basgruppsmöte och vila en stund. Tryckte i mig lite vitpeppar och sedan slocknade jag på direkten. När jag vaknat åt jag lite mat och sedan kändes det bra igen så jag gick till seminariet ändå. När jag mådde så där illa så såg jag liksom framför mig hur hela veckan skulle rasa, med både PM-skrivande och ÄG. Men nu är jag åter i formen igen.

Jag tror som Clara sa, att det är kroppens sätt att säga ifrån att det är lite too much ibland.

Nu sitter jag på JB och ska skriva PM som aldrig förr. Eftersom jag ska hänga här till kl 20 när de stänger så hoppas jag att ÄktB:s och SamboL:s propositioner dyker upp någon gång under kvällen. Jag vet att de finns på nätet, men tycker det är enklare att kolla i böckerna. Känns lite mer strukturerat.

Efter kl 20 ska jag ta bilen ut till Manne och då serveras det våfflor. Smarrigt värre! Sedan ska jag renskriva dagens seminarium och se DH. Jag missade förra avsnittet så jag har ingen aning om vad hände då och jag har hört att det var sjukt spännande så jag ser framemot ikväll.

Det värsta är att vi tydligen är tre stycken som slåss om gästparkeringsplatsen till min brf. Nu innehar jag den, men jag är livrädd att jag ska mista den och vara tvungen att betala 10 kr/timmen. Så helt plötsligt så cyklar jag väl ut till Manne, haha.

Dags att komma igång nu!

Fullspäckat

Har haft sokrat och nu är jag hemma en sväng. Ska skjutsa hem Manne och sedan åka till Gå och Löp-kliniken och hämta ut mina inlägg. Med andra ord är det verkligen fattighetens månad! Jag tror jag skippar julklappar i år.

Kl 11 ska jag på basgruppsmöte och efter det seminarium fram till 15. Sedan ska jag packa ihop datorn och gå till JB och PM:a fram till 20 så vi hörs senare!

Tid

Stoppa tiden, någon?

Har hunnit med en sokrat, förberett för morgondagens sokrat, förberedelse för onsdagens sakrättsseminarium och en genusföreläsning som var allt annat än givande. Men fortfarande står jag upp över öronen med en massa måsten.

Har just beställt ett nytt fryskåp för så mycket pengar så mitt konto ligger ungefär på minus. Genast blev livet mycket roligare. Tacka gudarna för att jag lever as-snålt numer.

Pappa, Elin och Fanny sitter på planet till Sydamerika. Ni ser vad jag borde tycka att livet är underbart just nu. Jag får min semester på jullovet, men säkert ska jag väl jobba ungefär halva lovet för att ha råd att leva nästa termin.

Nu har Ida lämnat bilen, fel bil i och för sig men jag klar mig. Hur dumt det är låter så är det "skönt" att se att någon annan är minst lika deppig som en själv. Det här mörkret (plus allt annat så klart) tar ju musten ur en!!

Kl 18.30 ska jag köra bil till Ekeby, träna som fan och slippa cykla hem i mörkret. Sedan önskar jag bara att det skulle bli måndagen den 14:e december kl 13 så jag får leva livet någon gång. Eller ge mig mer tid helt enkelt. Eller ett botemedel mot höstdepression.


Bil-måndag

Måndag, jag är pigg och det känns underbart!

Ska iväg på sokrat kl 8 och efter det blir det plugg på Eko hela dagen lång. Har en genusföreläsning mellan 14-16, då jag egentligen skule skjutsa pappa och Elin till flygplatsen, men det ordnar bästa Ida istället. Skönt! Efter föreläsningen ska Ida komma hit med bilen och jag ska roa mig i 2 veckor. Underbart!

Det blir träning på Ekeby ikväll som vanligt och jag ska köra bil dit. Gött!

Dags att göra sig i ordning för den här dagen..


Myshelg

Nu är vi tillbaka i Uppsala efter en riktig myshelg hos mamma och Reidar. Vi har verkligen bott på hotell i helgen så att säga :-)

Igår hann jag plugga en del innan vi gjorde Kista ihop. Jag har till och med fixat en julklapp. Sedan har jag köpt en klänning till Älggasquen som går av stapeln på lördag och handlat lite annat smått och gott. På kvällen såg vi Flickan som lekte med elden och den var riktigt riktigt bra! Se den genast om ni inte redan sett den!! Väl hemma såg vi en film till, Knowing. Den var bra och klart sevärd!

Idag har jag pluggat, motionerat i Järvafältet, ätit god mat och bara myst innan det var dags för oss att åka tillbaka till Uppsala.

En helt underbar helg och det får inte dröja alltför länge innan vi åker och hälsar på igen!

Kista

Jag har faktiskt varit duktig och lyckas plugga i stort sett hela förmiddagen och ett halvt seminarium är avklarat och hela gårkvällen renskrev jag medan de andra såg Idol. Jag lyckades ju snegla emellanåt jag med, men lyssnade mest..

Nu ska vi göra oss i ordning för att åka ut till Kista och gå i lite affärer, äta god mat och sedan se Flickan som lekte med elden. En mysdag med andra ord! Även fast att pluggandet ligger och gror i bakhuvudet så får jag försöka koppla bort det och njuta av dagen så mycket som möjligt. Det är ju inte varje dag man nästan är helt "ledig"..

Ha en bra helg allihopa!

Helg

Nu har jag helg och den ska tillbringas hos mamma och Reidar. Kring kvart över sex borde jag och Manne vara i Kallhäll. Mysigt!

Och vet ni hur bra det känns att på måndag veta att jag har bil i 2 veckor? No more cykling. Storhandla på Ica MAXI, åka ut till Boländerna, köra bil till Gräslöksgatan och inte cykla en enda gång till Friskis på Ekeby. Och framför allt; köpa en ny frys!!! Gött! Eftersom pappa, Elin och Fanny åker till Sydafrika så får jag helt enkelt gotta mig i att köra bil istället och inte deppa ett dugg över att jag går piiip T3 och inte kan följa med världens resa.

Men hur jag nu ska hinna allt jag vill göra med bilen är ytterst oklart, men jag SKA cykla mindre.

Nu ska jag packa ihop det sista här och lasta på all min packning (allt följer med utom lagboken) på cykeln och cykla mot stationen. Jag gruvar mig redan för cykelturen för jag hatar Kungsgatan!

PM, igen

Planerna för dagen blir PM-plugg på JB. Ska läsa in mig på ämnet och förhoppningsvis börja knåpa ihop lite. Det känns lite smått frustrerande att jag nyss lämnat in ett och nu ska ett till på 10 000 tecken skrivas, men det är bara att bita ihop. Jag slipper ju göra det just innan tentaplugget i varje fall, som många andra eftersom det är uppdelat och jag fick den tidiga perioden.

I varje fall ska jag hänga på JB fram till fyra då det är dags att åka hem och packa inför helgen. Jag hoppas vi ska kunna åka efter fem så vi är där i tid innan Idol.

Så ser dagen ut och eftersom jag tar med mig datorn så får ni säkert någon uppdatering under dagen också. Ha en kanondag!


Underbara torsdagar

Dagen har gått svindlande fort, men mest för att jag gillar torsdagar.

Har haft basgruppsmöte, seminarium, tränat, ätit god mat som jag slapp laga (se vilken lyx jag har!) och pluggat på det. Mycket bra, mycket bra.

Imorgon tar jag och Manne tåget till Kallhäll för att tillbringa helgen hos mamma och Reidar. Desto värre följer ju allt plugg med och jag har sjukt höga mål för helgen men jag hoppas jag ska hinna med allt..

Nu ska jag krypa i säng och förbereda mig inför morgondagen då det blir PM för hela slanten och ämnet är "Rådighetsinskränkningar i 7:5 ÄktB och 23 § SamboL". Det står väldigt konkret vad det är jag ska göra så jag känner ingen oro för det, utan det är mestadels tiden som jag gruvar mig för, men det ska gå helt enkelt. Imorgon får jag ge järnet!

God natt!

Denna dag

Torsdag idag, igen. Har varit uppe och gjort klart dagens seminarium och nu ska jag strax iväg till basgruppsmöte och efter det blir det seminarium och sedan ska jag sitta på Eko en stund och läsa tills det är dags att gå hem och byta om inför träningen kl 17. Intressantare än såhär blir det inte idag..

Nu är det bäst att jag lägger i en växel för om en kvart ska jag vara på Eko!

Avklarat

Denna dag lägger jag nu till handlingarna och jag är faktiskt riktigt nöjd med den. Har hunnit med mer än vad jag hade trott så det känns toppen!

Personalen för ÄG är snart helt klar, jag har tränat och fick maten serverad vilket gjorde att jag kunde göra halva morgondagens seminarium. Så med gott samvete kan jag nu krypa i säng.. Imorgon är en ny dag, fullspäckad som vanligt men samtidigt är det så himla kul alltihopa ju och jag stormtrivs i stressen :-)

Godnatt!


Lill-lördag

Jag kämpar på!

Har haft basgruppsmöte och seminarium nu på morgonen och har suttit i telefonen nu i en timma. Ska försöka få i mig lite mat och sedan ringa lite till och hoppas att allt är klart snart.

Sedan måste jag förbereda mig för morgondagens seminarium innan det är dags för möte på nationen kl 16.30. Efter det ska jag försöka hinna till träningen kl 19 och jag har ju bokat så det är liksom ett måste. Manne vickar och så klart passar jag på att gå då!

Hinner inte med något annat än plugg och massa fix för ÄG så bloggen går på sparlåga och jag hinner definitivt inte läsa alla andras bloggar. Men så är det ibland..

To do

Gah, jag får inget gjort, men så är det i dessa tider. Snart, snart, snart är personalen för ÄG klar men jag önskar att det bara kunde lösa sig nuuu.

Det finns i varje fall två anledningar till att mina benhinnor inte klarar av trycket. En vridning i foten och väldigt höga fotvalv så nu ska det gjutas inlägg och sedan ska det tydligen bli bra efter en månad. Härligt, men det svider i börsen, eller plånboken som man säger här nere.

Nu ska jag snart pallra mig mot Årsta där det vankas tacos, tårta och trevligt sällskap, men först måste jag göra klart morgondagens seminarium. Hela eftermiddagen, som jag egentligen skulle tillägna sakrätten, har jag spenderat i luren och pratat med så mycket folk att jag nu är oerhört trött på att höra min röst. Att ragga personal är inte något man gör på 5 minuter direkt..

Dags att prestera!

Dimma

Ni skulle ha sett dimman i morse! Jag vet inte om jag sett något värre, men i så fall var det nog länge sedan.. Man såg inte många meter framför sig.. Hur det ser ut nu vet jag inte, för jag sitter inne i bunkern (Eko) och pluggar.. Snart har vi bas gruppsmöte, sedan seminarium och efter det ska jag iväg på fotkontroll. Ska försöka hinna gymma och plugga lite innan det är dags för födelsedagsmiddag och tårta på Gräslöksgatan.. Så med andra ord en helt planerad dag. Säkert helt osammanhängande inlägg, men det får ni ta idag.. Hoppas ni har det kanon!

Depp

Jag är inte alls på topp idag, men alla dagar kan inte vara en solskenssaga.

Men imorgon är en annan dag och då känns det säkert bättre. Förhoppningsvis. Jag återkommer då på ett bättre humör.

Depp

Jag är inte alls på topp idag, men alla dagar kan inte vara en solskenssaga.

Men imorgon är en annan dag och då känns det säkert bättre. Förhoppningsvis.

Done

Nu är PM:et inskickat och jag ska göra mig i ordning för dagen. Först ut är sokrat kl 8.15 och sedan ska jag iväg och lämna in mitt PM. Efter det blir det plugg på Eko hela dagen fram tills det är dags att åka hem. Oerhört intressant dag med andra ord!

Tur det snart är helg igen...

Födelsedagssöndag

Det har varit en bra dag. Har hunnit med en hel del plugg (inte så mycket som jag hade velat), sprungit på stan en sväng och köpt ett par skor bland annat och sedan firat Mannes födelsedag. Vi åt god mat och sedan kom hans pappa och hans nya fru och åt tårta. Väldigt trevligt!

Nu ska jag krypa i säng och sova ut inför en hektisk 2,5 veckors period. Ingen rast och ingen ro förrän 6 november, jag lovar! Så en god natts sömn är inte helt fel nu.

Imorgon ska PM:et from hell skickas och lämnas in! Jag orkar helt enkelt inte göra det nu för jag hör verkligen hur sängen skriker efter mig. Men en sak är säker och det är att det känns rätt bra att ha 9999 tecken exklusive blanksteg...


Morning

Dagen har börjat och jag vet vad jag gör. Först ska jag göra ett seminarium och läsa lite sakrätt vilket jag är sjukt omotiverad för, men det måste ju göras. Tur vi har läshänvisningar, annars hade jag nog aldrig tagit mig i kragen.
Sedan ska jag till JB och affischera för ÄG och springa på stan för att hitta en present till Manne som fyller år idag. Ska pallra mig dit senare idag, när jag har gjort klart alla måsten för dagen. Sedan ska jag ju slipa det allra sista på mitt PM för imorgon lämnas det in. Någon som vill läsa och kritisera?
Nä, tänkte väl det...

Ja, that's my day!


Dresses

Kom hem från nationen för ett tag sedan. Kvällen har gått super, fastän det var hur mycket dötid som helst. Vi dödade tid med att plugga, leta efter klänningar till ÄG som närmar sig med stormsteg och äta ost och kex.

Klänningsutbudet är dock inte alls bra. Den här är den bästa jag hittat hittills, men 1400 kr för en klänning känns inte riktigt okej. Det är ju inget fynd direkt.. Fast som jag sa till Elin; det är ju bara 59 kr i månaden!

Jag jagar vidare och har hittat denna, men den är i butik först i november och ÄG är ju den 31:a oktober. Så det funkar inte det heller. Sedan är jag lite skeptisk till passformen också.. Jaja, jag får fortsätta leta!

Nu tänker jag pallra mig i säng och försöka vara pigg imorgon. Har en hel del som står på mitt att-göra-lista.

Garderob

Jag hinner aldrig med allt jag har tänkt, men i varje fall så ska jag snart packa ner datorn och möta upp Elin. Vi ska garderoba på Härken ikväll fram till 23, som sagt. Vi tror på sjukt mycket dö-tid så både datorn och lite plugg hänger med för att fördriva tiden något.

Ha det toppen!


Härliga lördag

Jag har varit uppe en stund och pluggat lite och nuhar jag just ätit lite frukost. Ska väl pallra mig hemåt för att göra mig i ordning inför lördagsfikat. Efter det måste jag springa på stan en sväng och sedna kl 17 ska jag vara på nationen och stå i garderob fram till 23 tillsammans med Elin.

Emellan allihopa ska jag plugga så jag har det jag gör idag med andra ord.

Ha en toppen lördag!

Idolkväll

Det blev stressigt värre, men kring kvart över åtta var maten klar och vi kunde se Idol. Sjukt bra ikväll, men sedan var det ju ett bra tema också! Helt klart rätt att Camilla fick lämna programmet.. I överlag är det ett bra startfält, men det finns ju några utstickare åt båda hållen..

Nu väntar sängen och sedan ska jag försöka ta mig upp tidigt och läsa lite familjerätt så jag är förberedd inför veckan som kommer!


Halva månaden

Nu har mer än halva oktober gått och 1000 kr ligger i kassan till rosa bandet. Skänk ett bidrag här snåljåpar (ta inte åt er ni som redan har skänkt)!

Det krävs bara 400 kr till så har vi slagit förra årets insamling. Det är väl det minsta jag kan begära av er? Va, va, va, va, va? Kom igen nu!

Hal is

Jag är ute på hal is, riktigt hal is. Det är ytterst oklart vad det här ska leda till men förhoppningsvis går det vägen. PM:et börjar ta sin form och snart lägger jag ner det helt enkelt. Skönt att halva dagen inte har gått än, men desto mindre bra är det att allt annat jag skulle behöva göra är kvar hemma. Och att plugga hemma är ingen hit alla gånger, speciellt inte idag tror jag.

Nu ska jag googla lite recept och fundera ut vad det ska bli för middag ikväll. Något snabbt, smidigt och enkelt eftersom det ska handlas och lagas mat på drygt en timme för att vi ska kunna sitta bänkad framför Idol när det börjar. Jag är lite sugen på detta faktiskt..

Eko

Det ungefär ekar här på JB än så länge. Väldigt skönt! Här ska jag hänga hela dagen och skriva färdigt mitt PM så jag kan koncentrera mig på annat plugg i helgen. Det är i varje fall mitt mål för den här dagen och det borde jag faktiskt klara av. Då blir det bara att finslipa i helgen och förhoppningsvis bara göra det bättre.

Det är ju fredag vilket innebär helg snart! Dock ingen pluggfri helg för mig, men det är ändå helg. Och fredag innebär ju naturgodisdag!!


Cash rakt ner i fickan

Det lönar sig att säga sin åsikt.

Jag mailade Ica om maten jag och Manne åt i söndags och skrev att jag trodde det var fel på receptet. Idag visar det sig att jag har fått ett brev från Ica där de skriver att de är måna om sina kunder och kompenserar mig fastän de inte har fått någon upplysning om att receptet skulle vara felaktigt. Gött säger jag!
150 kr rakt in i fickan till mat. I love Ica!!! Det visar sig med andra ord att maila!
 


Annars har det inte blivit mycket idag. Har inte hunnit plugga så mycket som jag hade velat, men det tar jag igen.. hmm.. en annan dag.

Tränade faktiskt fastän benen. Det straffar sig säkert imorgon, men på tisdag ska jag kolla upp fossingarna och jag hoppas att de hinnar något "fel".

Jag och Manne har ätit röding ikväll och han har benat fisk för första gången i sitt liv. Resultatet blev.. jaa.. därefter. 
Men nu är han så van all min norrländska så han far han också när han åker någonstans. Vilket inflytande jag har!

Nu ska jag renskriva lite innan det blir läggdags.

10 000 tecken

Ibland vill jag bara ... mig själv.

Vi får skriva hemtenta och PM på 10 000 tecken exklusive blanksteg. Vad tror ni jag gör? Jo, skriver inklusive blanksteg.

Hemtentan, som jag fick banta, har jag alltså skrivit på ungefär 8000 tecken. Tragiskt. Så går det dåligt på den så vet jag varför, för 2000 tecken gör ändå mycket.

Tur jag hinner rätta till PM:et (som jag för övrigt också har bantat) tills inlämningen på måndag. Men det är ju så idiotiskt så det är inte sant det här.

Aj aj

Då var vi där igen - i det stadiet när mina benhinnor inte vill vara med och blir inflammerade istället. Jag är så less på det här så det är inte klokt! Men nu ska jag ta tag i det här och boka tid hos Gå & Löpkliniken här i Uppsala så ska vi se om jag kan få någon hjälp med det här. 

Idag ska jag deppa och skriva en peer review fram till tolv. Efter det ska jag försöka ta tag i nästa veckas sokrater och seminarier och bestämma mig om jag ska gå på brädan idag eller inte. Roligare än så blir det inte.

Jag gillar mat

Jag och Manne åt supergod mat idag. Testa, ni blir inte besvikna! Men jag tyckte det blev alldeles för lite sås så nästa gång ska vi göra på en hel burk kokosmjölk så det kan ju vara ett tips för er som blir sugen på att laga det.

Sedan blev det äppelpaj till efterrätt (det är ju trots allt lill-lördag idag) och vi bjöd hit Mannes syster. Trevligt, trevligt!

Nu ska jag krypa i säng, läsa ett PM och sedan sova gott tills klockan ringer kl 7 imorgon. Har en hel del att stå i så jag ska försöka ta tjuren vid hornen och inte snooza, hur nu det ska gå...

God natt!


Tick-tock

Ibland går livet alldeles för fort och hänger inte riktigt med. Idag är det verkligen så! Gaaaah..

Nu ska jag cykla iväg till Manne. Vi ska äta middag och sedan måste jag plugga resten av kvällen eftersom det inte har blivit så mycket av det idag. Har fått peer-reviewn på mitt PM och jag är faktiskt imponerad över kommentarerna. Det gillar jag enormt! Nu kan mitt PM bara bli bättre!

Soffan och fåtöljen befinner sig uppe i husets torkvind och där står de bra. Tills vidare, sa jag. Tills jul, sa ordföranden. Hmm, men det problemet skjuter jag framför mig ett tag till. Jag slipper se det iaf!

Dags att skynda på här nu.


Peer-review och städning

Det blev en pw med Nina imorse. Skönt, även fast det var lite kallt innan man fick upp värmen.

Ska tampas med det allra sista med PM:et och sedan skicka iväg det innan 12. Då ska jag göra en peer-review på en annan students PM, men det borde ju egentligen inte ta så fasligt lång tid tror jag så efter det ska jag faktiskt städa. Det är lite, men bara lite, kaosartat här hemma. Ska försöka ta tag i projektet "få bort min gamla soffa" som fortfarande står här och trycker. Hmmm..

Dags att sätta igång så jag kan bli av med den här skiten någon gång!


Anmälan

Det var trevligt på pubrundan så länge det varade. Sedan gick jag hem, åt och har försökt plugga, men det har gått sådär. Imorgon kör jag det allra sista helt enkelt.

Jag har i varje fall anmält mig till denna kurs, så tanken är att jag ska läsa den till våren. Tror det kommer bli sjukt spännande!

Nu ska jag pallra i säng. Imorgon väntar en promenad med Nina och vi ska ses vid det blå huset (det snyggaste huset i hela Uppsala, jag lovar!) kvart över sju. Jag hoppas på bättre väder en det hemska snövädret som var i morse!

God natt!


Pubrunda

Så, nu har jag nyss kommit tillbaka från min fikapaus med Nina på Norrlands. Trevligt, trevligt! Vi ligger ungefär på samma nivå nu, jag och hon, fast hon ligger ju två år före. Ja, ni fattar.. Eller kanske inte...

Nu ska jag köra järnet i en timme för att sedan pallra mig till Orvars och dricka en öl. Den kommer sitta fint kan jag lova! Resten av gänget ska ju vidare på pubrunda, men jag bangar faktiskt på den. Fast en öl ska jag kunna unna mig tycker jag och sedan ska jag finslipa PM.

Klockan tickar, 60 minuter kvar.

På flykt

Jag kom nyss tillbaka till JB efter en lunch med Betty och får ett sms av Nina som undrar om jag vill ta en fika med en annan PM-panikande jurist på Norrlands. Ja, visst! Jag tar varje tillfälle i akt att fly undan mitt PM just nu. Så en fika senare i eftermiddag alltså.

Nu följer jag med spänning liverapporteringen på VK om flygets framtid hemma i Storuman. Olidigt spännande ju. Jag använder ju flyget så gott som varje gång jag åker hem så det är en viktig fråga för mig med som utflyttad Storumanbo.

Nu ska jag ta tag i skrivandet och bli klar hade jag tänkt. Skulle ju vara underbart, minst sagt.


This is my day

Kl halv 8 imorse var jag och Manne på gymmet. Härligt värre. Desto härligare var det inte ute eftersom det snöade och var kallt. Men det är bara att inse att det snart är vinter. Det är inte alls trevligt väder nu, fastän solen skiner. Brr.. Tur jag sitter inne.

Det blir JB-häng hela dagen och tanken är att mitt PM ska bli klart för imorgon ska det lämnas in för peer-review. Den snälle vaktmästaren har i varje fall gjort min dag från bra till bättre. Han kommer garanterat till himlen :-)

Det blir lunch med Betty på Värmlands idag. Vi har försökt att styra ihop något flera dagar i rad, men det har strulat till sig varje gång. Nu har hon dock lovat att inte bryta avtalet och gör hon det ska hon betala vite. Det tycker jag är en bra deal :-)

Ikväll är det pubrunda med Ypsilon och tanken är att jag ska vara med en stund i varje fall. Jag lämnar det lite öppet faktiskt.

Nu ska jag ta tag i det här och försöka hitta den där "aha-upplevelsen" som jag borde ha känt för länge sedan. Plugga/jobba hårt också ni andra idag!

Ge mig toppkänsla

Att det ska vara så förbaskat svårt att knåpa ihop det allra sista. Jag får det inte att gå ihop helt enkelt. Men det är väl så med sakrätten; inget hänger ihop egentligen.

Snart packar jag ihop och ger upp för idag och kör järnet på träningen istället. Då kanske all min frustation försvinner. Sedan ska jag sova gott och imorgon göra det allra sista inför peer-reviewn på onsdag - och vara på topp! Det är det viktigaste. Är jag på topp går ju allt kanonbra.

Usch, vad jag hatar när jag känner mig otillräcklig. Men man blir väl vuxen av det med. I vart fall kan snart (förhoppningsvis) titulera mig som expert vad gäller godtrosförvärv av panträtt i fast egendom.

30 minuter kvar nu. Nedräkning.. Tick, tock...

Lina goes pink

Bara för att slippa allt som heter PM tittade jag igenom min spam-mapp för att kolla om det stod något spännande och se här:

"Hej!

Först, ett varmt tack för ditt engagemang i kampen mot bröstcancer. Din webbinsamling är en av de 50 först startade och vi har därför glädjen att ge dig två sittplatsbiljetter till årets Rosa Bandet-gala.

Vi hoppas att du kan vara med oss på plats denna kväll, som är fylld av spännande artister (bland annat Leona Lewis, Måns Zelmerlöw och Sarah Dawn Finer) blandat med redaktionella inslag och tävlingar. Och där du i realtid är med och ser hur mycket pengar som samlas in minut för minut.

Rosa Bandet-galan går av stapeln i Malmö Arena, torsdagen den 29 oktober och direktsänds i TV3 kl 20-22. Med tanke på att alla ska sitta på sina platser i god tid till tv-sändningen, behöver du vara på plats klockan 19.30."

Men varför, varför, varför ska den vara i Malmö Arena? Det är ju liksom i världens ände just nu. Trist ju.. Innan 16:e oktober måste jag bestämma mig om jag ska eller inte ska gå. Jag vill ju verkligen, men det är ju liksom lite problematiskt och det är ju mitt i ÄG-veckan också!

Och ni glömmer väl inte bort? Klicka här och skänk en slant. I överlag är ni inte alls duktiga på det här faktiskt (till mitt stora förtret), men en guldstjärna i kanten till de som skänkt en slant. ♥

Observera att jag snart går ut i strejk! Och det skulle nog i och för sig vara rätt bra för mitt PM tror jag...


Andra halvlek

Snart är jag inne på andra halvlek för den här dagen. Ibland är tiden så fruktansvärt långsam fastän den går fort. Min förhoppning är i varje fall att mitt PM ska blir klart snart, även fast tiden går så sakta fast fort i minuter. Ja, ni förstår nog vad jag menar.

Bäst att sätta igång nu så att klockan går.. Är väldigt omotiverad idag, men det är bara 4 timmar kvar och de borde jag ju lyckas hålla ut. Om 9 veckor har jag just skrivit klart tentan och fått jullov. Gudomligt.


Var är du?

Snart går jag och köper den där jäkla boken. Jag blir galen! Den finns verkligen inte utan det är någon som har gömt den helt enkelt. Kul. Kom fram, snälla.

Jag ska sitta på JB hela dagen lång fram till det är dags att åka och träna som är skivstång, som vanligt på måndagar. Avlöser pluggandet med en lunch på någon nation och sedan en fika med Betty på eftermiddagen för den uteblev igår.

That's my day!

Nu har det gått en timme och jag har inte gjort något än. Skäms. Dags att sätta igång nu.


Min söndag

DH var sjukt spännande! Ser framemot nästa avsnitt..

Jag och Manne har kockat för flera personer idag, men misslyckats fastän vi följde receptet. Det gick att äta i alla fall, men det var inte så gott egentligen.

Annars har vi hängt framför tvn och konstaterat att svenska Wallander är bäst! Vi hänger inte med ett dugg i kvällens film.

Intressantare än så här blir det inte. Nu blir det sängen. Imorgon ska jag hänga på låset till JB!


Trist väder

Det är egenligen en alldeles perfekt pluggdag idag. Det är supertrist väder ute och så kallt att man inte vill sticka ut näsan egentligen. Det regnar inte just nu, men det gjorde det i morse och det var tur att jag hade mitt H&M-paraply, som jag köpte i Stockholm förra söndagen för då regnade det också, i väskan när jag cyklade hem från Årsta i morse. Annars hade jag sett ut som en dränkt katt.

Har lyckats knåpa ihop några tecken på dokumentet idag. Nu ska jag strax packa ihop och åka hem för 16.15 börjar reprisen av DH. Jag missade ju avsnittet i tisdags för det var ju Landskap då och jag är sjukt nyfiken hur det här avsnittet kommer arta sig!

Sedan blir det träning kl 17.30 men det vet ni ju redan och efter det ska jag slappa i soffan resten av kvällen. Undra om Wallander-filmen som går ikväll är bättre än de dubbade filmerna som gått de senaste söndagarna? Jag och Manne ska undersöka det har vi bestämt.

Nej, dags att spara dokumentet, packa ihop och cykla hem då. Vi hörs senare!


JB-söndag

Det är verkligen helt galet här på JB och boken Panträtt av Walin verkar helt enkelt inte finnas överhuvudtaget. Onödigt vetande för er, men mycket viktigt för mig.

Ska hänga på JB resten av dagen hade jag tänkt fram tills intensivpasset kl 17.30. Ja, ni ser vad jag har gett mig in på. Men det är ju kul!

Jag och Betty ska ta en fika senare idag. Ska bli riktigt kul för det var rätt länge sedan vi sågs nu.. Man hinner liksom inte med..

Nu ska jag ta och komma igång här. Behövde bara min dagliga dos av uppdatering och bloggläsning först :-)

Vilket vackert namn för soprummet.

4086c3bd9c3ba3ca3e14cc2ff4cd3a4a.png

Vilket vackert namn för soprummet...


Exotiskt

Dagens träning är avklarad. Härligt värre! Numer tänker jag såhär: "Känslan efteråt, när man är sådär galet nöjd över sin prestation, slår känslan som man har innan".

Är hos M nu och vi ska ordna lite middag. Jag tror minsann att det blir ute-mat.. Sedan blir det lugnt resten av kvällen. Ska ta och baka en svensk äppelpaj senare eftersom jag numer bor på mer exotiska breddgrader och kan plocka äpplen från träden. Okej, det har fortfarande aldrig hänt i hela mitt liv att jag plockat ett äpple från ett träd såvitt jag kan minnas utan jag har bara fått äta sådana som redan är nedplockade. men jag tycker fortfarande det är oerhört exotiskt att man faktiskt KAN göra det. Norrlandsjänta som jag är.

Ha en kanonkväll ni som ska se fotboll. Jag ska inte se det :-)


Sömn

Jag har sovit i 12 timmar i natt. Det är evigheter sedan det hände och det var så himla skönt! Jag slockade mellan vädret och Idol och vaknade först när Idol var slut. Tog mig till sängen, somnade på överkastet, vaknade och kröp under täcket och somnade med kläderna på! Ja, ni hör ju. Det var länge sedan jag var så trött och lättvaggad.

Nu är jag pigg, utvilad och har nyss ätit frukost. Har lite att renskriva för mitt mål är att allt sådant ska vara färdigt tills omgång två av denna termin börjar. Ska på Gränby en sväng också och leta efter ett par träningsbyxor. Sedan blir det skivstång kondition i eftermiddag, som vanligt på lördagar. Malin ska hänga på så det blir bara ännu roligare.

Dags att fånga dagen! Kika på det här så länge. Syskonkärlek ♥


Friday

Jag lyckades inte slingra mig ur träningen, utan det blev intensiv ändå. Skönt faktiskt även om jag inte var så pepp innan men det är ju sånt ni egentligen inte ska veta.

Sitter hos M och vi har ätit tacos ikväll, på älgkött. Supersmarrigt och det är vi rörande överens om! Nu vill vi ju aldrig mer äta köpt ICA-köttfärs. 

Idol är sådär ikväll. Club-temat verkar inte funka så jättebra ikväll.

Nej, ska återgå till soffan nu.

News

Jag härmar och upprepar Elin, men vi har ju inte exakt samma läsare. Sedan vill jag ju att alla ska kunna läsa det här och det här!


You can do it


Det går bra nu

Det är klart ni vill veta hur det går för mig idag med mitt pm-skrivande. Jag var ju rätt så oproduktiv i onsdags, men det tar jag igen idag. Sjukt bra!

Snart ska jag iväg och köpa mitt fredagsnaturgodis och frossa i det hela eftermiddagen. Då har jag ju en anledning till att träna i eftermiddag. M försöker få med mig på ett intensivpass, men jag är lite tveksam. Jag vill ju faktiskt vara levande efteråt! Jag har nästan lovat, så jag vet inte riktigt hur jag ska slingra mig ur det här. Men ibland är jag ju hal som en ål...

Nu ska jag återgå till att stirra in i word-dokumentet.


Klassfesten

Vad var det jag sa? Jag skulle vara i tid och om jag skulle vara sen och det var lång kö så skulle jag inte ställa mig i den. Vi var sena (det var en väldigt trevlig förfest), och det var sjukt lång kö. Flera meter längre (och värre) än förra gången. Men vad gör jag? Jo, ställer mig i kön och ler. Lättövertalad! Efter att ha stått i över en timme och haft väldigt trevligt (jag gillar verkligen min klass) så ger vi upp och går till MAX istället och käkar fyllekäk fastän vi hunnit bli nästan spiknyktra.
Väl på MAX lyckades vi nästan bli utslängda, för vi störde tydligen de andra gästerna. För mig är det fortfarande en gåta hur det kan ha gått till, men 4 tjejer som verkligen asgarvar - ja då kan man tydligen få varning. Det var nog dagens bästa!

Så trots att vi inte fick dansa så blev det bra ändå. Vi laddar om inför torsdagen om två veckor istället!

Idag hänger jag på JB och är pigg och fräsch. Underbart! Bakis, vad är det? Det blir i varje fall PM för hela slanten.. Och idag glömmer ni inte bort detta. Det är ju trots allt fredag!

Klassfest

Efter en tröttsam, men intressant föreläsning så ska jag nu ladda om inför klassfesten. Och jag ska vara i tid på Stocken!! Hellre vara där inne ensam än att stå ute i kylan och trängas med flera hundra andra.

Och kom igen, jag vill inte strejka än! Jag gillar ju att blogga.... Flaggan upp för Persson!

Klar

Nu är jag färdig. Ska skynda mig iväg till Juridicum och lämna in hemtentan och sedan blir det lunch med Ida på stan.

Och hörrni, glöm inte bort mitt "hot"!

Snart strejkar jag

Men kom igen. Jag har ju inte bara fattiga studenter som läsare, men man kan ju tro det för det går inge vidare för min insamling. Kan Martina som är i USA engagera sig och skänka en slant, ja då kan ni andra "soffliggare" också göra det.. 

50 spänn räcker. Skicka BESEGRA 1385 Ditt Namn till 72988 så bidrar ni med 50 kronor snabbt, smidigt och enkelt. Eller så kan ni gärna skänka en större slant via internet. Så, tjopp tjopp.
Om alla läsare bidrog med 50 kr skulle vi vara uppe i 6000 kr på ett kick. Fatta vilken god gärning vi skulle göra tillsammans!

Nej, snart går jag ut i strejk helt enkelt. Och vems blogg ska ni läsa då? Va, va, va, va, va? Och ni som känner mig vet ju att jag är handlingskraftig när jag sätter den sidan till..
"Ska bara"

Tänk inte ska bara, tänk jag gör det nu.

Morning

Jag skulle kliva upp kl 6 hade jag tänkt, men 45 minuter senare lyckades jag ta mig ur sängen. Jag har så himla svårt att kliva upp när det är mörkt ute och det bådar inte gott för vintern.. Men jag är i varje fall uppe och det är ju huvudsaken..

Nu ska jag engagera mig till fullo i hemtentan och finslipa tills det är dags för inlämning kl 12. Efter det ska jag och Ida luncha på stan och shoppa lite och sedan har jag första föreläsningen i familjerätt mellan 15-17. Spännande!

Ikväll ska jag på klassfest, men jag är inte ett dugg pepp än. Stocken känns väldigt avlägsen, men det kommer väl. Är det lika lång kö som sist går jag hem direkt, utan tvekan. Det är inte värt att köa i 1½ timme på långa vägar!

Nej, 5 timmar kvar. Nu kör jag!

Hopp

Jag ger upp nu. Ska sova på saken och kliva upp tidigt imorgon och skriva färdigt. Problemet är att jag har för många tecken och jag vet inte riktigt var jag ska kapa. Men jag sover på saken och hoppas på en uppenbarelse i natt. Inte för att det har skett förut, men hoppet är ju det sista som lämnar kroppen!

Så, god natt på er!


Oproduktiv

Jag är oerhört oproduktiv och ändå har jag bara 2300 tecken kvar jag kan skriva, vilket egentligen är ingenting. Det enda jag gör är att äta choklad (Marabous Helnöt och Premiums Lemon & Ginger) och stirra in i texten.

Dags att göra ett ryck kanske, men det är svårt. Någon verkar ha tryckt på "Nödstopp" och jag är fast i hissen. Ungefär som när jag var liten och vi fastnade i hissen i tv-huset i Berlin. Fast då var det ingen som tryckte på Nödstopp, utan då var vi helt enkelt för tunga. Det blev en framsidenyhet i en tysk tidning. Det ni! Det tog ungefär åratal innan vi var ute och att stå och trängas i en hiss med 14 personer som var byggd för 10, nej det är ingen hit!

Nej, nu ska jag försöka åka vidare i hissen till rätt våning. Jag är så filosofisk emellanåt! Eller har dålig fantasi helt enkelt. Och tycker att jag själv är väldigt rolig, ibland. Speciellt när det kommer till skämt så som "Järnspikars" och liknande. Men den historien tar jag en annan gång!

Hör ni vad jag flummar. Det är nog immaterialrätten som gör mig till den jag är idag...

Jag väntar

I väntan på att min hemtenta ska skriva sig själv så bjussar jag på en bild från i söndags.Snart har jag nog en ny header också, så håll ut kära vänner! Vilken tur att jag har så fina vänner!

Hemtenta

Det går sakta men säkert framåt och det känns som om det är en tacksam uppgift faktiskt, om jag nu inte missförstått allt totalt. Det är i varje fall tur att jag har fb och bloggen emellanåt.

Tror ni inte jag är sjukt sugen på att åka och träna just idag? Jo, alldeles riktigt. Hmm.. Men det får jag ta på fredag istället.

Dags att återgå...

Snö

Det har visst snöat rätt så rejält hemma. Säkert hur mysigt som helst, fastän jag inte skulle vilja ha snö nu. Det är lite väl tidigt. Vintern är ju nog lång ändå! Men är det inte extremt tidigt för i år?? När jag var hemma i början av november förra året så var det ju ingen snö alls. Fast denna kanske hinner tina bort..

Jag tycker i varje fall att det är fascinerande att det är snö hemma medan det är 12 grader här i Uppis. Först då förstår jag hur långt hemifrån jag är egentligen. Men jag trivs bra här!

Hemtenta

Landskapet igår var fantastisk! Nina blev vald till 2Q! Sjukt nervöst, men det gick ju vägen! :-)

Jag var hemma vid kvart i 2 och sedan stupade jag i säng. Nu sitter jag och väntar på hemtentan som ska läggas ut om.. ja, en minut! Sedan ska jag vara aktiv i 26 timmar, eller nåt.

Jag ber till gud om en bra hemtenta. Snälla. Tack.

Landskap

Nu har jag fördrivit nog med tid framför datorn. Ska svira om och göra mig i ordning inför kvällens stora THING! Nina ska bli nationens nya 2Q, så är det bara! Efter landskapet så är det sexa och då ska vi festa natten lång (hur surt är det inte att jag har hemtenta just imorgon??!).

Ha en kanonkväll, för det tänker jag ha!


Music

Jag är snäll idag, riktigt snäll. Så då bjussar jag på några gobitar från min playlist.
En bild

Jag är snäll idag. Här kommer en bild till. Enjoy!


Shoppingtur

Jag har ingen motivation alls till att plugga idag. Punkt.

Jag och Malin var på stan en sväng och jag shoppade lite. Eftersom jag stödjer allt som heter Rosa Bandet (lyckades till och med att övertala M till att köpa rosa disktrasor med rosa bandet på häromdagen) så blev så klart en sportbh och det Rosa Bandet. Att allt är rosa gör ju saken bara ännu bättre!
Sedan köpte jag ett par handskar och ett ljus som matchar superbra i tv-rummet. Ni ska få se bilder snart, jag lovar! Bara jag får bort den andra soffan som står här och trängs först.

Sedan kom ett paket med posten innehållande ett par vantar som mamma har stickat åt mig. De passar superbra till min vår/sommar-jacka men nu är det lite väl kallt för den, men vantarna funkar ju nu med! Tack, tack ♥

Med tanke på Rosa Bandet så glömmer ni väl inte bort detta? Det går sakta men säkert framåt. Kom igen nu då! Ge mig en bra anledning till varför ni inte ska skänka en slant och först då kommer jag att sluta tjata. Så det så..


Landskaps-tisdag

Träning kl 7, jojo. Den uteblev, men vi gör ett nytt försök nästa tisdag!

Nu ska jag pallra mig till JB och luncha med Malin och sedan ska vi till Norrlands en sväng. Efter det ska jag hem och läsa immaterialrätt resten av dagen fram till Landskapet. Spännande värre!

Tjing!

Imorgon är en annan dag

Haha, renskrivning.. Vad är det? Jag borde få bästa pris i att skjuta saker framför mig!

Nu ska jag krypa i säng. Imorgon ska jag och M vara på Friskis redan kl 7 och gymma. Härligt! Sedan ska jag läsa immaterialrätt och ladda upp inför kvällens landskap där Nina ställer upp till val som nationens nya 2Q (ekonomiansvarig). Spännande värre! Jag håller tummar och tår!

Sängen nästa!


Picture

Jag vet ju att ni alla är nyfikna på hur gårdagens bilder blev så här bjuder jag på ett smakprov!


Jag och immaterialrätten

Dagen har jag spenderat med Malin och immaterialrätten. Sedan hade vi en värdefull repetitionsföreläsning. Kanoners!

Jag och M har tränat nu på kvällen. Skönt! Nu har jag lagat mat, korv och stuvade makaroner, och väntar på att han ska komma hit så vi kan äta. Sedan ska jag renskriva resten av kvällen hade jag tänkt..

Nej, nu är jag hungrig!

Huvudstaden

Ledsen för dålig uppdatering igår, men det hanns aldrig med! Jag, Nina, Elin och Anna hade i varje fall sjukt roligt på The Studio! Jag kan tycka att de kunde ha lagt ner lite mer tid på oss bara, men men.. För att få en extra bild gratis så bjöd jag in några vänner till studion för att göra samma sak, så ringer de upp därifrån så vet ni varför :-)

Bilderna blev rätt okej så är ni snälla kan ni få se någon framöver.

Vi kom tillbaka till Uppis och då åkte jag och M till hans mamma och syster på middag. Trevligt, trevligt. Desto mindre trevligt är det idag för inte förrän kvart i ett låg jag i sängen. Sjukt tröttsamt idag med andra ord!

Om 8 minuter ska jag vara i Flogsta och prata immaterialrätt med Malin. Men jag hade lite blogg-abstinens så jag skjuter på det lite. Sedan kl 15 har vi repetitionsföreläsning i samma område för att sedan skriva hemtenta på onsdag. Hmm.

Dags att bege sig!


Jag ska leka modell

Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig och vi åker om en timma. Hmm..... Och min börs (plånbok måste jag visst säga för att förstås av uppsalienarna) ligger kvar på Gräslöksgatan. Smidigt Lina, väldigt smidigt.

Idag har jag gjort en modig grej. Så det så!

Nu måste jag riva ut garderoben!!!

Farligt

Oj, oj. Det är farligt att sms:a när man kör bil. Tur jag inte kör bil så ofta numer :-)


Mys-lördag

Nu har jag tränat. Skönt!

Det regnar här i Uppis och känner inte för att cykla så idag tänker jag inviga buss nummer 9. Det serveras Flygande Jakob ikväll. Smarrigt värre. Sedan vet jag att det blir mys med godis. Underbart! Jag ska bara plugga liiiiite och renskriva de sista seminarierna så jag är helt klar inför måndagen när jag och Malin ska gå igenom immaterialrätten och låtsas att vi kan allt! (Eller snarare inse att vi inte kan nåt...)

Och vet ni vad jag ska göra imorgon? Jag ska åka till Stockholm med ett gäng härliga tjejer för att sminkas och fotograferas. Hur coolt är inte det? Den stora frågan är dock vad jag ska ha på mig?? Tips mottages gärna!

Lite shopping

Jag handlade oerhört mycket på Gränby. Hann med H&M och där blev det en mössa, men annars kom jag hem tomhänt. Får ta en shoppingtur framöver istället när jag har lite mer tid.

Nu har jag svirat om inför träningen och ska börja bege mig så smått mot Ekeby. Skivstång kondition, nu ger vi järnet!

Hörs och ses!

Pluggdag

Jag har varit vaken en bra stund och pluggat lite och försöker känna mig duktig. Det går rätt bra faktiskt.

Ska snart iväg till Gränby Centrum och köpa mössa och vantar. Kanske slinker något mer ned i shoppingkasse. Det är inte helt otroligt i alla fall!

Senare i eftermiddag blir det träning. Skönt!

Nu ska jag återgå så det blir något gjort idag. Jag har ju en massa att göra.. Egentligen...

"Helg"

Nu är helgen här! Skönt, fastän det inte kommer bli så mycket helg för min del. Jag ska tampas med immaterialrätten har jag tänkt!

Nu ska jag packa ihop här och sedan cykla till Gräslöksgatan där middag och Idol väntar. Egentligen är jag bjuden på två fester ikväll, men jag orkar inte med någon av dem. Måste vara pigg och fräsch imorgon helt enkelt.

Ha en kanonkväll allihopa!

Trögt

Det går mycket trögt med mitt PM idag och jag är lite osäker om jag ens förstår mitt ämne, men det ska nog lösa sig.

Har lunchat med Malin på Värmlands. Trevligt och god mat. Älskar deras bröd!

Snart går jag hem och renskriver lite immaterialrättsseminarium och käkar mitt fredagsnaturgodis! PM:et får jag ta itu med senare för nu händer inte mycket alls.

Det värsta någonsin

Gårkvällen på Stocken var ungefär det galnaste jag varit med om någonsin! 1,5 timmar i kön som ungefär var värre än att stå i trängseln på Lady Gaga. Helt sjukt! Väl inne tog det 100 år att hänga av sig jackan, men till slut var vi inne.

Kvällen blev bra, men när jag skulle hämta jackan så var det värre än trängseln i kön. Galet! Och vad tror ni det händer när jag väl står och trängs? Jo, brandlarmet går.. Men det löste sig och jag fick min jacka till slut!

I ärlighetens namn är jag inte så pepp på Stocken nästa torsdag när vi har vår klassfest, men det kommer väl.

Idag är jag en timma sen, någon ha tagit de böcker jag vill ha och det är iskallt ute, men jag sitter i varje fall på JB och ska börja knåpa ihop mitt PM. Sedan har jag "helg"!


Kvällens Stock

Lina Sundström och Caroline Olausson laddar inför kvällens Stock!

Jag låter er tolka detta som ni vill :-) Men den stora frågan är hur det kan missförstås? ;-)

Träning mot föreläsning

Har kommit igång med mitt PM idag och det känns skönt! Dagens föreläsning var ungefär den sämsta någonsin och den första som jag gick ifrån vid pausen. Har aldrig gjort det, fastän de har varit tråkiga och dåliga men idag kände jag inte för att sitta kvar.

Istället cyklade jag järnet hem och bytte om för att sedan försöka få mig en plats på brädan. Fullt, fullt, fullt men det är tur jag har kontakter. Det hämtades en bräda och jag kunde vara med ändå! Så nu har jag tränat. Riktigt skönt!

Snart kommer Carro hit och vi ska börja ladda inför kvällens fest. Det blir pizza från Luthagens och sedan ska vi sitta här och dricka tills det blir dags att möta upp Carro och Sofie på deras klassfest och sedan går vi vidare till Stocken. Kommer bli grymt ikväll!

1:a oktober

Jag har legat lite lågt med marknadsföringen eftersom det inte riktigt varit oktober och den rosa månaden ännu, men nu kör vi.

Redan har vi fått in hälften så mycket som förra året så det här kommer gå galant, eller hur?
Klicka här och skänk en slant! Ni har ju ingen ursäkt för att ni inte ska göra det...


Dagens torsdag

Jag hade världens sjukaste dröm imorse och det var att vi hade baklängessittning vilket innebar att jag kunde sova hur länge som helst, för klockan skulle ju gå bakåt av någon konstig anledning. Och det gjorde jag också! Nu ska jag skynda mig iväg till JB och läsa lite om godtrosförvärv av panträtt i fast egendom. 

Vi hade supertrevligt igår! God mat och god efterrätt! Jag fick en hel hög med äpplen med mig hem. Smarrigt! Idoltittande och Oskyldigt Dömd, men jag tyckte dock inte klassen var så hög på gårdagens Idol. Förhoppningsvis blir det bättre ikväll! 

Plugg på JB som sagt och sedan har jag föreläsning kl 15 på BMC så jag missar dagens bräda tyvärr. Ikväll kommer Carro hit och vi ska ladda inför utgång. Det blir Stocken!

Nä, här blir det ju ingenting gjort...


RSS 2.0