Effektiv

Jag har varit himla effektiv idag, men inte på pluggfronten dock. Har städat lägenheten så nu är jag redo för lite förfest, lämnat in PM (bra, bra bra!), lunchat med Malin, bytt mitt kättinglås som slutade fungera till ett vanligt bygellås. Nu är ungefär låset och cykeln lika mycket värda och inte låset mer värd än cykeln, haha. Sedan har jag fixat med menybladen till Höstfesten som är i morgon och jag ska ju hjälpmarskalka..

 Nu ska jag plugga lite, äta nudlar till middag och invänta Clara och Agneta som dyker upp kring 7. Gör mig klar ska jag ju också göra någon gång härimellan.

Så jag har varit rätt effektiv idag. Det som återstår är att montera frysen. Hur stora är oddsen att frysen levereras så den öppnas åt höger när jag vill att den öppnas åt vänster? Okej, jag vet. 50/50, men ändå. Så jag måste försöka förstå beskrivningen och flytta på gångjärnen. Det går i varje fall och det är ju huvudsaken. Det största problemet är nog hur jag ska få ditt träluckan som ska sitta på dörren. Den passar inte alls. Jag tror jag behöver en rodell eller något. Hmm.. Eller så skruvar jag bort listerna, köper magneter och magnitiserar fast dörren. Det är ungefär den bästa lösning jag har hittills.

Men nu ska jag lära mig lite om fastighetspant och en massa annat skräp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0