Lina goes pink

Bara för att slippa allt som heter PM tittade jag igenom min spam-mapp för att kolla om det stod något spännande och se här:

"Hej!

Först, ett varmt tack för ditt engagemang i kampen mot bröstcancer. Din webbinsamling är en av de 50 först startade och vi har därför glädjen att ge dig två sittplatsbiljetter till årets Rosa Bandet-gala.

Vi hoppas att du kan vara med oss på plats denna kväll, som är fylld av spännande artister (bland annat Leona Lewis, Måns Zelmerlöw och Sarah Dawn Finer) blandat med redaktionella inslag och tävlingar. Och där du i realtid är med och ser hur mycket pengar som samlas in minut för minut.

Rosa Bandet-galan går av stapeln i Malmö Arena, torsdagen den 29 oktober och direktsänds i TV3 kl 20-22. Med tanke på att alla ska sitta på sina platser i god tid till tv-sändningen, behöver du vara på plats klockan 19.30."

Men varför, varför, varför ska den vara i Malmö Arena? Det är ju liksom i världens ände just nu. Trist ju.. Innan 16:e oktober måste jag bestämma mig om jag ska eller inte ska gå. Jag vill ju verkligen, men det är ju liksom lite problematiskt och det är ju mitt i ÄG-veckan också!

Och ni glömmer väl inte bort? Klicka här och skänk en slant. I överlag är ni inte alls duktiga på det här faktiskt (till mitt stora förtret), men en guldstjärna i kanten till de som skänkt en slant. ♥

Observera att jag snart går ut i strejk! Och det skulle nog i och för sig vara rätt bra för mitt PM tror jag...


Kommentarer
Postat av: Elin

Oj! Inte illa att du fått erbjudande om det! Kul! Synd bara att det va i Malmö... :/

(ska såklart stödja dig i insamlingen...har bara inte blivit av än.)

Kramar!

2009-10-12 @ 15:59:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0