Det här är fredag

Jag älskar fredagar!

Tog lite sovmorgon i morse för jag tror det behövs inför helgen. Svårt att ladda upp med sömn, men jag har gjort ett försök i varje fall. Jag fick inte sova hela natten för någon ringde och väckte mig halv ett i natt. Måttligt roligt. Sedan att jag tror att det hela är ett enda stort skämt gör ju inte saken bättre.

Det blev ingen frukost på nationen, orkade inte ta mig dit. Så nu har jag just ätit här hemma och ska sätta mig med dagens seminarium som jag är allt annat än förberedd till. Hm..

Efter 15 ska jag iväg till nationen för först då är seminariet slut. Ska ha möte med hovis och sedan fixa en massa inför morgonkvällen. Jag är sjukt laddad! Beroende på hur länge vi håller på ikväll, så kanske jag svänger förbi Ida och Mange efteråt. Det var så himla länge sedan vi sågs nu så jag ska verkligen försöka ta mig dit! Bara lite häng och mys gör nog att mina batterier laddas ett tag till.

Dags att komma igång här. Är sjukt sugen på mitt fredagsnaturgodis och eftersom jag inte riktigt vet när idag jag ska hinna trycka i mig det, så tror jag att jag går och köper det nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0