Vi har det trevligt i Ljusis.. :-)

dsc02395 (MMS)

Vi har det trevligt i Ljusis.. :-)


Mys på Elins mammas balkong

dsc02394 (MMS)

Mys på Elins mammas balkong


Nu är jag i Skellefteå med Elin och Nina

dsc02393 (MMS)

Nu är jag i Skellefteå med Elin och Nina


Middag hos Ida

När jag slutat jobba åkte jag till fina Ida där hon hade lagat mat. Det stod tacos på menyn, för andra gången samma dag! Jag lunchade med Sandra på hotellet och då var det tacobuffé. Så nu har jag ätit tacos så det räcker för ett tag.. Johanna och Jennie kom förbi och sedan pratade vi om gamla goda tider! Underbart! Nu har vi bestämt ett datum för Uppsalabesök. Hurra!

Nu ska jag krypa i säng. Tänker försöka ta mig upp tidigt imorgon och packa inför Skellefteresan innan jag börjar jobba, men sängen här på Parkgatan är så förbaskat skön så det är svårt att ta sig upp. I morse snoozade jag en timme :-) Jag vill ha en likadan madrass....



Solnedgång vid utsikten!

dsc02390 (MMS)

Solnedgång vid utsikten!


Jag och Ida spelar minigolf.

dsc02389 (MMS)

Jag och Ida spelar minigolf.


Tårtspade

Jag tog med mig två mackor hemifrån. Pappa skjutsade hem (inte hit) mig och Jennie efter vårt bus. Jag försökte rosta två mackor här på Parkgatan. Skulle smöra och bröa dem tills jag insåg att det jag höll i handen var en tårtspade. Fan Lina, man kan inte skära ost med en tårtspade. Fail! Den enda ursäkt jag har är att tårtspaden och osthyveln har samma handtag här hos Elin för här har de faktiskt det. Jag lovar.

Jag och Jennie festar loss. Vi saknar våra...

dsc02387 (MMS)

Jag och Jennie festar loss. Vi saknar våra övriga fina vänner..


Sovsällskap

Elins ena katt Vigor är verkligen ett sovsällskap utan dess like. Han ligger bokstavligen talat på en när man ska sova. Att ha en katt på ryggen när man ska sova är rätt mysigt - till en början. Jag fick helt enkelt vakna några fler gånger i natt än vanligt för att maka undan honom. Det är helt enkelt mest mysigt innan man somnat... :-)

Jag har jobbat hela dagen och nu ska jag snart upp till Jennie för att dricka vin och mysa resten av kvällen!

Fördriva tid

Att fördriva tid är något som jag blivit bra på. Sedan jag slutade har jag läst, ätit mat, surfat, tvättat lite och sprungit en sväng. Jag är imponerad av mig själv över att jag orkar ta tag i det. Det går förvånansvärt lätt för att vara mig, så det är väl bara att fortsätta rida på vågen.

Nä, nu är det dags att krypa i säng här på Parkgatan. Har hört ryktas om att det ska vara en riktigt skön säng här, så jag lär nog sova gott. Att vara kattvakt är rätt naaajs.

Jag bjussar på en bild från bröllopet..


Det är tur att Elin vet hur teknisk jag är!

dsc02382 (MMS)

Det är tur att Elin vet hur teknisk jag är!


3 veckor kvar

Idag har min (mest troligt) 3:e sista vecka här uppe i norr inletts. På både gott och ont vill säga. Det är ju rätt nice att vara här hemma för det är ju bokstavligen talat gratis. Jag slösar inte en enda krona här uppe, mest för att det inte finns något att slösa dem på.

Elin och Linda har åkt söderut så i veckan är jag kattvakt och ska alltså bo i huset istället för här hemma. Tur jag har katterna som sällskap!

Jag har jobbat en stund idag och nu väntar jag på att det ska sluta regna så att jag tar mig ut på en liten tur. Jäkla väder.. Härliga 13 grader och regn. Sommaren är ljuvlig!


Slappardag

Jag tog mig en ordentlig sovmorgon i morse. Tog mig i säng sent och jag hann få ett samtal av två fulla och glada människor som var ute på fest nere i Falköping. Fantastiskt roligt! Naken och vaken omväxlades för fullt, haha.

Jag har slöat hela dagen, lagat Reidars goda lasagne och sedan ryckte jag upp mig vid 21-tiden och for ut på en joggingtur. Nu fan ska jag ge järnet de sista veckorna här uppe! Jag och Ida har ju en deal. Resultatet återstår att se, men än är det inte över! Skam den som ger sig och trägen vinner.

Jag drömde en väldigt bra dröm i natt - jag tror det är ett tecken! A sign you know...


Middagsdags!

dsc02381 (MMS)

Middagsdags!


Sommar?

Jag har jobbat på förmiddagen och nu är det dags att slänga sig i gräsmattan för att låta solen lysa på mig. Tredje dagen denna sommar som jag kan sola, hurra för sommaren 2010! Jag kommer komma ihåg denna sommar som den sämsta hittills. 

Nä, gräsmattan nästa. Det är väl bäst jag skyndar mig ut innan solen går i moln!  

Nina och Bullen

Om en vecka så är jag i Skellefteå och sipprar rosé med dessa tjejer. Två av mina närmsta favoriter. Gissa om jag längtar? Jag längtar så jag håller på att spricka! Jag har ju haft turen att träffa Elin två gånger i sommar, men Nina har jag inte träffat sedan jag åkte från Uppsala så det ska bli ett väldigt kärt återseende. Vi har haft en god sms-kontakt den senaste månaden om allt och inget, som sig bör. Oj, vad jag längtar! Tur en vecka går fort...



Elin och Nina



Svära

Under bröllopshelgen så bestämde jag och några fler, att vi skulle sluta svära. Vi funderade ut olika alternativ till svordomar, så som rackarns, järnspikars, fy bubblan etc. Ni förstår poängen. Jag kan dock meddela att jag inte har slutat svära, än. Det finns ju en morgondag. Det är inte fint att svära och jag tycker inte alls att det passar sig i min mun, men ändå kommer det bara ur mig. Jag tror det sitter i ryggmärgen, för jag svär innan jag hinner tänka på att jag ska svära. Jämför med att lägga handen på en varm platta så förstår ni hur jag menar.

I morse, tidigt, hörde jag på radion att någon föreslog "Häll vete i en kopp". Det kändes dock för snarlikt en svordom, så jag säger nog hellre "förgjortat" som mormor brukar säga. Nu är det bara att öva in att det kommer förgjortat ur munnen när det är dags för det, så att ryggmärgen vet vad den ska sända ut för signaler. Öva, öva. Det är jag ju bra på!


Twittra

Eftersom jag har så otroligt spännande liv så funderar jag på att börja twittra. Tänk er, då får ni det allra bästa av den bästa. Alla godbitar, alla händelserika stunder, ja allt. Som om ni inte får det nu. Nej, men precis.

Mormor och morfar har varit gifta i 50 år ...

img_1741 (MMS)

Mormor och morfar har varit gifta i 50 år idag! Det är stort. Hurra för kärleken!


Temperatur i Grannäs kl 06.00. Sommaren är...

dsc02376 (MMS)

Temperatur i Grannäs kl 06.00. Sommaren är fantastisk!


Storfiskaren

Just nu ligger jag i sängen som är cirka 50 cm från taket hos mormor och morfar. Dock ingen klaustrofobikänsla här inte. Kvällen har resulterat i bra fångst och vi är nöjda. Imorgon är jag åter på jobbet och ska åka ner till Stensele tidigt som attan, vilket innebär att det är hög tid för sovdags. God natt på er!

Dagens fångst!

dsc02373 (MMS)

Dagens fångst!


Vi är ute och fiskar. Det går bra!

dsc02371 (MMS)

Vi är ute och fiskar. Det går bra!


Imorgon är en speciell dag. Vi har köpt bl...

dsc02370 (MMS)

Imorgon är en speciell dag. Vi har köpt blommor och kort. Vad som händer imorgon får ni se då..


Free

Jag är ledig idag och fördriver tiden med att göra ingenting. Jag har faktiskt tagit mig ut på en joggingtur och det har ju inte hänt sedan Vårruset. Jag kom hem lagom till att det blev världens oväder och nu står regnet som spön i backen och åskan går. Det är nog det värsta regnet hittills i sommar! Men jag tycker åska är mysigt, så mig gör det egentligen inget. Det sämsta är ju att den lilla värmen vi hade försvann i och med regnet.

Snart åker jag, Elin och Linda till Grannäs och hoppas på fiskelycka. Bara det inte är något oväder där så åker vi ut på sjön.


Radiomusik

Denna låt har jag hört spelas på P3 hela sommaren. Jämt. När jag jobbar hör jag den säkert 2 ggr per dag. Den spelas alltså bokstavligen talat jämt. Från början retade jag mig lite på den, för den är ju rätt speciell, men nu kan jag inte låta bli att sjunga och vissla med. Jag gillar!


Ammarnäs

Dagen har spenderats i Ammarnäs tillsammans med pappa, Elin, Linda och Joel. Vi har fikat, åkt runt och tittat på div. olika ställen, ätit god mat, sett en snygging på wärdshuset och shoppat lite. Snyggingen kunde jag nästan tagit med mig hem. Det var en mysig och bra dag, men vädret var inte på sin bästa sida tyvärr. Den norrländska sommaren...

Gårkvällen spenderades ute på fiskevatten i Grannäs. Jag, Elin och Linda fiskade ut till sena natten och vi hade det allmänt bra. Jag fick dagens träning genom att ro. Och ro och ro och ro. Jag rodde nästan blåsor i händerna.

Nu blir det sängen. Genast. Jag ligger i och för sig redan startklar så det är bara att vänta i sömnsanden eller vad det nu är som John Blund kommer med.

Göralös

Just nu är jag inne i en period i livet då det inte händer någonting alls. Jag längtar tillbaka till Uppsala. Om jag inte tappert sysselsatte mig själv om kvällarna så vet jag inte vad jag hade tagit mig till. Det är ju både på gott och ont som tiden ruser framåt.

Jag har jobbat hela dagen idag och sedan har jag slappat och halvsovit i soffan. Precis så sysselsätter jag mig själv. Från och med imorgon ska jag ta tag i mitt liv. Detta är inte hållbart längre.. Ida, är du med på det?

Nu ska jag pallra mig i säng. Jag har inte lagt mig före tolv på flera kvällar i rad nu, så det är väl på tiden. Det börjar kännas i kroppen. Fan, man börjar bli gammal.

Vi är ute och fiskar men det är rätt dött..

dsc02367 (MMS)

Vi är ute och fiskar men det är rätt dött..


Njuta

Gårkvällen bjöd på god mat, god dricka och framförallt trevligt sällskap. Kvällen avslutades med två efterrätter och en film, men jag lyckades så klart somna där jag låg. Filmen var med andra ord inte så spännande i mina ögon.

Idag har jag jobbat, sedan åkte jag fort hem för att sola. Det blev dock ingen solning då molnen kommit fram så jag slöade i fåtöljen istället tills det var dags för middag på hotellet tillsammans med pappa och Fanny. Vi drack en drink, åt god röding, drack gott vin och åt en alldeles för god efterrätt. Smarrigt! Nu har vi precis sett klart Allt för min syster. Har ni inte sett den så se den. En väldigt bra film! Jag rekommenderar den varmt. Självklart snyftade jag mig igenom minst halva filmen.

Nu tänker jag krypa i säng. Imorgon ska vi till Åsele för marknad och Fanny ska åka hemöver. Väldigt tråkigt! Tiden går alldeles för fort..

Middag på hotellet. Först ut - paraplydrink!

dsc02362 (MMS)

Middag på hotellet. Först ut - paraplydrink!


Jobb

Det regnar och är 12 grader ute. Sommar i norrland. Jag har inget mer att säga på den fronten tror jag.

Jag jobbar idag och det tackar jag för, på grund av vädret alltså. Nu är jag hemma för lite lunch. Ikväll förväntar jag mig en god middag, något glas vin och en underbar kväll tillsammans med min familj. Fanny åker på söndag så det är bäst att passa på!

Jag är ute och metar. Har fått en skaplig ...

dsc02361 (MMS)

Jag är ute och metar. Har fått en skaplig fisk men annars är det bara småskit. Men det är kul!


Fiske

Faktiskt gör jag annat på detta sommarlov än att blogga, det måste jag erkänna. Nu har jag nyss kommit hem från jobb och väntar på lite mat. Jag tror kvällen bjuder på fiske i någon bäck. Här ska jag dra upp höstens gratismat!

Annars jobbar jag och umgås med min kära familj. Igår kväll myste vi i soffan, drack likörer, lite vin och åt paj. Precis som det ska vara!

Finmiddag

Idag har varit med veckas ledig dag, förutom söndagar som ständigt är lediga på grund av att vi helt enkelt inte har öppet då. Eftersom det har regnat konstant hela dagen gjorde jag inget alls. Det mest väsentliga var väl att jag rensade och filéade de 3 abborrar som inte jag drog upp, men som jag fick igår. Sedan var det dags för middag hos Maria tillsammans med Fanny, Anna och Hanna. God mat, god efterrätt och god dricka. Trevligt sällskap. Alltså, kvällen var bra!

Jag kan minsann tänka mig att vara ledig fler dagar! Skulle dock vara liiiite bättre om vädergudarna var med mig. Men åskan som gick ikväll var rätt mysig ändå.

Nu blir det sängdags ganska omgående. Jag är åter på jobb imorgon..

Wedding

Jag vet, jag har gått och dragit ut på detta inlägg alldeles för länge. Det beror dock på att jag har funderat och funderat på hur jag ska beskriva det jag var med om i helgen - och det går faktiskt inte att beskriva med ord. Det var magiskt, underbart, fantastiskt, vackert etc. Det var ALLT!

Jag kom till Vikarbyn, en mysig by utanför Rättvik, vid halv 8 på fredagkvällen. Stugan som vi tjejer bodde i var precis som den ska vara. Liten och mysig. Vi intog lite alkoholhaltigt och begav sig sedan ner till brudparet där det var dags för grillning och socialisering. Redan då strålade de som solar! Det var en himla trevlig kväll och vi kom i säng rätt tidigt för att vi skulle vara pigga inför lördagens stora händelse.

Lördagen började med att vi var uppe med tuppen eftersom vi ville vara ute i god tid. Några av oss tog en promenad i Vikarbyn och jag och Elin shoppade till och med. Det är verkligen en supermysig by och jag skulle lätt kunna ha en sommarstuga där, utan tvekan. Smink och frisyr åkte på och sedan var det dags för oss att byta om. På åkte Sorseledräkten och jag var redo för det magiska bröllopet som gick av stapeln i Rättviks kyrka, 7 km från Vikarbyn. In kom brudparet och de var fantastiska! Magiska, ja allt. Jag kan inte med ord beskriva känslan och lyckan därinne. Jag grät under nästan hela vigseln och kyrkbänken skakade av att jag, Martina och Maria grät/skrattade i otakt. Allt gick så himla fort och sedan var herr och fru Söderholtz ute ur kyrkan. Väl utanför kastade vi ris och knäppte bilder. Jag har ett x antal som ni får se vid ett senare tillfälle. Det delades ut kramar och sedan var det dags att åka tillbaka till Vikarbyn för att byta om och sedan var det dags för fest i bystugan. Tipsrunda, gästboksskrivande, bubbeldrickande innan det var dags för middag. Supergod mat och trevligt bordssällskap. Jag vet inte riktigt hur jag mer ska kunna beskriva det annat än att jag hade fantastiskt roligt och att jag aldrig kommer glömma denna kväll. Förrätt, varmrätt, efterrätt, valsdansade, tårta. Magiskt! Jag och tjejerna höll ut till 05.30.

På söndagen var det dags för brunch kl 11 så det blev inte alls många timmars sömn. Vi städade stugan och åkte sedan ner till bystugan för att bokstavligen talat vräka i oss mat. Gott var det! Klockan tickade dock och till slut var det dags att säga hejdå och påbörja resan hemåt igen.

I menybladen fanns en presentation av alla gästerna och om mig stod detta: Storbloggaren från Storuman som har skogsstuga i köket och östermalmsdusch i badrummet. Behöver ibland assistans med sin gas och får då hjälp av BG. Klockrent!

Detta är en kort summering av en otrolig helg. Det är den bästa helgen hittills på länge och jag vet inte hur den skulle kunna toppas. Det återstår att se helt enkelt.

Jag konstaterade en sak under helgens gång - jag älskar bröllop!

Joel har napp! Jag har ett fiskespö med kr...

dsc02358 (MMS)

Joel har napp! Jag har ett fiskespö med krok igen..


Vi är ute och fiskar och jag har fått napp...

dsc02357 (MMS)

Vi är ute och fiskar och jag har fått napp - en stubbe. Elin försöker få loss kroken. Jag vill inte fiska mer..


Jag älskar bröllop!

dsc02356 (MMS)

Jag älskar bröllop!


Brudparet dansar vals

dsc02354 (MMS)

Brudparet dansar vals


Världens vackraste brud!

dsc02349 (MMS)

Världens vackraste brud!


Jag och Martina är redo för bröllop.

dsc02348 (MMS)

Jag och Martina är redo för bröllop.


Nu är jag framme i Vikarbyn. Supermysigt! ...

dsc02347 (MMS)

Nu är jag framme i Vikarbyn. Supermysigt! Här skulle jag vilja ha en sommarstuga..


Nu börjar jag min 65 mil långa resa. Känns...

dsc02344 (MMS)

Nu börjar jag min 65 mil långa resa. Känns fantastiskt! Jag har säkert glömt något..


Dalarna

Jag försov mig, så klart. Nu har jag tryckt i mig frukost och alldeles strax beger jag mig mot Rättvik, Dalarna. Äntligen, säger jag!


Stugan

Dagen har spenderats i Grannäs. God mat, trevligt sällskap. Perfekt!

Jag har äntligen lyckats få över sommarens bilder till datorn. De kommer här på bloggen efter helgen. Nu är tanken att jag ska börja packa inför helgens festligheter. Ni kan ju inte ha undgått att jag ska på bröllop i Rättvik. Har ni tur får ni hänga med på ett litet hörn..

Dags att packa då, sedan sova lite inför den långa färden imorgon. 65 mil enkel. Hurra för avstånden!

Jag har...

... en klänning! Inte riktigt som jag hade tänkt mig, men jag har en klänning och just nu är det huvudsaken. Resten får jag leva med helt enkelt.

Just nu sitter jag och väntar på att åka till stugan i Grannäs och tillbringa resten av dagen där hos mormor och morfar. Det serveras dillkött och potatis ikväll, riktig mormor-mat alltså!

Imorgon åker jag till Rättvik. Hurra! Jag måste bara fixa det sista till min outfit först.

Mysdag

Dagen började med en promenad och sedan var det dags för en dag på Gunnarns badplats. Lagom varmt och skönt och benen fick sig ett dopp.

Efter det åkte vi hem coh jag skyndade att byta om för att åka upp till Maria och koka palt. Precis som förra gången missade jag det och kom lagom till kokningen. Nästa gång, då jäklar! Efter det åkte vi vidare för att fira en 11-åring och jag fick mig världens leende när han såg mig! Det blev tårta och smarrigheter.

När vi var nöjda åkte jag vidare till Elin och Linda där resten av min familj åt middag. Några glas vin, rabarberpaj, massa surr och nu sitter jag här. Jag är på väg i säng. Imorgon hoppas jag på sol, men det ser inte bra ut. Jag hoppas även på att min klänning kommer. Just nu är den i Ånge, så den borde minsann komma imorgon. Annars ligger jag illa ute på den fronten.

Sov gott!

Soft

När man jobbar gör man inte så mycket annat än just jobbar - hela dagen. Jag kom hem, lagade mat och sedan har jag halvslumrat och läst en bok i soffan resten av kvällen. Precis som det ska vara alltså!

Idag är annars en speciell dag, alltid den 6/7. På sistone har jag tänkt väldigt mycket på min moster och jag hade verkligen behövt henne just nu.

Livet blir aldrig som man har tänkt sig...

Snabba ryck

Dagen har sprungit förbi, men så går det när man har fullt upp. Först jobb och sedan ikväll åkte jag och Fanny upp till Anna och Lova för en fika och surr. Trevligt som väntat!

Nu är det dags för att sussa hade jag tänkt. Börjar tidigare än vanligt imorgon, så det är nog välbehövligt. Sedan hoppas jag att mitt onda öga har gått över för just nu har jag smärta varje gång jag blinkar. Det påminner mig om att inte använda linser så ofta som jag gör och i vart fall inte använda dem konstant isatta en hel helg. Hmm...

God natt på er!

 


Jobb

Igår klickade jag hem en klänning. Hoppas, hoppas att den passar annars står jag klänningslös på bröllopet. Det vore ju hemskt!

Jag jobbar på idag, men är just nu hemma på lunch. Snart är det dags att åka upp igen och fortsätta. Jag jobbar bara idag och imorgon och sedan är jag ledig till nästa måndag. På fredag åker jag söderut till Rättvik för att gå på bröllop! Det kommer bli fantastiskt!


SommarYran

Vilken fantastisk Yra och helg jag har haft! Jag åkte i fredags på förmiddagen mot Sollefteå och ankom vid lunchtid. Jag mötte upp några tappra ypsor och angermän. Det var dags för lunch i gassande solsken och sedan gjordes ett besök på Systemet. Efter det åkte vi ut till en fotbollsplan och spelade brännboll, frisbee-brännboll, kastade gris och drack öl. Livet var fantastiskt! Efter det åkte vi upp till stugan vi skulle bo i - en skidstuga där vi bokstavligen talat låg bland käppar, priser, smuts, bord och västar med tryck från -92 på. Ytterligare några ypsor anslöt och vi åkte iväg för att äta middag. Efter middagen väntade bowling och jag var lika dålig som jag minns mig vara. Jag vann alltså inte. Kvällen avslutades på Sollefteås hetaste uteställe, men eftersom jag och Elin ville mera lämnade vi det utestället och gick över gatan till Valvet där en tapper sångare försökte få liv i folket (som inte var på Valvet). Vi shottade och drack och tog till slut taxi hem - en färd att minnas, om man minns den.

Lördagen började väl lite sisådär. Eller den började bra med att A-laget kom in och sjöng "Jag ger dig min morgon" för oss. Jag var väl inte riktigt på topp efter kvällens bravader, men det vara bara att bita ihop. Vi åt frukost, flyttade ner till den mer exlusiva stugan och sedan var det dags för dagens aktivitet - flotta nerför Ångermannaälven. Vi hade 3 flottar och vi ypsor övertog en. På flotten dracks det rosé och vi stannade till vid land en bit bort för att basta och äta lunch. Sedan flottade vi vidare och glassade på flotten. Det var så himla trevligt! På kvällen var det äntligen dags för SommarYra. Vi åt grillat, drack och hade superkul! Det är verkligen en kväll att minnas.. Projektet med att blåsa upp luftmadrassen som jag och Elin sov på på lördagenkvällen kan nog gå till historien för det mest talanglösa vi gjort någonsin. Tur Elin styrde upp det hela innan jag blev galen på att all luft pyste ut... Och tack gode gud för att Maria hade gjort det åt oss på fredagskvällen för hade vi startat med det projektet då vi kom hem en timme senare än alla andra hade det nog gått överstyr.

Tack tjejer för en fantastisk helg. Jag ångrar inte en sekund att jag skippade Storumandagarna för detta! Så småningom ska jag försöka få upp lite bilder efter helgen. Bullen agerade fotograf, så det finns många spännande kort efter helgen..

Jag är på väg till Sollefteå. Strålande vä...

dsc02343 (MMS)

Jag är på väg till Sollefteå. Strålande väder och jag lyssnar på en ljudbok. Nu vill jag vara framme..


Underbara dag

Jag har haft en underbar dag idag som började tillsammans med Anna och Lova. Först åt vi lunch på hotellet och sedan tog vi oss till Akkan för att fika vidare. Äntligen fick jag träffa söta Lovan på riktigt! Kloka Anna fick mig att inse saker här i livet, som jag inte riktigt insett tidigare. Hon är klok hon och jag är blåögd.. Eller något helt annat egentligen, som tur är!

Sedan åkte jag hem och började packa inför helgen. Självklart är jag inte färdig än, men jag ska lägga på en rem nu så kan jag bara packa det sista imorgon. Jag ska vara borta i två nätter, men det är ju nästan som en hel vecka..

Kl 18 var det dags för middag hos Solveig. Det var som uppladdat för en skvallerstund och vi utförde till och med ett litet uppdrag. Det återstår att se om vi lyckas! Hon bjöd på en supersmarrig räk- och kräftpaj och gott vin. Varför gör man inte sånt här oftare?

Nu ska jag ta tag i packningen och sedan sova. Imorgon väntar Sollefteå!

Jag har varit på loppis tidigare i sommar ...

dsc02342 (MMS)

Jag har varit på loppis tidigare i sommar och utökat till mitt blivande överkast..


Jag har träffat sötaste Lova idag!

dsc02339 (MMS)

Jag har träffat sötaste Lova idag!


Behöver jag säga mer än att jag älskar Jui...

dsc02336 (MMS)

Behöver jag säga mer än att jag älskar Juicy Tubes och att pappa vet om det?


Bra dag

Jag tog mig upp i morse och har nu fått tid hos doktorn, tjoho!

Jag försöker fördriva tiden lite innan det är dags för lunch med Anna och Lovan. I eftermiddag ska jag rida och ikväll är jag bjuden på middag hos Solveig. Vilken kanondag!

Det kanske är dags att börja packa inför helgen och SommarYran..


RSS 2.0