Jag tror vi kan kalla det mycket s

7d424396e4ea527c919607ed5daf4342.png

Jag tror vi kan kalla det mycket snö.


Ingenting

Jag gör aldrig så lite som när jag är hemma i Stensele. Då gör jag egentligen ingenting. Jag minns inte sist jag var hemma i Uppsala och gjorde ingenting, men det beror väl på att jag inte jobbar så egentligen. Jag gillar att ha fart och fläkt runtikring mig och har gärna flera bollar i luften samtidigt. Så är det bara.

Jag sitter redan och funderar inför hösten. Älggasquen börjar närma sig. Jag är sjukt taggad! Men först vill jag ha lite sommar!

Nu ska jag åka till Grannäs och krama min fina mormor.

Design

Min blogg var ju ungefär ett vrak tidigare då ingenting fungerade förutom headern som Alex fixade. Nu har jag räddat min blogg och återställt det mesta. Trist och tråkigt blev det, men det får duga så länge. Framför allt väntar jag på den flashiga header som Alex lovat att göra en vacker dag..

Nu ska jag försöka ta tag i detta påsklov och bestämma hur, när och vad jag ska göra.


Homie

Nu är jag hemma i kära Stensele efter lite stress på morgonkvisten. Jag lyckades ta mig med tåget till slut och hamnade på flyget mot Vilhelmina där pappa mötte upp mig.

Dagen har jag spenderat i soffan. Jag, Joel och Josefin har spelat Band Hero och sedan har vi sett lite film. Elin och Linda kom hit så vi har ätit tårta också och bara myst. Något mer spännande än såhär har inte dagen erbjudit..

Nu börjar dagen lida mot sitt slut så jag ska väl snart pallra mig mot sängen. Jag ska få sova i en mini-säng i natt. Jag minns inte sist det hände att jag sov i en 90 cm:s säng så det får bli en upplevelse. Eller.. Ja.. Det är fruktansvärt många år sedan i vart fall. Jag är bortskämd med min stora säng på Börjegatan!

Nej, sängen nästa kanske.


Vi äter tårta och firar min födels

0-2851262d5e056c587e66daf5b2e2a877.png

Vi äter tårta och firar min födelsedag i efterskott..


Dagen efter

Gårkvällen var alldeles fantastisk! Det är nog den bästa sittningen någonsin! Jag satt väldigt bra för det finns ju ingen bättre plats att sitta på än värdinnaplatsen. Maten var god, talen var bra och jag hade trevliga bordsgrannar. Kvällen var helt underbar med andra ord! Jag vill bara göra det om och om och om igen. Älggasquen står näst på tur! Jag bjussar på en bild på mig och Jim eller ÖverYpsan och Patron som vi också kallas.

 

Denna dag har dock inte varit den bästa. Jag har inte mått bra och skulle egentligen vara hemma i Stensele, men jag orkade inte pallra mig till Arlanda. Det fanns inte på världskartan. Med stor möda lyckades jag cykla till Linn och Maria där vi åt mat och sedan bänkade oss i soffan och myste.

Nu är det Johan Falk och packning som gäller! Jag åker tidigt imorgonbitti till Arlanda sedan vidare till Vilhelmina där pappa hämtar upp mig.

SkvaderDam

Sminket sitter där det ska, frisyren likaså. Klänning och smycken är på.

Jag är redo för en av årets bästa kvällar!


D-day

Anna har varit här på morgonen och bjudit mig på försenad födelsedagsfrukost. Väldigt mysigt och bra start på dagen.

Ikväll är det alltså dags för SkvaderDam, något jag har laddat för ett bra tag och längtat till! Kl 11 ska jag vara på Make Up Store för sminkning och efter det åker jag till Elin för frisyrfix. Hon har nog bättre hand om mitt hår än vad jag har..

Kl 15.30 är det fördrink på kammarn med mina fina ypsor och en halvtimma senare ska jag stå i trappan för att ta emot gästerna tillsammans med Patron.

Nu blir det en dusch och sedan ska jag börja pallra mig till stan så smått. Måste handla lite på stan innan det är dags för sminkningen.


Födelsedagsfest

Som ni ser nedan har jag fått en inbjudan. Den 10:e juli ska jag infinna mig i Rättviks kyrka för att närvara vid Emelie och Henriks bröllop. Det kommer bli alldeles, alldeles underbart...

Nu har jag svirat om inför födelsedagsfest så snart ska jag bege mig till bästa Anna för uppladdning. Som sagt blir det lugnt eftersom jag nått den åldern när baksmällan gör sig ordentligt påmind och imorgon ska jag ju vara pigg och fräsch då det är en viktig dag. Sedan har jag ju inte städat klart eller ens börjat packa så jag har det jag gör. Inte för att jag skulle göra det ikväll, men.... 

Förresten så fick jag äta palt idag. Det var gott! Nu längtar jag hem till mormor och hennes palt!

Jag blir varm i själ och hjärta!

0-5302556f9c1beb352278870f05f9e196.png

Jag blir varm i själ och hjärta!


Mys-fredag

Det här kommer bli en riktig mysdag. Kl 10 ska jag och Linn gå på stan, sedan ska jag och Maria sälja SkvaderDam-biljetter på Ångström och vinna den ärofyllda tävlingen som är utlyst. Eftersom vi båda håller oss hemma från sexan på grund av tentaplugg vill vi i vart fall sälja flest biljetter och vinna!

Efter det ska jag hem och städa, kanske packa lite och fixa med en liten hemlighet. Kl 16 har jag bokat in en dejt med Elin, Linn och Maria för att boka Bryssel-hotell. Nu börjar det närma sig! Om prick en månad åker vi faktiskt hem från Bryssel!

Ikväll blir det födelsedagsfest hos Lotta. Jag, Carro och Carro ska äta pizza hos Anna först och sedan dra vidare till förfesten. Jag är tveksam om jag ska vidare ikväll efter det. Det är Korridoren på Saluhallen. Jag är inte jättepepp, men inte svårövertalad heller när det väl kommer till kritan.. 

Nu ska jag städa en timme innan jag ska pallra mig mot stan!


Fest eller?

Jag blev på något konstigt sätt partysugen. Kanske är det musiken som strömmar ut ur mina högtalare och når ut i alla hörn i min 46:a och även ut i trappuppgången.

Städningen går i vart fall bra. Eller det går framåt...


Mys med Linn

Jag köpte biskvier (Linns favvokaka) och cyklade till Djäknegatan för mys. Det första jag gjorde var att jag proppade vitlök i örat. Jag är livrädd för att bli sjuk inför helgen/lovet och de gjorde lite ont efter cykelturen. Jag brukar inte vara så nojig, men denna gång så...

Vi fnittrade åt felsms och skämdes, kollade på frisyrer inför lördag och bara myste i soffan. Jag ville knappt åka därifrån, men jag var ju tvungen för nu väntar storstädning!

Påsklov

Hur underbart är inte det? Jo, fantastiskt!

Nu ska jag pallra mig till Linn som är hemma idag för att äta lite lunch och surra lite. Sedan ska jag förbi polisen på vägen hem och fixa pass hade jag tänkt. Efter det tar jag tag i påsklovsstädningen.

Det är allt jag gör idag.

Utan

Idag gick mitt träningskort ut. Vad gör man? Jo, funderar på att träna på SATS istället.

Eller nu ljög jag. Har jag inte ens råd med ett F&S-kort har jag inte råd med ett från SATS heller. Jag får helt enkelt köra hårt med Nina och våra morgonpromenader istället!

Vi har i vart fall putsat sjukt mycket ikväll och ätit gott kvällsfika i Majs vilket vi måste göra om någon annan gång utan en massa måsten. Nu tänker jag hoppa i säng och invänta sömntåget.


Skolkare

Egentligen skulle jag sitta på vittnesstödskurs nu. Istället sitter jag i datasalen på nationen och häckar tillsammans med Linns dator. Min dator har börjat krångla så jag är sugen på en Mac faktiskt. Vi är inte helt överens om tekniken, men vi skulle nog trivas bra tillslut tror jag.
Snart är det dags för putsning. Inte så spännande, men i trevligt sällskap blir det nog bra.
Jag är bitter också. Jävla skit. Jag skulle behövt det.

Almost ledig

Ja, idag är jag nästan ledig. Började dagen med en prommis med Nina och sedan har jag hängt framför datorn resten av förmiddagen. Har kikat på frisyrer inför lördagen, men jag vet inte alls hur jag vill ha håret.. Inte så underligt kanske, eftersom jag aldrig vet det.

Egentligen skulle jag ju städa idag, men jag tror jag skjuter på det. Om 45 min blir det lunch med Carro, Carro och Sofie på Stocken och sedan tänkte jag hänga på nationen resten av dagen och kanske plugga. Kl 17 ska jag på näst sista infon om vittnesstöd och kl 19 ska jag och mina fina ypsor putsa inför SkvaderDam och samtidigt passa på att premiärfika på Majs. Mysigt värre!

Jag längtar till lördag!

Intressant

Det borde vara ett måste för alla att gå på föreläsningen som vi hade ikväll på min kvällskurs. Det handlade om hur barn upplever våld i hemmet. Oerhört intressant och lärorikt!

Kvällen har jag tillbringat i soffan med DH. Nu ska jag pallra mig till sängen för sömn. Imorgon väntar en prommis med Nina!

En helt vanlig tisdag

Denna dag är som alla andra tisdagar - basgruppsmöte, seminarium och sedan kvällskurs på kvällen. Snart är det dock lov på riktigt och det ser jag framemot.

Igår lyckades jag avverka några DH-avsnitt som jag missat på sistone. Direkt efter kvällens kurs ska jag hem, betala och se det sista innan kl 21 för då är jag ikapp igen.

Jag håller till på NN idag, men saknar både Linn och Maria som håller hus på andra ställen. Vi har ju blivit bunker-vapendragare på sistone, så det blir tomt när de inte är här.

Åter till källaren och summariska processer.


Helg

Jag har haft en bra helg om jag ska summera den kort. Jubileumsbankett, min första Yra, JockeYran, och sedan min födelsedag igår, med besök av halva familjen. Fantastiskt bra! Mer behövs inte sägas, för det är så svårt att summera en sån händelserik helg som denna, så jag fattar mig såhär kort istället.

Mina fantastiska ypsor har gratule

0-2b0f6e7d8162b3d0500d3610f914a18b.png

Mina fantastiska ypsor har gratulerat mig i förväg. Det är de finaste jag vet! Och jag är hellre en pirat än en jurist.. Jag är rörd.


Fortsättning

En trött Lina ska nu pallra sig till Stockholm. Jag har lite ont i magen för det är sista chansen att hitta en klänning (ja, jag vet att det är ett jädra tjat om denna klänning, men så kommer det förbli tills dess jag hittat en!).

Som sagt, dagen ska tillbringas i huvudstaden tillsammans med mammit.


Damstyrelsemiddag

Alex räddade min dag - han fixade en ny header till mig. Superenkel, men den duger tills han har tid att fixa något nytt som han själv sa. Den dagen kommer med andra ord. Jag blev i varje fall genast på bättre humör!

Nu är jag nyss hemkommen med några kilo tacopaj från damstyrelsemiddag. Med andra ord behöver jag inte besöka ICA på ett tag.

Jag är ungefär död, så det blir nog sängen. Aino lockar dock med Stocken och det skulle faktiskt vara riktigt kul för jag vet att mitt jurist-fotbollslag är ute och festar. Eftersom jag inte spelar fotboll är jag istället deras maskot... Som maskot borde jag med andra ord vara utklädd i detta nu, men istället sitter jag här med all min tacopaj.

Imorgon ska jag bränna cash på en klänning. Allt annat är fixat, till och med frisyren som Elin ska ordna. Hur svårt ska det vara att hitta en klänning? Så jag sätter all min tilltro till morgondagen då det blir mys med mamma på stan och sedan jubileumsbankett på kvällen. Vad jag ska ha på mig då är ett annat svårt dilemma. Det är inte lätt att vara ÖverYpsa :-)


Jag är trött

Sömnproblem - igen. Jag är livrädd för att jag ska hamna där jag var förra året i januari när jag inte kunde sova på nätterna. Det hela slutar väl med att jag är som ett nervvrak när jag kommer hem och sover bort hela påsklovet, precis som jag gjorde med jullovet.

Jag händer på nn idag. I eftermiddag ska jag faktiskt ställa mig i köket här och laga mat för ikväll ska vi ha damstyrelsemiddag med de andra damföreningarna. Det blir bra..

Imorgon fortsätter klänningsjakten!


Träff

I eftermiddags träffade jag kusin Johan för en massa surr. Alltid lika trevligt, fastän det blir alltför långt mellan gångerna.

Kvällen har jag tillbringat hos HJ:s ordförande tillsammans med Vajans ordförande. Vi har planerat dammiddagen som går av stapeln på Kvalborg (dagen innan Valborg). Det kommer bli fantastiskt! Att vi hade riktigt trevligt ikväll är bara ett ytterligare plus!

Nu ska jag skynda mig i säng och hoppas att jag får sova gott i natt. Jag tror jag behöver det inför den stundande helgen!


Drömmar

Idag är en bättre dag, fastän jag sov dåligt i natt. Hann drömma om både resan till Bryssel och om SkvaderDam. Drömmen om Bryssel resulterade i att jag vaknade och insåg att jag ju inte har något giltigt pass så det ska jag fixa nästa vecka. Och i SkvaderDam-drömmen hade jag i vart fall en klänning på mig även om fokus låg på Mintu-drickande i drömmen. Jag som inte ens gillar Mintu längre på grund av Renneth...

Men som sagt, åter till Bryssel. Jag vet inte om jag har berättat det, men vi som satt i styrelsen i Ypsilon under ÄG i höstas ska åka på sexaresa till Bryssel mellan den 23-26 april! Kommer bli alldeles fantastiskt och jag längtar!

Jag sitter på nationen idag och läser om bevisning och så ska det förbli hela dagen. Skulle försökt hinna träna också innan ikväll när jag ska träffa de andra ordföranden för att planera outfit inför dammiddagen. Det gäller att vara ute i tid...

Crap

Jag har rent ut sagt varit förbannad idag, mest hela dagen och det är helt befogat att jag är det - 1000 gånger om! Jag önskar att jag kunde säga: "Det rinner av mig som en gås!", ett uttryck som jag myntade på kärleksmiddagen med Skvadern, men tyvärr inte. Istället fick jag tips på vad jag kunde säga: "Det rinner av mig som en blöt hund!" Det vill säga - det fastnar.

Mer än så blir det inte idag, för jag är fortfarande irriterad. Jag är dock inte lång-sur som tur är, så någon dag har det väl runnit av mig som en gås. Tills dess får ni nöja er med det här.


Opponering

Jag och min basgrupp ska opponera idag på ett straffrättsseminarium. Förstår ni hur mycket jag längtar? Nej, ge mig lov. Men efter idag är det bara 9 dagar till lov och fram tills dess är det ungefär som en "mini-semester". Gött!

Nej, roligare än såhär blir det inte idag heller..


Trötthetens dag.

Måndag är inte veckans bästa dag. Jag är alltid dödstrött när jag väl vaknar.. Det är dock alldeles fantastiskt att solen lyser! Nu vill jag ha vår...

Ska pallra mig till nationen nu och plugga fram till 13 då basgruppsmöte väntar. Sedan föreläsning på bmc och ikväll väntar träff med vittnesstöden. Jag har det jag gör med andra ord.

Nu rockar vi lite till!

Ypsilon gillar städning

Som ni märkte på föregående inlägg var jag måttligt road av att gå på nationens städdag. Copycat som jag är vill jag dock sno Linns ord: "Var på särdeles dåligt humör när jag gick till Norrlands för att städa i morse. Men tänka sig, bara efter ett par minuter med min underbara förening flög jag fram på små rosa moln. Ni är bäst tjejer!"

Och jag känner precis likadant. Bästa städområdet fick vi och vi poppade massa gomusik. I like! Jag gick hem och var fantastiskt glad.

Ypsilon är bäst!

Nu ska jag krypa i säng och ladda inför en fullspäckad vecka. Nästa kväll jag kommer vara hemma en hel kväll är på söndag (för övrigt min födelsedag!). Oh, vad jag älskar studentlivet!

Städdag

Idag står det städdag på schemat. Först kammarstäd och sedan är det städdag på nationen. Oerhört roligt och jag är så pepp. Verkligen. Jag ber än en gång till gudarna (samma visa varje gång) att vi får ett lätt städområde.

I eftermiddag blir det DH och plugg hade jag tänkt. Sedan går kvällen i ensamhetens tecken - fantastiskt va.

Om två veckor åker jag hem, hem, hem!


Bästa styrelsen

Jag kan berätta för er att jag fortfarande är klänningslös. Denna var den som jag gillade mest, men den passade inte mig. Så jag är fortfarande på jakt. Två veckor kvar!



Styrelsemiddagen igår var alldeles fantastisk! Jag är ordförande i världens bästa förening som har världens bästa styrelse! Mer behöver inte sägas... Kvällen avslutades med det magiska att mitt lås till cykeln gick sönder. När ska mina låsproblem försvinna? Och tror ni inte på fan att bygellåset som jag hade tidigare är en utgående vara så den fanns inte på affären, så nu har jag ett litet snöre till lås ungefär. Yeah.

Men det finns värre saker här i världen...

Styrelsemiddag med de finaste!

21987311e34acb3376cccb1243ba7410.png

Styrelsemiddag med de finaste!


Klänningsjakt

Om ganska prick en timme går tåget mot Stockholm. Hurra, idag ska köpas klänning och en sten ska lättas från mitt hjärta! Snart är jag helt redo för SkvaderDam som kommer bli alldeles fantastisk!

Ikväll ska vi ha styrelsemiddag med Ypsilon. Wonderful! Det var som Nina sa: "Det brukar gå rätt blött till dom där kvällarna." Så sant som det var sagt. Jag har inte alltför höga förväntingar på mig själv inför morgondagen om jag säger så.

Nej, nu är det dags att skynda på om jag ska hinna med tåget..


Bäst-dag

Jag har hunnit med det allra mesta idag - alldeles fantastiskt! Plugg, träning, intressant föreläsning om psykologi (kanske skulle blivit psykolog istället?) och sedan kvällsfikamys hos Linn och Maria. Vi kollade lite på Youtube och jag bara måste visa er dessa. ASBRA!

Nu ska jag krypa i säng. Imorgon åker jag, Linn, Maria och Emelie till huvudstaden och ska köpa klänning till SkvaderDam. Spännande! Jag gråter om jag inte kommer hem med en vacker klänning, för då har jag stora problem..

 




Jag är på kvällsfika hos Linn och

0-550df58b655a0c92077211bb71f3149b.png

Jag är på kvällsfika hos Linn och Maria..


Nöjd

Ha, jag lyckades! Ingen komplettering på min PM i processrätt.. Vet ni hur underbart det känns?! 5 poäng, rakt ner i handen. Gött..

Nu är jag på NN och pluggar lite. Ska snart iväg för att träna kl 16 så jag hinner med det innan det är dags för träff med vittnesstöden kl 19. En timma till ska jag härda ut... Men det går lätt att härda när man har fått ett sånt här besked i handen!

Dags att återgå till bunkern..

SOL

Jag har redovisning imorgon och jag har inte övat. Klyftigt. Efter träning och matlagning ska jag nu försöka öva på redovisningen och sedan krypa i säng. Jag behöver energi!

Snart är nog snön borta här i Uppsala. Fantastiskt, då kan man ta sig fram utan att oroa sig för att ramla med cykeln. Solen värmde riktigt ordentligt idag och nu vill jag bara ha vår!  

Min mormor är den sötaste i hela världen ♥

Tröttsam dag

Jag tog en liten sovmorgon imorse, tror det behövdes! Fast egentligen vet jag inte riktigt om det hjälpte..

Imorgon ska vi redovisa vår PM i processrätt så dagen skall gå åt till att öva in det. Jag är inte superpepp, men det är bara att finna sig i det som sagt. Kl 12 ska jag luncha med Linn och Maria på NN sedan ska jag ha basgruppsmöte kl 13.

Ikväll står träning på schemat och sedan ska jag njuta av en lugn hemmakväll. Jag tror det behövs... Eller det är väl det enda jag vill just nu - att lägga mig i soffan och slötitta på tv!

Dags att komma igång här om det ska hända något idag!


1Q electa

Anna vann över sina motståndare med enkel majoritet. Alldeles fantastiskt! Fruktansvärt nervöst och ett otroligt viktigt val som slutade precis som vi önskade.

Jag är nyss hemkommen efter sexan och ska pallra mig i säng. Det behövs.. 

Dominanskommittén har lyckats, nu regerar Ypsilon nationen!


Planerad

Igår fixade jag ny gasol till mitt kök tack vare bästa Ida och Mange! Så nu kan jag äntligen laga mat igen.. Annars blev gårkvällen lugn med träning och småfix här hemma.

Jag och Nina började denna dag med en prommis och nu äter jag lite frukost. Jag har basgruppsmöte kl 9, därefter seminarium fram till 12. Sedan basgruppsmöte igen kl 14, möte med de andra damföreningarnas ordföranden kl 15 och kvinnovåldskursen börjar kl 17. Sedan är det landskap ikväll som börjar kl 18, så jag ska försöka komma iväg lite tidigare från kursen så jag hinner vara med på avslutet när en ny 1Q väljs och förmodligen vara med på sexan som hålls efteråt. Spännande värre, speciellt eftersom jag har en kompis som kandiderar till posten ikväll tillsammans med två andra!

Så jag har dagen planerad i minsta detalj. Let's kick it!

Why?

Why do all good things come to an end?


Sol

Det bästa jag vet är att vakna och se en klarblå himmel och då inse att solen döljer sig bakom Vasahuset. Underbart!

Jag ska snart göra mig i ordning för att pallra mig till NN för plugg. På dagens schema står det bland annat Ypsa-lunch! Sedan en föreläsning ute på BMC och efter det ska jag träna på Ekeby har jag tänkt. Innehållsrikare än så här blir inte denna dag.. :-) Underbart!

Men jag skulle vilja ha vår/sommar nu! Så jag får klä mig i strumpbyxor på riktigt och inte bara på låtsas!!



Pluggsöndag

Vi har infört en riktigt bra söndagstradition som jag tror alla är nöjda med. Ångestdämpade plugg med personer jag gillar - det kan inte bli annat än bra!

Gasolbytet skedde inte ikväll, för jag hade äran att bli bjuden på middag hos Linn och Maria. Detta innebär dock att gasolbytet måste ske imorgon. Då har jag varit utan gas sedan i tisdags. Det är nog en bedrift för sig!

Nu ska jag pallra mig till min sköna säng. God natt!

Inflyttningsfest

Jag och Aino anslöt till tjejerna efter 17 igår och då serverades en smarrig middag. Kring halv sju började folket dyka upp och vi hade riktigt trevligt! Efter 2-snåret tog jag cykeln och cyklade hem efter en mycket lyckad kväll!

Nu är jag här igen på Djäknegatan och ska plugga med Elin, Linn och Maria. Det återstår att se hur detta går. Det ska i varje fall serveras varma mackor senare och det ser jag framemot.

Mitt stora kvällsprojekt är att fixa gasol till min spis. En bra kvinna reder sig själv!

Klassfest

Klassfesten var bra. Det gör jag gärna om igen! Jag och Soffan sammanstrålade med Linn och Maria (Linn, du är kvinnan i ert förhållande för mamma har lärt mig att man alltid ska säga kvinnan först när man pratar om två!) och åt på max vid två-snåret men ändå var jag inte hemma förrän fyra. Som det ska vara med andra ord!

Jag skulle ju träna kl 11 idag, men jag klev upp innan 9, avbokade mig och somnade om.  
Nu ska jag pallra mig ut på en promenad eller i varje fall ta mig till ica så jag får mig lite mat. Sedan ska jag plugga resten av dagen och ta mig vidare på fest nummer två denna vecka - inflyttningsfest hos Linn och Maria!

Jag har så fina vänner ♥

Inställning

Ha, jag har ju "semester" efter all den hektiska period som varit och därför är min hjärna inställd på ungefär noll. Jag var påväg till Friskis och skulle träna kl 15.30 då telefonen ringer och det visar sig att jag glömt ett möte! Så går det när man är tankspridd.

Så jag fick strutta runt på NN i assnygga träningskläder istället för att träna.

Men det allra viktigaste av allt var ju att jag faktiskt tänkte träna! Det är ju inställningen som är viktigast. Sedan hann jag inte till passet efteråt utan det kom ett tåg i denna jäkla tågstad som stoppade upp hela trafiken som vanligt så då cyklade jag hem istället. 

Mitt gymkort går ut i slutet av mars så det är bäst att jag passar på att träna nu för sedan blir nog den enda träningen mina morgonprommisar med Nina, eller så får jag sälja lite inredning. Eller mina slalomskidor som står hemma på Odlarvägen.

Nu ska jag ladda inför klassfest. Carro och Soffan kommer förbi kl 19 och förfestar lite..

Äntligen fredag

Jag tog en välbehövlig sovmorgon imorse, så jag borde snart sätta igång med dagens plugg. Riktigt skönt att det är fredag i varje fall, för nu vill jag verkligen ha helg!

Det blir lunch med Malin på Stocken idag och sedan kommer jag nog igång med pluggandet på riktigt. Kvällen består av klassfest så jag hoppas det blir trevligt. Är inte så laddad just nu, men det är man väl aldrig när man är nyvaken. Det kommer nog under dagen.

Mitt stora problem är att jag fortfarande är utan gas! Det ekar i mitt kylskåp också så det är en spännande kombination...

Finn ett fel

Jag hade fått ett mail av pappa som innehöll denna bild. Det tog ett tag innan jag fattade vad det var för bild. Jag bor i varje fall i det inringade huset och den röda pilen kan ni bortse ifrån.



Men nu mina kära Uppsalavänner ska vi leka en lek: Finn ett fel!


This day

Jag ska strax göra mig i ordning och bege mig till NN för basgruppsmöte. Därefter ska jag ha seminarium och sedan ska jag luncha med Ida på stan. Det var alltför länge sedan vi sågs så det ska bli trevligt!

Därefter är tanken att jag ska läsa ikapp allt jag missat på sistone och sedan tänker jag gå och träna kl 17. Det var evigheter sedan så det är verkligen på tiden.. Och kvällen tänker jag spendera i soffan med att göra ingenting. Ingenting-känslan är nog den bästa känslan jag vet just nu!

Min vän datorn

Hela kvällen har jag spenderat framför datorn. Det är väldigt roande kan jag säga! Jag letar efter en gasquevänlig klänning men det finns ju ingen alls på hela (!) internet. Därför måste pallra mig till huvudstaden inom snar framtid så jag kan säkra klädsen inför SkvaderDam.

Apropå SkvaderDam så ska jag faktiskt unna mig själv en makeup av Make Up Store den dagen. Det ser jag framemot!

Förresten så vill jag bara säga att ordet "utav" är det onödigaste ordet jag vet. Varför inte bara säga av?

Snart, snart

Här sitter jag och knåpar med det allra sista som jag kan göra för att försöka rädda min PM - läsa igenom det. Sedan orkar jag inte mer och ger upp helt enkelt.

När jag är färdig ska jag pallra mig till nationen och plugga. Det har samlats till en enda stor hög allt som jag missat att läsa tidigare, så jag vet vad jag ska göra.

Förresten är min gasol slut, så jag måste fixa det ikväll.. Tur jag i stort sett hade lagat maten färdig igårkväll innan den tog slut. Det är ju det som är det värsta problemet, man vet ju som aldrig när det tar slut.. Men nu vet jag på ett ungefär hur lång tid en tub räcker för mig!

Back to PM.

Jag ser ljuset

Nu är min PM i stort sett klar, fastän det hela är som en enda stor lögn. Det känns som jag sitter och ljuger om allt! Därför säger jag: Hej komplettering!

Men det är så himla härligt att det är över och det rör mig inte ett dugg att jag (kanske) måste komplettera, för då får jag ju i vart fall reda på hur jag ska göra.

En hel dag med PM-skrivande och sedan en kväll på NCK som idag handlande om våldet mot kvinnor ur ett globalt perspektiv. Visste ni att FN-soldaterna våldtar kvinnorna i Kongo? Jag får det inte att gå ihop.

Nä, nu är min hjärna helt slut på så jag ska försöka leta mig till sängen. God natt på er!

Attack

Jag borde gå till attack mot min PM. Tyvärr ger jag upp och struntar snart totalt i kumulation och ändring av talan. Det berör mig inte ett dugg längre. Jag kan i varje fall glädja mig med att jag fortfarande har kvar 1600 tecken att använda mig av, men jag vet att jag ändå kommer att få banta i slutändan.

Dagen gick alldeles för fort och jag hann egentligen ingenting. Jag kommer inte lyckas åtgärda det i efterhand heller. Desto värre ser morgondagen ungefär lika packad ut som denna dag, vilket betyder att jag nog inte får något gjort då heller. Så jag vet hur jag ska tillbringa natten mot onsdag, i värsta fall.

Det enda jag vill just nu är att bli klar. Och att vakna pigg imorgon.

Livet efter onsdag

Om två dagar börjar ett nytt liv; livet efter onsdag. Då är det slut på PM-skrivande för denna termin och det kommer kännas alldeles fantastiskt! Jag kommer få så mycket tid över, men jag har inga problem med att fördela den... Tills dess är jag nedgrävd under jordytan och tar mig knappt upp.

Positivt är att jag vaknade kl 7, innan klockan ringde och var pigg. Det hoppas jag fortsätter i samma stil även efter onsdag. Eftersom gårdagen blev som den blev hade jag ingen matlåda till idag så jag tänkte ställa till med storkok, men hittade tillslut en liten matbit längst in i kylen som jag fortfarande kan äta så storkoket uteblir (och hamnar i Mannes händer, taktiskt val!).

Dagen kommer gå fort för den är fullspäckad. Först ut är frukost med Linn och Maria på NN (det ekar i min kyl så det kom väldigt lägligt) och sedan PM-möte med min basgrupp. Efter det har jag egentligen föreläsning, men den heter "Straffrätt och kön" så den hoppar jag, fördomsfull som jag är. Efter den har jag dock en till föreläsning i Specialprocessrätt så lik förbaskat måste jag ta mig ut till BMC mellan 14-16 idag. Jag har egentligen inte tid, men kan heller inte prioritera bort det.

Kvällen ska spenderas i Grotiussalen med alla vittnesstöd för det är dags för vår andra träff och Brottsofferjouren kommer på besök.

Så när ska jag hinna skriva klart min PM?

RSS 2.0