Ändrade planer

Vi åker inte kl 03.00. Vi åker NU istället. Ska bara packa ihop det sista och sedan drar vi. Onödigt att sova i 2 timmar tyckte vi.

Stackars Pappa får inte sova något förrän imorgon när jag sovit ut. Men jag känner mig hur pigg som helst, så jag kanske ska börja köra?

Nej, ska återgå till packningen nu. Vi slår ju två flugor i en smäll och besöker allra käraste imorgon kväll och sover över där innan vi åker vidare tillbaka till Norrland.

Första krocken

Röde Orm har krockat med en bil ikväll för första gången. Inga skador alls, för det var det närmsta man kan komma en krock, men bilarna tog i varje fall i varandra. Allt gick verkligen i slow motion! Och det var inte jag som körde.

Men han är fit for fight igen! Fast jag ska ju inte köra bilen särskilt ofta för om 3 timmar bär det iväg till GBG. Och vi kommer hemglidandes med min nya kärlek.

Bästa Hanna tar Boggan. Kan inte bli bättre...

Nu - sova. Vi ska ju åka om 3 timmar!!!

Tomorrow

Imorgon, eller egentligen i natt, bär det i väg. Jag lyckades med Mission Impossible för jag har änglar till arbetskamrater. Men sedan är jag ju Lina Strultant ? oxå.

Jag är taggad till tusen. Även fast det är huuuur många mil som helst.

Sedan är jag även taggad till lördag kväll. Om jag hinner hem i tid!

Anmälan

Nu har jag anmält mig till tävlingen den 15-16 mars. B:2, A:4 och A:3. 3 klasser blir nog lämplig start på säsongen.

Wish me luck, det kan nog behövas. Jag får näst intill panik när jag inser att det idag är 2 veckor kvar!

Jävligt

Varför vill allt jävlas med mig just nu?

Nu när jag ordnat allt så bra, trodde jag, så sket det sig i alla fall.

Hur mycket får jag svära?

Happy

Vet inte vad det är som gör mig så glad idag. Antingen är det för inlägget här nedan för eller så är det bara för att det är onsdag. Eller för att Boggan gick kanon idag.

Jobbar ikväll till halv tio och sedan ska jag på galej. Kanske till Vilhelmina och tjuvröka? Fast tjuvrökandet lämnar jag över till någon annan.

En sak som är jobbig är att jag måste försöka byta bort dom där 14 timmarna jag tagit på mig att jobba på fredag. Hur ska jag lyckas med det? Hur dum är man inte när man ringer och säger - nej jag kan inte jobba imorgon? Fuck. Men annars får vi väl hämta vrålåket först näst-nästa vecka. Jag vill ju ha den nuuuuuu.

Min drömbil

Varför i hela världen är en BMW 535dA -05 min drömbil?
Jo, för att den kommer stå på min uppfart i helgen! Och inte är det bara i helgen, utan för all framtid.

Måste bara byta bort mina 14 timmar jag ska jobba på fredagen, för jag och pappa åker ner till Gbg och hämtar vrålåket.

Tror ni pappa kommer få ha den ifred? Nej, just det ja.

Han sa själv att den bilen kommer dra Boggan till tävlingarna. Kan det bli bättre? Ett Umesläp A60 -02 och en BMW 535 -05. Snyggare ekipage kommer inte att finnas. Och snyggaste hästen inuti också så klart!

Jobb hela dagen lång

Jobbar hela dagen idag, men det blir ju pengar. Imorgon får jag min lön och det blir inget litet klirr i kassan direkt. Jag jobbar ju för Storumans kommun. Det kan ju inte bli bättre!

Boggan gick bra idag. Jag är verkligen taggad inför första tävlingen! Desto värre är att jag inte har någon kavaj ännu, för Pikeur Diana skulle inte komma in i storlek 36 igen. Varför verkar det vara kavajbrist i hela Sverige? Det finns ingen som jag vill ha..

Nej, nu tänker jag återvända till kära Blåsippan.


Hmm?

Är Storuman så jäkla tråkigt så man måste ta Pärlan till gruvan i Pauträsk bara för att Micka ska få röka?
Tydligen..

Nu kryper jag i säng. Jobbar 10 timmar imorgon. DET ser jag fram emot.

Röde Orm

Röde Orm är en Volvo 240, röd så klart därav förnamnet, och är född på 80-talet någon gång. Och han är min värsta fiende. Han tycker om att jävlas, men bara med mig.

Han kom till vår familj för några år sedan och jag trodde vi skulle trivas med varandra. Men icket. Pappa döpte honom snabbt till Röde Orm. Han slingrar sig fram på vägen och hoppar och studsar, även om man bara kör 80 km/h. Om jag inte visste bättre skulle jag nästan tro att han trodde vi hade vänstertrafik här i Sverige.

Han skramlar och lever rövare. Svänger jag för fullt, exempelvis upp på gården, och bromsar samtidigt låter det som ett flygplan kör förbi. Fel nummer 2 är att han ibland inte går riktigt rent. Självklart gör han bara så när jag kör, så ingen annan vet vad felet är. Vet inte hur jag ska kunna förklara känslan, men något är då jävligt fel. Även fast jag har gasen i botten går han knappt framåt. Ibland måste jag köra på 3:an i 90 km för att vi ens ska ta oss någonstans. Och hur kul är det?

Sommaren 2006 krockade pappa och Röde Orm med en älg. Inga större skador på föraren, tack och lov, utan det var Röde Orm som fick ta smällen. Kika på höger sida, där är han lite missbildad och tillknycklad, men Vinlidsbergs kung ordnade honom så gott som ny igen. Under den tiden körde jag en annan röd bil, Volvo så klart, en V40. 230 hk om jag inte minns fel. Vad jag bytte ner mig när vi hämtade hem Röde Orm igen! Jag gillade ju Röda Faran. För självklart är hon en kvinna, det är ju riktiga grejer det.

Nu saknar jag backspegel efter krocken och sidospeglarna är nästan ur funktion. Det är tur jag aldrig backar. En dålig stereo, som stänger av sig själv i tid och otid, som har världens sämsta högtalare äger jag också. Tänk er myrornas krig på TV. Dessa ljudeffekter är det enda som strömmar ut ur högtalarna, trots att jag egentligen försöker lyssna på E-rotic - Max Don't Have Sex With Your Ex. Plus att det finns ingen handbroms alls på bilen så jag kan aldrig ha den på tomgång i en backe. Då är det bye bye.
Jag kan heller inte ha på ultra moderna funktionen sätesvärmare för det är hål i dynan så då sticker det i min rumpa. Det är inte skönt. Lyckligtvis kan jag erbjuda mina följeslagare sätesvärmare för det sätet är helt. Han har även världens flammigaste baklucka. Han skulle komma sist i Mr Universum.

Om jag inte visste bättre skulle Röde Orm nästan kunna vara ett offer för en fordonare..

Men en sak är jag glad över. Det är servo på biljäveln. Och det är ju trots allt en bil.


Crazy Horse

Okej, det tar emot att hålla med ÅM om att hennes häst är en Crazy Horse. Detta får mig osökt att tänka på före detta SSU-ordförande Anna Sjödin och bråket med vakterna. Dock ska Lakej inte få lika mycket uppmärksamhet som den händelsen. Och vi ska lösa detta utan en domstol.

Han stegrade sig säker 15-20 ggr och cirka 5 av dom var det ordentligt! Hur funtad är man egentligen när man frivilligt sätter sig upp på hästen och utsätter sig själv för en sådan fara? 450 kg Lakej + 55 kg Lina - here we go!

Vad har det tagit åt gamle man? Man har alltid varit tvungen att rida med sporrar och spö för att han ska gå framåt. Så lugn, snäll och trygg har han varit. Idag är han taggad till tårna (okej, hovarna då), men bara på hemvägen.

Men än har vi inte gett upp. Nästa gång blir det pelham.

Ledig idag

Så skönt med lite sovmorgon. Nu ska jag bege mig iväg till ÅM för att agera hästdoktor. Men ni känner säkert igen att alla symptom brukar försvinna när man ska ta tag i problemen och jag har en liten känsla av att det kommer vara så idag.

Sedan bakad potatis på Nyfiket. Och efter det ska jag faktiskt fara och träna på gymmet. Är hästledig och ledig från jobbet idag så det blir en sån där ta-hand-om-dig-själv-dag. Härligt!

Nej, nu ska jag starta min bästa vän i alla lägen (förutom när han kör upp i snödrivor) - Röde Orm.

Bio

Micka lyckades av en konstig anledning få med mig på bio ikväll - Morgan Pålsson Världsreporter. Okej, den var väl lite kul ibland, men själva handlingen var desto sämre.

Sedan bidrog vi till växthuseffekten en sväng i Pärlan. Men trötta blev vi, så nu tänker jag krypa ner i sängen. Och vet ni en sak, jag är ledig imorgon!!

Man blir som man umgås

Ja, men visst är det så! Det är därför som jag håller på bli som Mikaela Åberg.
Grov i munnen som bara den, men vad gör man åt saken?

Allt vi pratar om är sex. Men om man då ens kunde få nåt? Ha!

FEST

Mys med Micka hemma hos mig med alkohol. När Jennie hade slutat kom hon och hämtade oss och vi åkte upp till Storuman. Mys i bilen och sedan 3:an. Om jag minns det rätt så var det hyfsat mycket folk ute. 
Kvällens sämsta var att jag fick Jäger utspilld över hela mig. Kvällens bästa ids jag inte tala om....

Förresten, ge mig alkolås på mobilen! Jag vill bara försvinna när jag ser vad jag har skickat igår...

Nu laddar vi upp inför Lyckselemarknaden nästa helg!


100-lappen

Pappa bjöd på mat på hotellet ikväll. Fläskfilé, pommes frites och bearnaisesås. Smaskigt! Hade gärna druckit ett glas vin till, men den äran bjöd jag pappa på istället. Jag fungerade som som obetald taxi istället.

Ikväll blir det hemmamys med pappa och Joel framför Let's Dance. Funderar på att slänga ihop en kladdkaka. Det har ju ändå varit en sån onyttig dag, så det är lika bra vi fortsätter. Kanske laddar upp med chips och godis när vi lix håller på...


Otur igen

Varför har jag världens otur när jag ska klicka hem saker? Tro ni inte att kavajen som jag ska beställa är slutsåld i storlek 36 - johodå. Självklart! Och jag vet att en 38 är på tok för stor. Fan....
Jag har världens otur!

Och vilken kavaj ska jag köpa nu? Nu ligger det ingen i önskelistan. Jag får väl köra på Fannys gamla, fula, avdankade, för stora och gråa kavaj denna säsong också...

Vad jag är duktig

Hade ingen motivation alls till att rida idag, men tillslut lyckades jag hitta en liten gnutta någonstans och den slet jag tag i och hoppade upp på hästryggen. 30 minuter lyckades jag till o med knåpa ihop. Inte illa med tanke på att jag inte ville rida alls.

Träning för Ida imorgon, det ser jag fram emot. Efter träningen ska jag bestämma mig om det blir tävling på Hippo eller ej. Hmm...

Sent, igen

Att jag aldrig lär mig... Börjar 7 imorgon bitti och ÄNDÅ sitter jag här. Nu är det nog dax att skärpa sig!

Har jobbat ikväll och sedan när jag kom hem var pappa hemma! Fick min nya favoritparfym - Christina Aguilera. I love it!
Det värsta är att jag nu måste dras med Röde Orm igen.... Jag hatar den bilen mer och mer ju oftare jag får köra andra bilar. Men det är bara att bita ihop och le. Jag har ju faktiskt ändå en bil....

Vänster bakben

Idag släppte den förvända galoppen och jag hoppas det håller i sig. 
Men det är vänster bakben som spökar... Snälla, ge Boggi ett nytt! Då skulle det nog bara gå ännu bättre.

Min häst är kul. När vi tränar byten kan han inte alls byta från höger till vänster utan galopperar gärna i förvänd galopp eller bryter av till slängtrav. När vi tränar förvänd galopp gör han superfina byten från höger till vänster galopp, för det är ju enklare än att galoppera i förvänd. Det är en aning jobbigt....

Jag står i valet och kvalet om jag ska åka ner till Umeå den 15-16e mars eller inte. Vi är inte riktigt i toppform än, men kommer nog aldrig bli det heller, men någon ska ju ta på sig äran att komma sist och det kan ju bli vi.


Mattelärare nästa?

Har jobbat idag på Blåsippan och även agerat som mattelärare. Linda tyckte till och med att jag skulle bli det på riktigt för tydligen var jag bättre än Bokne! Okej, jag gick ut med MVG i Matte A, B och C, men pedagogisk är jag inte och kommer nog aldrig heller bli. Så jag strycker matteläraryrket från min lista.
Jag ska ju bli advokat! Till hösten flyttar jag härifrån till Uppsala - skönt. Storuman är egentligen en enda hög full med skit, tyvärr. Ta inte illa upp, men jag är lite lätt irriterad idag.

Nu blir det sängen. Imorgon ska jag luncha med bästa Solveig. Oj, oj, oj, vad vi ska skvallra. Och jag själv sitter inne på MASSOR! Hör av er om ni vill veta, ha!

Dans på rosor

Först igår, efter att ha snittat ett X antal blommor, förstod jag verkligen innebörden av "Livet är ingen dans på rosor". Och hur sjutton kan en ros, med så många taggar, vara kärleksfull att ge?

Jag fick en lapp

En lapp satt fast vid vindrutetorkaren när jag kom ut till bilen imorse. På den stod det:

TACK
Svens Morgondistribution tackar dig för att du underlättar arbetet för våra tidningsbud. Det är viktigt att arbetet för buden inte försvåras genom exempelvis halka, snöhinder, lutande brevlådor, skrymmande grenverk och sådant.

Hur många kilo ironi innehöll den lappen? Jag vet att min bil och mitt släp var parkerat mitt framför brevlådan, men va fan gör man? Jag kan ju verkligen inte backa med släp! Och jag kommer aldrig kunna lära mig det heller. Det är därför jag inte tänker ta BE-kort även fast jag egentligen borde...

Nu måste jag alltså hitta någon som kan backa in transporten på BioStor. Mitt säkraste kort, Elin, kunde inte heller backa, så jag letar vidare.

Passat

Så heter min värsta fiende just nu - vår panna. Ja, okej. Det är väl egentligen inte pannan det är fel på, utan något annat. Men sak samma, för mig ser allt likadant ut. 
Igår lyckades jag i varje fall skramla ihop till nog med varmvatten för att duscha, men hur ska det gå idag?
I och för sig har jag en dusch innestående hos Elin, för den utnyttjade jag inte igår, så jag kanske gör ett besök där ikväll.

Usch vad jag blir less...


Mys

Jag + Micka + Volvo S80 + igår kväll + Vilhelmina = Sant!

Idag lyckades jag dra med mig Micka till Lycksele på träning. Tänk er att sitta och försöka böja ett järnspett i ca 1 h och 15 min. Lyckas ni? Nej, inte jag heller. Fast på slutet mjuknade han upp, men då hade han lämnat energin hemma. Men tack vare Micka har jag allt på film så nu ska jag analysera och se vad som gick dåligt!


Saturday night

En helt okej kväll! Middag hos Lukas och Jennie - kyckling med ris. Sedan kom folket. Kring elvatiden begav vi oss ner till 3:an och där samlades faktiskt en hel del folk, dock inte så många jag brukar umgås med, men. Halv två satte jag mig i en bil och åkte på efterfest på Bultvägen. Egentligen totalt jävla ovärt. Skulle hellre följt Jennie till lägenheten så hade jag sluppit att bli utelåst. Kom dit klockan 4 och Jennie hade sagt att de hade lämnat dörren öppen. Jo, pyttsan, den var låst! Ingen av dom svarade och jag fick nästintill panik. Som tur var ställde snälla Micka upp och jag fick sova hemma hos henne. Dock ej långvarigt, för halv 9 var det bara att kliva upp och bege sig hemåt.

Bakispizza till lunch och nu är jag på jobbet.. Slutar halv tio och då tror jag att en viss Mikaela väntar på mig...


Alkohol

Behövs det sägas något mer?

Egentligen inte, men jag har kul! Mickas mys-skiva går för fullt och jag älskar den.

Var ska jag sova i natt? Jag har ett förslag.....

Trevlig kväll

Hinner med en snabb uppdatering innan jag återgår till jobbet.

Gårkvällen tillbringade jag hos Karin med alla stallkvinnor/flickor. Vi åt en massa goda pajer och drack gott. Jag hade gärna druckit vin, men behövde ju bilen så jag höll mig till alkoholfritt. Däremot blir det alkoholintag ikväll!

Avslutade kvällen hos Karin med Isas goda Polkagrisparfait och till detta drack jag kärlekste. Detta te måste inhandlas snarast! I need some love in my life..

Kring halv elva skjutsade jag hem Maria och sedan begav jag mig vidare....

Nu taggar jag inför ikväll. "Med Andra Ord" och 3:an står och väntar på oss. Nu - back to work.

First time ever

Thanks to ÅM och Maria S så gjorde jag upp eld för första gången i hela mitt liv. Pappa har sedan tidigare gjort en väldigt utförlig beskrivning om hur man gör, men jag har liksom aldrig kommit mig för det. Men det var iskallt i huset och vi har inget varmvatten (som vanligt) så vad hade jag för val. Joel har fortfarande inte kommit hem än, så jag hade väl frusit ihjäl innan dess.

Det brinner fortfarande, men inte så mycket. Vi kanske lastade in för lite ved? Var i varje fall lite orolig där ett tag att huset kanske skulle brinna upp så jag skickade ett sms till Conny och frågade om han hade jour och att det kanske kommer larm från Odlarvägen 21. 16.30 går han på, så det får jävlar inte börja brinna innan dess!

Jag är lite manisk och vågar egentligen knappt fara ifrån huset. Tänk om pannan börjar koka och huset sprängs?! Hallå, vart ska jag bo då? Får heller inte glömma stänga spjälet och kranen om 10 timmar efter att vi tände på. Bäst jag ställer timern så jag inte glömmer det.. Får väl avvika från kvällens middag bara för att övervaka huset. Jag är manisk, jag vet.

Ledig

Frukost här hemma imorse med ÅM och Maria S. Trevligt med skvaller!

Sedan ringde jag och ordnade så jag är ledig idag. Middag ikväll hos Karin Ordförande med alla mina stallkompisar. Trevligt! Snälla Micka jobbar istället.

Efter jobbet imorgon blir det alkohol. Det ser jag framemot! Fast tjejer och vin brukar ju inte vara någon bra kombination så jag skippar nog vinet imorgon..

Nu beger jag mig till stallet. Jag och B ska hårdträna.


Alla Hjärtans Dag

Första året på 5 år (!) som jag inte har någon att tillbringa dagen tillsammans med. Sälja rosor, det ska jag, men inte en enda kommer jag att få. I och för sig har jag inte fått några rosor tidigare år heller så mig kvittar det.

Pappa, som inte är hemma idag, köpte godishjärtan till jag och Joel, men självklart är de slut. De tog slut redan innan han åkte bort, men jag fick pengar för att köpa nya. Så jag ska väl pallra mig på ICA och köpa en förpackning till oss var. Sedan ska jag väl trycka i mig allihopa ikväll, i min ensamhet.

Nu förstår jag vad alla menar när de säger att det är ännu värre att vara singel just idag..

Puss och Kram på Alla Hjärtans Dag!

Erkännande

Okej, jag är fruktansvärt mörkrädd! När jag är helt ensam i stallet går jag på tå och hoppar till för musjäveln som bor i Boggis box. Men det är inte därför jag otrivs i stallet om kvällarna, för det är alltid folk där då! Jag tycker inte om alla små barn som bara är i vägen och ska ställa en massa frågor och titta med hundögon på mig och säga: "Jag skulle väldigt gärna vilja rida din häst". Hallå, jag bedriver ingen jävla ponnyridning! Sedan kommer följfrågor som "Vad är det där?" "Varför gör du så?". Jag slutade som ridlärare av en anledning.

Sedan så hatar jag att rida i en paddock när man nästan håller på att blåsa bort plus att Boggan snubblar fram. Därför älskar jag ridhus och rider mer än gärna där. (Ikväll var första gången jag har ridit i paddocken sedan snön kom och det var ingen höjdarritt direkt)

Sedan vet ju Maria anledning nummer 3.

Ps, jag tycker väldigt mycket om barn, men ibland blir det liksom för mycket.

Storm

Idag kan man verkligen säga att det är storm. Som tur är snöar det inte, men det drevar! Jag vill inte sticka ut näsan, men vad har jag för val?

Jobb idag mellan 9.30 -17.30. Lunch med Jennie, Maria S och ÅM kl 12.00. Nu ska jag till stallet och göra bort allt så jag bara kan åka ner och rida när jag slutat.

Jag gillar verkligen inte att vara i stallet på kvällen. Och det är inte för att jag är mörkrädd...


Again

Hon har gjort det igen!

Läs och få er dagens dos av skratt.  

"Synd att man inte hann mer än värma upp."

Nyklippt

Jag var och klippte mig och slingade håret nu i morse. Gud så skönt! Nu känns mitt hår som sammet och luktar underbart. Jag fullkommligt älskar "salongshår"!

Men sedan blev jag ju en aning fattigare på köpet..

Glasögonorm

Jag och Jennie satt och pratade om glasögon. Hon testade mina och fick världens chock när hon insåg hur dåligt jag egentligen ser. Sedan kläcker hon ur sig:

- Lina, du måste ju fan ha glasögon i sängen annars ser du ju inte snoppen!


Bullar med mjölk

Efter jobbet åkte jag direkt upp till Jennie för att bli serverad bullar (nybakta!) med mjölk. Så gott! Har lyckats trycka i mig kärleksmums och kolakakor också. Ingen dålig start på veckan inte!

Nu kommer Jennie med ännu mer kakor. Man tackar, man tackar!


Ps, Boggan gick kanon idag. Hanna är duktig!

Min kära telefon

Nu tar vi ut skiljsmässa (eller egentligen en time-out) - jag och min K850i. Men jag hoppas på ett kärt återseende om sisådär en månad i bästa fall. Undra om vi kommer att fungera ihop då?

Tills dess ska Fannys gamla K800i fungera som ersättare. Jag hoppas vi kommer trivas tillsammans.

Förbannade skittelefon...


Vintertäcket

I torsdags kom Boggans nya vintertäcke och så här fin blev han i det!

image53

Nu kommer han nog inte att frysa...

Stockholm

Jag älskar det mesta med Sthlm. Min mamma + Reidar, stan, shoppingen, nära till älskade Fanny + Marcus och så vidare.

Helgen har varit underbar! Kom ner i torsdags eftermiddag och då bjöd mamma på gomat och kladdkaka. Mys hela kvällen!

På fredagen fick jag lite qualitytime med mig själv. Jakobsberg låg framför mina fötter och hela dagen spenderade jag in och ut ur affärerna. Kom hem med måååånga kassar, men lika glad för det är jag! På kvällen kom kära F & M och vi proppade i oss pizza och titta på Let's Dance. Vem åkte ut? Så här i efterhand minns jag knappt att det var Dilba.

Lördagen var ju dagen D fastän den egentligen var på torsdagen. Mamma hade lagat en massa god mat och Reidars mamma, pappa, syster och svåger kom på besök. Jag åt tills jag trodde jag skulle spricka. Så mina vänner - matlusten är det inget fel på längre. Kvällen avslutades med mys i soffan och Melodifestivalen. Men hallå, Christer Sjögren?!

Idag har vi sagt hejdå och tillbringat dagen i bilen. Nu är vi hemma och jag hoppar i säng på en gång. Jag längtar redan till nästa fredag, för det är min nästa lediga dag. Suck...

På väg

Efter cirka 4 timmars sömn var det bara att kliva upp för att packa ihop det sista. Jag kan lova att jag är trött! Men nu är vi äntligen på väg. Jag ser fram emot en hel dag i bilen. Yes, i like it! Not...

Not my best day

Jag hade bilen lindad runt mitt lillfinger, men den blev bortblåst med vinden. Jag får dras med Röde Orm ett tag till. Så nära, men ändå inte ens ett bud. Irriterad? Ja.

Tappade bort mitt renskinn mot Boggans skav igår under uteritten. Jag får väl bjuda in Skaven med öppna armar, välkommen till Boggans enkla boning. Hans stackars rygg. Irriterad? Ja.

Only one thing can make it better...

Fettisdag

06.49 slog jag upp ögonen. 07.00 skulle jag infinna mig på jobbet i Storuman. Panik!
Tog min väckarklocka semester imorse, eller vad har hänt? Men nu har jag då "läxat upp" den, så förhoppningsvis händer det inte igen på ett tag.
06.59 klev jag in på lokalen, en minut till godo.

Jobbade bara till 12.30 sen for jag och Micka ut och red runt i samhället. Boggan var på, och imorgon ska vi rida bort överskottsenergin. Min 20-årige gamle man beter sig som en unghäst. Hallå?

Elin gånger 2 bjuder på kladdkaka ikväll. Sedan ska jag väl trycka i mig en semla också. I love it!

Och vad händer sen?


En iskall dag

Boggan frös nästan rumpan av sig idag. Har överskottsenergi till tusen, men hur ska man kunna frigöra den utan alla täcken på sig? Longerade i ca 5 min, sedan ville jag inte plåga honom mer. Ändå hade han ett täcke och ländtäcke på sig.
Imorgon eller på onsdag kommer vintertäcket. Jag hoppas verkligen att det passar!


-25,8

What to do?

KALLT!

Nu ska jag till stallet. Där är det säkert -28. Brrr

Idag skickas Boggans nya vintertäcke. Hoppas det passar! Jag tror han fryser en dag som denna...


Lucky day?

Köpte dessa skor på Skopunkten i Västerås och blev fast för dem direkt. Kunde gärna köpt dem i svart också, men de var slutsålda.



Och vad tror ni jag hittar på Skopunktens hemsida nu ikväll? Jo, dessa skor i svart i min storlek. Klickade hem ett par direkt, ett par till Jennie och ett par svarta pumps till mig själv.

Happy, happy, happy, happy.

Risken finns att jag klickar hem en massa kläder från både Ellos och H&M, men jag ska försöka hålla mig in i det längsta. Tills imorgon kanske?


Långpromenad

1 h och 50 minuter fram och tillbaka till Statoil i strålande solsken. Härligt! Fick till och med sällskap från sjukan och hem. Ännu bättre att få surra av sig en stund.

1,6 mil, I'm loving it!

S L U T

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst, men jag orkar inget sådant. Inte nu, kanske sen.

Känns dumt att skriva det här på bloggen, men bättre så här än folk som ska ringa och fråga för att dom hört de på byn. Och detta är inget jag kan blunda för hur gärna jag än skulle vilja.

Jag vill citera Ida:

"jag klarar mig alltid, har jag alltid gjort och kommer alltid att göra"

Några "uppiggande" ord på hur stark man ska va.


UPDATE: Vill ni mig något, skicka ett sms. Jag svarar inte på telefon.


Dålig kombination

Vin och tjejer, say no more!

Syskonkärlek

image49

Behöver jag säga mer?

Tänkvärt!

Läs inlägget i ÅM's blogg med rubriken Tänkvärt!
Så sant, så sant!

Världens vackraste hästöga

Bjussar på januaris i särklass finaste bild!



Jag har den som bakgrundsbild på min telefon. Min fina, fina häst.

Stress?

Tack för alla kommentarer, men ska min kropps matvägran bero på stress?

Summerar 3:e året på gymnasiet
Jag gick ut med BRA betyg - 19.38, hade pojkvän som jag spenderade mycket tid med, tillbringade dagligen 2,5 h hos min älskade häst och jobbade så mycket jag bara kunde.

Nu har jag ingen skola, en pojkvän som jag inte träffar lika ofta, tillbringar fortfarande dagligen 2,5 h i stallet och jobbar så mycket jag bara kan.

Om jag inte kände stress i 3:an, varför märks den av nu?

RSS 2.0