Idag är vi på Boxan och solar och

0-7783d41a77fdc8e2bc00c9742ca32ec5.png

Idag är vi på Boxan och solar och badar. Lite molnigt, men ändå så himla skönt!


Svammel

Då var snart även denna dag slut. Jag tog mig en joggingtur tidigare ikväll och jag sprang faktiskt längre än jag trodde att jag skulle kunna orka. Till och med så långt så jag tror att pappa blev förvånad, haha. Nu ska jag hålla i det här!

Vädret ser inte alls ut att bli lika bra imorgon som tidigare dagar, men jag hoppas det är solarväder ändå. Vill ju njuta in i det allra sista innan jag börjar jobba. Fatta, snart har jag varit (nästan) ledig i en hel månad! Tiden bara springer iväg...

Syrran ligger här bredvid mig i sin nyinförskaffade spikmatta. Vi testade den för första gången igår och det var himla skönt, efter ett tag. Snart är det min tur och sedan kommer vi sova som prinsessor bägge två hela natten.

Jag hade inte så mycket annat att komma med ikväll. Supertråkigt inlägg, jag vet.. Så god natt på er!

The best

Efter en helt fantastisk helg som jag för övrigt aldrig ville skulle ta slut så var vi där igen, måndag. Låg först och stekte här hemma på bakgården, men sedan åkte jag och Fanny till Gunnarn för att sola och bada. Mysigt som bara den! Nu ska vi väl försöka komma igång med lite mat och sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda. Det är ju så himla fint väder ute så jag vill helst bara mysa i solen, men då finns ju allas våra ovänner - myggen.

Jag bloggar väl lite mer om Storumandagarna senare och lägger upp lite fler bilder. Jag vill bara uppleva den här helgen om och om igen...

E-typen :-)

-c42e2727949b4aa36807d8699363b92.png

E-typen :-)


På väg till hotellet! Jag och Ewe

47cb05a81bcaacf20737c07cf8a4e8e1.png

På väg till hotellet! Jag och Ewe utanför bild :-)


Mina tjejer Ida och Evelina :)

1299fa1484d44d32b5eeeb1060c126b3.png

Mina tjejer Ida och Evelina :-)


Jag festar natten lång och vi kör

-79585e64cdbc28c4649ce93161e8769.png

Jag festar natten lång och vi kör med Clear Eyes (Ida testar i bakgrunden)..


Snart är jag redo för kvällen :)

-fc9ab2ff68adb7af9c6fb83d6b3f61d.png

Snart är jag redo för kvällen :)


En kväll på hotellet

Vi hade sjukt kul på förfesten på Gångarstigen 21. Vi tog en massa fina bilder som jag kommer lägga upp på bloggen senare. Jag och mina tjejer ♥

Sedan begav vi oss neröver och hamnade till slut på hotellet. Mycket nice tycker jag! Kul att träffa folk som man inte sett på evigheter!

Har gått en sväng på marknaden idag och nästan smält bort i 26 graders värme. Nu laddar vi om inför Dansgalan. Kommer bli så himla bra!!


Mina fina tjejer och jag (utanför

7e23f4c26b3bd7a903778dea9ac04c14.png

Mina fina tjejer och jag (utanför bild) på väg till hottan. Det är den här vägen man går till festen...


Jag och min fina Jennie!

6b6b4b11a867d6452196cd9e2585c4fe.png

Jag och min fina Jennie!


Party!

Har legat ute och solat idag. Hur nice som helst, speciellt med syrran som sällskap! Nu har jag duschat och håller på att göra mig i ordning inför kvällen. Ska alldeles strax åka upp till Ida, som vi som vanligt brukar tillbringa fredagkvällarna på Storumandagarna. För övrigt så är det prick ett år sedan som min profilbild är tagen. Dags att ta en ny ikväll med andra ord? Då var det kallt och vi satt ute med filtarna. Ikväll behövs inga filtar, inte ens vid hemgången tror jag eftersom termometern står på 26.6 grader!

Kommer bli kung ikväll och det firar jag med en (nja, kanske två, tre, fyra, fem, etc..... och lite annat dricka så klart) öl - kung så klart!

Vi hörs raringar!

Aj aj

Det var mycket nice att vakna upp med en jävulsk nackspärr. Jag har aldrig haft det i hela mitt liv tror jag, men jag antar att det är så här det känns. När man inte kan röra huvudet fullt ut för att det tar stopp och gör ont. Aj aj. Tur syster är på väg hem för nu ska hon få massera! Det går ju inte att ha det på det här viset..

Storumandagarna börjar idag och det är bäst att tagga till! Kommer bli så jäkla bra!!! Men ser jag ut som en stel pinne så vet ni varför.

Nu ska jag göra mig i ordning och sedan ta mig till Storuman en sväng. Sedan ska jag invänta Fanny som är på ingång snart! KUL!


En tripp till Rönnvik

Jag gillar mitt jobb och det kommer ni få höra många gånger. Det kan jag lova er!

Efter att ha jobbat så åkte jag ut till ÅM och blev bjuden på kladdkaka med jordgubbar och melon. Smarrigt! Tiden går bara så fort när man har roligt, men det är väl så det ska vara tydligen. Kom hem, åkte och matade syrrans katter och sedan har jag grejat på lite här hemma. Nu tror jag det blir sängdags ganska snart för jag orkar inte göra många fler knop idag.

Nu är jag ledig en hel vecka innan jag börjar jobba igen på riktigt. Mycket nice! Skönt med lite ledigt, även fast jag haft sommarlov i över 3 veckor. Det känns verkligen inte som det redan gått 3 veckor, men tur jag är "ledig" några veckor till...

Just i detta nu saknar jag Uppsala rätt mycket faktiskt. Nu tänker jag sova bort saknaden.. 


My favourite

Idag är bästa dagen på hela veckan, som vanligt. Jag jobbar til 18.20 och sedan är jag ledig i en vecka innan jag börjar jobba på riktigt! Sjukt skönt och jag är så glad att jag är ledig i helgen. Hur tur får man inte ha?

Ingen prommis i morse. Jag var alldeles för trött för det. Jag tar igen det ikväll istället.

Dags att göra sig i ordning! Börjar om 45 minuter så det är bäst att jag ökar tempot lite. Vi hörs ikväll, om vi inte ses på jobbet idag ;-)

En annan kväll

Istället för att gå på en prommis själv så drog jag med mig Jannike. En timma gick hur fort som helst och vi hade en massa att prata om så vi hann inte ens klart. Med andra ord har vi bokat in en till promenad-dejt framöver.

Men någon rabatt har jag inte orkat med. Istället har jag skrivit ett långt inlägg om Cypern som tog en evighet att skriva känns det som. Nu ska jag krypa i säng och läsa ut Låt den rätte komma in. Hm, jag är lite skeptisk till den boken faktiskt, men jag får väl se filmen och se vad jag tycker efteråt.

Imorgon tänker jag vara en duktig tjej och ta en pw innan jobbet. I morse blev den ju aldrig av, men imorgon kanske? Ja, så får det bli (om jag orkar ta mig upp.)

God natt sötnosar!

Ayia Napa, Cypern

Okej, här kommer inlägget om min Cypernresa på mångas begäran! Jag har ju gått och dragit på det här eftersom jag vet att det kommer bli långt.

Förra fredagen, när resan skulle gå av stapeln, vaknade jag tidigt för att städa det sista ur lägenheten så det skulle vara beboeligt för Maria och hennes prinsessor när de ska vållgästa min lägenhet, när inte jag är där. Sedan var jag tvungen att springa en sväng på stan också för jag hade ingen passande bikini. Det blev lite stressigt på förmiddagen och jag som skulle gå till stationen fick ta taxi istället. Jag hade ju ingen aning om hur lång tid det skulle ta att ordna ett provisoriskt pass så jag ville vara ute i god tid. Kring 12 kom jag till Arlanda och dumpade av väskan hos Malin som varit där sedan 10. Frågade mig fram och hittade till slut till polisen på Arlanda. Väl framme där fick jag ordna pass på en gång och gick ut därifrån max en kvart senare med passet i hand. Enkelt! Men nästa gång jag åker utomlands blir det med ett riktigt pass.. Åkte tillbaka till Arlanda och vi checkade in, växlade pengar och åt lite mat. Gick på taxfreen en sväng, men handlade ingenting. Det började närma sig take off och vi hamnade inne i planet. Flygresan tillbringade jag tillsammans med en bok, medan Malin sov hela resan igenom tills hennes granne väckte henne och surrade sönder henne. Tur jag hade fönsterplats! Vi kom fram till Cypern, fick våra väskor nästan först av alla och gick för att ta reda på vart vi skulle hamna. Eligonia, Ayia Napa blev svaret! Messade lite med syster Fanny och fick reda på att det verkade vara ett helt OK hotell. Skönt! Vi kom fram, fick vårt rum och fick en chock när vi öppnade det. Hur stort som helst, eller ja nästan i varje fall. Det är ett lägenhetshotell så det var stora rum. Startade AC:n på en gång, vilket har resulterat i en mildare förkylning nu, men det är smällar man får ta i efterhand. Vi var så nöjda och glada över att vi hade hamnat på ett bra ställe som låg mitt i stan. Det var 0 meter till centrum!
När vi installerat oss så gick vi över gatan och åt grekisk sallad och drack öl. Mysigt!

lördagen vaknade vi upp och skyndade oss ut i solen. Låg vid poolen hela dagen och stekte och åt halloumimackor t ill lunch. Mumma! På kvällen började vi förfesta lite smått hemma i lägenheten. Malin hade varit klok och tagit med sig sin ipod och högtalare så vi kunde poppa musik. Sedan begav vi oss ut i Ayia Napas nattliv för att käka lite. Efter maten drog vi vidare och träffade några svenska killar (inte ovanligt för det var bara svenskar i hela Ayia Napa) och lyckades tillslut hitta till Grabbarna Grus. Vi dansade hela natten och hade sjukt kul! Stapplade hem vid halv fyra tiden och var mycket nöjda över kvällen.

Söndagen tillbringades som en helt vanlig bakisdag, fast med pool och sol som tillägg! Dock var det molnigt emellanåt, men det var rätt svalkande faktiskt. På kvällen gick vi med i pensionärsklubben och tog det lungt med god souvlaki på en grekisk restaurang vid havet och avslutade kvällen med lite kortspel. Vi träffade "morfar" som jobbade på hotellet. Världens snällaste! Vi satt och surrade en massa om allt och ingenting och det slutade med att vi fick en melon av honom som han hade odlat på sin farm. Nu vet jag hur vattenmeloner växer! Den var i varje fall supergod, men hade några fler kärnor än vanligt men säker inte fullproppad med lika mycket bekämpningsmedel som de man kan köpa på ICA.

måndagen hängde vi vid poolen som vanligt. Det var vår grej liksom, vi orkade inte ta oss längre än så. Malin sov och jag läste, som vanligt. Så har egentligen hela resan sett ut på dagtid, haha. På kvällen gick vi och åt god mexicansk mat och drack corona. Vi fick vänta i en evighet på notan minns jag, men till slut fick vi betala och drog då vidare till Grabbarna. Väl där träffade vi söta Frida och Emelie som bodde på samma hotell som oss, men som vi inte träffat så mycket. Hängde med dem resten av kvällen och dansade natten lång. Det är även den här kvällen som jag mötte mitt livs stora kärlek - min Mikael Persbrandt Ni som har hängt med min blogg ett tag vet vem jag talar om och det är ingen mindre än Jens Byggmark! Han är så snygg! Där kan alla andra slänga sig i väggen! I varje fall så ser jag honom tidigare under kvällen och tyckte jag kände igenom honom, men tänkte att det säkert var någon från Uppis. Men sedan ser jag honom igen och inser att det är Jens Byggmark! Jag försökte fånga honom på bild, men han ville inte vara med. Han var övertygade om att det skulle hamna på facebook, men jag lovade på heder och samvete att det inte skulle göra det. Fick ändå ingen bättre bild än så här (bild kommer senare), men han var där! Det levde jag på hela kvällen och jag tror Malin blev lite less på mig och mitt suktande, haha.

Tisdagen såg väl ut som alla andra dagar. Vi hängde vi poolen, åt lite mat, drack massa vatten, chillade, läste lite, flöt på madrasser etc. Alla dagar såg ut såhär ungefär. Och Malin sov så klart :-) På kvällen körde vi pensionärsstilen och åt en trerättersmiddag på en fin restaurang. Den finaste vi åt på tror jag, men den var ändå förvånandsvärt billig. Det smakade bra i varje fall.  Jag tror det var den här kvällen som jag inte mådde så bra och var supertrött så jag somnade kring halv 12. Var inte helt fräsch med andra ord.

onsdagen hängde vi vid poolen som vanligt och tog det lilla lugna. Det var den här dagen som vi började köra med olja vilket resulterade i 3:e gradens brännskada för Malin. På kvällen minns jag att vi åt den dåligaste maten under hela resan. Mitt kött var bränt och torrt och det smakade ingenting. Det som förgyllde kvällen var de två söta barnen som jobbade i restaurangen. I Sverige skulle det säkert ha kallats för barnarbete... Vi gick och kollade i affärer efter maten och jag kunde bara inte låta bli att skratta åt Malins bränna. Jag skrattade så jag grät när hon stod i provhytten och jag fick en känsla av att kassörskan trodde jag skrattade åt kläderna, men så var de ju inte. Nu låter jag ju som en känslokall människa, men jag led faktiskt med henne, men jag kunde inte låta bli att skratta. Det hela slutade med att vi somnade och det sista Malin sa var väl något i stil med att "min hud är alldeles för trång".

Torsdag blev beachdagen. Väl framme i Nissi Beach efter en taxitur i vänster trafik (jag har aldrig åkt det tidigare vad jag kan minnas och tyckte att det var sjukt läskigt!) insåg i varje fall jag att jag hellre hade hängt där hela veckan istället för poolen. Men jag gillar ju inte algerna så det var kanske tur vi bara var där en dag. Vi fick se pelikaner och Malin tillbringade hela strandturen under parasollet för att förhindra en 4:e gradens brännskada. Jag däremot stekte i solen och mös tillsammans med Åsa Larssons Tills dess din vrede upphör. Vi tog taxi hem och jag fick åka i hemska trafiken igen. Det blev en poolsväng också innan det var dags att tagga till inför en sista fest i Ayia Napa. Vi åt god mat vid hamnen och den dyraste maten också. Det är nog bland den godaste kycklingen jag har ätit i varje fall. Vi blev bjudna på drinkar som faktiskt för en gångs skull inte smakade saft som de annars gjorde när vi blev bjudna på något eller fick något för ett billigt pris. Vi drog vidare till Black Hawk och träffade Frida och Emelie och gick sedan till Grabbarna och dansade resten av natten. Väl utanför fick jag se Jens igen! Jag dregglade lite och sedan drog Malin med mig hem till den sköna (?) sängen.

Sedan kom fredagen, den dagen när vi skulle åka hem. Vi sov rätt länge och sedan klev vi upp och packade ihop våra grejer. Vi checkade ut och la oss sedan vi poolen för att försöka bli ännu mer brun. Vi sörjde lite för att vi skulle åka hem, men det var ju som de var. Tillsammans med Frida och Emelie hittade vi ett rum som vi säkert egentligen inte fick vara i, men vi duschade av oss och gjorde oss lite fräscha för att anlända Sverige. Sista middagen tillbringade vi med tjejerna och sedan kom bussen och hämtade oss och vi lämnade Ayia Napa för denna gång. Väl på flygplatsen så inser jag att Jens ska åka med samma flyg som vi! Det innebär att han säkert åkte samma flyg ner till Cypern också för han såg inte ut att ha varit där i 2 veckor. Det innebär att jag fick se honom 3 gånger! Helnice! Det lever jag på läääänge! Vi anlände till Stockholm-Arlanda kl 00.45 och där stod Malins föräldrar och väntade på oss. De droppade av mig i Uppsala för att sedan köra vidare mot Leksand och min och Malins resa var över för denna gång.


Vi hade i varje fall hur bra som helst och jag ångrar inte en sekund avv i åkte! Sjukt bra och jag skulle lätt kunna åka dit en gång till. Jag och Jennie har ju planer för att jobba där nästa sommar ;-)

Tyvärr kan jag inte bjuda på några bilder för min usb-kabel till kameran är i Uppsala. Jag lämnade den där till och med med flit eftersom jag trodde att pappa hade en kabel, men icket en sådan som passar. Morr..... Fanny, ta med dig din så jag kan bjuda mina läsare på lite Cypern-bilder! Och Maria, du kan väl ta med dig den tillbaka från Uppis. Den ligger bredvid skrivaren på golvet :-) Så då var de sagt också, haha.

Jag orkar inte läsa igenom det igen så är det några stavfel här och där och konstiga meningar får ni ha överseende med det. Och har ni orkat läsa hela är ni duktiga! Håll utkik senare för jag kommer lägga upp bilder i samma inlägg när jag väl fått dem till datorn.


Min första riktiga dag

Jag trivs som fisken i vattnet! Jag har nog det roligaste sommarjobbet någonsin! I like :-) Tiden bara springer iväg och det är så himla kul!

Dagen har gått i ett swisch. Jag hann med att träffa Maria, ÅM, Linda + en massa barn på lunchen. Sedan en massa jobb efter det. Kom hem för en stund sedan och nu har jag ätit lite mat. Funderar på att maten ska få sjunka ner i magen och sedan ska jag ut på en pw eller en liten joggingtur. Jag är rätt trött och slö så det blir nog viloläge resten av kvällen. Helst av allt skulle jag vilja fira tentaresultatet med en kall öl på en filt i solen, men det sparar jag till i helgen istället!

Nej, jag kanske ska gå och rensa ur det sista ur rabatten. Den står och ropar LIIIIIINAAAA så det är nog dags. Om jag orkar....

Solig dag

Idag ska det bli strålande sol och varmt. Jag ska självklart jobba idag, men vad gör det egentligen? Ingenting för jag har ju varit i Cypern en hel vecka ;-) Men nog hade det varit trevligt att ligga och steka i solen idag också. Nu ser det dock lite molnigt ut, så det kanske inte blir lika fint väder som utlovat?

Har sovit som en kratta i natt, så jag är supertrött. Börjar kl 9 så nu är det bäst att jag börjar göra mig i ordning här. Det är redan lill-lördag och det kallar jag underbart! Helgen kommer bli kanon!

Ha det bra i solen idag, ni som får vara lediga!


Vår lilla tripp

Vår lilla tripp som skulle bli kring 20 mil resulterade i över det dubbla. Lyckseles shoppingutbud är verkligen uruselt och vi gjorde stan på max 10 minuter. Efter lite velande över om vi skulle dra till Umeå eller Skellefteå så slutade det med det senare. Vi brassade iväg och anlände till Skellefteå kring lunchtid. Efter lite fixande och trixande hittade vi tillslut en parkering, skramlade ihop några mynt och begav oss in i butikerna. De flesta besökte vi till och med två gånger. Vi hittade de vi skulle så nu har vi en outfit för varje kväll till helgen. Underbart! Vad vi kommer vara snygga! Lite käk på Frasses och en mjukglass på det och då var kl 16.30. Då visste jag att Nordini hade slutat jobba så jag ringde upp och hon guidade oss hem till henne. Tyvärr glömde jag totalt bort att ta en bild på min fina vän och hennes mysiga hus, men det får jag göra senare i sommar när jag ska åka och hälsa på!

Därefter styrde vi kosan hemåt igen. Massa musik och surr på vägen hem och vi hittade hem tack vare en OKQ8-karta. Nu har vi gjort Skellefteå ihop. Undra var vi åker nästa gång vi blir så impulsiva?

Jag kom hem och snörade på mig löparskorna och pallrade mig ut. Rätt nice, fastän jag i stort sett var död när jag kom hem men det var det ingen som såg hoppas jag. Nu kör jag ju järnet! Sedan hem, duscha, måla naglarna och sedan sitta överlycklig över tentaresultatet!

Nu ska jag pallra mig i säng. Hade tänkt hinna med en pw innan jobbet imorgon och jag börjar kl 9 så jag måste kliva upp tidigt med andra ord. Jag ser väl hur pigg jag är på det.

Jag har i varje fall haft en helt underbar dag med min fina vän! ♥
Det tackar jag för. Sånt här är så värdefullt!

God natt på er! Jag kommer sova som en prinsessa i natt - det lovar jag!

T2

Jag är så glad så jag vet inte var jag ska ta vägen! All slit som jag la ner under hela terminen resulterade i ett AB. Hel otroligt! Jag trodde stenhårt på ett B, men jag klarade mitt mål än en gång! Så himla härligt!!!!

När vi var i Skellefteå hemma hos Nina så fick jag reda på att deras tentaresultat hade kommit upp. På vägen hem sa jag till Jennie så här:
"Får jag U åker jag direkt till Uppis och hämtar hem böckerna och skippar festen i helgen för att plugga, får jag B gråter jag en skvätt och festar sedan bort mina sorger, får jag Ba kan jag festa som en vanlig människa med gott samvete och om jag mot all förmodan får AB då festar jag järnet hela helgen!"  

Jag gick in och kollade om våra resultat hade kommit upp när jag kom hem, men icket. Tur det finns facebook för där fick jag sedan reda på att de hade anslagits. Här satt jag med pappa och Joel inne i TV rummet och scrollar ner till mitt kodnummer och där står det AB. Ett glädjerus gick genom hela kroppen. Så himla skönt! Det är obeskrivbart! Och helt otroligt. Fick dubbelkolla att det verkligen var mitt kodnummer och det var det. Det stämde med resultaten från PM:et och hemtentan så det var verkligen mitt resultat. Helt underbart!

Än en gång kan jag slå fast vid mitt slagord: "Jag är bäst och jag gillar det!"

Så nu mina kära vänner så festar vi järnet hela helgen och firar mitt AB!

Tyvärr fick jag inte olyckan på

0-3bd7f5a973ec0dfa32e80dc394adfeef.png

Tyvärr fick jag inte olyckan på bild, men hade jag fått det så hade jag nog vunnit pris för bästa lärarbild. En lastbils last med massa bräder hade åkt ner i diket. Mycket ska vi vara med om...


Vi ser en massa renar på vägen..

0-5706f71a76ba9c3f15d0d3091ce342b3.png

Vi ser en massa renar på vägen..


Nu har jag och Jennie fått träff

752bb70fd1ecc387831f9388f433d586.png

Nu har jag och Jennie fått träffa Nina. Här skymtar ni hennes hus bakom skogen. Supermysigt! Skulle jag flytta till Skellefteå skulle jag flytta dit hon bor..


Vi gjorde Lyckseles centrum på 1

-4b1f8e723a10989d689430bdc766d73.png

Vi gjorde Lyckseles centrum på 10 minuter. Jag köpte ett träningslinne. Gissa vilken färg? Nu drar vi till Skellefteå istället. Vi har allt vi behöver: bil, pengar, mat, mobil, bra musik och dator. Och så oss så klart!! Vi är nog de mest impulsiva vi känner!


En liten tripp

Alldeles strax är Jennie här. Vi åker iväg till Lycksele för att se vad den staden har att erbjuda idag. Inte mycket tror jag, fast det kommer bli hur nice som helst ändå med ett av världens bästa sällskap med mig.

Datorn följer med och mitt rosa bredband så ni lär få se mer av mig idag på mitt och Jennies galna upptåg!

Evening

Det blev inte enbart en powerwalk ikväll, utan det blev även inslag av lite löpning. Skönt! Okej, jag sprang inte hela vägen till Storuman fram och tillbaka, men delar av den. Så med andra ord har jag varit ute och sprungit. Kom inte och säg något annat!

Sedan en dusch och därefter tillbringade jag kvällen med Jennie. Hon fick höra allt om min resa (jag vet, jag har inte skrivit inlägget ännu, men det kommer) och sedan skvallrade vi lite. Alltid lika trevligt. Imorgon ska vi ta en tripp till Lycksele för att handla lite inför helgens festligheter! Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, men kanske Lycksele har något att erbjuda? Tveksamt, men jag gör ett försök i varje fall.
I varje fall fick jag och Jennie ett infall och hade tänkt hitta på ett litet bus, men det sparar vi tills framöver någon gång. Det kommer bli kanoners! Mer om det senare...

Så nu ska jag krypa till kojs och sova gott hela natten. Jag ska upp med tuppen imorgon för Jennie kommer och hämtar mig kl 9 och ska man åka till Lycksele så måste man ju vara snygg!!!

God natt raringar!


Lediga måndag

Är de så här fint väder vill jag ju aldrig börja jobba. Jag har rensat i rabatten, legat och solat på hembygdsgården med bland annat Maria och några av hennes prinsessor. Det var kallt i vattnet, men barnen och Linda badade ändå. Brrr, tror jag att det var men ingen vågade riktigt erkänna det. De tyckte det var skönt?! Jag väntar nog något tag innan jag badar i det iskalla vattnet.

Sedan har jag legat ute här hemma på gräsmatten och solat tills det blev kallt. Nu har jag ätit middag och ska ut på en pw. Saknar min TB, men hon är ju och jobbar så duktigt i Umeå den här veckan. Jag får promenera ensam idag helt enkelt. Efter prommisen ska jag träffa Jennie en sväng. En glass kanske slinker ner. Borde egentligen inte, men ack så gott! Men jag har solat för en viss person hela veckan när jag var i Cypern och ikväll ska den personen träna för mig. Tjänster och gentjänster ni vet. Ha, jag har gjort ett bra byte!

Njut av vädret mina vänner - nu har vi sommar!


Jag är på hembygdsgården och sol

1340bb24d7af67f84d4e3fb7065d6166.png

Jag är på hembygdsgården och solar och myser med ett gäng. Underbart!


Sol

Ja visst, det kan vara sol i Sverige också. Underbart! Bikinin är på och nu ska jag alldeles strax gå ut i solen och bättra på Cypern-brännan. Det ska rensas i rabatterna här hemma och planteras in nya blommor. Jag vet, det är i senaste laget för det lär ju inte finnas kvar några blommor att plantera, men så går det när man prioriterar utlandet framför rabatterna.

En timma hinner jag pressa innan jag ska hämta lillebror på hans jobb. Annars ser dagen mycket lugn ut med solstolsläge och läsning. Det gillar jag! Har en hel del böcker som står på tur efter ett helt år i "bokidé" så det gäller att ligga i, haha.

Tjing! 


Kväller

Det är alldeles ljust ute och jag är inte ett dugg trött, fastän jag borde vara det. Det är dags att krypa till kojs och invänta morgondagen. Jag ska jobba på brännan och fixa lite här hemma - först och främst i rabatterna. Ska bli kul för mina ljusgröna fingrar kliar :-)

Jag har inte gjort något alls ikväll, men varit rastlös till tänderna. Har försökt packat upp lite och tvättat, men det har inte stillat min ro. Stillasittande är inte något för mig har jag insett. Ibland är det ju så förbaskat skönt, men ikväll var det inte någon höjdare.

Imorgon lovar jag att jag ska ladda upp lite bilder från Cyprus och skriva ett inlägg om resan. Det får bli så.

God natt på er!

Joel tycker inte att det är så s

3c39199a22341130d1245c0c310da524.png

Joel tycker inte att det är så stor skillnad. Hmm, jag vet inte om jag håller med?


Hemma

Ja visst, jag är hemma i Sverige! Det är en aningens kallt, fastän det är ungefär 18 grader ute. Jag är ju van 40 grader efter Cypern! Men jag ska inte klaga, det har ju tydligen varit dåligt väder här hemma så vi åkte bort vid rätt tidpunkt. Ett längre inlägg om hela Cypernresan kommer framöver. Jag antar att det kommer bli ett långt inlägg och det orkar jag mig inte på just nu.

Min dator är nu lagad. Tyvärr var de tvungen att byta ut hårddisken så alla bilder från mitt första år på juristprogrammet är borta. Jättetråkigt, men tur jag har min blogg där jag lagt upp de finaste bilderna! De andra får jag väl helt enkelt glömma bort att jag ens tagit. Trist, men det går ju inte att deppa längre. Sånt gillar vi inte!

Jag har så mycket att berätta så jag vet inte riktigt var jag ska börja och var jag ska sluta. Men som sagt, det kommer senare. Jag är hemma i Storuman, Sverige välbehållen och med en snygg bränna. I like :-) Den ska jag försöka bättre på ännu mer i veckan.

Puss och hej!

Här rymdes mitt resesällskap :-)

0-4dcbefa35a56ce37ac4aa60aa070530a.png

Här rymdes mitt resesällskap :-) nu åker vi!


Här rymdes mitt resesällskap :-)

0-4dcbefa35a56ce37ac4aa60aa070530a.png

Här rymdes mitt resesällskap :-) nu åker vi!


Jag och mitt galna ego ska på se

2cb0d835f112b16a0be92e113e1f4d90.png

Jag och mitt galna ego ska på semester!


Efter inte ens 30 minuter på Arl

691f488c196afe1d5f5338116011b8c6.png

Efter inte ens 30 minuter på Arlanda så har jag ett pass och kan ta mig till Cypern. Visst är det underbart? :-)


Ett chilimål på MAX. Du saknas h

-26bb173221b3c3b919b1b2024faca33.png

Ett chilimål på MAX. Du saknas här Anna. Det här är ju ''vårt'' stopp :-)


4:e gången Fanny kör fel på 38 t

2c36758ca4216b42cb1cf4b72b4251e0.png

4:e gången Fanny kör fel på 38 timmar.. Hon skyller på vägarbeten och dålig skyltning ;-)


Det är alldeles klart på vattnet

13c60aab04251f226cce97e0bfdd46bc.png

Det är alldeles klart på vattnet. Vackert!


Cypern ser bra ut! Näst varmast

2b47732beb95521695b1489e652e4500.png

Cypern ser bra ut! Näst varmast enligt Aftonbladet.


Avresa

Vi ska bara äta lite tårta och sedan åker vi iväg söderöver. Jag blir avsläppt i Uppsala för att tillbringa natten där och sedan åker jag imorgon till Arlanda och ordnar pass innan vi lyfter kl 15.15. Det kommer bli så himla bra det här! Min kompanjon anländer till Arlanda strax efter tolv så jag ska väl försöka ta mig dit jag med. Det värsta blir ju så klart att släpa väskan från Börjegatan till stationen. Jag suckar redan... Och snåla jag tänker inte ta bussen. Det är ju en hel öl i Cypern, haha. Nej, en pw till stationen är nog inte helt fel.

Dagen har varit hur bra som helst. Vi har sett fina studenter gått ut på trappan, firat, ätit god tårta och jag har träffat allra käraste mormor och morfar. Så mysigt!

Jag får försöka hitta en dator imorgon för att kunna blogga en sista sväng innan vi åker iväg. Och om inte så får ni ha det så himla bra och så hörs och ses vi efter midsommar. Hittar jag en dator på i det cypriotiska landet så ska ni självklart få en uppdatering därifrån, men det kommer inte ligga på prio ett på min lista. Först står sol, bad och fest.

Puss på er!

Lillebror och jag.

0-5e0ccb18e366edafc68209fe75547414.png

Lillebror och jag.


Lillebrors student

Ska på Joels student idag. Först kyrkan och sedan ska de gå ut på trappan. Synd bara att det inte är så bra väder. Efter allt är klart brassar vi iväg söderöver och jag anländer Uppsala.

Imorgon bär det av till Cypern! Var i Cypern är lite oklart eftersom vi åker ospec, men det ser ju ut att vara varmt överallt där! Underbart! Jag inte lägga upp en bild från SMHI, men gå själv in och kolla vettja :-)

Nej, nu har jag inte tid för detta längre. Ska blåsa lite ballonger och sedna göra mig i ordning för dagen.

RESA

Nu har jag och Malin bokat resa till Cypern!! kl 15.15 på fredag avgår planet. UNDERBART!!! Lösningen heter provisoriskt pass...

Efter mycket slussande från resebyrå till ambassad, till konsult, till flygbolag så var det helt klart att Cypern kan jag åka till med ett sådant pass. Det brukar vara lite krångel med ett sådant pass, bland annat till Bulgarien. Men nu är resan bokad! Totalt himla underbart!

Tjing!

Besviken på mig själv

Jag menar ju så klart 50 mil ;-) Det märks att jag var trött i morse va?

Jag är allt annat än nöjd och jag skulle vilja banka huvudet gult och blått i väggen. JAG HAR GLÖMT ATT ORDNA ETT PASS! Där försvann den utlandsresan. Så nu ska jag tydligen sura i en och en halv vecka och svära, men inte här.
Men jag är så himla besviken på mig själv!!!! Jag som ville... Surt att ringa Malin imorgon och säga "Nej, tyvärr. Det blir ingen resa".

Idioti, men det kanske bara visar att jag har haft en hel del annat att tänka på. De senaste dagarna har jag gått i dimma och försökt lätta den med promenader med Ida. Ikväll tog jag tag i saken själv. Väldigt enkelt och smidigt och lätt fixat. Tur det molnet har lättat på min himlen för nu kom det in ett stort otäckt svart åskmoln och kommer stanna där framöver. Jag tänkte inte längre än näsan räckte och det bannar jag mig själv för.

Nu ska jag fortsätta sura tills jag somnar och hoppas att det är bättre imorgon, vilket nog är en önskedröm.

Här inne har vi hängt hela dagen

-74e97e6f6add4907140e35576fea506.png

Här inne har vi hängt hela dagen. Jag skulle kunna gå på kurs varje dag. En liten och god hotellfrukost, en 3-rätters lunch och go fika på eftermiddagen. Det värsta är bilresan och den tidiga morgonen.. Jag och Sara gäspar ikapp emellanåt.


Det här är det enda jag får se a

0-31d401ebe8ddc32f65c799095aa8f106.png

Det här är det enda jag får se av stan idag. Annars hänger vi inne på Plaza..


Det är så tidigt att inte ens ti

0-60ee74ab9cc014b55f19e976810cf718.png

Det är så tidigt att inte ens tidningen har kommit. Men nu brassar vi iväg till Umeå, ca 50 km tur och retur.


Första dagen

Det gick bra på Systemet idag! Det ska bli kul att börja där "på riktigt"!

Dagen har bestått av lite jobb, middag hos Jennie, sett på en konsert som var himla bra och en liten ragg. Det har varit min dag.

Nu borde jag gå i säng. Imorgon ska jag ta en liten tripp till Umeå för en kurs genom Systemet. Sara kommer och hämtar mig ungefär 20 över 6. Jag kommer vara trött, riktigt trött. Därför har jag ingen lust att gå och lägga mig..

Men, jag ska ju köra så det är bara att krypa i säng nu! God natt!

Söndag

Dagen har gått, sakta men säkert. Har sovit i soffan, kikat på lite tennis, gått på en promenad med Ida och sett valvaka. Nu gör jag mig redo inför sängen.

Imorgon ska jag infinna mig på systemet. Spännande!!

Jag är sämst på att blogga när jag är hemma i Stensele, jag vet!

Talludden

Grymt kul! Alkohol, bilar, unga människor (jag kände mig gammal!), lite dans, lite bekännelser och sedan åka hem igen. Snabb summering!

Idag behöver jag nog rensa huvudet mer än vad jag behövde igår. Blir en prommis med Ida efter middagen. Då kanske jag kan försöka sära på tankarna lite och reda ut oredan. Välbehövligt!

Har röstat idag. Hann aldrig med det i Uppsala, men det gick ju att göra här med. Det var dagens goda gärning!

Nu ska jag äta lite vindruvor och ta det lugnt resten av dagen. Jag är trött, mycket trött idag men jag har mig själv att skylla...

Taggelitagg

Jag sitter här och taggar till inför lite festande. Väntar bara på att Elin ska ringa mig och sedan kör vi igång på riktigt!

Jag har aj aj emellanåt i foten - fortfarande! Det började kännas av igen när jag körde bil hem i torsdagsnatt. Det är ju evigheter sedan jag stukade den!

Meeen, jag tar på mig stukarskorna, går på fest och glömmer smärtan. Imorgon kanske det är bra igen. Man kan ju i varje fall hoppas.

Puss på er!

Powerwalk

I två timmar powerwalkade jag för att bota lappsjukan och rensa hjärnan. Vet dock inte om jag lyckades?

Nu är det projekt Fixa skjuts till Talludden. Att man ska behöva åka 5 mil enkelväg för att festa är ju lite amazing. Okej, man behöver inte alls åka dit, men jag vill eftersom alla härifrån ska dit. Annat är det med Uppsala där jag kan ta cykeln överallt och har 5 mil till mamma och Reidar. Lite skrattretande faktiskt. Nä, det slutar nog med en hemmakväll med andra ord.

1-0 till Uppsala

Nationaldagen

Har varit hos Maria och löst melodikrysset nu på förmiddagen. Eller löst och löst, lyssnat, klurat lite, men vet inte om jag var till någon hjälp. Vi får väl se om jag vinner ;-)

Annars händer det inte mycket här hemma. Jag får nog snart lappsjuka, haha.

Nu ska jag måla naglarna och invänta beslut som borde ramla ner till mig. Talludden eller inte ikväll? Det är den stora fråga. Sedan följer ett antal följdfrågor såsom vem som ska köra etc, men det löser sig eftersom. Fast egentligen borde man fråga sig följdfrågorna först innan man kan fråga dne stora frågan, för annars sitter man ju i smeten om man inte löser de så detaljerna..

Det är nationaldagen idag! Det visste inte jag och tänkte gå på systemet. Jo pyttsan...

Bästa lillebror

Har jag inte världens bästa lillebror så säg?

Har ätit supergod middag på hotellet och sedan mötte jag Maria och hon drog med mig hem till henne för att se Twilight-filmen. Pattinson är ju bara så snygg så jag vill äta upp honom! (Okej, det är han som är vampyr, inte jag.) Maria är inte kär, men jag tar över den biten i stället. Smått förälskad i varje fall ;-) Nu har jag ju Pattinson i minnet när jag ska läsa böckerna  och oj vad vi ska ha trevligt ihop framöver!

Sedan kommer jag hem och så har Joel ordnat så jag har hans gamla dator. Han köpte en ny för någon månad sedan så nu använder jag hans gamla när min nu har gett upp. Den är totaldöd, jag provade även ikväll! HP nästa med andra ord. I alla fall så hade han ordnat med bord till datorn, stol, datorn + skärm så klart och så var den påslagen när jag kom hem så det var bara att köra igång igen. Han påstår att jag är beroende. Ha, skulle jag? I varje fall så sitter vi här och nördar båda två - rygg i rygg inne på hans rum.

Nu väntar sängen omgående. Klockan är mycket, alltför mycket, men med tanke på att jag bara har sovit ungefär 10 timmar de senaste dygnen så är jag förvånandsvärt pigg! Det är nog det norrländska ljuset...


Och så lite varmrätt på det - Vä

0-5524ccd0b8475b5b354fc37db058be37.png

Och så lite varmrätt på det - Västerbottensschnitzel. Ljuvligt!


Förrätt - hembakat vitlöksbröd m

0-7fce2c99ba7873535d2128abd39b93c0.png

Förrätt - hembakat vitlöksbröd med tzatziki. Ett + för att solen lyser!


Dag 1

Powerwalk med Ida. Så himla härligt!

 

Efter jag hade skrivit ovanstående rad så dog min dator. Den bara la av. Kul. Sitter vid brorsans nu och det ska vara mycket till för att jag ska få låna den så förväntar er inte någon succé i bloggandet framöver. Och så är det helg också.

 

Jag hatar tekniken, men det är ju inget nytt. Alla ni bör ju veta att vi inte går hand i hand. Men det har väl hänt att saker återuppstår från det döda. Jesus gjorde ju det. Men hårddisken har nog kraschat säger Elin. Tillåt mig gråta.Tur jag kan KköpL.

 

Nu blir det middag på hotellet!

 

Bra start på hemmaresa. Jag längtar tillbaka Uppsala! Punkt.


Hemma

Jag är hemma, i Stensele, som ni säkert har märkt. Det är kallt, inte ens 10 grader ute, och jag saknar nog Uppsala för det gör lite ont i hjärtat. Sedan förstår jag först nu varför Fanny gnällt så mycket när hon kommit hem över att det är kallt - för det är kallt här! Ge mig sommar och sol, tack!

Har tillbringat hela förmiddagen hos min bästa frisör! Vi har klippt, slingat och surrat en massa och resultatet ser ni nedan. Jag är nöjd!

Har träffat Jennie en sväng och vi har tokat oss, som vanligt. Jag och Ida ska ta en promenad senare i eftermiddag (go fit som fan, Ninas slagord) och sedan ska jag bara njuta (?) av dagen.

Blondie! En efter-bild. Jag besp

6c65908a8439825b0ecff0338f29c924.png

Blondie! En efter-bild. Jag besparar er en före-bild.. ;-)


Vilken tur av jag föddes med bru

7dca43f5652aa849e40dc2f751741651.png

Vilken tur av jag föddes med brunt hår, för jag passar inte i helblont!


Jag sitter hos min frisör och bl

0-54f04b1c8e377f3f5734234ff20fe6bc.png

Jag sitter hos min frisör och blir snygg i håret. Inte varje frisör som bjuder på tårta, men sen är hon ju min favorit också :-)


Efter solnedgång kommer soluppgå

0-1a7941d461999bb253a6468797bdd4cc.png

Efter solnedgång kommer soluppgång och vi entrar Stensele i detta nu. Skönt att äntligen vara framme..


Jag har saknat det norrländska l

0-428b5536ecfb84d6bae1e72e7752e5da.png

Jag har saknat det norrländska ljuset! I Uppis är det ju kolsvart vi den här tiden..


Jag gillar solnedgångar!

0-23e46f139f8826ea434a5bec71d80be3.png

Jag gillar solnedgångar!


On our way

Då så. Hela bilen är full med grejer. Det är helt sjukt egentligen hur mycket grejer jag har och hur mycket grejer som behövs för en hel sommar! Vi är på väg och ska ta ett stopp i Gävle och äta lite för vi har fortfarande inte hunnit äta middag!

Jag gillar mitt rosa bredband. Jag kan sitta här med min dator i bilen och surfa. Underbart! Det finns inte nog med superlativ för den saken (när den inte krånglar förstås).

Jag tog mig på gymmet idag och jag är så nöjd! Det blev strömavbrott i hela Uppsala och inte kunde jag ju dammsuga då så det var lika bra att åka dit. Jag trodde ju inte då att hela Uppsala var utslaget, men väl framme på Friskis var de strömavbrott där med. Strömmen kom tillbaka lämpligt till att passet skulle börja. Det hade ju varit surt om jag hade pallrat mig dit och inte fått träna! Det var i varje fall sjukt jobbigt, men sjukt kul som vanligt!

Jag tror jag har fått med mig allt hem. Skulle det inte vara så, så är det ju inte hela världen för jag är ju tillbaka i Uppis redan om en vecka igen om allt går som planerat. Jag vill, jag vill, jag vill! Eller rättare sagt vi ska.

Måste nog kolla lite resor nu :-)

Snart ses vi Storumanbor!

Det är frågan

Usch, det är ingen hit att städa idag. Verkligen inte när ALLT ska städas. Sitter och funderar om jag skulle ha pallrat mig till Friskis och tränat lite. Jag måste ju ändå liks åka dit och frysa kortet över sommaren så då kan jag ju träna i samma veva. Det är en bra anledning till att träna, så jag kör nog på det. Motivationen finns dock inte, men det löser sig! Träna bör man ju..

Nä, städa lite till och sedan beger jag mig till Väderkvarn helt enkelt! Sedan hem, städa lite till och sedan sätter vi oss i bilen någon gång senare ikväll. Jag är laddad för en ca 75 mil lång bilresa.

Imorgon ska jag äntligen få fixa håret! Slinga lite, klippa lite. Kommer bli kanon! Jag har ju min favoritfrisör :-)


En länk

En länk till en fin bloggare hemma från Storuman. Läs och begrunda!


Man hittar mycket när man städar

0-1661001276ee8d1bd9de89f85e1f8d81.png

Man hittar mycket när man städar. 2 presentkort hos Uppsala Konsert och Kongress bland annat. Får bara se till att använda dem, men frågan är ju när?


Första dagen

av mitt nya liv.

Det är segt idag. Mycket segt, men jag ska bita ihop och börja städa. Det är kaos i lägenheten och det är inte lite som ska städas. Sedan måste jag rensa ur kylskåpet, städa komposten och dylikt. En riktig städning med andra ord! Jag vill ju att Maria och hennes prinsessor ska kunna bo här när de åker ner hit i sommar och sedan vill jag ju kunna "fly" hit om jag blir trött på Storuman i sommar och inte komma till en kaosartad lägenhet. 

Men jag kommer sakna Uppsala och framför allt min lägenhet. My precious... Men sängen hemma på Odlarvägen är faktiskt skönare än här.

Dags att börja städa. Pappa är väl runt hörnet snart. Jag skulle ha velat hinna träna ikväll också, men vi får se hur det blir med den saken. Det beror på hur duktig jag är på att städa!

På med städarmusiken och fram med dammsugaren!


En helt galen kväll

En helt galen kväll utlovades och det blev en helt galen kväll! Jag hade så himla kul hela kvällen!



Kvällen var underbar! Tänker inte beskriva den i detalj för det skulle ta alldeles för lång tid. Den vara bara kanon och nu har jag sommarlov!!!!

At Sofie's

Haha, jag kan ju inte vara sämre än Nina (okej, hon är toppen, hur bra som helst och det är tråkigt att hon fit som fan ska lämna Sweden för Greece) men det krävs en uppdatering för att stilla sinnet. Jag har skramlat småpengar för att få råd att gå in på Snärkan ikväll (fråga pappsen, han pratade med mig när jag skramlade, haha) och har man inget KK får man fasiken snällt köa och betala inträde. Som om inte jag vill ha KK?!

Sjukt bra kväll! I miss you all my favorites! Ni skulle ha höjt nivån från underbar till.... ja, vad är nästa superlativ?

PUSS


Hemma hos Sofie och redo för fes

46f050df811b41aa8a276657e5075567.png

Hemma hos Sofie och redo för fest :-)


Seg-Fia

Jag är nog segast i stan! Skulle ha haft Nina här som lockade mitt hår. Det blev ju så bra på Vårbalen! Det blev dock icket lika bra här hemma så det slutade med att jag svirade ihop allt till en tofs. Gaaaah, varför har man inte ögon i nacken? Sedan gav locktången upp till slut. Jag tror jag har för tjock hår!

Nu ska jag svira om till min fina klänning och möta Sofie på Pantern. Det kommer mera ;-)

Puss på er!

Vad är en blogg?

Ett urklipp av Wikipedias syn på ordet blogg:

En förkortning eller förenkling av webblogg, är en webbplats som innehåller periodiskt publicerade inlägg och/eller dagboksanteckningar på en webbsida där inläggen är ordnade så att de senaste inläggen oftast är högst upp. 
Varje inlägg behandlar ett visst ämne, och en blogg kan bestå av flera bloggare som samarbetar.

Man kan också dela in bloggarna efter anledningen till att bloggen skrivs. Man kan då tala om politiska bloggar, dagboksbloggar, företagsbloggar, marknadsföringsbloggar, affärsbloggar etcetera. Att använda en blogg som en öppen dagbok är mycket vanligt.
I Sverige kan vissa bloggar locka uppemot 100 000 besökare per dag. Det gäller främst bloggar vars målgrupp är tjejer i åldrarna 15 - 35 år, och varorna är främst kläder och smink. Att bloggarna har så många läsare leder till att bloggerskorna blir väldigt mäktiga, och de erbjuds ofta pengar för att uttrycka åsikter. Detta har blivit ett problem som är väldigt omtvistat i bloggvärlden

Det är nog dags jag börjar söka annonsörer snart!


Strumpbyxor

Ni som följt min blogg vet att jag använder strumpbyxor i ofta (nu pratar jag om nylonstrumpbyxor, annars använder jag strumpbyxor och leggins varje dag. Byxor är ett minne blott!) Jag fick ett presentkort av Fanny på H&M på just en liten årsförbrukning när jag fyllde år och det ligger och väntar på mig här. Jag ska använda det imorgon har jag tänkt! Desto värre har H&M inte lika bra strumpbyxor som Lindex. Sjukt bra! Det får mig att se såhär smal ut utan att vara det i verkligheten. Det kallar jag underbart!

Lindex Silhouette Firm Figure Shaping Tights is the best! Det är bara ett helt projekt att få på sig dom, men sedan sitter dem som de ska!


Lite mer..

Den här låten gör mig glad! Tänk då hur den påverkar mig när jag redan är glad?


Det märks att det var en karl so

0-28d4298bc809b9c15605480fe0fccb36.png

Det märks att det var en karl som bodde i min underbara lägenhet tidigare. Han fixade kapsylöppnare inne på toan ;-)


Partymusik!

Den här låten bjussar jag på idag! Lyssnar alltid på den när det är partydags!




Michael Mind - Show me love

Vet ni vad?

Jag har sommarlov! Helt jäkla underbart! Tänk, nu har jag avklarat ett år på juristprogrammet. Ett år och det har gått så himla fort! Men så kul jag har haft på vägen. Helt underbart! Och gissa om jag kommer sakna Uppsala i sommar?

Nu börjar tentafesten! Here we go!

Har ni tur får ni följa med på resan ikväll. Mobilen hänger med och jag är ju en fena på att mms-blogga nu mer. Så galna upptåg kan nästintill utlovas! Häng med på resan ikväll! Nina tycker jag är duktig på att uppdatera, så jag måste ju fortsätta i samma veva.

Vad jag är bra!!!!!!!

Nu har vi sommarlov! Sjukt skönt

-3b3b0f5d3a1f7fd5dc6e6a2ba8a60ec.png

Nu har vi sommarlov! Sjukt skönt!


Summergirls!

5b504907c3a06c913ccc0b6f270e8dbd.png

Summergirls!


Vi är på gång!

Nu kör vi :-) Nu ska jag skriva minitentan på 33 hp!

Jag är peppad och laddad till 1000. Har sovit dåligt i natt, livrädd för att jag skulle försova mig. Jag är sån; sover dåligt när det är något viktigt dagen efter eftersom jag tror att jag ska försova mig.

Om 6 h och 15 min har jag sommarlov! Underbart är bara förnamnet!

Dags att för en gångs skulls sminka sig på flera veckor. Har ju suttit instängd här hemma och inte behövt slå slag i den saken på evigheter. Ja, då förstår ni hur isolerad jag varit, haha. Men, kan man inte få AB på tentan så kan man väl både vara lite brun och snygg när man skriver den!

Pepp, pepp, pepp!

Det värsta är att ICA inte hade öronproppar när jag var där igår och skulle handla. Det kan bli förödande...

Ladda om

Då var denna dag snart slut. Jag ska krypa ner i sängen, fokusera och sedan sova gott hela natten. Klockan ringer 6.15 imorgon bitti, ingen vidare hit för en icke morgonmänniska som jag är. Men ska man skriva tenta så ska man!

Jag har inte alls storstädat och packat så mycket som jag hade tänkt. Får göra det på torsdag istället, men risken för att det kommer gå trögt då är nog ofantligt stor. Men jag får ju åka hem. Hem ljuva hem ♥

Fatta, jag har sommarlov imorgon! Så efterlängtat! Tack så mycket för allt pepp inför tentan! Känns skönt att ha ert stöd. Jag håller själv tummar och tår för att jag ska lyckas imorgon, men nu har den värsta tentaångesten släppt. Det kommer gå bra det här!

Min läsarstatistik pekar rakt uppåt! Det är bäst Blondinbella passar sig för här kommer jag!

God natt på er!

Klockrent!

Hej och hå
vi håller både finger och tå
för att i morgon du lyckas ska få
och sen blir det snart sommarlov då
vi ska få njuta av ditt sällskap ibland
om du inte hittar nån att hålla i hand
för då kan det bli långt mellan gångerna
som vi får sjunga sommarsångerna
men tills dess ska du hålla fast i ditt minne
allt som den senaste tiden fyllt ditt sinne
plugg plugg och läsa
men snart får du sommarjäsa !
Kram på dig !
( Och lycka till i morgon om det inte gick fram)

Fick detta av StAnnapanna. Klockrent och jag kan nu lägga mig med ett leende på läpparna! 

Jag vet inte riktigt hur allt sk

4b726003288b085496c04204f48a0c60.png

Jag vet inte riktigt hur allt ska rymmas. För 3 månader behöver jag med mig alla mina kläder i princip och ni som följt min blogg vet att jag är sämst på att packa. Tur pappa kommer och hämtar mig! Annars hade jag nog belamrat hela flygplanet hem, om jag ens hade tagit mig till Arlanda, haha..


Waldo's People - Lose Control



Jag bjussar på lite städ- och packarmusik!

Tröttsamt

Haha, det är ju tröttsamt att bara se hur syrran håller på. Men till skillnad från henne har jag hittat mig en TB i sommar. Jag fick ju äntligen träffa Ida idag. Underbart! Vi fikade på Café 018 och skvallrade lite och så klart kändes det som igår som vi sågs, fast en massa att uppdatera varandra om.

Åter till min nya TB. Eftersom både jag och Ida ska tillbringa sommaren hemma i Stensele så när som på alla veckor så ska vi puscha varann och komma i form tillsammans. Sjukt bra! Jag ser framemot! Sedan är jag åter i Uppsala i bättre form än någonsin! Jag hoppas att min TB hänger med hit så kan vi fortsätta i höst också ;-) Hoppas, hoppas. Jag håller tummar och tår!

Så, från och med fredag kör vi nog igång. Sedan firar vi hemkomsten till Stensele med en fest på lördag och ett besök på Talludden. Nu hoppas jag bara på fint väder! Det bådar dock inte gott...

Titta vad jag hittade när jag st

0-6bb74300051bdad8f89b641f454b0671.png

Titta vad jag hittade när jag städade. Inte varje dag man får vara med i tidningen. Jag minns att vi var sjukt slitna när kortet togs! Men det bjuder jag på, för alla som har läst Bostadsguiden här i Uppsala har ju sett den.


Jag vet att ni är avundsjuk på a

2ac87ece30f7f5624f85a6ce42e5cb4c.png

Jag vet att ni är avundsjuk på all min kurslitteratur! Tur jag åker bil imorgon :-)


1 dygn

24 timmar. Om prick 24 timmar är hela vårterminens slit över och jag har sommarlov. Hur underbart är inte det?

Det är nästan värt att firas. Med lite storstädning och en fika med Ida och Mange på stan! Gissa om jag har längtat efter att få träffa henne igen...

Rösta den 7:e juni

Ni glömmer väl inte bort att ni ska rösta den 7:e juni till Europaparlamentet? Jag kommer inte rösta den 7:e utan jag har tänkt förtidsrösta när tentan är överstökad. Vem jag ska rösta på är fortfarande oklart, men jag ser gärna att unga människor kommer in i Europaparlamentet så jag kryssar nog Christoffer Järkeborn. Tycker han verkar cool! 

Jag gillar även detta:

X-change
Jag är övertygad om att Sverige skulle tjäna på att införa euron som valuta. Men Sverige ska endast införa euron när svenska folket vill införa euron - och just nu är det inte så. 

Hans åsikt känns så human.

Men vem ni röstar på spelar ingen roll så länge ni röstar. Ta chansen och var med och påverka. Din röst spelar faktiskt roll eftersom valdeltagandet brukar vara extremt lågt till dessa val. Så kom igen och rösta!

Dagen före dagen D

Imorgon smäller det! Nu sitter jag här i morgonrock. Vaknade självklart kl halv 7 första gången, men lyckades somna om. Idag är det projekt storstädning som vankas. Ska en sväng på Norrlands också, i regnet.

Jag somnade med att tänka "finns det ett avtal?" och vaknade upp med samma ordfras. Jag kommer klara det här, jag kommer det. Jag skulle kunna säga att "det är ju inte hela världen", men det är ju faktiskt det. Eller halva världen åtminstone. Men jag kommer fixa det. Försvinn tentaångest, försvinn!

Redan på måndag ska jag infinna mig på mitt sommarjobb. Spännande!

Det regnar idag. Trist, jag vill ha sooool.

Jag har nog nått maxgränsen

Jag hatar obligationsrätten milt sagt. Sedan att det finns något som heter speciell obligationsrätt gör saken ännu värre, som ni säkert förstår. Ge mig något på hyreslagen eller fastighetsköp för det kan jag. Tentan som var den 17/8 2004 skulle jag nog jäklar kunna spika. Sjukt enkel tenta, meeeeeen det kommer inte alls att handla om det. Jag sliter mitt hår snart och gråter mig säkert till sömns. Det är nog så här hopplösheten känns!

Idag var sista pluggdagen. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta? Jag måste dock läsa lite, men bara liiiite mer imorgon. Ska läsa igenom alla obligationsrättsfrågor som varit på de gamla tentorna och hoppas att det faller ner en polett. Det är ju ändå ett system i det hela, men jag kan bara inte se det. Jag är lika blind som fru Justitia just nu, dock inte riktigt på samma sätt.

Jag ger upp för idag från och med nu. Imorgon ska jag sova länge, kan man ju hoppas på i varje fall.

Jag är trött, uppgiven, less, irriterad, förtvivlad etc, men det får ni ta helt enkelt. På onsdag kl 13 är allt bra igen, jag lovar!

Dagens plus är att jag fick höra Idas röst nu ikväll. Underbart! Det har gått 5 månader, men det kändes ändå som igår.. Sånt gillar jag!

Sjukt omotiverad

Min motivation är som bortblåst. Den flög väl bort med vinden som blåste i morse. Surt...

Men jag ska väl försöka hitta den igen och läsa igenom de sista gamla tentorna och sedan låtsas att "kunskaperna marinerar sig på något lämpligt ställe i min hjärna i väntan på tentan, då allt på något magiskt vis har fallit på plats". Ännu ett citat, I know... Men jag tror på det.

Jag har en olustkänsla i mig och har inte en blekaste vad den beror på. Tentan kanske?

Usch, pust, suck och suck igen. Ja så låter på Börjegatan idag.

Förresten så är jag numer Yngling i Ypsilon (recceansvarig). Nu slipper jag svettas i köket :-)

Nej, nu ska jag och motivationen sluta leka kurra-gömma. Undra bara vart jag kan hitta den så vi kan sluta leka? Jag börjar nog leta ute på balkongen....

Sista dagen!

Jag sov för länge idag, så klart jag gjorde när det är sista pluggdagen. Ha. Nu ska jag äta jordgubbar med mjölk, värsta sommarfrukosten jag vet. Supergott och jag skulle kunna leva på det! Sedan ska jag tampas med de gamla tentorna hela dagen. Det blir ett break senare i eftermiddag för att åka till Överypsan och ha möte. Nu är jag ju inte kalaspingla (matansvarig) längre utan ska få en ny post..

Idag landar Björnen på Arlanda efter ett halvår i USA. Jag har saknat henne här i Uppis....

Nej, nu måste jag ta tag i det här. DET ÄR JU SISTA PLUGGARDAGEN! Det är ju nästan värt att firas, men man ska ju inte ropa hej förrän man är över bäcken.......... På onsdag, det är ju då det gäller. Men heja ska jag nog inte göra förrän resultaten anslås på pingpong.

SOL, underbara SOL. Vi ses om en stund! Dagens citat får passande nog bli av Nina: "Får man inte AB på tentan ska man åtminstone vara brun när man skriver den."

RSS 2.0