Ut och kut

Fan så bra jag är. Imorse tog jag mig en liten löptur. Okej, det var asjobbigt när jag väl var ute och jag var jättetrött när jag kom hem, men gud så duktig jag känner mig nu i efterhand!

Migränen, som jag får ungefär vart 3:e år, kommer smygande en kväll som denna. Men jag har knaprat i mig alvedon, ipren och eeze. Sedan blir det alkohol. Dålig blanding, men det var ett tag sedan jag tog dem och jag tänker inte börja dricka än. Men snart! Så kvällen blir lång. Det är ju finväder ute!!!

Feeeest. I like it!

Hälsa på

Min adress från och med september -08 kommer att vara:
Börjegatan 8A
753 13 UPPSALA.

Så då är det bara att komma och hälsa på!

Jag kommer trivas som fisken i vattnet. Nu ska det köpas möbler!

Happy, happy, happy.

Till er som inte sett min nya bostad, så hittar ni bilder på den i tidigare inlägg.


Efterlängtade träning

Idag hittade vi en knapp till och fick till galoppen på träningen för Lena. Härligt. Jag är laddad inför regionala till helgen. Värst är väl att jag för första gången åker helt själv på tävling. Och hur ska jag få in Boggan i släpet på söndag när vi ska hem? Idag var han tjorvig. Jävla tjurskalle är han.

Men jag ger mig icket. När vi lastar Boggi för att åka ner till Västerås med honom till hösten ska han bokstavligen talat hoppa in!

Mardrömsscenario

Igår skulle jag åka till snälla Viktor som skulle byta däck på S80n och på transporten. Och vad tror ni händer? Släphelvete lossnar från kulan när jag svänger ut på Blå Vägen på väg till Långsjöby. Helt sjukt! Jag såg liksom hur hela släpet kraschades, men när jag studerade det mer ingående hade tydligen inget gått sönder. Det missade en lyktstolpe med en halvmeter ungefär. Det konstiga var att även vajern släppt från kulan.

Som tur var så stod inte Boggan i. Och jag tänker aldrig mer koppla dit släpet igen. (Även fast jag gjorde det idag)

Men nu har vi nya racerdäck till helgen!


Dagens tips

Mitt tips för dagen är att inte försöka hålla något hemligt för mig. Jag får reda på allt om dig ändå! Var rak och ärlig istället, det kommer du längre med.

Jag har mina kontakter. Allt började med tiden på kiosken med Solveig och idag är jag nog en av Storumans värsta skvallertanter känns det som. Jag vet mycket om många.
Inklusive att jag själv tydligen ligger med allt och alla. Det ryktet går då på byn. Men vet ni en sak - med handen på hjärtat kan jag säga att jag har haft sex 14 gånger på detta år. 14 gånger! Och det är inte med 14 stycken, utan det var gånger vi pratade om. Ni allihopa klår mig nog med hästlängder..
14/4 = 3,5 gånger per månad. Är det för mycket?!

Och för er som absolut ändå håller fast vid eran åsikt kan jag tillägga att det är 3 pojkar som delar dessa 14 gånger. Jag ligger nog i lä, skulle jag kunna tro.


Ironin är min bästa vän.


Till er alla

Det är fritt fram för varenda en att komma och hälsa på mig nere i Uppsala. Bara så att ni vet. Blir kul med lite sällskap i min förmodliga ensamhet.

Så, ni som nu sagt att ni vill hälsa på, nu förväntar jag mig att ni dyker upp också ;-)

Slag

Vissa saker är som ett slag i magen - rätt i mellangärdet.
Vissa saker är alldeles underbara, men dessa stunderna är rätt få nu för tiden.

Lina, det är dags att gå vidare nu. Keep ut the good work! Hittills har jag grejat det bra, men ibland hamnar jag tillbaka på ruta ett igen. Ett steg framåt, två steg bakåt ungefär.

Ibland känner jag mig som den ensammaste personen i hela världen.

Kär

Jag är så förbaskat kär i lägenheten!

Jag kände redan när jag klev in i lägenheten att här skulle jag stormtrivas. Gud så fin! Jag är alldeles salig.

Denna upplevelse lever jag på riktigt länge... Förhoppningsvis i 4,5 år framöver också.

Uppsala - here we come

Nu åker jag och pappa en sväng till Uppsala. För er som missat det är det denna lägenhet vi ska kika på. Så nu åker vi om vi ska hinna med. Det är ju ett X antal mil vi ska åka tur och retur. Tur jag är pigg och utvilad efter min längsta sovmorgon sovmorgon på länge - till klockan halv tio. Då kan jag köra bil i natt så får pappa sussa. Jag är ju faktiskt, för ovanlighetens skull (?), ledig imorgon.

Vad tror ni om lägenheten?


Tävling Skellefteå Ridklubb

Inledde LB:1 med 67,24%, helt klart godkänt! För övrigt bästa procenten i LB hittills i vår karriär. Jag fick tre stycken 8or! Kommentarerna av domare Kristina Alderheim var: "Mjuk och prydlig uppvisning! Taktmässig. Spänner till i nacken ibland - kunde bli lite 'rundare' i sin form. Jobba med rakriktning. Lycka till!"
Jag gick upp i ledningen med den procenten, men tillslut blev jag slaget av ett ekipage som fick en poäng mer än mig, så jag slutade tvåa.
LA:1 har jag aldrig ridit förut, men jag hade som mål att komma över 60%. Boggan var dock lite trött och seg och av erfarenhet har jag märkt att han blir det när han åker långt på morgonen och sedan ska starta två klasser senare under dagen. Fodra upp kanske? Även fast han var som ett ånglok på fredagen.... Jag fick 60,79%, helt okej. Kommentarerna var: "Jämn och prydlig uppvisning. Ofta fin takt i trav. Jobba med kvaliteten i galoppen. Lycka till!"
Men skillnaderna är så enorma i LB och LA. I LA:1 har vi moment som ryggning, skänkelvikning, förvänd galopp, galopp från skritt osv. Vi gick in på en andra plats, men blev slagen av två stycken till och det vara bara 3 placerade i den klassen, så vi hamnade just utanför.

Men jag är klart nöjd ändå. Med tanke på att jag förra säsongen tävlade LC med 65% och LB med 60% och nu tävlar LB med 65% och LA med 60% så har det ju helt klart skett en stor förändring. Men jag blir ju aldrig nöjd förrän jag är bäst. Fast det är ju i och för sig det som sporrar en till att träna hårdare.

Till helgen är det regional i Vännäs. LB:2, LA:4 och LA:3 står på menyn. Jag vet redan att jag kommer köra på LA:4 på grund av bakdelsvändningarna, men jag ska göra ett försök i varje fall... Och Boggan är nog piggare eftersom vi åker dit på fredagkväll då det är meeting. Då slipper han ju åka transport på morgonen och sedan försöka prestera senare under dagen så att matte blir nöjd.



Ursäkta de dåliga bilderna, men de blev inte bättre än så här.


Jag gillar fredag

Fredag lika med helg och denna helg är jag ledig!

Imorgon åker jag och Boggan till Skellefteå på tävling. LB:1 och LA:1 står på programmet. Spännande! Startar LA:1 för första gången så det ska bli intressant.

Ida är hemma, så när jag kommer hem imorgon ska vi ut och ha kul. Sedan beger jag och pappa oss iväg tidigt, tidigt till Uppsala på söndagmorgon. Här ska kikas på lägenheter!! Som jag längtar....

Nä, nu måste jag krypa i säng. Upp och knoppa manen kl 7 imorgon och avresa kl 9. Håll tummarna!

Tandlösa Lina

Imorse fick jag akuttid hos tandläkaren efter att inte ha kunnat sova mycket i natt. Den högra övre visdomstanden drogs så fort jag hamnade i stolen. Nu har jag bara inflammationen kvar, men den kommer lugna ner sig. Det känns faktiskt redan mycket bättre! Så i natt hoppas jag på att slippa knapra alvedon som en annan gamling.

Uppe med tuppen idag med och motionerade Boggan. Jag känner mig duktig!

Fint väder, och jag jobbar så klart. Men slutar om en timma och då åker jag hem och tar på mig en klänning. Har burit klänningar 2 kvällar i rad och det finns inget bättre. Jag älskar dessa tygstycken!

Back to work...


118100

Vem är Lina Sundström i Stensele?

118100 tror att Lina är en flitig tjej som gör dagarna roliga och minnesvärda. Bra humor och en bra vän!

Kandarkänsla

Klev upp i ottan och åkte till stallet och motionerade Boggan - vi båda på tom mage. Rakt bett plus graman framkallade kandarkänsla och jag är supernöjd! Går han så här i helgen har vi nog placeringarna som i en liten ask! Klockan halv 9 hade jag ridit i en timma så då skrittade vi av.

Nu har jag bara mockningen kvar till i eftermiddag. Skönt!


Strålande sol

Vilket härligt väder! Fick mer jobb på Blomstergården i veckan, men nu ångrar jag att jag tog på mig det. Okej, det ger ju lite pengar, men inget går upp emot ledighet och fint väder.

Nu vill jag bara vara helt frisk så man då kan vara ute och njuta...

Aj aj aj

Jag har så förbaskat ont i tandköttet på höger sida och behöver dra den övre visdomstanden. Har inte fått någon tid förrän måndag nästa vecka och jag har ingen aning om hur jag ska klara mig ända tills dess. Vaknade i natt kl 4 av att det bara spränger i tandköttet och inte kunde jag somna om. Jag vet att jag kommer få en inflammation, för jag fick samma sak på andra sidan, men då fick jag tid när det kändes såhär. nu måste jag vänta en vecka! Det gör så helvetiskt ont.. Blir väl att knapra alvedon hela veckan och se om det hjälper. Aj, säger jag då bara.

Jag stinker vitlök på köpet, men idag är jag bara snuvig.

Och jag vill ha en tid hos tandläkaren nu! Jag har så låg smärtgräns så det är otroligt. Det värsta är ju att nu måste jag punga ut pengar för att gå dit...


Lovely horses

Denna häst skulle jag inte tacka nej till. Åldern är väl sak samma. Bara den håller funkar den ju i 5 år till. Min man är ju 20 and still going strong.

Eller denna

Men denna är nog min riktiga favorit!

Men kolla priserna..... Jag får slita hårt som advokat när jag väl är klar så borde jag till slut ha nog med pengar till min drömhäst!

Hur jag ska hinna med både häst och jobba som advokat tänker jag inte fundera över nu, utan det är ett senare bekymmer. Dock förmodligen ett stort bekymmer...

Startlistor

Ni som är lika intresserade som jag inför helgens tävling, här finner ni startlistorna. Ungefär 99% kommer från Skellefteå RK eller Skellefteå Avel och de ryttarna har jag egentligen ingen koll alls på. Men hästen Alfred vet jag är duktig. De brukar alltid ligga snäppet före. De återstå att se resterande ekipage och mitt och Boggans resultat. Skulle vara underbart med resultat på 60% i LA!

Jag är taggad till tårna! Måste bara säga hej då till förkylningen först. 


Virus

Logga INTE in på sidan som "jag" skickat till er som har mig på MSN. Bara så att ni vet.

Jag fick en länk av bästa Hanna. Gissa vad jag gjorde kl 5 på morgonen. Jo, just precis - Loggade in och nu skickar den vidare till alla mina kontakter. Men nu har jag bytt lösenord och syster säger att jag inte har virus, så jag litar på det.

Men ändå.....


Krasslig

Efter att ha sovit i 12 timmar lyckades jag blir sjuk. Håller på få en förkylning. Ont i halsen och hängig i hela kroppen.

Ändå lyckades jag jobba på Blomstergården de timmar jag skulle, men fick gå hem från HTJ kl 14. Nu ska jag laga mat och sedan bara vila resten av kvällen. Jobbar imorgon förmiddag på Blomstergården så då måste jag hinna friskna till.

Bästa Hanna tar Boggi både idag och imorgon. Det uppskattar jag. Jag har ju tävling på lördag och tills dess MÅSTE jag vara frisk. No way att jag skippar en tävling för en sketen förkylning. Upp på hästen ska jag! Men idag hade jag nog icket pallat det.

Nu ska jag laga tacopaj!


Ränn om nättren!

Att man inte ska kunna ta sig i kragen och sova om nätterna? I natt har jag sovit 35 minuter och har varit vaken sedan halv 6 i lördagsmorse. Men det var det värt ändå för jag har haft trevligt varje sekund.

Träningarna i Vilhelmina har gått himla bra! Igår var han inte riktigt lika samarbetsvillig, men idag gick de betydligt mycket bättre och vi gjorde FINA byten från höger till vänster galopp. Och det sitter inte i hästen, det sitter i mig.

Nej, nu ska jag vänta på att klockan ska bli nog mycket för att åka till stallet och ta in hästarna och sedan hoppar jag i säng så fort som möjligt efter det. Det här går ju inte för sig...

Jobb imorgon, jippie.

Äntligen helg

Bäst att sova nu. Upp kl 6 imorgon för att hinna ha ta ut alla hästar, lasta in min häst (helt själv!), köra till Vilhelmina och hinna värma upp innan kl 10. Jag är stressad redan nu! Bådar icket gott, men det löser sig. Boggan får sova ensam i Vilhelmina imorgon och jag åker hem igen efter lunch.

Nä, som sagt. Bäst att sova...

Citat

"Den kvinna som retat sin man skall få vänta"


Nog fick man vänta...

Bra, bättre, bäst

Idag är det bättre än igår, så alltså är det bra.

Jobb idag på Blomstergården. Lunch med ÅM och Maria S på Nyfiket och jag håller på hungra ihjäl redan nu. Jag frossade inte direkt i mat igår, kan man ju säga.

I helgen är jag ledig, som vanligt. Att det skulle bli så här lite jobb med det nya systemet trodde jag inte. Här sitter jag och har jobbat 57.5 timmar på hela april månad på BÅDE Blåsippan och Hemtjänsten. Jag brukar väl ha ca 90-100 på Blåsippan och kring 30 på Hemtjänsten, men inte denna månad alltså..

Men jag ska på träning i Vilhelmina i helgen. Beridaren Maria kommer dit och ska tukta oss lite både lördag och söndag. Har även stallet hela helgen, både in- och utsläpp, så nog har jag fullt upp ändå, och det är nog lika så bra att jag är ledig trots allt....

Icke ledig dag

Idag får jag jobba, men jag har egentligen ingen lust alls till det. Av vissa anledningar vill jag bara ligga hemma i sängen och dra täcket över mig.

Hur dum får man va?!

Jag säger som norrlandsanna
"Ibland undrar jag om jag borde vara blond istället..."

Nä, jobbet kallar. Bra ändå, då har jag ju inte mig själv att tänka på, utan alla vårdtagare istället. Jag önskar mig själv egentligen en sjuhelvetisk dag på jobbet så jag får annat att tänka på tills jag slutar klockan halv nio. Ja, det skulle jag gilla. 

/Blondin-Lina 


Tärnaby

Igår åkte jag, Micka och Anders en sväng till Tärna. Jag köpte mina efterlängtade vantar och ett pannband (rosa så klart!) på Statoil och sedan raggade vi runt en sväng. Viktor kom dit och bjöd oss på mat på Sjöstugan, sedan åkte vi hem igen. Vi hann även med att träffa Mickas lillkusin Elin. Söt som få!

På kvällen fick Micka bilen fulltankad och vi åkte till Vilhelmina en sväng. En korv på Statoil var ju självklart och kring klockan ett styrde vi kosan hem igen.

Bilder från dagen:


Lycksele

Träning idag för Lena. Fortfarande stel men inte lika ojämn. Gjorde kanonfina skänkelvikningar undan vänster skänkel, dock svårare undan höger. Träna, träna.

Annars har jag inte gjort annat än åkt bil och lyssnat på musik hela dagen känns det som. Micka har varit min högra hand idag och det har varit bra.

Dagens bästa var nog att jag lastade Boggan själv idag och "skickade in" honom medan jag stod kvar på rampen. Lite tveksamt, men han gjorde som jag ville. Så nu kan jag snart lasta helt själv om det fortsätter såhär. Det är ju min dröm och mitt mål.
Sedan lyckades jag backa till släpet helt själv, eller ja nästan i varje fall. Fick bara lite muntlig hjälp från passagerarstolen så efter ca 20 motorstopp stod släpet där det skulle. Nu vet jag var jag ska "sikta" när jag backar och hur jag ska planera vägen till nästa gång. Då ska jag nog göra det ensam så slipper jag ringa en vän när jag redan sitter i skiten som jag gjorde ikväll.

Sängen nästa.

Älskade måndag

Jobb på HTJ idag. Nu kanske pengarna börjar rulla in..

Sedan åkte jag till stallet och red en liten sväng med gamle man. Imorgon ska vi på träning i Lycksele och jag är taggad. Ska bli så kul! Har inte tränat för Lena på över en månad.

Efter det åkte jag och Mickis lite bil och sedan smällde vi i oss kladdkaka. Fy fan, hennes kladdkaka är den godaste som finns. Aldrig mer 3-minuterskladdkaka! Nu väntar jag hellre i 40 minuter för en riktigt jävla god en. Eller okej, blir jag akut sjuk på kladdkaka kanske jag kan offra mig i 3 minuter.

Nu väntar sängen, om en stund. Ska bara kika på lite lägenheter först..

God natt!

Smeknamn

Efter helgens bravader när det var dags till städning fick jag ÄNTLIGEN mina smeknamn. Honhitler för att jag skällde så förbaskat på alla för att ingen hjälpte mig att städa och bara stökade ner när jag försökte göra fint. Lillmamma blev det andra namnet, av nästan samma anledning. Bara för att jag ville städa jämt.

Honhitler är ett så passande smeknamn för jag är så jäkla dominant när jag sätter den sidan till.


Bästa helgen

Nu har jag verkligen varit med om bästa helgen på länge.

I fredags kväll tog jag och Micka och packade bilen full med grejer och körde upp till Forsmark. Där parkerade vi och blev hämtade på skoter och åkte ut till Gainakojan. Varken ström eller vatten fanns det där, men jag stormtrivdes ändå. Den enda elektriciteten som fanns var CD-spelaren som gick på batteri. Den första cidern öppnades och sedan var kvällen fulländad.

Det var tänkt att jag och Micka skulle åka upp till Tärna och ha "släktträff". Först hälsa på mina kusiner i backen för det var ju Ingemartrofén och sedan hälsa på Mickas lillkusin i Norra Fjällnäs. Men ingen av oss var direkt körklar, så vi stannade hemma istället. Åkte tillbaka till Forsmark och mysade på renskinn i solen tills pojkarna kom och hämtade oss. Då for vi och åkte skoter en sväng och lyssnade på Tracks och P3 Star. Riktigt trevligt att bara åka skoter och lyssna på radio samtidigt. Det var livet! Pojkarna körde fast ett antal gånger och vi fick mest promenera ute i ingenstans i skogen så att vi skulle ta oss någonstans. Men kul var de. Sedan åkte vi tillbaka till kojan och värmde på lite Bullens Pilsnerkorv som förövrigt är det enda vi har levt på i helgen. Och lite Pringels. Och alkohol så klart. Sedan var det intag av alkohol igen som gällde och det var verkligen hur skönt som helst.

Idag hade vi ingen större lust att kliva upp. Helst hade jag stannat där en vecka till. Så skönt att bara vara där och tänka på inget annat än sig själv. Men vi körde till Tärna för skotrarna behövde nya remmar. Sedan körde pojkarna skoter en sväng och jag och Micka lyssnade på gomusik och spelade kort. Och bara njöt av den lilla stunden som var kvar.

Det var lätt bästa helgen på länge.. Jag vill tillbaka till ingen elektricitet och inget rinnande vatten. Det var ju nästan som underbart. Om man bortser från den döda musen som låg i en av sängarna och mården som bor i taket.

Underbart!

Bjussar på lite bilder...



No way

Inte en chans att jag pallrade mig upp klockan 7 och åkte till stallet och red när jag kom hem och somnade kl 3 i natt. No way. Jag börjar halv tio på Blomstergården och när jag slutar tänker jag ha lite semester. På måndag är vi dock åter igen och jag hoppas att både jag och Boggan är i topptrim för lite träning. Jag var inte det klockan 7 i morse... Och inte nu heller för den delen. Skulle helst av allt bara fortsätta ligga i sängen, men det går ju inte direkt för sig.

Så, där sprack min plan för dagen..

Bortbjuden

Det är inte varje dag man bjuder folk på middag, men som i sin tur slutar med att man blir bortbjuden själv. Ska göra mig i ordning nu och åka till Plankvägen för middag. 

Efter middagen ska jag och Boggan ta oss en ridtur. Sedan har jag kvällen helt för mig själv i mitt ensamma hus. Underbart!

Work

Jobbar ikväll 15-21.30. Bra med lite jobb! Dock blir det ju inte lika planerat som tidigare, utan nu är det verkligen springvik som gäller.

ÅM har varit här och vi åt frukost med efterrätt. Sedan har jag hunnit med en liten ridtur med Micka. Nu har jag bröd i ugnen som håller på att gräddas och annars går jag bara och drar fötterna tills jobbet börjar.

Förresten, igår hittade jag verkligen min drömlägenhet. Dock en tvåa, men ack så fin. Jag skulle ju inte tacka nej direkt. Och nog skulle en tvåa sitta riktigt fint ändå..

30000 mil

Idag rullade Röde Orm över 300000 kilometersstrecket. Pärlan, som jag inte kommer riktigt överens med. Men den är mig trogen och rullar dit vi än ska.

Den gick ju inte genom besiktningen för ett tag sedan, men grejerna har kommit så nu ska vi bara lämna in den på lagning och sedan är han nog mig trogen en stund till.

Back to reality

Iväg till stallet nu och träna Boggans vänstra bog. Vi vill ju ha liksidighet! Snart kommer tävlingssäsongen igår på riktigt! Det ser jag framemot. Dock ser jag inte framemot alla de 600 milen jag kommer få köra, säkert många helt ensam också. Hur nu det ska gå...

Har inga större planer för kvällen annat än att jag skulle ha bakat. Det blev inte mycket av det igårkväll, men det ordnar jag efter stallet i stället. Sedan kanske jag skulle ha tagit mig i kragen och farit till gymmet. Jo, det ska jag nog allt ta och göra. Om jag orkar vill säga..



Dagens bästa

Däremot kan jag bjuda på dagens bästa, eller kanske årets?

"Christian Salemark skulle definitivt behöva mediatränas."

Urdrag ur Nicklas Westmans krönika om VM-finalen i Malå i lördags.

Äntligen börjar kanske världen utanför förstå att han verkligen inte är det underbarnet som alla tror. Han har hyllats till gudarna detta år, men egentligen förstår jag inte riktigt varför. Och jag håller fullständigt med Nicklas, han behöver verkligen mediatränas. Han var med i Lilla Sportspegeln i höstas och han var inge vidare vill jag lova. Och jag har sett hört honom prata live.

Sedan kanske jag hyser lite för mycket agg mot honom, men så är det när man "växt upp" med det.

Förresten...

... mina kära läsare. Tydligen tycker inte alla att min soppa är lika rolig som jag så tyvärr kan jag inte berätta det för er. Till och med personer som inte ens är riktigt inblandade i det hela gillade det inte, så jag tror jag håller det för mig själv.

Men, jag tycker ändå att det är kul, fast lite förnedrande trots allt.

Usch, vad jag gör er nyfikna!

Ny vecka

Inleder den med jobb på Sippan. Slutade klockan 2 och efter det har jag planterat om alla våra blommor. Tog sin lilla tid, men nu är ju det gjort.

Är ledig tills på fredag, så jag funderar på att åka bort en liten sväng. Sedan är jag ledig i helgen (än så länge) och jag hoppas på kanonväder, om jag fortfarande är ledig förstås.

Nu ska jag få i mig lite mat och sedan baka lite hade jag tänkt.


Vilken soppa

Mina kära läsare, jag skulle så gärna vilja berätta för er vad jag tänker på, men av hänsyn till oss inblandade så kan jag inte det. Men jag vet att många av er skulle, liksom jag, gotta sig i alltihopa. Jag tycker mest att allt är skrattretande, men förmodligen också förnedrande för vissa.

Synen jag hade igår kväll, innan jag åkte hem, är nog en av de bästa jag varit med om. Så här i efterhand. Just då var det nog mest bara pinsamt, men nu kan jag skratta åt det.

Jag drar mig ur nu innan detta urartar sig till något värre!

Impressed by myself

Efter att ha varit vaken i ca 40 timmar så somnade jag kring halv 3. Gissa när jag vaknade? Jo just de ja - tidigt! Ungefär runt halv 8 slog jag upp ögonen. Jag är imponerad över hur jag fungerar. Och ÅM, jag behövde ingen tupp. Tuppar är bara dumma, av någon konstig anledning?

Mycket folk på 3an igår. Kul! Jennie stod tydligen för betalningen för det kastades ut lakritsshots åt mig och de försvann lika fort. Men jag blev aldrig för full så det var skönt.

Nu ska jag strax gå i väg och göra mig i ordning för en hel dag på två av mina jobb. Egentligen hade jag väl velat fara till VM-finalen i Malå, men de planerna sprack ju. Men jag håller tummarna på den bäste!

Och förresten, hej Björn!

Trötta fredag

Jag är inte så trött som jag trodde jag skulle vara, men det är väl för att jag har haft saker att göra hela tiden. mycket folk, men det är ju så kul! Nu blir det bara att stänga butiken och sedan åka hem och svira om. Tacobuffé på hotellet med Jennie och Lukas! Sedan tror jag att jag och Jennie tar oss en cider eller 2.
Men jag börjar ju 10 imorgon, så det blir nog rätt lugnt.

Stackars Boggan får lida för mina långa jobbarpass. Inte orkar jag ju rida nu, suck. Är jag riktigt, riktigt, riktigt duktig så gör jag det imorgon bitti innan jag börjar. Men det ska mycket till ska ni veta.

Nä, nu börjar klockan närma sig halv 6...
´


Jobb

Okej, jag ska inte klaga, men jag ska ut och jobba i natt. Har inte sovit något, kommer inte kunna göra det heller, för till vilken mening? Har energi till tusen och då går de inte att slappna av. Jag går av kl 7.15 imorgon och sedan börjar jag 09.30 på Blomstergården och jobbar till 17.30. Sedan är det ju middag på hotellet och utgång!! En död Lina kommer vakna upp på lördagmorgon för att jobba från 10-13 och sedan 14-21.30.

MEN DET GER EN LÖN!!!!

3/4

Dagen när jag ska få min lön. Jag hoppas, hoppas, hoppas att jag får den. Annars får jag fortsätta med mina 1500:- Jag har levt fattigt än så länge ska ni veta!

Sedan verkar det ju som om man aldrig mer kommer att få jobba åt kommunen nu när de gjort om till Bemanningsenheten. Så jag får börja leva snålt redan nu och fortsätta med det tills jag är färdig jurist.

Nu ska jag göra lite nytta och städa. Jag gillar stora hus och skulle aldrig kunna tänka mig att bo i ett litet, men det värsta är städningen. Men jag har lösningen, jag ska anställa en städerska när jag köper hus. Men just nu får jag väl anställa mig själv till det..  

Varför träns?

Boggan går DÅLIGT på träns. Jag vill bara rida på kandar, för då går han bäst. Det är nästan så att jag skulle kunna ställa upp i LA:5, och skämma ut mig med halvhjärtade försök till öppnor, slutor, ökad trav, samlad galopp etc, bara för att få slippa rida på träns!

What to do? Vi har för helsike tävling snart igen! Jag laddar, men Boggan kör bara upp huvudet mellan molnen i avsaktningarna. Men jag red honom trött idag och han blev nog lika less på mig som jag blev på honom. Fast han är ju allt duktig ändå, det är bara något som inte stämmer riktigt nu. Min fina häst.


Placebo

Placebo - Running up that hill


Städdag

Idag hann jag med att storstäda mitt rum och göra det fint. Hängde upp min tavla som jag fick av mamma och Reidar och se så fint det blev! Nu behöver jag ingen sovarkompis, för nu har jag ju självaste Marilyn Monroe!



Sedan har jag plockat ihop grejerna som inte Boggan behöver längre. 2 vintertäcken (och ändå sparar jag två i reserv) flera schabrak, 2 stalltäcken, sadelgjordar och lite till. Nu ska jag bara ta mig i kragen och lägga ut det på Tradera.

Så, vad ska jag göra nu? Kvällen är ju lång, så jag tar väl moppen och går in i nästa rum...

Full dag

Har varit på en promenad nu på morgonen och nu ska jag åka till stallet och rida min fina häst. Sedan ska jag hem och gå igenom alla Boggis saker. Här ska rensas! Antingen slängas eller försöka säljas och köpa in nytt, fint istället.

Sedan ska jag städa mitt bombnedslag till rum. Något mer tror jag inte att jag hinner idag, även fast jag skulle vilja...


Här vill jag bo

Här

Här

Här

Eller här

Det lutar åt Luthagen som stadsdel i Uppsala. Jag vill kunna promenera till universitetet.
Det lutar även åt bostadsrätt. Ska jag lix bo där i 4,5 år så är det lika bra att slå till. Fatta, 1500 kr i hyra. Det är ju gratis!

Nej, just det ja. Det var ju sängen som gällde. Men jag blir så exhalterad av att jag snart tar mitt pick och pack och beger mig iväg så jag tittar på bostäder överallt. Och jag gillar det.


Styrelsemöte

Vi avklarade det på drygt 2 timmar! Det är nog nästan rekord. Ändå var det många punkter..

Åkte till Jennie efter mötet. Vi fikade och jag fick beklaga mig lite inför henne. ÅM och hon har funkat som mina soptunnor för skräp idag. Skönt att sådana finns ibland!

Nu pyser jag i säng. God natt!


Äntligen!

Nu kan man tydligen blogga som vanligt igen. Kul!

Är i stort sett ledig hela veckan, tyvärr. Verkar inte bli så mycket mer jobb som det ut framöver så jag får väl försöka hitta på något annat att göra om dagarna. Som idag, lunch med ÅM och sedan har jag faktiskt tagit mig i kragen och städat ur bilen. Så nu är den så ren och fin som den kan bli invändigt. Utsidan är desto värre, men det är ju insidan som räknas.

Annars har jag ridit min fina häst idag. Han går som en klocka på kandar. Fina, fina häst. Fast han blir lite överambitiös ibland och byter gärna galopp hejvilt, även fast matte inte riktigt gett de signalerna. Men kandar är kul!

Ikväll är det styrelsemöte. Dessa möten brukar ju ta en heeel kväll, så jag har inget annat inplanerat än för kvällen.

RSS 2.0