Wedding

Jag vet, jag har gått och dragit ut på detta inlägg alldeles för länge. Det beror dock på att jag har funderat och funderat på hur jag ska beskriva det jag var med om i helgen - och det går faktiskt inte att beskriva med ord. Det var magiskt, underbart, fantastiskt, vackert etc. Det var ALLT!

Jag kom till Vikarbyn, en mysig by utanför Rättvik, vid halv 8 på fredagkvällen. Stugan som vi tjejer bodde i var precis som den ska vara. Liten och mysig. Vi intog lite alkoholhaltigt och begav sig sedan ner till brudparet där det var dags för grillning och socialisering. Redan då strålade de som solar! Det var en himla trevlig kväll och vi kom i säng rätt tidigt för att vi skulle vara pigga inför lördagens stora händelse.

Lördagen började med att vi var uppe med tuppen eftersom vi ville vara ute i god tid. Några av oss tog en promenad i Vikarbyn och jag och Elin shoppade till och med. Det är verkligen en supermysig by och jag skulle lätt kunna ha en sommarstuga där, utan tvekan. Smink och frisyr åkte på och sedan var det dags för oss att byta om. På åkte Sorseledräkten och jag var redo för det magiska bröllopet som gick av stapeln i Rättviks kyrka, 7 km från Vikarbyn. In kom brudparet och de var fantastiska! Magiska, ja allt. Jag kan inte med ord beskriva känslan och lyckan därinne. Jag grät under nästan hela vigseln och kyrkbänken skakade av att jag, Martina och Maria grät/skrattade i otakt. Allt gick så himla fort och sedan var herr och fru Söderholtz ute ur kyrkan. Väl utanför kastade vi ris och knäppte bilder. Jag har ett x antal som ni får se vid ett senare tillfälle. Det delades ut kramar och sedan var det dags att åka tillbaka till Vikarbyn för att byta om och sedan var det dags för fest i bystugan. Tipsrunda, gästboksskrivande, bubbeldrickande innan det var dags för middag. Supergod mat och trevligt bordssällskap. Jag vet inte riktigt hur jag mer ska kunna beskriva det annat än att jag hade fantastiskt roligt och att jag aldrig kommer glömma denna kväll. Förrätt, varmrätt, efterrätt, valsdansade, tårta. Magiskt! Jag och tjejerna höll ut till 05.30.

På söndagen var det dags för brunch kl 11 så det blev inte alls många timmars sömn. Vi städade stugan och åkte sedan ner till bystugan för att bokstavligen talat vräka i oss mat. Gott var det! Klockan tickade dock och till slut var det dags att säga hejdå och påbörja resan hemåt igen.

I menybladen fanns en presentation av alla gästerna och om mig stod detta: Storbloggaren från Storuman som har skogsstuga i köket och östermalmsdusch i badrummet. Behöver ibland assistans med sin gas och får då hjälp av BG. Klockrent!

Detta är en kort summering av en otrolig helg. Det är den bästa helgen hittills på länge och jag vet inte hur den skulle kunna toppas. Det återstår att se helt enkelt.

Jag konstaterade en sak under helgens gång - jag älskar bröllop!

Kommentarer
Postat av: Mor

Vilken underbar upplevelse du delar med dig av. Tack!! Dessutom var beskrivningen av dig klockren!!! Kul!!

Pussokram!!

2010-07-13 @ 17:17:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0