BMW

Körde älsklingens bil hit till L-by. Den är ju bara för underbar egentligen. Jag vill oxå ha!! Så lite positivt var de nog att den där björken hoppade på golfen i somras så att det bara blev skrot av den, för snacka om att byta upp sig!

Ska äta middag här, lasagne, sen åker vi tillbaka hem till Stensele. Funderar på att låta Boggan få sig en riktig ledig helg och inte rida idag heller. Jag har ju i och för sig tid, till skillnad från igår, men han kan nog behöva lite vila. Sedan är det så tråkigt att ens sticka ut näsan nu när det är sånt här skitväder. Det återstår att se om jag motionerar honom eller ej.

Nu ska jag drömma (?) mig in i Annika Bengtzons värld.


God morgon!

Vilket skitväder det är ute idag! Blir väl att sitta inne och hänga hela dagen. Ska strax upp och äta frukost, sen far jag nog iväg en sväng till stallet så jag bara behöver åka ner och rida sen när älskling har åkt till Umeå. Efter stallet åker vi till L-by och hittar på ngt kul.

Just nu läser jag Liza Marklunds bok Livstid. Har just börjat så jag har inte riktigt kommit in i den ännu, men hon skriver ju alltid bra böcker!

Tårtkalas

Jobbade mellan 7.30 - 12.30 sedan åkte jag iväg till stallet för att ta hand om hästen. Hann inte med någon ridning idag, för efter min snabba sväng där for jag iväg till ÅM och grattade henne på hennes 30-års dag. En massa god tårta, både vanlig och smörgåstårta, hann jag smälla i mig innan jag åkte iväg till jobbet igen för att jobba mellan 15.30 - 20.30.

Älskling kom hit efter jobbet så vi gjorde fruktsallad. E:orna kom och hälsade på och käkade med oss och slappade framför soffan en stund.

Jag är så trött, så nu kryper jag i säng. Imorgon ska vi iväg till L-by en sväng, sedan får vi väl se vad som händer. Jag är ju faktiskt, hör och häpna, ledig en helgdag när älskling är hemma.

Good night!

Veckans bästa dag

Äntligen fredag. Jobbade till 4 idag och sedan åkte jag och älskling ner till stallet. Han på cykel och jag till häst for vi ut på konditionsträning. Kul med sällskap!

Efter en god bit mat innehållande fläskfilé och potatisgratäng bänkade vi oss framför Idol. Jag är nöjd över startfältet och jag är glad att jag slapp Knut! Efter Idol såg vi filmen Perfect Stranger som var rätt okej att spendera en kväll framför.

Imorgon jobbar jag delad tur. Under de 3 lediga timmarna ska jag försöka pressa in stallet och födelsedagsfirande. Det blir kul!

Nu ska jag krypa ner i sängen. Trött som bara den...

Heroes

Den serien blir bara bättre och bättre. Mindre än en vecka kvar tills nästa avsnitt! Det är tur att det går två kvällar i veckan, men det återstår ju att se hur länge det håller på så. Tillslut blir det nog som med de allra flesta serierna, en gång i veckan.

Oförväntat från min sida gick Anastacia vidare tillsammans med Patrizia. Marie och Amanda borde stå klar för final och jag gissar på att Tamela hänger löst tillsammans med någon av de andra tjejerna, kan hända att det är Evelina.

Dom ringde från Sippan och undrade om jag kunde jobba 7-16 imorgon och jag tackade, bockade och tog emot. Har ju än så länge ingen dag som jag ska jobba i oktober ännu och den månaden närmar sig med stormsteg! Ska försöka hinna fortsätta med mitt jobbsökande imorgon som inte blev avslutat idag.

Förresten, vad säger Idolkillen innan och efter programmen? "Bajsar björnarna i skogen? Sover Dolly Parton på rygg?"
Och vad säger han sedan? Någon som vet?

Sängen väntar.

Godnatt!

Jobb?

Mitt tidigare jobbsökande gick ju inget vidare. Det slutade efter ca 30 sekunder när jag fick veta att personen som jag skulle prata med satt i sammanträde och var tillbaka imorgon kl 08.00. Så imorgon kl 8 ska jag ringa, men jag gissar att det då är tjänsteärende eller något annat liknade. Det är inte lätt att få tag i människan..

Snart är det Idol! Bäst av tjejerna är Marie och Amanda. Egentligen så är alla tjejer bra, men den enda jag inte riktigt har fastnat för är Anastacia.

Efter Idol är det Heroes. Så spännande...

Nu ska jag upp och se om jag hinner läsa ut Labyrinten innan tv-tittandet börjar.

Vinnare

Jag vann skorna på Tradera! De är så grymt fula så att de är snygga. Dessa ska jag stövla omkring i i höst/vinter.




Noll kontroll

Snacka om noll kontroll. Jag och Petra var ute i skogen och red och galopperade efter en väg och gissa om hästarna sprang fort!! Jag valde fel bett innan vi for ut eftersom jag inte trodde han skulle vara så pigg, men det fick jag äta upp. Vi hade väl en stoppsträcka på säkert 500 meter. Och hur fort det gick vill jag inte ens veta..
Men det är kul att det är krut i gammgubben ibland.

Nu ska jag ta och söka lite jobb. Jag är less på att leva i ovisshetens land.

Sovmorgon

Så skönt med sovmorgon! Är dock inte utvilad, men jag har då fått sova längre än jag gjort den senaste tiden. Jag är ju en typisk nattmänniska som inte kan somna före 12. Det går bara inte. Även om jag börjar 7 dagen efter.

Nu ska jag fika sen åka iväg till stallet. Sedan sitta bänkad framför Tradera för jag ska vinna ett par skor! Dock är jag snål och lägger inte så högt maxbud som jag egentligen kan göra, för helt plötsligt ångrar jag mig och vill inte alls ha dom..

Kvällens idoler

Mina favoriter för kvällen är Andreas och Daniel. I från början av programmena tyckte jag inte alls att Andreas var bra, för han skrek alldeles för mycket, men ikväll var han kanon! Daniel visade röstresurser genom att sjunga en otroligt svår låt. Jag tycker han ser skitcool ut på scen där han står och inte kan hålla armarna i styr. Cool kille.

Sam däremot gjorde dock bort sig och sjöng på tok för fort för min smak.

Nu får vi snart se vilka som blir klara för final...

Lill-lördag

Lill-lördag idag och jag känner mig allt annat än glamorös. Här sitter jag och luktar häst och har avskavt nagellack som är något av det fulaste jag vet. Jag skulle vilja ha ett nagellack som sitter i minst 7 dagar, men än har jag inte hittat något som håller så bra. Och att jag luktar häst är ju inte så mycket att göra åt. Det gör jag ju varje dag och det enda botemedlet är duschen. Hästlukten är ju inget man kanske vill använda som parfym, men det känns mer som att den lukten sitter i i 7 dagar så nagellacket och lukten kunde ju byta.

Så nu ska jag gå och ta mig en dusch och måla nytt nagellack. Tror jag väljer rött idag, det är snyggt! Sedan blir det Idol som gäller. Hoppas Knut åker ut ikväll. Jag tycker att han är dålig och hans version av Baby, Baby i måndags är nog den dåligaste jag har hört.

Efter Idol är det Heroes och sedan ska jag krypa ner i sängen tillsammans med Kate Mosses bok Labyrinten. Den är bra!

RSS 2.0