Härliga onsdag

Har jobbat både igår och idag i detta härliga väder. Nu vill man ju vara ledig och vara ute, men icke sa nicke. Slutar 16 idag och J kommer hem ikväll. ♥
Ska försöka hinna med ett bad ikväll också i denna värme, men det beror ju på om jag får med mig någon badkompis. 

Vi hämtade hem Boggi från betet igår och nu börjar det närma sig avfärd för gamla gubben som ska bli storstadsbo igen. På söndag morgon åker vi iväg mot Västerås. På måndag gör vi ett stopp i Uppsala för att hämta nycklarna till lägenheten. Nu börjar det kännas på riktigt!

Ändrade planer så syster och Marcus åker inte hem förrän söndag och sedan sover vi ju över hos dem så det är ändå en hel del tid tillsammans kvar, fastän jag jobbar torsdag, fredag och lördag.

 


Monday

Har legat och solat på förmiddagen och ikväll har jag jobbat på hemtjänsten. Helt okej dag faktiskt. Nu slutar jag snart och då ska jag hem och mentalt förbereda mig för att jag ska upp och jobba kl sju imorgon. Det har jag nog inte gjort sedan i maj någon gång. Suck... Jag är ju värsta morgonmänniskan!

Det var lite oväder tidigare ikväll, men jag hoppas att det drar bort över för imorgon slutar jag 13.30 och då vill jag pressa!

Over and out.


Sommar och sol

Har haft det helt underbart ända sedan i torsdags. J har varit hemma och vi har umgåtts hela tiden. Så mysigt!

I fredags åkte jag och Fanny till Gunnarn för att sola och bada. Inte så varmt i vattnet, men det blev ett dopp ändå. Sedan åkte vi hem, åt god mat, drack gott och begav oss sedan till hotellet. Goda drinkar, lite för många goda kanske, och sedan en sväng på 3an. Kvällen avslutades här hemma med fika och en massa skratt. Himla kul kväll!

I lördags jobbade jag från 10-13 och sedan hem och lägga sig i solen på en gång. Låg ute på gräsmattan ända tills det nästan var middagsdags och då åt vi god mat hela högen och sedan bjöd J oss på en båttur ute på Uman. Mysigt och vackert!

Idag har vi bara stekt i solen, Fanny och jag, och visst börjar det märkas! Det är hett som bara den ute, men jag klagar inte!! Jag vill bara ha mer fint väder och det ser ju faktiskt ut att kunna hålla i sig..

Nä, det blir som lite och ingenting bloggat nu när det är sånt här väder. Jag håller med StAnnapanna.


Mårdselforsen

Idag vaknade jag på bästa möjliga vis. Min käre vän ringer och skrålar i telefonen kl halv 8 på min lediga dag. Underbart... Surrade ett bra tag men sedan somnade jag om och vaknade vid 10. Då gjorde vi oss i ordning och åkte till Mårdsele och tittade på forsen. Riktigt mysigt faktiskt och himla fint. Gick rundan runt forsen som var 1,2 km och tog en massa kort. Skrämmande hur fort forsen flyger fram, speciellt när man står på en hängbro just över den!

Efter god mat där svängde vi förbi Lycksele och Dollarstore. Jag handlade lite gardiner, handdukar och lite annat krams. Jag vill ju börja få i ordning på lägenheten nu! Jag och J's underbara mor tittade i IKEA katalogen igår kväll och när vi svänger förbi där kan jag nog tro att slutsumman blir en hel del. Fick ju tips på andra ramar som jag hellre tror jag ska köpa.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sätta på mig en klänning och bara njuta av att jag är ledig och att det är toppenväder ute! Jag hoppas kvällen bjuder på en hel del godsaker!

Ramar

I lägenheten, på väggen bakom soffan, vill jag ha en massa inramade kort på mig när jag var liten. Funderar på dessa, för de är ju billiga och bra, och sedan måla dem svarta eller vita. De är ju 5,50 kr billigare än dem i de färgerna så jag gör ju värsta fyndet.

Frågan är ju vilken färg och hur många? Jag vill att det ska vara många bilder och jag tror att 30 stycken blir bra.

Eller så köper jag dessa bruna. 10 kr är ju ingenting och jag slipper trixa och fixa. Brunt går ju ändå ihop med resten av lägenheten.


Mitt i veckan

Det var lika bra att jag jobbade idag för det är liks ändå inte nåt bra väder. Men imorgon och resten av veckan ska jag bara ligga ute i solen. Jag och J ska mest troligt till Tärnamarknaden också en sväng, antingen på fredag eller söndag eftersom jag jobbar några timmar på lördag. Men resterande tid blir till att vara ute i det förhoppningsvis fina vädret.
 
Inför kvällen har jag inga större planer ännu. Troligtvis kommer J hem och sedan ska jag väl försöka få hela onghögen att spela kubb, minigolf eller göra nåt annat kul.

Åter till jobbet..

Lovely day

Har gjort absolut ingenting idag och det har varit riktigt, riktigt skönt. Har faktiskt börjat packa ihop lite grejer, för det lär ju ta sin lilla tid även fast jag egentligen inte har några saker alls utan mest bara rat.
Micka och allra finaste Pussel var här en sväng och hälsade på. Sedan har vi smällt i oss lite Ben&Jerry's och sett Street Kings. Helt okej film och bra tidsfördriv.

Inget långledigt till lördag som jag hade hoppats på utan jag ska jobba imorgon, men då får jag ju vara ledig den 4:e augusti när vi är på väg hem från Västerås efter att ha lämnat av min finaste ägodel. Ack, så ont det kommer göra i hjärtat mitt.

Nu väntar John Blund och en dag på jobbet imorgon.


Ps, Norge lovar fint väder till helgen. Det gör allt så mycket bättre!

Nu är det på riktigt!

Jag fick ett brev igår från Uppsala Universitet som välkomnar mig dit och hoppas att jag kommer till välkomstprogrammet den 29:e augusti.

Idag fick jag ett brev till där de kallar mig till registrering den 25:e augusti kl 10.30. Spännande!

Bara en månad kvar...

Lediga tisdag

Första vardagen som jag är ledig på evigheter och den började med en skön sovmorgon. Sedan lunch med Sandra och efter det strosade jag och Fanny runt i lite affärer. Efter löning så ska det inhandlas lite grejer till lägenheten.

Nu ska vi ta och röja i det blivande gästrummet. Kommer att bli så bra!

Förfestfixarn

Hon, en av de jag vill ska blogga mera har en blogg! KUL!

Dock blev det inte mycket till lusläsning, men bättre det än inget..

Åter igen

Min telefon är väl fungerande igen. Väldigt skönt måste jag ju erkänna.
Och ja, jag är säkerligen mobilberoende. Det är ju min högra hand, min livskamrat, bästa vän, etc.

Men en funktion som jag fortfarande saknar på den är ett alkolås. Don't ask why...

V 30

I veckan jobbar jag bara idag och på lördag. Sammanlagt blir det bara 10 timmar, så jag får väl kalla detta min semestervecka. Men det är ju perfekt timing eftersom jag då får spendera lite tid med Fanny och Marcus .

Ikväll åker vi en sväng till Grannäs igen så fort jag slutat jobba. Mamma och Reidar åker hem imorgon så det är sista kvällen..

Vad vi ska hitta på resten av vecka vet jag inte ännu. Tänk om det åtminstone kunde bli fint väder så att man kunde vara ute...

Trasig telefon

På lördagkväll kraschade min telefon. Jag kan inte skicka sms och den är segare än sirap. Kan man bli tokig för mindre?

Crap.

Helgen v. 29

Slö fredagkväll med pizza till middag och sedan lite alkohol på det. Drog med mig Marcus upp på 3an och umgicks med folket en stund, men lämnade honom senare för han ville på efterfest medan jag ville hem till J.

På lördagen så åkte vi till marknaden i Åsele. Köpte sockar, för det går ju åt som smör och det var det enda jag fyndade. Himla mycket folk, men trevligt ändå! När vi kommit hem for vi upp och åkte Jet-Ski. Sjukt kul!! Efter det så blev det go middag på hotellet och några drinkar med trevligt sällskap. Kvällen avslutades på 3an, men jag hade betydligt mycket trevligare uppe på hotellet. 

Söndagen var lugn och skön. Hjälpte Fanny att rensa i röran och sedan blev jag bjuden på middag hos J. Vi umgicks hela kvällen och bara mysade. Hur underbart som helst!


Äntligen fredag

Jag vet inte hur många gånger jag tjatat om det, men jag älskar fredagar. (Vem gör inte det?) Jag är ledig i helgen och jag ska bara njuta. Åsele en sväng på marknaden imorgon, om det inte är så dåligt väder. Sedan blir det kanske en sväng till stugan också någon gång under helgen.

Ikväll hoppas jag på god mat på hotellet och sedan ska jag visa Fanny och Marcus "utelivet" här i Storuman. Funny...

Roligare än så här blir det inte.

Idag är en bra dag

Vaknade upp kring åtta och var pigg och fräsch. Frukost med pappa och VK. Så där stillsamt lugnt och skönt men ändå inte ensamt.

Lunch med Fanny och Mejan på bästa Nyfiket. Smaskens! Trevligt med lite surr, men en timma går så fort! Önskar att tiden inte gick så fort när man har roligt.

Ikväll åker vi allihopa till Grannäs, inklusive han med stort H. Underbart! Synd bara att jag jobbar imorgon, annars hade vi säkerligen sovit över.. Men det blir ju trevligt så länge det varar i varje fall.
 

You make my day

Vintage

Igår kväll åkte jag, Fanny, pappa och Joel till Gunnarn för ordna lite. Jag och Fanny skulle titta igenom vad jag har för saker inför flytten och leta en tavla och pappa och Joel skulle göra lite annat. Men tror ni jag och Fanny gjorde något av det vi skulle göra? Nej! Vi hittade farmors alla garderober och slet ut precis alltihopa. Vilka fynd vi gjorde! Och ändå har vi den största klädkammaren kvar. Sjukt kul var det! Vi kom hem med en hel hög med kläder...

Så nu blir det en tripp igen till Gunnarn för att titta på resten av kläderna OCH för att göra det jag egentligen skulle göra - kolla var jag har och inte har inför flytten. Så jag vet vad som behövs.

Bilder på guldklimparna kommer...


Blogga mera

Dessa vill jag ska börja blogga:

28-åringen
Radiopratarn
Förfestfixarn
Moder Jord
USA-bon (resdagboken.se räknas inte)
Hästtämjaren
Vikingen

Vilka var och en är vet de nog bäst själva. Någon kanske redan har en blogg, men då lovar jag att jag ska sträckläsa den från början till slut och därefter hålla mig uppdaterad. Får jag bara veta adressen så.. Blogg.se har ju tagit bort sökfunktionen på bloggar. Dåligt..

Hallå, jag flyttar ju snart! Då vill jag ju fortfarande vet allt ni gör, fastän jag bor ca 70 mil härifrån. Därför tackar jag alla ni som bloggar. Keep me updated!

Fina fisken

Idag är jag tillbaka på jobbet och jag vill verkligen vara frisk, men det är liksom på gränsen. Men jag biter ihop och jobbar på. Hade jag varit hemma idag också hade jag säkert varit hur pigg som helst och ångrat att jag inte gick på jobbet. Men nu är jag här och jag ska stå ut denna dag.

Soligt och fint väder imorse, men nu är det alldeles grått ute och regnigt. Trist, men det spelar ju som ingen roll när jag ändå liks jobbar. Men helgen ser ju inte heller så kul ut..

Undra vad vi hittar på för kul ikväll? Kubb tycker jag är trevligt, men i detta väder vill jag nog helst bara sitta inne.

Narnia

Jag som hade tänkt gå på bio ikväll. Jag älskar ju Narnia, men nu blir det inget av det. Typiskt. Jag får väl vänta tills den kommer ut på dvd och hyra den då istället.

Nu ska jag ta mig en efterlängtad dusch och sedan se en film till och vänta tills klockan blir 8. Då beräknas herrskapet ankomma hit till Odlarvägen...

Jordgubbar

Jag är så sjukt sugen på jordgubbar så jag tror jag måste sätta mig i bilen och åka upp till ICA. Även fast jag är så ofräsch som man bara kan bli så gör jag allt för några få jordgubbar.

Ska bunkra upp med jordgubbar och film och vänta på att Fanny och Marcus ska komma hem. ♥

Helgen

Fredag till lördag spenderade jag i stugan. Mysigt som bara den. Sedan hem i lördags och sedan vidare till Gunnarn på fest hos Elin. Himla trevligt måste jag ju säga. Sedan åkte vi tillbaka till Storuman och for på 3an. Helt okej kväll som avslutades på Bergsvägen och sedan åkte vi hem och sov.

Söndagen tillbringade jag med att städa, sedan lagade jag mat och fick storbesök. Umgicks hela kvällen och hade det himla trevligt. I like it!

Att helgen sedan avslutades i magsjuka var ju ingen vidare hit...

Äntligen på benen

Har legat i magsjuka sedan natten till måndag. Låg i sängen/soffan hela dagen och hade ingen ork alls. Idag är det bättre, men jag vilar upp mig inför imorgon för då ska jag vara tillbaka på jobbet. Jag blir så rastlös av att bara vara hemma och inte kunde göra någonting alls annat än bara ligga och vrida och vända på mig.

Har i varje fall sett klart hela OC säsongen nu medan jag har varit dålig. I love it!

Nä, nu blir det snart sängläge igen. Sedan ska jag försöka få i mig lite mat.

Strax helg

Om 1,5 timmar slutar jag jobba och då har jag helg! Skjutsar först upp Boggan till betet och sedan vidare till stugan i Grannäs. Sedan hem imorgon och förmodligen fest i Gunnarn imorgon kväll. På söndag blir det kanske auktion i Pauträsk om jag får med mig någon. Mamma var lite sugen, så jag hoppas hon följer.

Åt god lunch på hotellet idag med Elin och annars har jag bara jobbat på. En massa folk idag och det är så mycket mer roligt att jobba då!

Nä, nu ska jag försöka få tiden att gå så jag får helg någon gång..

Svar Ja

Svar på antagningsbesked

Höstterminen 2008

(Detta svar kan ändras fram t o m sista svarsdag, 2008-07-28)

----------------------------------------------------------------

Personnr 19880321****

Du har tackat Ja till följande utbildningar:

1. UU-P2800 - Juristprogrammet 270.0hp, 
   Utbildningsprogram, Uppsala universitet, Poängbidrag 30.0, Antagen


Som sagt, det finns inte en chans att jag ångrar mig. No way!

Inhandlingslista till lägenheten

Nu ska det handlas grejer:

  • 4 barstolar
  • Stor spegel med guldram
  • Vitrinskåp
  • Projektor
  • TV
  • Dator
  • Surroundsystem
  • DVD
  • Kristallkrona ?
  • 2 smala, höga sängbord
  • Hatt- och skohylla
  • Blommor
  • Höganäskruka
  • Fönsterlampor
  • Mattor
  • Förvaring till klädkammaren

Sjukt kul ska det bli! Jag vill till IKEA. Vill du?

Mulen torsdag

Idag fick jag ju som sagt beskedet som jag hela tiden har väntat på. Uppsala - here I come. Det firade jag och pappa med att åka upp på hotellet och äta middag tillsammans. Först vitlöksbröd med tsatziki och sedan fläskfilé. Supergott och jätte trevligt. Sedan åkte vi runt i Storuman/Stensele och kikade på fina platser. Vi hade lite quality time tillsammans och jag insåg att det nu inte kommer bli så mycket av det i framtiden.

Annars har jag jobbat på som vanligt idag. Fick hem nya krukväxter på jobbet och jag vi ha varenda en. Har i varje fall sett ut de jag vill ska köpa till lägenheten. Jag är nog kär i blommor, ja. Arbetskadad också, men det fick jag på köpet.

Nu funderar jag stark på sängen. Imorgon är Elins sista dag som min arbetsgranne och det ska vi fira med att äta lunch på hotellet. Mysigt som bara den!

Uppsala universitet

Juristprogrammet BG-19,38 Antagen
270hp, Dagtid, Helfart (100%)
Utbildningsprogram
Normal undervisning
Uppsala universitet,
Uppsala

ANTAGEN!

Jag gjorde det, jag tog mig in! Bye bye Storuman...

Men att det skulle göra så här ont i hjärtat, det trodde jag aldrig. Jag kan väl inte gå och dölja det längre.

- Jag har blivit kär!
Och kärleken bor här i Storuman och kommer stanna här. Jag tror icket att han är flyttbar.

Men jag tog mig in.
Det var mitt mål. Inte en chans att jag tackar nej, så det är bara att ta sitt pick och pack och lämna kvar hjärtat här i Storuman.

10-15 juli

Någon gång mellan dessa datum får jag besked. Idag är det den 10:e och jag loggar in hur många gånger som helst på studera.nu, men jag vet ingenting än och jag lär väl vara en av dem som får besked sist.

En liten del av mig vill stanna kvar här i Storuman. Varför skulle vi ställa till det på detta vis?

Nä, nu ska jag strax gå på lunch med Elin.

Teknikdjunglen

Jag kan INGENTING om projektorer (inte något alls om tekniska saker egentligen), men här sitter jag och försöker lista ut vilken av alla miljoner jag ska köpa. Tydligen är det kvalitén på duken som spelar störst roll har jag hört ryktas om från 2 håll nu, så det litar jag på.

Jag är så lättlurad så jag skulle kunna köpa vilket skit som helst och lägga ner storkovan på det också. Jag vet inte vem jag ska fråga som kan sånt där heller. För jag förlitar mig tyvärr icket på mig själv. Det kommer bli så fel...

Ska ju ha en tv också, men bara en liten. 22 tum kanske det kallas? Eller jag hörde ryktas om att de större inte var så dyra heller, så då är det lika bra att slå på stort. Meni den djunglen tror jag inte att jag hittar ut utan hjälp heller.

Sedan var det ju surroundsystem och allt sånt också. Där är jag helt lost och tänker nog inte ens bege mig i i den djungeln.

Hur ska detta gå? Jag är den mest otekniska tjejen som finns, känns det som.

Jag höll nästan på att glömma bort datorn jag ska få av pappa också. Men i den djunglen har jag en halv fot inne, så det är det minsta bekymmret än så länge..

Det känns som om det kommer bli ole-dole-doff av alltihopa. Sedan sittar jag där med prylar som lagt av efter ett halvår. Jippie..

Var börjar man? Märke eller prisklass?

HJÄLP!

Om jag inte missminner mig tror jag att jag har en läsare som kan rabbla det mesta av detta i sömnen...

Lill-lördag

Det ryktas om att det är fest ikväll. Jag är dock inte sugen på något sådant. Boggan ska ju även ikväll fram och åter till betet. På fredag funderar jag på att låta honom gå där ute på heltid. Hans mage verkar ju må prima fint. Så istället blir det nog bara lugnt ikväll.

Men jag vet vad jag hoppas på att jag gör ikväll. Och det är inte att ligga hemma i soffan...


UPDATE
Jag hade det faktiskt på känn och jag fick som jag ville. Att så lite kan göra mig så glad.

Sex And The City

Jag, Mejan och Stannapanna gick och såg bio igår kväll. Väl där skålade vi med vin och jag hade riktigt trevligt. Filmen var bra och jag kom på mig själv med att sitta och småle vissa stunder. När Fanny sett klart skolådan ska jag låna den och säkerligen sitta klistrad framför tvn.

Efter bion gick vi vidare och drack ännu mer vin och surrade. Jag hade himla trevligt hela kvällen! Tyvärr gick jag hem före alla andra eftersom Boggi stod i Lönnberg och jag kunde ju inte köra så jag var tvungen att hitta chaffis som både kunde köra hem bilen från Folkets hus och hämta Boggi. Men det löste sig tillslut och helt plötsligt satt jag i en bil på väg till Vilhelmina för att köpa mat. Åt en supergod hamburgare och drack lite mer vin. Hemma kl 03.00 och jag ramlade i säng.


Men jag älskar sådana spontana kvällar där det händer så mycket roligt. Tänk om det kunde vara så här varje dag. Vilket roligt liv man skulle ha - jämt! 


Sunshine?

Stundvis lyser solen bakom för stunden mörka moln här över Storuman (i alla fall det lilla jag ser från fönstret) Faktiskt är det rätt så varmt ute och jag hoppas att sommaren kommer snart. Jag minns sommaren -06. Helt UNDERBAR! Sol varje dag och inte ett moln i sikte. Så vill jag alltid ha det.

Jobb idag med, hela veckan ut. Men snart är det återigen helg och jag har beslutsångest. Åka upp till stugan eller stanna hemma? Stugan fre-lör och hemma lör-sön? Vet inte än hur jag ska göra, men tids nog bestämmer jag mig.

Ikväll blir det nog en skön hemma-kväll. Det är bio - SATC, men jag vet inte om jag orkar gå. Inte som det känns nu i varje fall, men fort var det gjort att jag hinner ändra mig. Boggan ska ju till Lönnberg en sväng också, så helt plötsligt blir det så mycket jag ska hinna med..


Ett försök till god natt

Har ingenting kvar att göra vaken så nu pyser jag i säng. Har skjutsat Boggan fram och tillbaka till Lönnberg och både han och jag sover hemma. Skönt, men säkert tomt för oss båda eftersom han också är utan sovsällskap. Hans stallkompis har åkt på bete så nu sussar han ensam.

Nä, imorgon ska jag ta mig i kragen och ta en morgonpromenad. Om jag ens kunde kliva upp i tid, det är ju det som är problemet. Men jag ska göra ett tappert försök.

God natt på er! Även fast jag vet att jag inte släcker lampan före tolv...

Besök igen

Idag fick jag besök av mamma, Reidar, mormor och morfar här på jobbet. Mormor bjöd på en glass som vanligt och de handlade litegrann.

Annars jobbar jag på. Inget filmsällskap igår, men jag hade sällskap ändå en stund.. Bra avslutning på helgen!

Ikväll ska jag köra Boggan på bete och hoppas att han klarar sig från sjuka denna gång. Sedan ska jag plantera blommor på farfars grav. Jag vet, jag är nästan en månad sen, men det har bara inte blivit av. Sedan hämta fina hästen i Lönnberg, för han ska inte få tro att han ska sova borta inte. Det är bara matte som gör det....

Underbara helg

Jag fick mig faktiskt min drinkkväll i fredags. Jag och Elin H åkte upp till hotellet och satte oss på balkongen och hade det hur trevligt som helst. Snackade en massa skit och bara myste i solnedgången tillsammans med bland annat mousserande vin. Jennie kom och joinade oss kring tio-tiden coh när hotellet stängde kl 11 så hade vi som plan att åka till Malå, men det sket sig så vi for ner på trean istället. Kring ett fick jag skjuts till sängen och slockande som en stock!

Igår, lördag, så åkte jag, pappa och ÅM med familj på auktion i Björksele och jag gjorde ett fynd! Bild kommer senare, när min egna dator vill starta igen. Sedan hem och göra sig iordning för 50-årskalas. Trevligt som bara den! God mat, gott fika och underbara människor. Kring halv niotiden åkte jag och pappa hem och jag for upp till Jennie och Lukas. Där blev det några cider sedan gick vi även denna kväll ner till trean. Där träffade jag Micka och sedan vid stängning så for vi hem till henne. Blev erbjuden att åka ut till Långholmen med ett helt gäng, men jag var så dåligt klädd, så jag gick ett kvarter bort och myste istället...

Idag har jag och ÅM varit på Loppan. Hittade ingenting av intresse, men någon gång kanske man fyndar något där. Jobbar på HTJ ikväll och sedan ser jag väl om jag får filmsällskap eller inte. Men jag hoppas det...

Thank God...

... it's friday!

Jo tjena att jag gjorde en repris med löparskorna igår. Jag dejtade annat istället och det var 1000 gånger bättre.

Först tvättade jag bilen, men usch vad jag har fuskat! Blir att tvätta om i eftermiddag, för nu ser det för taskigt ut. Sedan en ragg ut på byn och sedan vidare.. Kvällen avslutades otroligt mysigt.

Idag jobbar jag till halv sex, sedan har jag inga större planer för kvällen. Får väl se vad som händer och sker. En drink uppe på hotellets balkong skulle ju absolut inte sitta fel i detta fina väder. Men då behöver jag ju sällskap...


Datorhaveri

Min dator hemma är trasig! Jag hoppas att det bara är skärmen som är ur funktion, men jag har på känn att hela datorn har lagt av. Tråkigt! Därför blir det ingen datortid hemma om inte käre lillebror för en gångs skull kan slita sig från datorn så jag får tvärsitta.

Men eftersom den inte fungerade igår så tog jag på mig löparskorna och for ut och sprang. Inte illa för att heta Lina Sundström! Ikväll blir det en repeat om det inte är för varmt. Jag klagar absolut inte i denna sköna värme, men jag ogillar att springa i stekhetta.
Gårkvällen avslutades med mys och det var lovely!

Idag är det som sagt strålande sol och jag går i klänning utan att frysa. Helt underbart! Önskar att man vore ledig när det är så här fint. Men det kommer väl en sådan dag också.. Jag skulle behöva lite färg, men det tar jag igen senare.

Undra när Mor kommer upp?

Optimist

Solen lyser till och från idag och jag trotsar allt som heter kyla för jag vill ha sommar på riktigt! Men då får man frysa ibland när man klär sig så lite. Det kallar jag optimist. Jag tittar ut genom fönstret, bestämmer kläder och sedan struntar jag fullständigt i vad termometern visar.

Lill-lördag idag och snart är det återigen helg. Vad jag längtar! Jobbar dock på söndag, men vad gör det när det är kväll? Börjar inte förrän 15.00 och då gör det absolut ingenting tycker jag. Har inga andra större planer för helgen annat än fest på lördag kväll. Jag hörde ryktas om Malå?

Back to work...


938

Vi är 938 som söker till juristprogrammet i Uppsala i första hand

938.

Jag får ont i magen, men lever på hoppet att jag tog mig in förra året på urval 1 och då var vi 869 sökanden. Lägsta jämförelsetal då var 19,13 och jag har 19,38. Så statiskt sett borde jag ta mig in i år också om inte jämförelsetalet har höjts. Så jag hoppas att det är en stor hög dumskallar som har sökt i år..

Cirka 10 dagar kvar tills antagningsbeskedet kommer...


En vanlig hederlig tisdag

Jobbat idag och snittat blommor som vanligt på tisdagar. Sedan har jag bara pysslat på. Jag var glad att jag var inne för det ösregnade hela dagen. Jag fick flashbacks sedan när vi var i Nerja i Spanien hösten -06. DET kan man kalla översvämning och riktigt så illa var det inte idag, men jag tänkte på det.

Gräddade plättar till middag och nu sitter jag och funderar på att åka ner till stallet. Sedan får jag se vad kvällen har att erbjuda. Hoppas egentligen inte på något ansträngande utan det känns som om jag fortfarande är sliten sedan helgen så förmodligen blir det nog bara att ligga i soffan.

1 månad kvar...

RSS 2.0