Dags att sova

Efter en rätt slitig vecka ska jag nu hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen och läsa lite kurslitteratur. Ska möta upp Isabelle kl 9 imorgon bitti och sedan ska vi följas tillsammans till introduktionsföreläsningen imorgon. Väldigt spännande, för nu drar det igång på riktigt!

Sov gott mina kära vänner!

Telefonförhöret

På allmän begäran från mina läsare ska jag berätta om telefonförhöret jag hade.

Jag ringde upp och blev förhörd av en kvinna som frågade om jag fortfarande stod för att jag förnekade händelsen. Självklart gjorde jag det och hon frågade vad jag gjort den dagen och en massa annat. I varje fall så ska en polis sedan titta på det och därefter bestämmer denne om händelsen ska gå vidare till åklagaren som bestämmer om det blir åtal eller ej. Så det återstår att se vad som blir av det hela.

Så nu vet alla nyfikna om hur läget ser ut.

Bästa kvällen ever

Jag har haft så sjukt roligt hela kvällen!! Förfesten var underbar och sedan på nationen var det bara bättre. Allra bäst var nog att jag mitt i allihopa träffar kusinen Johan. Väldigt, väldigt oväntat, men så roligt också. Surrade en hel del, men sedan dansade jag vidare i dimman. Efterfesten var på samma ställe som förfesten och det var verkligen så kul. Inte så många reccar dock, men himla trevligt ändå.
Detta är verkligen en av de bästa kvällarna jag någonsin har haft. Jag hoppas att gasquen nästa helg går upp i denna stil. Skulle vara sjukt kul!

Nu stupar jag i säng tillsammans med denna låt.



Förresten, snacka om kärlek vid första ögonkastet!

Nu smäller det!!

Kl 18 ska jag på förfest och sedan är det fest på Norrlands ikväll. Jag längtar...

Ska hoppa in i duschen nu och sedan göra mig i ordning inför kvällen.

Om vi inte tar oss vidare till final blir jag besviken. Vårat lag har ju gått i för detta till 110%!!!!

Nä, nu blir det likör 43 och mjölk.


Ps, jag pratade med världens bästa Johanna som är i SVERIGE nu!!! WIHOOOOOOO!


Lugn fredagkväll

Var på Norrlands och ätit middag, chile con carne, och gått på rundvandring och olika föreningar har presenterat sig. En lugn och skön kväll alltså. Det var ju club också, men jag orkade inte stanna kvar. Känns som om jag behöver lite sömn...

Nu blir det sängen ganska genast på en gång. Kl 08.45 ska vi träffas på Jontes imorgon och leka hela dagen. Sista dagen och vi ska göra ALLT för att komma till final nästa fredag!

Förresten så fick jag studielitteraturen idag. Väldigt tjocka och spännande böcker...

Nä, god natt på er!

Kalmars nation

Jag hade verkligen hur kul som helst igår! Bästa kvällen på hela veckan... Kanske blev en aning mycket där på slutet och jag blev dragen som bara den, men jag hade så förbaskat roligt.

Idag är jag rätt sliten faktiskt. Ska egentligen träffas nu kl 12 och pimpa Uppdragsboken från igår, men jag skippar det från början. Jag är så sjukt trött. Det blir en tripp med Ida på stan senare idag, måste försöka hitta mig ett par jeans.

Ikväll är det reccemottagning på Norrlands och sedan Club. Men jag skulle vilja vara hemma och se tv, om jag då ens hade en tv.

Nej, en dusch på det här vore trevligt.

Mina tankar är med på begravningen trots att jag inte är där.

Förresten..

... jag hade statistikrekord igår. Hela 83 stycken unika besökare. KUL! Jag känner mig hedrad. Vem vill läsa mitt skrot? Känner jag ens så många som 83?

Men kommentera mera...

The second and the third day

Igår var det "sportdag", men det var ingen vidare sportigt ändå. Lite lekar här och där och så vidare. Bland annat skulle vi ta oss över Fyrisån, bland det äckligaste vatten jag någonsin sett. Men så klart gjorde James Bond det med stil! Vi fick till och med ha på oss Ledar-kimonon för att vi leder! Nu har vi pimpat den med 007 och en pistol. Sweet.

For hem och gjorde mig i ordning inför kvällen och fick besök av Ida. Hon var snäll och lagade mat åt oss här och höll mig sällskap och skjutsade mig till V-dala där jag mötte upp mina lagkamrater. Vidare till Betty på förfest med en hel del olika folk, inte bara James Bond-are utan många T3:or (termin 3), som alltså nollades förra året. Sedan var det fest på Bryggan, Snerikes. Hur mycket folk som helst, billig sprit - 29 kr för en cider och bra musik. Jag hade sjukt kul!

Imorse var det grymt tungt att kliva upp, men vad gör man inte för laget? Uppdrags-dag, så vi har matat en professor, tjänat 20-kr på ett uppträdande på stan, matat en björn (Björnstad så klart), sjungit för en landshövding, etc. En massa sjuka grejer, men det har varit hur kul som helst.

Nu ska jag göra mig i ordning inför kvällen. Måste in på stan och gå på bolaget också och vi ska träffas klockan kvart i sex så det gäller nog att rappa på lite..

"Vi är James Bond, fy fan vad vi är bra. Och alla vet ju att vi leder efter första dan."

Nollning

Fy fan så kul vi har! Gillar alla i gruppen, vi har James Bond tema och det är sjukt kul.

Har varit på V-dala ikväll och rockat loss. Har öl fulla kläderna och håret så en dusch skulle vara skönt, men det får bli imorgon bitti istället. Då har vi sportdag och sedan utgång på kvällen. Sjukt kul!

"En stor, en stor, inte en mini, dry martini"
" Rule Britannia, Britannia rules the waves, Britons never never never shall be slaves."
"Bo, bo, bo, bo, bo, bo, bo, bo, bo, bo, bo, bo, bo, bo. Ååååejåå James Bond, Ååååejåå James Bond, räddar världen hela dan det är våran James Bond"
"Vad är vårt nummer? - 007!"
"- Ge mig ett B! - B 
- Ge mig ett O! - O
- Ge mig ett N! - N
- Ge mig ett D! - D
- Vad blir det? - BOND
- Jag hör er inte... - BOND!
- EN GÅNG TILL!!!!!!! - BOND!!!!!"

Nä, nu väntar sängen för fulla muggar! Kommer stupa i säng och vakna förväntansfull imorgon.

Jag gillar Uppsala!

My name is Sundström, Lina Sundström - med rätt att äta surströmming!

Kvällen lider mot sitt slut

Ikväll har jag nog överträffat mig själv med att ha betsat in alla ramar (bilder kommer), burit bort alla sopsäckar till förrådet och handlat. Snart är det nästan så prydligt som jag vill ha det, förutom att jag väntar på min kyl och fler galgar. Tills dess får det se ut som det gör. När allt är klart då lovar jag att lägga upp bilder på mitt fina hem.
 
Ida tipsade mig om att Haléns faktiskt har fina kläder och om jag fortfarande känner mig på så pissigt humör imorgon så klickar jag nog iväg en beställning därifrån också. Kosta vad det kosta vill - det får mig på bättre humör för stunden.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen och läsa slutet på En shopaholic säger ja. Sedan har jag ju ett antal kompendier att läsa mig till sömns med om jag inte lyckas somna.

Jag önskar att man bara kunde trycka på OFF.


Louise-dagen

Jag höll ju nästan på att glömma bort, men grattis till mig själv, mormor, mamma, Elin och Fanny på namnsdagen.

Jag gillar familjenamn. Mina flickor ska också heta Louise i tredjenamn. I like it.

Så, nu var det ett helt år innan jag har namnsdag igen - Signe den 23 augusti. Att de tog bort Lina från almanackan den 20 maj och lade till Carola istället är ju lite förunderligt..

Bli glad

Bara för att muntra upp mig lite så beställde jag en hel lunta med kläder ifrån H&M och genast känner jag mig mycket gladare. Mestadels basplagg, men lite andra godbitar också.

Jag har sett världens finaste dräkt (kavaj och kjol) på SOLO. Jag vill ha! Men självklart finns den inte här i Uppsala. Men jag har sett den på väg till mammas jobb och jag älskar den.

Första dagen

Registreringen gick bra. Stod i en lång kö och sedan var det över på 3 minuter när man väl kom fram. Träffade några tjejer som stod med mig i kön och sedan gick vi ner på stan och surrade en hel del. Sedan var det kursinfo på eftermiddagen och då fick man se hela högen av juriststudenter. En hel hög med blandade människor och jag känner mig förväntansfull inför nollningen som börjar imorgon klockan nio. Jag tror det kommer bli himla kul!

Så, det är det som har hänt hittills. Nu ska jag få i mig lite mat och sedan försöka att inte deppa ihop resten av kvällen. Jag önskar att jag stod på mig tidigare i sommar och inte lät det gå så här långt. Jag hade mått 1000 gånger bättre idag då. Men jag har lärt mig något av det här också.

Och jag såg en hel del snyggingar idag! Kostym, skjorta, slips - you name it.


Gammelmormor

Detta inlägg tillägnar jag min fina gammelmormor. Jag har tyvärr bestämt mig för att jag inte åker hem på fredag och så får det bli. Det känns som om jag missar en massa om jag inte stannar kvar här i Uppsala.



Flaggan som hissades till hennes minne på Sibylla.

Sedan fick jag ett kuvert med posten idag innehållande detta.

 

Tack snälla Linda. Jag saknar dig med!

Registrering

Idag kl 10.30 ska jag registrera mig. Kul! Jag hoppas det är nog varmt väder så jag kan ha klänning, men det ser molning och trist ut ute.

Nu ska jag ta och göra mig lite fika och sedan göra mig i ordning för dagen. Håll tummarna för mig. Faktiskt är jag inte så nervös, men det kommer väl kring kl 10.

Ta hand om er!

Fuck, fuck, fuck

Det där hjärtat jag lämnade kvar i Storuman brast.

Jag får det väl tillbaka i 1000 bitar i ett brev i mitt brevinkast.


Åt helvete med karlar.

En dag på stan

Ida kom hit, vi grejade på datorn lite och sedan drog vi ner på stan. Jag handlade liten från H&M och Gina och sedan gick vi och tog en fika på Wayne's Coffee och surrade en hel del. Skönt att vi har samma åsikt om saker och ting och det är så lätt att prata då. Sedan blev det en sväng inne på Akademibokhandeln och jag införskaffade mig en ordbok, för det lär ju säkerligen behövas nu till pluggandet.

Har käkat lite rester från igår och hänger bara vid datorn ikväll. Finns inte så mycket att göra faktiskt. Skulle kunna ta tag i att plantera om blommorna eller något liknande, men det känns inte direkt spännande på en söndagkväll.. Fast har jag något roligare för mig?


När jag liks håller på...

... så gillar jag den här låten också.


Pics

Här kommer lite bilder ifrån sommaren. Att man alltid ska vara så dålig på att ta kort. Skärpning!

Storumandagarna









Diverse olika kvällar från sommaren












Söndagmorgon

Oj, imorse tog jag mig en rejäl sovmorgon och vaknade inte förrän elva. Väldigt skönt..

Idag ska jag, Ida och Mange ta en fika på stan och sedan ska jag se om jag hittar lite kläder. Behöver förnya garderoben lite inför skolstarten. Sedan ska jag som sagt försöka få ordning på placet, men egentligen är det inte så mycket kvar att göra, det är bara att ta tag i det.

Till veckan är det nollning hela veckan. Jag tror det kommer bli hur kul som helst!

Nej, nu ska jag ta och göra mig i ordning för stan..

Favorit

Jag älskar denna låt!

 

Nu är det på riktigt!

Nu sitter jag här med min sprillans nya HP och mitt snygga rosa mobila bredband. Nu trivs jag! Ska bara försöka hitta en rosa väska till datorn också och då är allt klart.

Ida och Mange har varit här på besök ikväll och vi har ätit tacos, druckit vin och ätit lite efterrätt. Himla trevligt och det måste göras om! Känns så skönt att jag inte är "ensam" här i stan. Sedan tidigare idag så var vi på Fyrishov och badade på äventyrsbadet. Åkte rutschkanor och hoppade från hopptornet. Både jag och Ida bangade dock 5 meters tornet, utan tog bara 3 meter medan Mange visade att han hade stake i sig och hoppade från 10 meter. Helt sjukt och jag önskar att jag också hade det modet!

Nu har jag en bokhylla här också. Jag och mamma var på IKEA i torsdagskväll och då inhandlade jag den och imorse så spikade mamma och Reidar ihop den. Och nu måste jag försöka få någon sorts ordning här inne, men tack vare att jag fick besök ikväll så röjde jag ju undan litegrann.

Igår grejade jag och mamma en massa på förmiddagen och på kvällen följde jag med henne på jobbet. Imorse skjutsade de tillbaka mig och nu har jag ett soffbord, ett antal blommor plus en ännu fullare kyl här. Inte illa!

Förresten så skulle min fina gammelmormor ha haft namnsdag idag.. Signe, och eftersom jag är döpt efter henne så har även jag namnsdag idag. Men jag tänker mest på henne..

Nä, nu ska jag hoppa i säng och ringa Jonas. Jag vill också vara på Talludden ikväll, men mitt kära besök förgyllde ju kvällen en aning så jag saknade inte Storuman särskilt mycket.. Jag gillar ju Uppsala faktiskt!

Här är jag!

Mycket har hänt sedan sist. Bland annat har min fina, fina gammelmormor gått bort.. Det gör ont i hjärtat, men hon har haft ett långt och fint liv och jag önskar att jag själv får bli 93 år och vara lika pigg som hon har varit! Begravningen är nästa fredag och jag står i valet och kvalet om att åka hem.. Men det återstår att se.

För övrigt så är jag nu en sväng hos mamma i Sthlm. Här ska jag stanna tills lördag morgon för då åker vi tillbaka till Uppsala. Ska fixa och trixa i lägenheten litegrann och sedan tänker jag umgås med Ida som är nere i Uppsala. Kul, kul!

Annars känner jag mig så grymt ensam i lägenheten. Men man vänjer sig väl vid tillvaron till slut... Jag hoppas på att datorn och TVn kan pigga upp mig lite. Radion och Rix FM är väl inte det bästa sällskapet jämt och ständigt, men det funkar. Datorn ligger då på posten och väntar på att bli uthämtad, så det ska jag göra på lördag. Sedan lovar jag er alla att jag ska bli en bättre bloggare..

På måndag är det registrering. Spännande, tycker jag!

I did it again!

28-åringen har börjat blogga!

2 stycken från min lista har börjat blogga. 28-åringen och Förfestfixarn. Kul!

Nu återstår bara för mig att försöka få resten av dem att börja blogga. Jag ska göra ett försök. Jag säger det igen - blogga mera!


My new home

Än en gång slogs jag av samma underbara känsla när jag klev in i lägenheten med hela mitt flyttlass. Jag kommer älska hela stället!

Resan startade tio i 5 imorse och jag slapp köra en meter. Skönt, utan jag har bara vilat och mått gott trots den långa resan. Kring ett rullade vi in i Uppsala och GPS:en visade oss till Börjegatan. Visade Jonas runt i min lilla lägenhet och sedan började alla dessa kartonger och sopsäckar att packas in. Fort var det gjort och sedan skulle vi sätta ihop sängen. Det var ju inte det enklaste, men vi slog våra kloka huvuden ihop och efter ett telefonsamtal till morfar så stod sängen där till slut.

Nu sitter vi hos Fanny och Marcus i Västerås. Ska hämta soffan och fåtöljen plus diverse saker som ska med hem igen. Pojkarna lastar alla grejer och jag passar på att uppdatera mig på vad som händer på hemmafronten. Jag hade också velat vara hos Linda ikväll, men de var dålig tajming det också.

Men trött är jag, så jag lär stupa i säng när vi väl kommer tillbaka till Uppsala.

Nu ska jag se hur det går för flyttgrabbarna...

Take care!

The last day

Arbetsdagen lider mot sitt slut, men än är inte dagen över för det. Har ändå hunnit med litegrann fast jag jobbat bland annat en snabblunch med Anna-Stina på Akkan. Nu stänger jag snart butiken och då ska jag tvärspringa upp till Solveig och säga hejdå. Henne lär jag ju inte möta på hotellet på Annandagen direkt..

Sedan återstår det all packning. Jag längtar tills kl 8 för då kommer Jonas hem från skjutbanan och hjälper till. Allt är så mycket enklare när man är två!

Nu blir det nog ingen mer bloggning förrän jag köpt dator och fixat internet till den. I helgen har vi planer för hela slanten, bland annat Stockholm och Gröna Lund på lördag tillsammans med Mamma, Reidar, Jesper, Ebba, Fanny och Marcus. Mysigt! Sedan IKEA på söndag.

På tisdag hoppas jag att jag fått till datorn, för då åker ju Jonas hem och kvar blir jag. Helt ensam... Men då kan jag gotta mig i alla mina favoritbloggar. Blogga mera!

Ha det så bra allihopa. Jag kommer sakna varenda kotte!

Och du Hanna - det är du som är den tilltänkta 28-åringen..


Nattens dröm

Nu minns jag vad jag drömde i natt. Jag drömde att jag var på middag någonstans i ett stort tält med massa mat och en massa folk. Helt plötsligt i matkön möter jag min Johanna som hade kommit hem från USA. I drömmen föll det glädjetårar. Jag var riktigt sentimental! Att allt ska handla om tårar både dag som natt, dock sorg-/glädjetårar är lite påfrestande.

Men jag kommer bli glad när hon kommer hem. Det är en sak som är säker!

Underverk

Äntligen, som jag har väntat!!
 


En pojke, 3210 gram och 50 cm lång. Detta förgyllde min dag ♥

Dock tråkigt att jag inte får träffa honom nu innan jag flyttar. Snacka om dålig tajming. Men jag visste ju att det skulle bli så här, för jag var ju en av de lyckliga som visste om att allt skulle ske idag.

Vad jag är stolt!


Avsked av Blåsippan

Igår fick jag en söt present och ett kort av fina Linda på Blåsippan. Det ska jag ha framme och tänka tillbaka på henne och på Storuman.

Varför är det en skam att gråta? Igår hade jag kunnat storgrina när jag lämnade Blåsippan bara för att. I 2 år kämpade jag hejvilt och vissa stunder kändes det som om att jag bodde där. Men man håller ju värdigheten om man inte är så känslosam, eller hur är det?

Att jag sedan grät när jag kom hem och snyftade resten av kvällen tills fina Jonas kom, för då grinade jag i hans famn, behöver ju ingen veta om. För det är ju skam att gråta, eller?

Jag önskar att man fick gråta offentligt!

Ps, det är inte bara avskedet av alla som får mig att vilja gråta utan även ett avsked på riktigt. En fin, fin, fin person som kommer hamna i Nangijala......

Bye bye Storuman

Idag är min sista dag här i Storuman på Gud vet när. Imorgon bitti, tidigt, går flyttlasset. Men för det betyder det inte att jag är redo för flytt. Egentligen inte på långa vägar, men jag får lägga på ett kål när jag kommer hem.

Hela huset svärmar av banankartonger och jag ser dem när jag blundar och ska sova. Nu är nästan hela mitt liv nerpackad i dessa kartonger, så man kan väl säga att jag själv lever i en sådan. Men det tar sig, sa pyromanen och jag håller med. Ikväll ska alla dessa kartonger lastas in i bussen så allt är redo och klart för att tuffa iväg imorgon bitti. jag och Jonas sover sista natten på Ljungvägen eftersom jag inte lär ha någonstans att bo i natt.

Det var mycket som jag hade velat hinna med innan jag åkte, men inte det. Bland annat säga hejdå till ÅM, Micka, Anders med flera. Hanna sprang jag på igår på Nyfiket men inte tänkte jag på att ge en hejdåkram. Men Storuman finns kvar, med allt dess innehåll.

Jobbar ju självklart idag och sedan blir det järnet när jag kommer hem. Så gott som alla kläder är då packade, det återstår bara diverse småsaker. Men sedan är ju hela mitt rum som ett bombnedslag och någonstans där inne ska jag försöka rensa och städa och bestämma mig för vad jag ska ha med mig och det lär ju ta sin lilla tid.

Men nu är det dags. Om 24 timmar sitter jag i bussen och rullar mot destination Uppsala, Främre Luthagen.

Bye bye Storuman.

Mucho to do...

Hur jag ska hinna med allt innan flytten är en bra fråga, men det verkar ta sig.

Igårkväll hämtade jag alla grejer ifrån Gunnarn och det var verkligen som lilla julafton. Väl hemma insåg vi att vi hade glömt cykeln så vi måste ta oss en tripp dit igen. Ingen Loppis hann jag med utan om jag har tur så hinner jag det ikväll för när jag hade kommit hem så packade jag om alltihopa så nu ligger en stor del av allt mitt bohag i banankartonger.

Kvällens planer är i varje fall att hämta bussen i Långsjöby, äta tårta på Blåsippan, PACKA, lämna lite gamla kläder hos Mejan, gå på loppis m.m. Jag hoppas jag hinner allt och lite till, men det har jag faktiskt svårt att tro.

Nu vill jag bara flytta så jag får det gjort någongång. Det är så jobbigt att det ska dra ut på tiden, för jag ska ju flytta härifrån. Det kommer jag aldrig ifrån... Skönt är i varje fall att Jonas stannar med mig i Uppsala tills tisdag dag. 1 vecka kvar och sedan ses vi inte förrän tidigast i november. Jippie.....

Pack-måndag

Jobbar på Blomstergården idag och hann med en lunch med Jennie på Nyfiket. Med gråten i halsen inser jag nu att snart kommer jag vara tvungen att börja på en ny kula, men som alla säger så verkar studietiden vara den bästa tiden i hela livet, så jag har mycket att se fram emot.

Ikväll ska jag åka till Gunnarn för att hämta alla saker som jag samlat på mig under årens gång. Egentligen har jag noll koll på vad jag har för saker så det blir som lilla julafton ikväll när jag ska öppna alla kartonger och se vad de har att erbjuda. Spännande!

Efter trippen till Gunnarn ska garderoben packas ner. Sedan skulle jag ha hunnit packa en massa annat också, men jag får se hur mycket jag hinner. Gunnarn lär nog ta upp större delen av min kväll.

Det är loppis idag/ikväll och jag skulle ju ha varit där och sett om jag kan fynda något. Får se om jag lyckas dra med mig någon, för jag har ingen lust att gå ensam.

Gammelmormor

Min fina gammelmormor är sjuk.

Stålkvinnan.

I lördags satt jag hos henne en stund. Jag ska även försöka hinna dit en sväng ikväll också, men det är lite tajt om tid nu när det hägrar för flytt.

Men mina tankar är hos henne ändå - hela tiden.

Sista helgen...

Detta var sista helgen i Storuman. Tungt.

Fredagen tillbringade jag hos bästa Micka. Vi drack en massa gott och sedan kring 9 tiden for vi till Jennie och Lukas. Mycket folk, men helt plötsligt blev jag opeppad på att vara ute så jag fick skjuts hem till Jonas. Jag for aldrig ens till 3an, och det tillhör ju inte ovanligheterna.

På lördagen åkte jag och Eva och handlade blommor till lägenheten och sedan vidare på loppis på Storhälla. Jag köpte 6 rosa koppar och fat, 6 snapsglas, 6 andra glas, gardiner, grytlappar m.m. för bara 90 kr! Snacka om fynd! Efter loppisen åkte jag hem och gjorde mig redo för Talludden. Förfest hos Evelina och sedan bar det iväg. Jag hade kul, riktigt kul. Men visst gjorde det ont i mig att jag såg vissa personer för sista gången.. Eller inte sista och sista, men nästan. 

Igår sov vi riktigt länge, ända till kl tolv. Himla skönt! Efter vi vaknat åkte vi hem till Jonas och jag och Eva for till Loppan i Långsjöby. Där hittade jag en skål, gardiner, en massa fina glas, en lampa m.m och allt detta fick jag av Eva. Himla snällt! På kvällen åkte jag och Jonas till mormor och morfar i Grannäs för att hämta sängen + en massa annat. Där bjöds det på jordgubbar. Efter en hel del suck, pust och stön hade vi lastat hela släpvagnen + Jonas bil full med grejer. Nu är det dock på plats och jag kan lugnt fortsätta packa resten av sakerna... 

IKEA

Sitter och kikar på IKEA's hemsida och jag tror jag måste skriva en handlarlapp tills vi ska dit. Det ser ut att bli nästa söndag som vi tänker våldgästa stället. Det ser jag framemot, men jag tror inte riktigt att mitt sällskap kommer att tycka det är lika kul, haha.

Jag slipper i varje fall köpa barstolar för förra ägaren lämnade kvar dem i lägenheten och det tycker jag var kanon, för de är snygga och passar perfekt in i lägenheten. Dock är det bara 3 stolar, så jag skulle ju haft en till, men det verkar inte gå att få tag på någon fler.

När jag liks är på IKEA ska ju vara bud åt både Linda och ÅM. Någon fler som ska ha något? Hem från IKEA går ju en minibuss och en nästintill tom släpvagn, så när som på en säng.

Jag vill dit nu!!

Finally 20

Idag, 080808, fyller Micka 20 år. Samma dag drar OS igång och friidrottsintresserad som jag är lär jag nog hänga framför TVn en hel del! Jag hoppas på många medaljer, men med handen på hjärtat tror jag inte det blir så många.

Jobbar sista dagen på Hemtjänsten idag och slutar kl 15, men innan dess ska vi hinna smälla i oss blåbärspajen jag bakade igårkväll. När jag slutat ska jag hem och göra mig i ordning för kvällen. Kul kommer det bli och jag ska fira tillsammans med Micka, för det finns nästan inget bättre än att fylla 20 år.

imorgon blir det Talludden och det är sista festen här på hemmaplan. Ses vi? Jag hoppas bara att det blir lite varmare tills imorgon så man slipper vara ute och frysa.

Bad day

Egentligen så var nog inte gårdagen särskilt bra. Vaknade tio i sju och började sju så det blev stressigt upp på jobbet. Sedan avslutades dagen med att jag fick någon sorts allergisk reaktion, jag som inte ens är allergisk mot något så vitt jag vet. I varje fall fick jag utslag som såg ut som myggbett över hela ansiktet och i håret och det kliade som fasiken. Antingen så var det pistageglassen som jag åt när jag kom hem eller så var det något här på jobbet som jag reagerade mot. Hoppas då inte det händer igen, för det var olidigt!

Dålig början och dåligt slut på dagen. Kan det bli sämre?


Delad tur

Idag blev det en riktig jobbardag. Jobbade delad tur, 7-12 och sedan 14.30-21.30, på Hemtjänsten. Mellan passen så lunchade jag med Mejan och ÅM. Riktigt trevligt och jag börjar inse att man snart måste ta ett farväl till så många.

När jag slutar ska jag hem till Jonas och baka blåbärspaj. Det är sista dagen jag jobbar på hemtjänsten så jag hade tänkt lyxa till det med att bjuda på fika. Sedan vankas det nog något liknande på Blåsippan på tisdagkväll.

Nu har jag städat ur Boggans box och lämnat igen alla stallnycklar, så nu var den saken ur världen. Lite vemodigt faktiskt..

Nä, nu ska jag hem och sätta på ugnen!


Adressändring

Idag har jag adressändrat, så från och med 2008-08-22 har jag en ny adress som går till min fina lägenhet.

Jag kommer att älska Uppsala, det vet jag. Men fortfarande tar det emot...

Luncha

Fick inte stänga butiken förrän 10 över 12 idag för lunch så inte hann jag surra så mycket med Jannike som jag hade tänkt. Hastigt och lustigt blev det bara och sedan snabbt iväg. Fast vi bestämde oss för en morgonpromenad på måndag, så då hinner vi prata mera, bland annat för att planera hennes besök hos mig!

Imorgon blir det lunch med Mejan och ÅM och då har jag ingen tidspress annat än att jag börjar jobba halv 3, men tills dess ska vi nog ha hunnit luncha klart..

Ikväll ska jag ju som sagt på middag med tjejerna. Jag storshoppade ju när jag var nere i Västerås, bland annat en fin klänning, så jag funderar på att ha på mig den ikväll. Rackars bara att det ska vara så förbaskat kallt ute... Säkert slutar det med jeans istället.


Mina trädgårdsmöbler

Jag ska få ett runt bord och 4 stolar av pappa som vi inte använder här hemma. Det vill jag alltså måla vitt, för det ser mer fräscht ut då än brunt. Till det vill jag ha röd/rosa/vit-randiga, alternativt rengbågsfärgade stolsdynor.

Den här tycker jag var söt, men jag skulle hellre vilja ha en lite ljusare dyna. Den här, den översta rosa, också från IKEA, skulle jag även kunna tänka mig, men helst vill jag ha en randig dyna. Bara för att jag gillar rosa skulle denna också funka, men dock lite tråkig när det finns många andra klatschigare.

Men nu är ju problemet det att stolssitsarna är runda, så det skär sig med en dyna som är fyrkantig.

Om jag kunde sy, så hade jag köpt det här, det röd/rosa/creme-färgade tyget direkt, för det är ju som jag vill ha det. Färgerna och randigt! Men nu är ju problemet det att jag inte kan sy... 

Så det är bara att fortsätta leta...

Mys med J

Det blev ingen bio igår, utan jag och Jonas låg hemma och myste istället, åt glass och såg på allsången. Vi kröp till kojs rätt tidigt och jag vaknade inte ens när han åkte på jobbet i natt/imorse så idag är jag utvilad.

Jobb idag på Blomstergården. På lunchen ska jag luncha med Jannike på Nyfiket. Det blir nog sista gången vi ses innan jag åker. Sedan ikväll kl 18.00 ska jag infinna mig på hotellet för att äta middag med tjejerna och dricka ett glas vin. Elin flyttar till Sandviken imorgon så det är sista kvällen ikväll tillsammans. Tråkigt, men det är bara 13 mil mellan Sandviken och Uppsala så vi ska ändå härja tillsammans!

Om jag får över tid ikväll så ska jag fortsätta packa och tvätta kläder. Det är så himla mycket som ska packas ner och det är bara en vecka kvar innan jag åker så det gäller att ligga i. Imorgon jobbar jag hela dagen/kvällen och på fredagskvällen har jag ingen lust till att packa. På söndag åker jag och Jonas till mormor och morfar för att hämta massa saker som är där och på måndagskvällen åker vi till Gunnarn för att hämta de grejer jag har där. Så egentligen har jag bara ikväll, lördag, tisdagkväll och nästa onsdagkväll på mig att packa. Bäst att lägga på ett kål!

Mitt i allt det där ska jag ju hinna måla om trädgårdsmöblerna som jag vill ha vita, så klart...

Måndagstisdag

Jag har måndag idag, men det är väl eftersom hela dagen igår var lite skruvad. I varje fall är jag himla trött efter resan och jag kom inte i säng förrän vid halv två i natt.

Har jobbat hela dagen, men det lider mot sitt slut. Funderar ikväll på om jag ska se bio med pumorna eller om jag ska umgås med min fina som är hemma. Egentligen är han sjuk, men det struntar jag i. Varenda minut tillsammans är värdefull! ♥

Det återstår att se hur jag gör, men mest av allt skulle jag bara vilja få middagen serverad, lägga mig i soffan och läsa en bok resten av kvällen. Så inspirerad denna kväll är jag.


The keys are in my hands

Nu sitter alla 3 nycklarna till lägenheten på min nyckelknippa. Jag vet med all säkerhet att jag kommer trivas i lägenheten. Den är så fin och helt perfekt! Jag fick låsa upp lägenheten helt själv och samma underbara känsla kom emot mig när jag klev in. I'm in love!

Numer står det Sundström på dörren och nere i trapphuset på översikten över alla boende står det Sundström på våning 1. Snart kommer det börja ramla in post till Lina Sundström också.

Det är så mycket blandade känslor kring det här. Jag har panikångest mest hela tiden och skjuter allting framför mig. Det är ju det här jag vill, men ändå har jag en sådan obeskrivbar ångest.

Men Uppsala är vackert, riktigt vackert. Storuman kan slänga sig i väggen, för det enda vackra är väl utsikten. Det är lite utomlandskänsla över Uppsala och det gillar jag skarpt.

Bit ihop och kom över ångesten, men det är svårt när hjärtat är uppdelat på flera olika platser i Sverige. En del i Västerås och en del i Storuman. Aj, aj.

Storuman finns alltid kvar...


Hjärtesorg

Att det skulle göra så ont i hjärtat att lämna min käraste ägodel trodde jag aldrig. En del av mitt hjärta bor nu i Västerås. Men jag vet att han kommer att få det underbart där! Litet och fin stall. Ett privat stall och det tycker jag är bäst med erfarenhet av tiden han har haft här.

Allt fint vi har gjort tillsammans. Alla tävlingar vi har åkt på med både bra och mindre bra resultat, alla träningar vi har åkt på. Alla gånger jag har gråtit mot din hals och du har varit den enda som jag velat ha som närvaro. Alla gånger vi har galopperat järnet utan att ha haft noll kontroll och vi har känt oss fri, båda två.
Alla gånger du har gjort mig glad när vi har presterat och varit ett superbra team tillsammans vilket resulterat i vinster! Debuten och vinsten i LA:3 är något av det bästa vi gjort tillsammans. Även andraplaceringen i LA:4 ligger mig varmt om hjärtat.
Allt sådant finns kvar i mitt hjärta och jag brukar ta fram dem och längta tillbaka.

Det blev ingen debut i LA:5. Vi fick aldrig visa att vi visst kunde öppna, sluta etc. Jag som ville, ville visa hur fint han går på kandar. Det blev aldrig så. Den chansen får jag aldrig igen och det grämer mig.

Tog en sista ridtur igår på förmiddagen och trots att jag inte ridit på länge gick han över förväntan. Min fina, fina häst.

Mitt hjärta värker...

None


Finally

Dagen lider mot sitt slut och det har faktiskt inte varit jobbigt alls, utan bara kul hela tiden! Jag trivs ju så bra på båda jobben och då går tiden så fort, så fort.

Slutar om en stund och då ska jag hem och duscha och sedan åka upp och hämta J i Storuman. Jag fick frågan om vi skulle bo ihop i natt och ett sånt underbart erbjudande går ju inte att tacka nej till. Hemma väntar efterrätt och mys med familjen. Sista kvällen together på länge.

Allt är packat och klart inför imorgon och vi siktar på att åka kring klockan 6. Det kommer bli en låååång dag, men jag har laddat upp med böcker från Mejans lilla bibliotek. Mest ser jag fram emot måndag morgon när jag och pappa brassar iväg till mitt Uppsala. Jag vill ha lägenhetsnyckel i min hand nu!

Hel dag..

på jobben..

7-10 på Hemtjänsten, 10-13 på Blomstergården och sedan 15-21.30 på Hemtjänsten. Åh, vad jag ser fram emot kl 21.30!

Men vad gör man inte för lite slantar som kan använda i oktober månad, eller betala september månads räkningar med.

Fanny och Marcus åker hem i natt, men som sagt leker vi ju Följa John. Jag har dock inte packat någonting alls till Boggi, så jag vet ju vad jag gör mellan kl 13-15.


Surprise, surprise

Igår kväll åkte vi som sagt var upp på hotellet. Det blev väl kanske inte som vi hade tänkt oss, för efter en stund åkte vi vidare till järnvägsgatan på fest. Jag hann bara vara där i cirka 15 minuter när min J ringer. Konstigt, tyckte jag, för han hade ju sagt att de inte hade någon mottagning där uppe. Men det visade sig att de hade kommit hem en dag i förväg och att han alltså var hemma och ville att jag skulle komma dit. Snabbt som ögat lämnade jag festen och körde hem till honom. Sånt där gör mig så glad! ♥


Fortsättning följer

För ett tag sedan fick jag ju ett brev från Rikspolismyndigheterna och jag lovade ju en fortsättning.

Torsdagen den 14:e augusti kl 10.00 ska jag ringa till dem och ha ett telefonförhör. Jag ser fram emot det eftersom jag vet att jag är oskyldig till det som jag är misstänkt för.


Mucho...

Det har hänt mycket sedan i onsdags.

Min fina kom ju hem i onsdags och vi umgicks hela kvällen. Han fick sig en klippning och sedan så åkte vi ut till Luspholmen och fick glass och jordgubbar. Riktigt smaskigt!

Igår jobbade jag i den stekande hettan! Men det var riktigt skönt ute, för idag fryser jag. Kvällen tillbringade jag på Ljungvägen, dock utan J som är och fiskar och inte kommer hem förrän imorgon. Det bjöds även här på jordgubbar och glass och vi surrade hela kvällen.

Idag jobbar jag på Blomstergården. Trött som bara den, men det är bara att bita ihop. Ikväll ska vi sitta ett gäng på hotellets balkong och drinka drinkar, men jag skippar det alkoholhaltiga. Jag är alldeles för trött för det och imorgon så börjar jag jobba kl 7. Det är ingen bra kombination har jag lärt mig....

Jag önskar att man kunde säga äntligen fredag, för nu är det helg, men jag känner inte så. Imorgon jobbar jag hästpass och på söndag ska vi bila hela vägen ner till Västerås med Boggan på släp. Den långa resan ser jag inte fram emot.

Men det är den 1:a augusti idag och det betyder att jag numer är ägare till den fina lägenheten på Börjegatan!

RSS 2.0