Check this...

0-268f7fbde87b4be4f7f1ab68febb6a8b.png

Check this out! Det är kallt i Uppis numer så nu åker höstjackan strax fram..


Evighetsgöra

Renskrivandet är ett evighetsjobb! Gah, jag blir så less! Men innan helgen är slut ska jag vara färdig. Punkt.

Nu ska jag göra mig i ordning och ska sedan iväg till nationen för att ha ÄG-möte. Ska möta upp Ida först och stämma av om personalen. Det kommer bli grymt det här!

Ikväll blir det middag med M:s syster i "huset". Trevligt, trevligt. Sedan får jag ju inte missa Idol. Spännande värre.. Jag är sjukt nöjd över att Erika gick vidare igår.

Dags att kila, jag är redan sen!


Snabba dagar

Lill-lördag redan. Jag hinner inte med. Om en vecka ska jag skriva hemtenta. Oj, oj! Men det kommer gå bra, hoppas jag.

Har haft basgruppsmöte och seminarium nu på morgonen och jag går lika frågande därifrån varje gång. Trist och sjukt jobbigt när man inte riktigt förstår. Men det släpper väl någon gång, men helst innan 14:e december.

Nu ska jag äta lite mat och sedan ge mig in i renskrivandets värld för det lär behövas! Jag har papper överallt (nästan i varje fall) och har ingen koll på något så nu ska jag få ordning och reda har jag bestämt.

Uppiggande

Jag är sjukt trött numer och de senaste dagarna har jag varit tvungen att ta en powernap mitt i dagen för att orka med. Nu kommer jag ju in i en ond vana och det bådar inte gott. Någon som provat Chisang och vet att det funkar? Eller något annat tips? Jag bävar inför vintern och mörket..

Pluggande har gått sisådär, tar igen det imorgon. Har i varje fall smaskat god isterband och sett Idol och dubbelavsnitt av DH. Mycket bra kväll med andra ord! Ska bli spännande att se vilka tjejer som går vidare i Idol!

Nu tänker jag krypa i säng och se varva Idol med DH fram tills jag ska sova.

God natt på er!


Finito

Vet ni en sak? Nu är vi färdiga med immaterialrätten!!! Sjukt skönt! Bara hemtenta nästa vecka och sedan är det klart (okej, inte helt riktigt eftersom det ska tenteras också men det är ju den 14:e december)! Mycket bra, mycket bra. Nu kommer vi i på lite mer spännande saker istället - familjerätten!

Nu ska jag göra morgondagens seminarium. För en gångs skull känns det som det finns lite konkret att ta på. Det känns skönt det med!

Det är kallt ute idag. Brrr... Nu är hösten verkligen här!

Jag och min frys

Sokrat på morgonen, väldigt intressant ska ni veta!

Sedan pallrade jag mig hemåt för jag fick besök av en kille som skulle försöka laga min frys. Det slutade med att han inte lagade något, utan skulle kolla upp för det behövs tydligen lite reservdelar, om det nu ens finns sånna reservdelar längre. Mycket oklart.. Jaja, jag klar mig utan frys ett tag till.

Nu ska jag iväg på basgruppsmöte och sedan har vi sista immaterialrättsseminariet senare idag. Gode skönt!

Grattis till ÅM som fyller år idag!

Min måndag

Efter en föreläsning om den nya kommissionslagen av självaste Håstad (där han förövrigt sjönk i mina ögon efter att ha ändrat sig ungefär 8 gånger om ett exempel han skulle visa och tillslut förstod ingen vad han menade, för det gjorde han inte ens själv) så cyklade jag hem och bytte om och åkte ut till Ekeby. Skivstång stod på schemat. Skönt att bli lite skakis i benen!

Efter träningen stod jag kvar och pratade en massa för det kunde jag ju med gott samvete göra eftersom det inte var Idol ikväll, men när jag kom hem och hade duschat så ser jag på fb att det visst var ikväll. Tabbe av mig! Nu har jag i alla fall ätit mat och sett Idol. Sedan blir det häng i soffan resten av veckan!

Puss på er!


Körvel?

Hallå, hur säger man körvel egentligen? Uttalar man det med ett tj-ljud eller ett k-ljud?

Jag vet att vi tidigare kalaspinglor hade en diskussion i köket om det här inför VårYran, men jag minns inte vad vi kom fram till. Nu har det kommit upp på tapet igen och jag vet inte vad som är rätt. Det är ju inget ord man använder vardagligen (om man inte bor på Körvelgatan förstås), men jag skulle vara tacksam för svar! Har letat och letat men inte hittat någonstans och det är sånt jag går och tänker på om dagarna.

Så, låt höra!

Tråk och tvång

Måndag innebär att man är tillbaka till verkligheten, vardagen. Känns ju underbart. Snart är vi inne i oktobermånad och snart jul alltså. Det känns skönt!

Jag gillar inte otrevliga människor. I varje fall ska min frys få lagas imorgon efter lite om och men. Det finns alltför fräcka människor i denna värld. Mån om kunderna, vad är det?

Nu ska plugga och senare i eftermiddag ska vi ha föreläsning på BMC. Självaste Torgny Håstad ska prata om de nya prejudikaten i sakrätten. Olidligt spännande.

Helgen är över

Helgerna går fort, alldeles för fort. Men så är det ju jämt.. I varje fall är denna helg avverkad och imorgon är det måndag igen.

I veckan händer inget överdrivet spännande förutom förmodligen en tripp till mamma och Reidar till helgen. Annars ska jag försöka plugga järnet och försöka få hjärnan att strukturera ett PM. 

Nu ska jag krypa i säng efter en kväll med god mat, god fruktsallad, bra sällskap och en dålig dubbad film på tv4. Varför jag envisas att se dem på söndagkvällarna är ju en riktigt bra fråga som jag inte har något svar på.  


Fruktsallad!

193c8861fea0cb42079ada4539060517.png

Fruktsallad!


Städat

Oj, oj vad vackert glasförrådet och serveringsköket blev efter att vi ypsor hade tagit på och skurhandskarna och städat. Oerhört vackert! Fort gick det också, men det går ju fort när man har roligt!

Jag skippade maten efteråt och cyklade hem istället och ska nu sätta mig och plugga lite. Inser att det behövs. Så med andra ord borde jag ta tag i det. Nu.


En födelsedag

Idag är det den 27:e september vilket innebär att det är världens bästa Mejans födelsedag!

Ett stort grattis härifrån Uppsala! Hurra, hurra!

Servering

Det var riktigt trevligt att servera igår, fastän jag inte var så pepp från början men det gav sig med tiden. Till slut var klockan 22.15 och sittningen bröts så då var det bara att duka undan och sedan gå på vår sexa. Trevligt, trevligt. Ni ser ju själv nedan hur trevligt vi hade det!

Eftersom jag tänkte vara "smart" så åkte jag till Norrlands iklädd i inte så vackra kläder, så när vi bröt sexan kring 2 och några tänkte dansa vidare kunde jag med gott samvete gå hem för jag tänkte inte visa mig för allmänheten sådär. Skönt och bra.

Nu har jag pluggat lite på morgonen och snart ska jag till Norrlands för det är städdag idag. Jag ber till gudarna att vi får ett lätt städområde! Sedan ska jag hem och plugga lite till och ikväll blir det träning i någon form. Oklart när, var, hur men det ordnar sig med tiden.

Lite frukost på det här skulle sitta fint!


Vissa orkar mer än mig. Nu åker ja

3ebdd467a0c61161a1cbd36e91fa3032.png

Vissa orkar mer än mig. Nu åker jag och racercykeln hem :-)


Och såhär äter vi!

0-24a2d7cbe72e55a161c11499cecba9fc.png

Och såhär äter vi! Observera ''lilla'' skeden..


Det är såhär vi jobbar ikväll!

0-7c4db5d63893871cd6e52aec3f281f94.png

Det är såhär vi jobbar ikväll!


Vilken dag?

Ändrade planer. Efter att ha ringt ungefär halva Ypsilon och fått höra nej, nej, nej, nej, nej så är det bara att inse att det bara är jag som är kvar att fråga. Så jag frågade mig själv:
- Lina, vill du servera på Norrlands ikväll?
- Nej, jag har egentligen inte tid (prestationsångest, pluggångest etc.).
- Men du har inget val.
- Nej, just det. Jag har inget val.

Så nu är det helt ändrade planer. Det blev inget pluggande idag heller.

Nej, dags att göra sig i ordning då så jag hinner till Norrlands innan kl 15. 


Helg

Nu har jag helg, fastän det inte riktigt är helg för min del för den hade jag ju tidigare i veckan när mams var där. Nu ska jag försöka komma ikapp med pluggandet som har gått sisådär (läs inget alls) de senaste dagarna.

Har varit vaken någon timme och pluggat och det känns bra. Älskar min nya soffa så där skulle jag kunna sitta hela dagarna långa!

Träning senare i eftermiddag på Ekeby men annars blir det fortsatt plugg hela dagen. Det behövs kan jag er lova...

Frukost nu och sedan återgår jag till böckerna. Eftersom jag inte införskaffade mig mitt fredagsnaturgodis får det bli senare i eftermiddag. Smarrigt värre!

Mys

Så himla bra vi har haft det mamma och jag. Nu är lägenheten nästintill skinande ren och jag stormtrivs! Det enda som stör mig är min gamla soffa och fåtöljen som också står och trängs här i tv-rummet för att de inte ryms i vindsförrådet som vi hade trott! Jaja, en tillfällig lösning än så länge tills jag kommer få en tillfällig lösning igen. Bilder kommer senare när allt är toppfint, jag lovar!

Lite trist blev det när mamma åkte, men jag åker dit nästa helg så då ses vi ju då.
Tack mamma för all hjälp. Det var guld värt! ♥

Nu har jag och M lagat lasagne som står i ugnen just nu så snart blir det mys framför Idol. Måste hinna förbi en sväng på Ica senare också och köpa lite candy och sedan är kvällen fulländad!

Väldigt söta eller hur? Man blir i

0-21bba8a3be853b070e7d65f29552c8aa.png

Väldigt söta, eller hur? Man blir inte bara lite sugen..


Ni glömmer väl inte bort?

Nej, just det ja.. Det gör ni väl inte.. Eller? Kom igen nu raringar!

Mamma-dag

Det är redan fredag, tiden går så himla fort!

Nu har vi klivit upp och ska äta lite frukost innan vi ska ta tag i den här dagen. Det står en hel del på att-göra-listan så det är bäst att vi sätter igång!

Så det blir inget plugg idag, men det får jag ta igen i helgen istället. Nu måste jag prioritera det här helt enkelt.

Dags att sätta igång. Hoppas ni har en superdag för det tänker jag ha!

Städdag

Sorry för den dåliga uppdateringen idag, men vi har haft fullt upp hela dagen! Vi vaknade och rog raskt tag i städningen. Mellan 11 och 12.30 var jag på basgruppsmöte och sedan åkte jag hem för att äta lite och fixa lite eftersom soffan skulle komma efter 13. Jag fixade bärhjälp till mamma och sedan lämnade jag dem på gården och cyklade iväg till seminariet.

Efter seminariet så åkte jag hem och då var det dags för montering av soffan. Det gick bra och nu står den på plats! Superbra! Allt är inte riktigt i sin ordning ännu, men det ska det bli imorgon för då avslutar vi storstädningen och ska bära undan andra soffan som just nu också står och trängs här inne.

Har ätit supergod mat idag, så klart när det är mammas mat, och blåbärspaj. Har hunnit med att träna också, hur jag nu egentligen hann med det.

Nu ska vi pysa i säng och ladda inför imorgon för även det kommer bli en fullspäckad dag! Men sedan kommer jag ha en strålande fin lägenhet med en ny soffa. Alldeles underbart är det.

Och det är förstås supermysigt att ha mamma på besök!! ♥

Löst

Så, nu har jag löst mitt frysproblem tills vidare i varje fall. Det mesta gick ner i frysen på Gräslöksgatan, vilket känns oerhört skönt! Det allra viktigaste var ju trots allt älgköttet och Grannäs-fisken :-)

Nu får jag klara mig över helgen utan frys och det ska nog gå bra. Till veckan kommer de och hämtar frysen för reparation och jag hoppas att det inte tar lika lång tid som när kylen gick sönder.

Ikväll kommer mamma hit - som jag längtat! Jag bjöd hit henne tidigare i veckan och nu är det bestämt! Jag som såg framför mig hur vi skulle stå här och storbaka bröd, men nu blir ju inte det av när min frys inte fungerar. Men vi har en massa annat vi kan pyssla med istället.

Nu ska jag sätta mig och göra seminariet som jag skulle ha gjort tidigare idag och sedan ladda inför träningen!

Ge mig en hyresrätt

Tacka vet jag bostadsrätter. Jag trivs och jag får göra ungefär vad jag vill här. Men idag skulle jag vilja bo i en hyresrätt, ringa till min hyresvärd och säga att min frys är trasig och be om en ny.

Nu får jag ta saken i egna händer. Nu ska jag slussa all min upptinade mat till andra sidan stan med en bil jag lyckats låna och till en frys som jag hoppas att min mat ryms i. Annars går jag till plan B - för där finns en stor frys har jag hört!

Men det är liksom inte kul när jag har en full frys och när jag inte riktigt vet hur jag gör sånt här... Men jag kan ju i alla fall ta tillfället i akt och lära mig! (Nu ska vi vara positiva!) Och jag är glad att jag har alla människor som är delaktiga i mina vardagsbekymmer för utan dem skulle jag ju aldrig kunna lösa alla dessa problem som alltid ser ut att drabba mig och min förbaskade lägenhet. Kyl- och frysanordningar är ju tydligen inget som är så populärt och det verkar stötas ut likt organ som kroppen inte vill ha efter donation!

Juridiken är komisk

Ja, tänk er 25 stycken personer (säkert egentligen 300 men alla samlas inte på en och samma gång) som studerar på universitetsnivå och alla ser ut som fågelholkar när seminariet är slut. Då måste juridiken vara komisk! Och jag ska alltid ha i åtanke att den goda jordgubbstårtan inte räcker till att dela i så stora delar som man skulle vill ha den. (Ni ser vilka charmiga exempel han har, min favoritman!)

Jag förstår ingenting av lagen om redovisningsmedel och att juridiken skulle innehålla matematik var jag totalt ovetandes om. Okej, jag var väl inte dålig på matte under gymnasietiden, men man kan ju fråga sig hur den fungerar nu eftersom när jag och Anna skulle duka i lördags till HöstYran så tog vi fram bord för 100 personer istället för 50, bara en liten dubblering med andra ord. Stolt sa jag att jag valde juridiken av en anledning och det fick jag ju äta upp idag!! Juridisk matematik är inte min grej, men det är inte sakrätten heller för den delen.

Och gissa vem som vaknade halv 8 idag igen? Jag har hamnat i en ond cirkel och nu ska jag lägga mig kl 22 ikväll. Jag ska i varje fall försöka...

Nu ska jag äta lite och ta tag i morgondagens immaterialrättsseminarium. Efter 13 ska jag ringa och efterlysa soffan som fortfarande inte dykt upp. Ge mig den nu, tack! Kl 16 ska jag vara på Norrlands och diskutera personal med Ida och sedan har vi möte och 18.30 ska jag på bräda ute på Ekeby. Sedan tänker jag mysa i min nya soffa ikväll, men vi får se hur det går med den saken.

Åter till den komiska juridiken nu då.


Ingen soffa

Nu är det läggdags och imorgon har jag inte tid med att vakna halv åtta! Bäst att sussa i tid med andra ord. Har tvättat lite ikväll (jag älskar att ha egen tvättmaskin!) och myst framför tvn. Min soffa har inte kommit och jag vet inte riktigt hur jag ska lösa morgondagen, men "det löser sig" säger ju Timbuktu och jag litar på honom. Så länge jag får gå på det där förbaskade sakrättsseminariet och lära mig redovisningslagen så är jag nöjd och sedan får soffan komma precis när den vill. Men inte mellan 10-12 helt enkelt.

Sedan tycker jag att min mamma kan komma och hälsa på mig från torsdag till fredag. Jag vet att hon är ledig :-) Och jag skulle behöva lite hjälp med diverse olika saker.

Nä, god natt på er!


Var är soffan?

Jag orkade inte med Eko så nu sitter jag hemma. Ska tampas med lite sakrätt innan middagen som idag blir plättar. Smaskens!

Soffan har fortfarande inte dykt upp och de har inte ringt heller. Ska vänta till efter fyra och sedan ska jag försöka få tag på lastbilen coh höra var i Sverige min soffa är någonstans. Men säkert ska den levereras mellan 10-12 imorgon då jag har seminarium och vem som ska stå här och vinka in soffan då är ytterst oklart. Men den kommer, den kommer tids nog.

Nä, lite sakrätt nu. Specialitet och lagen om redovisningsmedel, som skrevs en mörk natt på 1940-talet som Torbjörn alltid vill påpeka. Ja, ni hör ju. Oerhört intressant!

Dålig vana

Gissa vem som vaknade kl 7.30? Jo, jag. Jag är väl egentligen inte ett dugg förvånad, för det var hur skönt som helst att ligga i sängen men.. Det var bara att pallra sig upp och stressa iväg.

Nu är jag hemma en sväng och ska fixa lite grejer innan det är dags för seminarium kl 13.15. Sedan ska jag försöka ta mig an det där förbaskade sakrättsseminariet. Jag gillar inte sakrätt för fem öre!

Min soffan kommer någon gång under dagen. Vet varken när, var eller hur men det ska nog lösa sig. Jag hoppas den kommer efter 15 för det skulle vara enklast så, men annars vet jag ju att det löser sig ändå!

Och i ett brev på posten kom ett fint, vitt träningslinne från Team Sportia i Lycksele. Så nu har jag ett vitt, ett rosa, ett knallgrönt, ett svart och ett grönt. Me like! Tack tack för hjälpen!

Och här kommer dagens länk, som vanligt! Fick höra att länken inte riktigt fungerade som den skulle, men nu så hoppas jag det funkar för allihopa. Annars får ni hojta till! Min blogg verkar ju ha fått en släng av svininfluensa men jag ska försöka repa den snarast!

Sängdags

Ett hett tips är att inte laga maträtten som jag gjorde ikväll. Den var INTE god. Länge sedan jag misslyckades så totalt med en maträtt. Nej, jag kan inte rekommendera den.

Annars har jag tränat och renskrivit lite och myst i soffan. Härlig måndagkväll med andra ord!

Nu ska jag krypa i säng och ladda om inför imorgon!

Tänker på dig! ♥


What?

Någonting har hänt med min blogg. Den ser inte alls ut som den ska och helt plötsligt är min header borta. Jag har ingen aning om vad som har hänt, men tills vidare får det helt enkelt se ut så här tills jag hittar någon som kan det här med koder etc. Jag kan lite, men bevisligen förstör det mer än vad det förbättrar. Det roliga är att jag inte har ändrat något alls utan just nu så ser det ut som det var från första början, men tydligen vill det inte fungera ändå.

Sedan har jag ju ett helt nytt typsnitt i menyraden. Äsch, jag ska väl inte påpeka alla fel som finns :-)

Jaja, ni kan ju fortfarande läsa vad jag har för mig iaf. Huvudsaken det!

Den vänliga själ som vill fixa en ny header till mig och ordna upp min blogg kan ju höra av sig...

Linas insamling

Okej, allihopa. Nu är det dags igen. Oktober närmar sig med stormsteg och den går ju sedan flera år tillbaka i ett rosa tecken - rosa bandet. Ni vet alla vad det hänger på. Bröstcancer.

Jag gör det här av många anledningar, men den allra, allra främsta är ju för att vår älskade moster rycktes ifrån oss alldeles för tidigt. Det här är till minne av henne. Always and forever!


Eftersom min läsarstatistik har ökat det senaste året så kanske inte alla vet om förra årets insamling där vi tillsammans samlade in 1400 kr. Det klår vi i år, eller hur? Många bäckar små blir en stor å. Nu kör vi! Och vi klår 1400 kr!



Vi kan besegra cancern om vi gör det tillsammans!
Gå in här och skänk er gåva. Den gör skillnad!


Kärlek till er!

Träna

Fruktansvärt seg dag idag och inte ens en bråkdel av vad jag läst har gått in i huvudet. Kanske beror det på att Lagen om redovisningsmedel inte är ett dugg intressant. Men allt är inte roligt här i livet och det borde jag väl ha lärt mig för länge sedan?

Nu har jag svirat om till träningskläder och ska snart cykla till Ekeby. På tal om cykel så måste jag hitta mitt cykellyse! Det var ju ett tag sedan jag använde det (ungefär mars?!) och jag verkar ha städat undan det och lagt det på ett bra ställe. Ni vet ett sånt där ställe "där man kommer ihåg att man lagt det". Jojo, visst. Min hjärna har annat för sig än att komma ihåg sånt. Bäst att leta fram den snart om inte jag vill få en liten (?) bot av farbror Blå.
Nej, här kan jag inte sitta hela dagen...


De här...

0-7efce20872f9e682078a2a3801131e8b.png

De här är goda!!


Käk

Eftersom riset tar en evighet att koka (så går det när man ska vara nyttig och äta fullkorn) och jag sitter här och gör i stort sett ingenting så kikade jag runt och hittade ett recept som jag ska göra ikväll. Ändrar lite och skippar zucchini för det tror jag inte att jag tycker om men annars blir det nog ungefär sådär. Ser ju supergott ut!

Försenad

Jag lyckades försova mig i morse och vaknade upp halv åtta. Bra uppstart på en ny vecka, jojo visst. Stressigt som bara den för att hinna till sokraten och jag hann inte koka ris så därför är jag hemma nu och fixar lite lunch innan jag ska tillbaka till Eko och luncha med Carro.

Det blir med andra ord Eko-häng hela dagen fram till halv sex då jag ska hem och svira om inför skivstång som är kl 18.30 på Ekeby. Sedan ska jag laga mat, men jag har ingen aning om vad.. Så tips mottages gärna! Jag tar fram lite lax och sedan kan ni komma på vad och hur jag ska göra den. Vi säger så va? Okej, deal!

Ungefär så ser min dag ut och jag ska som vanligt försöka hinna med så mycket som möjligt. Morgondagens sokrat, onsdagens sakrättsseminarium och lite renskrivning är mitt mål i varje fall, men ni som känner mig vet ju att jag inte riktigt alltid lyckas uppfylla alla mina mål här i livet.

Tjing!


Finito

Så, då var även denna helg över! Dagen har jag spenderat i sängen och soffan med lite plugg. Sedan har dammsugaren fått gå ett varv här i lägenheten och jag är sjukt nöjd över den! Den är snygg, går väääldigt tyst (om man väljer min-nivå) och suger bra. Nu är det ungefär kliniskt rent här, om man bortser från allt annat.

Gårkvällen var i alla fall sjukt kul! Massa nya yngel och det var varmt på kammarn. Som det ska vara med andra ord!

Nu ska jag krypa i säng och ladda inför en ny vecka!

Seg söndag

Jag lever, men är hur trött som helst så idag går jag på lågvarv. Uppdatering kommer senare, jag lovar!

Anna läser protokoll.

051493864d853f3a9b2d4ee58e341586.png

Anna läser protokoll.


Och nu är det varmrättsdags!

7e04b27508ca66565511a51d63531193.png

Och nu är det varmrättsdags!


Nu kör vi igång!

1f1f63fdafb24db73c5b2e7c8add8949.png

Nu kör vi igång!


Tid?

Tidsoptimist, ja visst!

Om 40 minuter ska jag vara på Norrlands och jag sitter bara i handduken. Bra tajming Lina, bra jobbat! Hurra!

HöstYra ikväll och det kommer bli hur bra som helst, det vet jag! Mobilbloggar under kvällen!

Dags att rappa på här lite!!!

Färdigpluggat

Nu har jag pluggat klart för dagen och ska bara njuta resten av kvällen! Ingen reccegasque för min del faktiskt, men jag får det nog trevligt ändå. Känner inte för att gå ut ikväll när jag ska försöka vara pigg imorgon och plugga en massa (och städa om jag hinner. Jag är ju trots allt en tidsoptimist!) och sedan blir det ju fest imorgon!


Snyltare

Jaja, jag vet jag är en liten snyltare. Ni som läser Ninas blogg förstår nog varför jag anser att jag är det, men eftersom vi inte har exakt samma läsare så vill jag också tipsa om samma låt som jag gillar skarpt!



Den får mig att tänka på denna låt som jag också gillar skarpt!



Gaaaah, nu blev jag OC-sugen. Dags att se om alla säsongerna kanske? Det är ju ett tag sedan..


I like att plugga hemma

Det bästa (och sämsta men det håller vi tyst om) med att plugga hemma är att jag när jag vill kan läsa bloggar, blogga själv och kolla fb. Hur bra är inte det?! Ni måste ju gilla det enormt!

Nu har jag läst ett rättsfall och ska nu ta mig igenom ett som handlar om sopcontainrar. Hör, det skulle kunna vara roligt, men jag som läst det en gång tidigare vet att det inte var så spännande. Men nu ska jag läsa det en gång till och försöka förstå det. Det är tydligen knepigt så det är bäst att jag är på topp då och fokuserad! Därför krävdes lite bloggande först. 

Jag bjussar på lite musik som ni kan lyssna på fram till nästa inlägg!





Jag både diggar och inte diggar ovanstående låt. Hmm. Cool, men ändå lite jobbig. Det är i varje fall årets teknologdanslåt. (Tack Nina för söktipset! Jag hittade den, till slut!)

Mitt efterlängtade fredagsnaturgod

302afee50fe25fc33f07c15b4a01e85e.png

Mitt efterlängtade fredagsnaturgodis!


Fredag

Så, även fast jag inte klev upp i riktigt rätt tid så sitter jag ändå här och har gymmat nu på morgonen. Skönt! Nu ska jag plugga resten av dagen och vara superduktig. Det är min målsättning iaf och jag får se hur långt det räcker. Orkar i varje fall inte ta mig någon annanstans än till soffan så det blir en hemmadag idag.

Idag har Flickan som lekte med elden premiär! Fatta hur mycket jag skulle vilja se den??! Men det får bli framöver istället. Jag vet i varje fall att jag har något bra att se framemot :-)

Nej, nu måste jag ta tag i det här om jag ska få något gjort idag. Sedan är det helg!

Time to bed

Nej nu tänker jag krypa i säng. Jag ska ju infinna mig på gymmet imorgon kl 7 och gymma lite hade jag tänkt innan det blir dags att plugga resten av dagen så med andra ord är det läggdags.

Och förresten så närmar sig soffan med stormsteg. På tisdag ska den landa här i Uppsala. Så himla kul och jag längtar en massa. Ska bli så skönt att kasta den här andra upp till förrådet och inviga min nya. Lovely! Det har jag längtat efter i ett helt år men nu är den snart på plats. Så klart ska den komma på värsta dagen i veckan där jag är upptagen i stort sett hela dagen, men jag hoppas det går att lösa ändå. Så länge den inte kommer mellan 13-15 så är jag nöjd!

Imorgon är det fredag och snart helg!! Underbart!

Nytränad

Nyss hemkommen från träning. Sjukt kul! Det är ju mitt favoritpass alla gånger! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan laga lite korvstroganoff och ris. Sedan blir det mys framför tv:n med bland annat Idol resten av kvällen!

Ungefär så har jag tänkt avsluta min favoritdag.


Tönt?

Alltså, jag har aldrig riktigt förstått mig på den där tönt-stilen. Hur kul är det verkligen att gå runt och se ut som en tönt? Fula, stora glasögon, korta byxor, bångstyrigt hår. Nej, det är verkligen inte min grej och det är varken snyggt på killar eller tjejer.

Jag har inte riktigt förstått hur hela Sverige (övriga världen?) har invaderats av denna tönt-stil och hur många det verkar vara som tycker att det är råcoolt. Jag förstår inte? Ge mig en man i kostym istället!!!!!! DET faller jag för och jag faller nog ungefär från Eiffeltornet och rakt ner. Jajemän!

Hemma

Jag orkar inte sminka mig, klä upp och mig och gå till JB helt enkelt utan sitter hemma istället och renskriver för fulla muggar. Då kan jag ju ta lite pauser emellanåt och blogga lite, läsa bloggar och kolla fb. Mycket bra, mycket bra!

Men nu ska jag återgå och skriva det sista på gårdagens seminarium som handlade om pant och nåt annat som jag egentligen inte riktigt förstod. Tacksamt var dock att hela klassen satt som frågetecken. Skönt att inte vara ensam om att inte förstå något!

Sedan blir det immaterialrättsseminarier resten av eftermiddagen. Ta ner mig från flummvärlden, tack!

Premiär

Jag som skulle göra premiär för JB denna dag och vara där nio vaknade nio och känner egentligen inte alls för att traska dit nu. Jag satt där nästan hela T2, men nu känns det inte alls lika lockande speciellt efter att de gjort om där och jag mest har hört negativa kommentarer. Men jag ska renskriva lite här hemma och sedan traska dit ändå tror jag.

Det blir plugg fram till efter 16 för kl 17 ska jag träna. Bräda på Väderkvarn. Som vanligt på torsdagar som ni kanske märkt. Efter det återgår jag in i renskrivardimman och sitter sedan bänkad framför Idol.

Ungefär så ser min dag ut. Oerhört spännande, jag vet! Tänk om jag hade varit duktig och renskrivit efter varje seminarium för då hade jag kunnat ägna tiden till exempelvis mitt PM, men icket. Fast det skulle jag säkert inte gjort om jag vore "ledig" heller.

Ha en kanon torsdag, för det ska jag ha! Det är ju min favoritdag!

Onsdag

Nu har halva veckan gått, redan! Oj oj, vips har jag jullov!

Seg dag med en massa renskrivning som är dötrist, men ändå lättsamt och man får verkligen tiden att gå och känna att man inte gjort något. Tragiskt.

Är pepp inför Älggasquen som bara den. Kommer bli sjukt bra det här!

Träning på Ekeby tidigare ikväll. Hade dubbelt sällskap vilket var trevligt värre. Efter träningen blev det idol (och en pizza). Sunt liv idag var det va?

Nu går ögonen snart i kors efter alla linjer i kollegieblocket så det är nog dags att låta dem vila. God natt på er!

Hemma

Nu börjar jag bli lite less på Eko så efter seminariet traskade jag hem. Har ätit lunch och ska nu sätta mig och renskriva mitt berg till anteckningar och försöka hinna med så mycket som möjligt. Väldigt lättsamt, men sjukt tidskrävande!
Så nu ska jag sätta igång och tampas lite med alla anteckningar som är utspridda i hela lägenheten och sedan ska jag iväg till Norrlands kl 16.30.

Ikväll är jag bjuden på vinlotteri kl 18.30. Dessvärre hålls det i ett hus över 70 mil härifrån annars hade jag stått med vinflaskan i högsta hugg och bankat på dörren innan halv. Nej, istället för att vinna en massa alkohol så ska jag gå och träna! Sunt, eller hur?


Lill-lördag

Jag hann inte med något bloggande i morse så jag tar det nu istället. Sitter på basgruppsmöte nu och ska sedan ha seminarium som är det sista denna vecka. Skönt! Senare blir det möte med Ypsilon och efter det blir det träning. Det är min dag det!

Kväller

Så klart blev inte middagen alls lika god som när Jennie lagade det, men det var ändå gott så jag misslyckades inte totalt!

Sedan blev det en prommis och en massa surr med Ida runt stan och efter det kikade vi på Idol ihop. Trevligt och många bra gick vidare! Nu väntar jag med spänning på imorgon när det är från Umeå.

Nu är mina ögonlock alldeles för tunga för att orka med något mer så nu kryper jag i säng. God natt på er!

Tisdagar är värst

Tisdagar är värsta dagarna på veckan. Det är i början av veckan och alltid tokmycket att göra och alldeles för långt till helgen. Men snart är denna tisdag slut!

I varje fall har jag för en gångs skull lyckats hinna med att göra ett sakrättsseminarium så att det känns som att jag fått med allt. Sedan om allt är som det ska vara är ju en annan femma.

Är supertrött idag, men ska ta och renskriva lite seminarier eftersom jag ligger lite efter i den planeringen och sedan ska jag laga mat. Panerad rödspätta och potatismos och Jennies goda sås till. Hon bjöd på det i somras och det är verkligen supergott!!! Smaskens! Och enkelt. Och här äts inget pulvermos ska ni veta. Usch, fy och blä.

Kl 19 ska jag och Ida ta en pw och efter det blir det Idol coh mys i soffan (och kanske lite plugg) och sedan väntar den efterlängtade sängen. Härligt!

Det är 13 veckor sedan jag och Malin var på Cypern och prick på dagen lika många veckor kvar tills jag har jullov!

Ensamt

Jag sliter mitt hår för ett rättsfall som jag inte alls förstår men nu ger jag upp och kryper i säng och hoppas att jag kan sova på saken. Förhoppningsvis funkar det.

Kvällen har bestått av skivstång, farväl av katterna (sjukt tråkigt att de åkte och jag nu är ensam.. igen.. snart skaffar jag nog egen katt!!!! Och vem ska nu väcka mig på morgonen genom att bita lite lätt i fingrarna och buffla med huvudet för att bli kliad ungefär före tuppen kliver upp?) och sedan plugg. Prommisen med Ida uteblev, men det tar vi imorgon istället!

Nej, nu pyser jag i säng. God natt!


Kändis

Undra när folk på stan ska börja känna igen mig som den där studenten som ofta får vara med i tv?

I alla fall kan ni kika här ni som är nyfikna. Jag kan inte själv se det för datorn vill inte spela upp det, men funkar det inte så får ni hojta till så lägger jag upp ett annat inslag men jag hoppas det ska funka!

Det är tur jag har kontakter! ;-)

TV

Nu har jag nyss kommit hem, ätit en banan och ska plugga lite innan det är dags för träning kl 18.30. Det blir skivstång ikväll.

Sokrat på morgonen och sedan har jag förberedd morgondagens sokrat och seminarium, men jag är inte riktigt färdig med det så jag får göra det ikväll efter träningen. Sedan har jag ju agerat student (det är jag väl alla dagar, men tyckande student). Men det är ju klart att så här i efterhand inser jag ju att jag skulle sagt lite andra saker, men det blev som det blev. Det ska sändas ikväll kl 18.30 och 22.15 och för er norrlänningar (och alla andra icke Uppsalabor) länkar jag vidare senare. Och att jag blir TV-kändis snart är ju tack vare Ida som ringer mig så fort hon vill prata med studenter ;-)

Sedan föreläsning på BMC så nu kan jag allt om utmätning och konkurs (ja nästan iaf).

Nu ska jag svira om, ge katterna mat och plugga, plugga, plugga tills det är dags att cykla iväg till Ekeby strax efter sex.


Och så ska man vara med på tv igen

0-63cc53891cdb2788685dcbee5646e834.png

Och så ska man vara med på tv igen :-)


Morgon

En ny vecka redan!

Jag ska iväg på en sokrat kl 8.15 och sedan göra immaterialrättsseminariet (som jag hade tänkt göra i helgen) och förbereda morgondagens sokrat. Sedan är det föreläsning mellan 15.15 och 17 på BMC så det blir en cykeltur ut dit senare.

Ikväll åkter katterna hem. Lite tråkigt för de har ju varit himla bra sällskap! Riktigt mysigt :-)

Sedan ska jag försöka hinna både träna ikväll och ta en pw med Ida. Jag tror att jag ska lyckas tajma båda!

Ha en kanon dag idag! Jag ska göra det bästa av min...

Slöardag

Jag som skulle vara duktig och få en massa gjort idag har knappt gjort något alls. Jag har städat lite och burit ner lite saker till förrådet och tvättat hela 4 tvättar (fatta hur full tvättkorgen var!), men annars har det som varit lugnt idag. Rätt skönt faktiskt och jag är därför taggad inför veckan som kommer. DÅ ska jag vara duktig - på alla sätt och vis (även på bloggfronten)!

Ikväll har jag sett Kommisarien och Havet. Egentligen totalt värdelös och den är dubbad. Vilken skam egentligen, men jag slöade i soffan och kikade på det ändå. Jaja, missar jag det nästa söndag så är det ingen katastrof. Jag fattar egentligen inte varför jag fortsatte kika? Böckerna är ungefär 1000 gånger bättre!

Nu ska jag krypa i säng. Sokrat imorgon kl 8 på Eko!

Illa

Blä, jag ska aldrig äta smörgåstårta som inte ens var så god, trycka i mig en chokladkaka som heller inte var särskilt god, cykla 1,5 mil och sedan köra skivstång+kondition efter en utekväll. Aldrig mer. Usch!

Träningslinnen verkar inte finnas på ett enda Intersport söder om Sundsvall. De är helt enkelt slut??! Så om någon Storumanbo ska antingen till Lycksele eller Arvidsjaur och vill göra mig världens supertjänst så kan ni väl höra av er... Eller jag ringer nog lill-kusinen Jeppe i A-jaur så får jag se om han kan lösa mitt problem. De är ju mina favoritlinnen!!! Ja, men ska någon dit så kan ni ju höra av er, tack.

För övrigt hade jag sjukt kul igår! God mat, god dryck och väldigt bra sällskap! Jag hörde talas om en film från kvällen och den önskar jag deletea omgående eftersom jag tror jag och mitt lag "De tondöva" var i fokus. Nej, det som har hänt i teatern stannar där. Kvällen avslutades på Värmlands aka köttmarknaden. Första gången jag satte min fot där och jag tror har nog fått min dos Värmland för ett tag framöver :-)

Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka komma överens med min kropp som just nu är rätt död och mår illa. Blä. Men jag är inte bakis, inte alls! Bara bra/dåliga kombinationer..

Okok, jag bjussar väl en bild från gårkvällen som jag gillar skarpt!


Lördagsfika

Planerna för dagen gick i kras direkt när jag vaknade ungefär, haha. Men nu ska jag i varje fall iväg och lördagsfika på nationen och sedan ska jag ut till Gränby och gå på Intersport. Sedan träning 15.30 ute på Ekeby. Lite pressat tidsschema, men det kommer gå galant, så länge Intersport har träningslinnena jag ska köpa!

Nej, iväg nu och köa så jag får mig någon smörgåstårta!

En hyllning till dig Nina! If the

66ed8b4bfc576f5c222be2d5233ee7f3.png

En hyllning till dig Nina! If the ocean was..


Efterrätt på intågande.. :-)

587926401918659c4edf7a055e371169.png

Efterrätt på intågande.. :-)


Jag och rosen!

6d00995136ea377ac47b2700ee5ae66d.png

Jag och rosen!


Skvadern!

0-7e6b4df8deb804cfeba4f371059f78d8.png

Skvadern!


Vi har trevligt värre!

0-3b372af22db6ed052603ca79b4ae6cb7.png

Vi har trevligt värre!


Nu är vi på styrelsemiddag!

0-5093be343a0e7535e07578facad32dfc.png

Nu är vi på styrelsemiddag!


På förfest hos Nina!

0-3390bc40edd31f9958cc4bc3d0f0d829.png

På förfest hos Nina!


Styrelsemiddag

Ha, jag har pluggat på tok för lite idag. Skrämmande lite, men jag har gjort en massa annat kul idag! En sväng på stan med Malin och handlat lite. Var på jakt efter en klänning till ikväll men jag hittade ingenting. Så det får bli något som hänger i garderoben.

Om en timma ska jag vara på fördrink hos Nina så det är dags att lägga på en rem med andra ord. Vi ska på styrelsemiddag på Norrlands med Ypsilon. KUL! Jag mobilbloggar senare, jag lovar. Då får ni se hur bra kort min nya telefon tar!!!

Förra styrelsemiddagen var riktigt, riktigt rolig så jag har höga förväntningar på denna. Kommer bli galet!!!

Ha en kanon fredagkväll för det ska jag ha!
Puss på er!


Fredag!

Skönt med fredag, även fast alla dagar flyter ihop och jag blir dagavill och vet inte riktigt vad som är vad. Men fredag är det.

Det blev ingen träning imorse för jag var alldeles för trött för att ta mig upp och jag kände att jag behövde lite mer sömn. Men jag tar det på söndag istället helt enkelt..

Nu ska jag iväg till Eko och plugga där fram till 12 för då ska jag och Betty luncha och hon bjuder mig tack vare att jag agerade flytthjälp förra veckan. Mycket bra, mycket bra!

Kvällen ska spenderas på Norrlands för vi ska ha styrelsemiddag. Är riktigt taggad så det kommer bli så himla kul! :-)

Nya gardiner

Nu är det sängdags men först lite info om dagen.

Plugg fram till fyra och sedan åkte jag och tränade. Skönt! Efter det har jag lagat mat, kikat på Idol och strykit alla kläder som låg och väntade på att bli strukna så nu har jag det ur världen. Skönt! Mina nya superfina gardiner har också kommit upp i fönstren och ni får en slutgiltig bild när soffan kommer som borde vara på ingående i nästa vecka. Kul! :-)

Nu ska jag krypa i säng. Imorgon bitti kl 7 ska jag iväg och gymma hade jag tänkt - om jag tar mig upp!

God natt på er!


Favorit

Torsdag - min favoritdag eftersom det är fredag imorgon men allt det där vet ni ju vid det här laget. Jag påpekar ju torsdagarna jämt och ständigt.

Började morgonen med en pw med Nina och nu har jag ätit lite frukost. Ska göra mig i ordning och pallra mig till Eko och plugga. Först kl 12.30 ska jag och basgruppen träffas och 13.15 har vi immaterialrättsseminarium. Fram till dess måste jag läsa lite och renskriva seminarier som jag inte har börjat på ännu men nu har jag köpt kollegieblock så här ska skrivas så pennan glöder!

Kl 17 ska jag träna och sedan blir det Idol, matlagning och städning ikväll! Först ut står strykning på schemat och jag ska byta gardiner. Skulle behöva putsa fönstren också, men det får jag försöka hinna med i helgen för nu är de gräsliga!

Nä, dags att komma igång här.


Min nya fina mobil

Tiden går så fort och nu är veckans lill-lördag avverkat. Den har innehållit plugg, möte, träning och Idol i stora drag. Och framför allt så har jag ju fått min nya telefon som är superfin och jag är supernöjd! Tack pappa ♥

Annars är jag ju sämst på att uppdatera men nu med min nya fina telefon kan jag ju mobilblogga ännu bättre! Så då kan ni hänga med på mig och mina upptåg, som för närvarande kanske inte så väldigt spännande egentligen.

Nu ska jag krypa i säng. Imorgon blir det en pw med Nina kl halv 8. Nytta och nöje förenas. Underbart!


Min nya, fina telefon är här!

0a6cc7ea1b804db6bfb23909b2d281bf.png

Min nya, fina telefon är här!


Morgon

Nu ska jag iväg på basgruppsmöte och sedan seminarium mellan 10-12. Efter det lunch och sedan ska jag och min basgrupp kommentera ett lösningsförslag till morgondagens seminarium.

Kl 16.30 är det möte på Norrlands med ypsorna. Och så ska jag träna kl 19. Emellan det har jag tusen och en saker att göra, men det känns helt ok!

Det är min dag det och det är en bättre dag än igår :-) Nu måste jag kila. Vi hörs sen raringar!

När jag ändå håller på

Eftersom jag vet att ni är sjukt intresserade av mina juridikstudier så har ni äran att ta del av mina ämnen för sakrättspm:et och föredragningen.

(trumvirvel)

PM
Analysera förutsättningarna för godtrosförvärv av panträtt i fast egendom.

Föredragning
Det sägs då och då att ägarhypotek underlättar den exekutiva försäljningen. Utred och ta ställning till det påståendet. Varför förekommer då inte ägarhypotek i samband med företagshypotek?

Så nu vet ni det!

Ogilla

Jag vet, det värsta som finns är att läsa andras klagomål och gnäll om det är obefogat. Nu tycker jag att jag inte gnäller särskilt ofta, så idag kommer världens rivinlägg och sedan ska jag inte gnälla på länge - jag lovar! Jag brukar alltid tänka att de finns folk som har det värre och att jag faktiskt har det himla bra. Sedan så vill så gärna ha en positiv ton i min blogg, men ibland finns det inte nog med engagemang till det. 

Det blev lite sömn i natt. På tok för lite för att jag skulle känna att dagen skulle börja bra. Stressade iväg till sokraten, fick ingen fråga (pjuh) och sedan hem efter 9 för att hämta matlådan som jag glömde/inte hann göra innan sokraten började kvart över 8. Sedan gick jag tillbaka till Eko för att läsa på till torsdagens immaterialrättsseminarium som ska vara klart imorgon kl 12 för vidare diskussion via nätet och sedan en "slutdiskussion" på torsdag. När jag läst igenom inser jag att jag glömt nya konkurrenslagen och marknadsföringslagen hemma så det var bara att pallra sig hem igen. Tur jag bor nära! Och en och en halv timma som jag skulle ägna mig åt att börja med semiariet gick i stöpet och jag fick ingenting gjort.

Kl halv 11 hade vi basgruppsmöte inför dagens seminarium, sedan lunch och därefter immaterialrättsseminarium. Tack gode gud för vikarier som är bra!

Seminariet slutade 15 och sedan återgick jag till fullständigt ofärdiga immaterialrättsseminariet. Hade läst uppgiften och oväsentliga rättsfall som inte gav något alls. Kl 17 hade vi basgruppsmöte igen och skulle skriva ett lösningsförslag. Jojo, det går ju super när ingen är riktigt påläst på grund av tisbrist. 2 och en halv timme senare klappar vi ihop och går hem. Jag är så himla glad för min basgrupp för jag tror inte jag kan ha hamnat i någon bättre under den här terminen. Känns redan vemodigt att vi måste byta efter halva terminen. Alla är verkligen pålästa (undantagsfall från idag och imorgon då) och tillför något. KUL! (se i det negativa hittar jag allt lite positivt! +-poäng till mig)

Så, nu är jag hemma efter en hel dag på Eko. Jag försöker totalt koppla bort att jag har ett sakrättsseminarium som ska vara klart imorgon kl 8 som jag har inte ens börjat på det än och till det ska det läsas ungefär 120 sidor i Håstads sakrätt.

Hade jag någonsin tvekat om jag ville bli jurist eller inte så skulle jag hoppat av nu. Tveklöst.

Det hjälper inte att vara negativ, eller att tycka synd om sig själv, eller att lätta på hjärtat för er. Medlidande gör inte att det känns bättre mig, för det är inte det jag vill ha. Jag vill inte att folk ska tycka synd om mig - för jag har det ju ändå bra! Men nu är det som det är och idag är ingen bra dag helt enkelt.

Imorgon tar jag nya tag, kommer helt oförberedd till sakrättsseminariet och sedan ska jag läsa på som satan i helgen. Efter 7 dagar ligger jag redan efter och det bådar inte gott. Men efter helgen är jag åter på benen igen!

Så, lite sakrätt på det här då och middag samtidigt. Regeln "aldrig äta efter kl 19" kastar jag all världens väg!

Det är allt annat än min dag idag.

599eba54b1c26fb02dcdf1270f4d0dc8.png

Det är allt annat än min dag idag. Klev upp halv 8, stressade till sokraten imorse som började kvart över. Hann inte med att fixa matlåda så jag fick gå hem efter 9 för att hämta mat. Sedan tillbaka till Eko men sedan hem för att hämta anteckningar och lagar till basgruppsmötet nu kl halv. Låt denna dag vara över snart, tack!


All day long

Det blev plugg på Eko, lunch hemma med Johanna och sedan fortsatt plugg fram till 17.30. Efter det har jag tränat ute på Ekeby. Första gången på evigheter, andra gången på det här året. Jag har ju slutat träna där eftersom det är "långt" dit, men nu tog jag mig i kragen och cyklade dit. Skivstång stod på schemat och det är ju så jätteskönt när man fortfarande har träningsvärk sedan gymmandet i lördags. Jojo.. Skönt i varje fall att få ett avbrott i pluggandet!

Nu har jag lagat lite mat, ätit och ska plugga lite inför morgondagen. Jag fick ungefär världens lättaste fråga idag på sokraten (en ledande fråga) så fortsätter det i samma stil så kommer det här gå galant! Men här tas inget för givet!

Så, in i juridikens värld alltså....

Måndag

Nu var det måndag igen. Tiden går alldeles för fort! Katterna tycker det är kul att börja leka kl.. hmm.. tidigt. Det tycker inte jag och Johanna. Nu har de i varje fall fått mat så förhoppningsvis får Johanna sova en stund till.

Själv ska jag äta lite och sedan ska jag iväg till Eko. Sokrat nr 3 idag och jag kommer få en fråga. Lite nervöst, meeeen. Sedan blir det plugg på Eko hela dagen lång. Väldigt spännande, jag vet!

Dagens träning är inbokad - skivstång kl 18.30 ute på Ekeby.

Nej om jag ska hinna allt så är det nog bäst att jag skyndar på här. Ha en toppen dag allihopa!


Home

Nu är jag tillbaka i Uppsala. Johanna och massa och Reidars katter (som ska bo här i en hel vecka) välkomnade mig med öppen famn. Mysigt!

Kvällen har jag tillbringat med lite rättsfallsläsande och nu har vi ätit lite glass. Och nu blir det sängen ganska omgående. Har lite mer läsning kvar som jag måste göra innan det är dags att sluta ögonen för idag.

God natt på er!

I Norrland börjar löven redan guln

392cd567ade38d9abc627d5e28d6436b.png

I Norrland börjar löven redan gulna!


No phone

Idag var ju dagen D - jag skulle ersätta min gamla telefon med en ny. Men det visar sig att telefoner tydligen gått åt som smör här i Storuman så den jag ville ha fanns inte. Däremot är den beställd och i veckan dimper en röd W995 ner i brevlådan. Nice, nice, nice! Vad ni kommer få se snygga mobilbloggningar framöver ;-) (Thanks to dad! Tack tack ♥)

Men tills vidare (till imorgon) har jag lånat Elins telefon.

Jag och systrarna har gymmat idag. Jag var väl inte på topp, meeen ska väl komma igång på riktigt. Någon gång.. När jag fått mer muskler.

Nu ska jag hoppa in i bästa duschen. En sån som jag har hemma i lägenheten fast dubbelt så stor!!!! Sedan ska vi mysa resten av kvällen och jag ska bara plugga liiiiite....


Begravning

Nu har vi tagit farväl av världens finaste farmor. Väldigt sorgset och ledsamt, men ändå en ljus och fin begravning. Vila i frid farmor! ♥

Nu ska jag och familjen umgås resten av helgen. Mys!

Home

Strax efter 3 rullade vi in i Stensele efter en mycket trevlig resa! Vi stöp i säng och är nu pigg och utvilad.

Joels skärm sjunger på sista versen så jag vet inte om jag kan lova er alltför stora uppdateringar. Men snart, snart, snart (imorgon) kan jag mobilblogga igen! Mycket nice.. Fråga är bara vilken telefon jag ska välja?!

Begravningen för världens finaste farmor är kl 14 idag och innan dess har jag tänkt plugga lite. Jojo, ni hörde rätt! Jag har inget val faktiskt..

Nä, nu gav skärmen upp och jag hoppas att jag skriver rätt. Den här och min mobil har samma problem - jag vet aldrig vad jag skriver.. Stackare som måste utsättas för mina grova stavfel!

Hej då raringar!

Nu åker vi!

Nu har jag tränat (M:s pass så klart!) och Fanny kliver innanför dörren nu så det innebär att vi drar hemåt nu.

Det kommer bli dåligt på bloggfronten i helgen eftersom jag är världens bästa tjejkompis och lämnar datorn till Johanna som kommer hit i helgen. Men jag ska väl lyckas smita åt mig lillebrors och uppdatera. En ny telefon är ju på G!


Planer för dagen

Sådär, nu har jag avverkat en pw med Nina och ätit frukost. Basgruppsmöte kl 10 på Eko så det är bäst att jag ger mig iväg nu.

Sedan kl 12.07 anländer Peter med tåget hit till Uppis. Han ska åka med jag och Fanny hem till Storuman. Trevligt, trevligt.

Kl 13.15 har jag första immaterialrättsseminariet. Undra om det är lika flummigt som jag har en känsla av att det kommer bli?

Kl 18 ungefär hämtar Fanny upp jag och Peter och vi tuffar hem. Det är den dagen det!

Acceptabelt

Det är acceptabelt här, men långt ifrån städat. Men det funkar. Kläderna är i klädkammaren i varje fall (förutom det som måste strykas) och det var i varje fall det jag ville uppnå med städningen. Någon dammsugning har inte blivit av ännu, men det kanske kommer. Annars tar jag det på söndag eftermiddag när jag kommit hem igen för det här är ohållbart!

Nu ska jag fundera och fundera vad jag ska ha på mig på begravningen på fredag. Jag tycker jag har varit del på sistone, men ändå är det lika svårt varje gång. Jaja, klädlös är jag ju inte - det har jag insett ikväll!

Lite städning till och sedan ska jag slappa hade jag tänkt. Gött!

How fun?

Egentligen vet jag inte riktigt vad jag ska blogga om. Mina dagar ser ju likadana ut och hur kul är det att läsa om mitt pluggande? Nej, tänkte väl det.

I alla fall verkar jag ha fått en bra basgrupp. Mycket nice!

Nu ska jag ta och röja undan här och hoppas att det hinner bli någorlunda vackert. Sedan ska det packas och grejas inför helgen så jag har det jag gör ikväll. Immaterialrätten får ge vika för städning helt enkelt!

Popparmusik på och sedan ska jag inviga nya dammsugaren som jag fick av pappa förra helgen. Nej, jag har inte dammsugit sedan dess... Men som sagt, ikväll ska den invigas och jag hoppas den är grym. Så grym att jag bara behöver dammsuga... hmm, låt mig tänka... ungefär aldrig!

Jag skulle ha tränat ikväll också, men det sket sig som så mycket annat här i livet. Nej, man ska inte engagera sig för mycket. Jag städar istället - det räcker! :-)

Lillis

Onsdag, lill-lördag, ja ni vet. Härligt att det går mot helg! Imorgon kväll tuffar jag hemöver, inte för en rolig sak men för ett måste.

Om en halvtimme ska jag ha basgruppsmöte med nya basgruppen. Sedan seminarium och därefter blir det lunch och plugg till Eko framemot kvällen. Idag ska immaterialrätten plöjas och det verkar ju rätt så intressant (jaja, jag får väl bita mig i tungan ikväll när/om jag inser motsatsen).

Ikväll har jag lovat mig själv att träna, så det ska bli av. Annars måste jag försöka städa bort kaoset för jag får ju kattbesök till helgen och i en hel vecka framöver. Mysigt! Och de tycker säkert att det är mysigt med kläder överallt, men så kul blir de nog inte när de åkt och det är katthår - ja överallt!

Regn idag, tur det är nära till Eko och att jag har paraply.

Myskväll

Ida kom och vi surrade och myste ihop. Trevligt med lite uppdatering! :-) Det måste vi göra om, snarast! Tacokväll inom snart framtid?

Jag är färdig med seminariet nu och ska krypa i säng. Skönt! Tidig morgon imorgon med för jag har basgruppsmöte kl 8 på Eko. Skönt att jag bor så nära!

Förresten fick jag sålt några böcker från T1 idag. Klirr i kassan! Mycket nice :-) Synd bara att de hade ändrat kurslitteraturlistan och jag var tvungen att behålla Grundlagarna som ungefär är lika tjock och dyr som lagboken.

Och min telefon sjunger verkligen på sista versen nu. Mycket, mycket illa! Nu är det så ohållbart att jag snart börjar ringa nummer som jag egentligen inte har någon aning om att jag tänker ringa. Nej, displayen har helt enkelt gett upp totalt och det mesta är numer bara svart. Så det är ingen idé att ni smsar. Ring istället om ni vill något! Jag ber bara telefonen hålla ut till helgen så jag åtminstone är någorlunda kontaktbar!

Nä, god natt nu!


Eko-dag

Nu är jag hemkommen och har nyss ätit. Sitter och väntar på att Ida ska dyka upp för vi ska ju umgås ikväll! Mysigt!

Det gick bra på första sokraten idag. Jag klarade mig utan fråga och det kanske är därför det gick så bra. Lite lättad är jag nog allt, men aldrig att jag går dit om jag är oförberedd. Inte en chans! Nä, han har pondus Torbjörn. Oj, oj, oj, vilken man! Annars har jag plöjt sakrätt idag och insett att det är rätt svårt faktiskt. Men bäst att hålla humöret uppe.

Immaterialrätten verkar ju desto roligare och för en gång skulle verkar jag ha fått de bästa lärarna på hela kursen. Great! (eller så är alla bra denna termin, vad vet jag)

Nej, lägenheten ser ut som crap och jag måste plugga lite till eftersom jag inte hann med att göra färdigt hela morgondagens seminarium idag så innan Ida kommer hit hinner jag nog fixa lite. Plugga, städa, plugga, städa, plugga.. Hm...


Godmorgon världen!

Sådär, jag är ungefär uppe med tuppen! Trött, trött, men det är bara att bita ihop. Kl 18 är denna pluggdag slut!

Första sokratiska lektionen kl 8 och sedan ska jag sitta i Eko:s bibliotek och plugga sakrätt hela dagen. Första seminariet imorgon och jag har en del att läsa tills dess. Sedan föreläsning mellan 16.15-18. Tyvärr missar jag ju dagens inplanerade träning, eftersom det är omöjligt att hinna till Väderkvarn på 0 minuter, men istället kommer Ida hit! Trevligt! Vi har inte hunnit setts ännu, men nu ska det bli ändring på det!

Ja, så ser nog min dag ut..


RSS 2.0