Guschelov

Gårdagen gick i ett enda svep och helt plötsligt var kl 15 och mina ypsor började trappa in för att drinka fördrink nr 1 hos mig. Efter en massa surr, nagellacksmålning och alkoholintag tog vi taxi vidare mot Hotell Hörnan och fördrinkade fördrink nr 2. Lite bättre och lite lyxigare än hos mig.

Sedan blev kl 17 dk och det var dags att entra NN. Jag hamnade vid ett superbra bord tillsammans med bland annat Maria. Vi surrade, skrattade och hade rent ut sagt hur kul som helst. Toppen-gasque med andra ord!

Efterföljande släpp var grymt! Jag dansade som aldrig förr, ramlade som aldrig förr och skrattade som aldrig förr. Jag har blåmärken idag och jag skulle kunna göra vad som helst för att se min och Elins samtida vurpa och även Marias en gång till. Att falla kan vara så kul...

Kvällen avslutades med ett mål på MAX efter 30 minuters köande. Helt galet! Men är man hungrig så...

Idag har Maria varit här och pluggat med mig. Vi har haft pluggstuga ihop och ätit godis, druckit läskeblask, ätit bullar med mjölk, surrat och pluggat om vartannat. Oerhört trevligt och från och med nu ska vi påbörja pluggstugor hemma hos varandra på söndagarna.

Nu sitter jag här i soffan med datorn i knät väntar på Manne. Vi ska laga tacopaj ikväll och bara göra ingenting fastän jag borde skriva PM. Men jag orkar inte så då blir det som det blir. Men jag ska göra en kraftansträngning och skriva till halv ungefär och sedan ger jag upp. Jag är inte på topp idag.

Kommentarer
Postat av: Elin

Haha, ja jag undrar hur dumma vi såg ut när vi föll. Men kul var det.

2010-02-28 @ 21:29:21
URL: http://motnyaaventyr-elin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0