Back in Uppsala

Nu är jag tillbaka i Uppsala igen. Jag hade lite ångest när jag skulle lämna Stockholm för att återvända hit, men det gick bra. När jag steg av tåget kände jag att jag var hemma igen. Skönt att det känns så i varje fall!

Har haft en helt underbar helg. Fredagen tillbringade jag på solstolen i solen och Reidar i skuggan. Mamma kom hem från jobbet och en stund efter det kom Andreas, Reidars son. Det var bokstavligen år och dagar sedan vi sågs! Gänget var samlat och vi åt supergod mat och sedan lade vi pussel resten av kvällen som ni kanske har märkt.

Lördagen spenderades på solstolen. Underbart! Nu har jag bättrat på färgen som jag fick i påskas. Kvällen bestod i Robinson och sedan lade vi klart pusslet. Det tog sin lilla tid, 1500 bitar och en enda stor storm. Det var svårt!

Idag har vi varit i Vällingby och shoppat. Både jag och mamma handlade en hel del. Skönt med uppdatering i garderoben och på skohyllan. Jag har dessutom handlat världens snyggaste jacka!!! Jag är så nöjd med den!!

Desto värre var det att komma tillbaka till ett bombnedslag till lägenhet. I veckan måste jag storstäda... Jag ska nog åka till Sthlm till helgen också eftersom jag fick en helt oplanerad helg i kalendern innan det är dags att grotta in sig i tentaplugget. Jag sa att jag skulle komma om det var fint väder för det är bättre att sola hos dem än här och det bådar gott. 

Nu ska jag slappa i soffan lite innan det är dags för sängen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0