En rolig vecka

Måndag än en gång och dags för nya tag. Både veckor och helger är uppbokade i flera veckor framöver så det kommer bara säga swisch så är sommaren (och tentan) här. Så det gäller att ligga i med pluggandet har jag insett. Den här veckan kommer bli bra, för först och främst fyller jag år, sedan får jag besök, och det är klassfest på torsdag och Jocke-yra på fredag. Fullspäckad vecka, men det kommer bli så himla kul! :-)

Jag ska strax göra mig i ordning för att cykla in till JB och hänga där idag. Kl 13.15 har jag PM-genomgång så då får jag tillbaka PM1. Jag har lite ångest, hur ska det gå? Är det dåligt har jag 2 veckor på mig att skriva om det och dessa två veckor är verkligen fullbokade, men är det åt det bättre hållet så kan jag finslipa på det och göra det bästa av det. Jag är rädd att jag inte har analyserat nog mycket...

Efter PM-genomgången blir det basgruppsmöte ungefär vid 15 och det får avsluta dagen. Ska iväg och träna ikväll hade jag tänkt, men sitter bara och funderar på vilket pass jag ska gå på. Efter det blir det TV:n och sedan måste jag renskriva. Målet med den här veckan är att hinna ikapp allt sådant. Tänk vad skönt det skulle vara!

Dags att kila, vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0