Insändare

Idag är min insändare med i VK. Ska bli spännande att se om det blir något av det. Det känns i varje fall som om jag har mångas talan med mig.

Den ligger inte ute på VK's hemsida, men så fort den kommer upp så ska jag länka, så kan ni som inte har VK läsa den också.

Jag kanske ska bli nya Marianne Johansson från bygget Mosekälla?!


Kommentarer
Postat av: fanny

insändare? vad då för nån?

2008-05-28 @ 12:56:29
Postat av: Ida

Mycket bra skrivet Lina! Hoppas det blir något av det nu!

2008-05-28 @ 13:58:15
URL: http://idaroennholm.blogg.se/
Postat av: tranan

detta är ju löjligt!! tror du att du kan få hur mycket jobb som helst eller?? det handlar om lasdagar. och du är ju jämt på blomstergården,så vad får dig att tro att du kan få jobb-när du inte finns tillgänglig jämt!? folk ska väll inte behöva lägga ut dig bara för att du råkar vara ledig en dag,så går det inte till!! tänk efter innan du hoppar på storumanskommun, du kan inte få allt, har du fått mycket jobb då kan jag lovba att du inte gnällt! dålig stil det där i tidningen.

2008-05-28 @ 16:52:34
Postat av: Fanny

Tranan!Du verkar inte kunna stå för det du tycker, då du signerar ditt inlägg med tranan!

För alla har vi ett namn.Kan man inte står för det man tycker, så kan man lika gärna hålla käft! Det är MIN åsikt.

2008-05-28 @ 20:20:10
URL: http://fannysundstrom.blogg.se/
Postat av: Linda

Till "Tranan"

Du verkar inte veta vad du talar om. Bemanningschefen skickar jämt ut flera dagar i sträck tex 3 arb.pass och kan vikarierna inte jobba en dag får vikarierna inget pass. Och så vitt jag vet så har då Lina lagt sig tillgänglig då hon inte är på blomstergården. Eller jobbar du också på Blåsippan så du vet hur ofta hon fått jobba? Detta är lika för alla VÅRA vikarier i allafall. Ta reda på fakta innan du luftar lungorna.

Puss och kram på dig Lina

2008-05-28 @ 20:34:06
Postat av: anonym

Ursäkta Lina men jag vill vara anonym av olika anledningar. Vill bara tacka dig för din insändare! Äntligen någon som säger ifrån. Systemet som kommunen infört är helt åt skogen! Vi som har fast tjänst upplever också att det inte fungerar på långa vägar. Vi tycker synd om er som ställt upp i vått och torrt men plötsligt verkar ni inte behövas. Har du möjligheter till annat jobb fram till du börjar studera igen så skippa vården. Det är det enda arbetsområde jag varit inom där man som personal får noll uppmuntran av sin arbetsgivare. Nu känns det mest som man ska sättas på plats och lära sig veta hut. Mycket av arbetsglädjen är som bortblåst. Ha det så gott och lycka till i framtiden...kramar!!

2008-05-28 @ 22:25:11
Postat av: Rebecca

Vet inte riktigt hur det där systemet funkar. Men det är kul att det blir "debatt"! /R

2008-05-28 @ 23:22:45
URL: http://mortzell.blogg.se/
Postat av: Personalen på Backen genom Mona Yngvesson mfl

Vi tycker att din insändare var mycket bra skriven,inget påhopp utan konstruktiv kritik.Strongt gjort att du står för dina åsikter med ditt namn i tidningen.

2008-05-29 @ 13:06:23
Postat av: Anonym i storuman

Jag har läst din insändare och förstår att den väckt olika åsikter bland många. Ärligt talat kan jag förstå "Tranans" inlägg, för min tolkning av insändaren är att den bara handlar om dig, och då är det lätt att den låter egoistisk. Däremot ska man ju bara skriva om ens egna åsikter, men jag tror att insändaren varit starkare om ni gått ihop några och skrivit. Sen har jag en liten fundering..har du pratat med bemanningsenheten om problemet? har du frågat varför det funkar som det gör? En insändare utan bra fakta-argument är ingen bra insändare alls. För att inte skapa lika många negativa åsikter behövs en bra grund, en bra undersökning till insändaren. Att vara den ansvarige för att planera in vikarier är inget lätt arbete, det vet jag.

Sen måste jag bara nämna det om att inte få jobba en av dagarna i ett flerdags-pass, det är väl ganska självklart att man tar in en vikarie som kan jobba alla dagarna, istället för att dela upp det. Det blir mycket onödigt arbete genom att försöka dela upp det varje gång.

Hoppas du tar mina åsikter på rätt sätt, trots att jag nu är anonym :)

2008-05-29 @ 14:01:13
Postat av: Storumanbo

Lina! Man kan inte alltid få alla jobb man vill, ibland får man nöja sig med det lilla man får, och du som har ett annat jobb kanske får nöja dig med det. Ha de!

2008-05-29 @ 14:04:48
Postat av: Anonym

ett tips! inskola sig på fler ställen,speciellt ett ställe där det finns mycket joibb. jag är på tranan och där finns det alltid. och det har varit en "dötid" med jobb nu som du kanske redan vet... då kanske man inte kan begära så mycket jobb? en vän till mig jobbar på Rallaren och hon har inte haft mkt jobb bara 4 turer i april och ingen i maj tror jag.... fast iof så ryktas det om att hemtjänsten behöver vikarier!???

2008-05-29 @ 22:37:17
Postat av: Anders Johansson, Bygget Mosekälla

Jag kanske ska bli nya Marianne Johansson från bygget Mosekälla?!Å vad menas med det?

2008-05-30 @ 00:04:02
Postat av: Lina

Till Anders Johansson:Jag upplever Marianne som en strong kvinna som står för sina åsikter till 110 procent och som varken är rädd för att kommentera saker och ting eller för vad folk har att säga emot henne. Min mening om henne var enbart positiv! Jag vill vara likadan!

2008-05-30 @ 09:18:10
URL: http://anill.blogg.se/
Postat av: Anders Johansson

Okej, de lät ju bra! annars brukar folk bara gnälla å va arg på henne.Mvh Anders

2008-05-31 @ 21:35:13
Postat av: Johanna

Nu har ja äntligen fått läsa den omtalade insändaren!!!

De ända ja har att säga är stå på dej...

Du kan bara tala för dej själv och ingen annan...

Är de fler som vill få sin röst hörd så får de låv att följa ditt exempel...Som ja sa tidigare du är ju helt fantastisk och glöm inte bort de!!!

2008-06-14 @ 08:16:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0