K850i

Jag lämnade in min gamla telefon på lagning för joysticken var i stort sett ur funktion i början på december. Många gånger har jag gått in på Yngvessons och gått ut tomhänt. Tills idag. Och inte gick jag ut med min telefon inte, utan med en walkman-telefon. Min gamla telefon gick alltså inte att laga och jag fick en ny - helt gratis! Tack gode Gud för försäkringar!

Sedan kom jag på en idé att jag kanske skulle kunna lägga mellanskilladen mellan min nu nya telefon och en K850i och det kunde jag. Så nu äger jag en sådan och är 2400 kr fattigare exkl. ny försäkring.
Har hört talas om folk som inte har försäkringar för de är så rädda om sina saker så de behöver ingen. Pyttsan, är man rädd om sina saker så skaffar man väl försäkring? Oavsett om det är ett djur eller en mobil. Jag älskar försäkringar när de kommer till sin rätt!

Telefonen äger jag nog ett par år till så som fattig student kommer jag inte behöva lägga ut några pengar på en ny i första taget. Nu är det bara nya glasögon som gäller innan jag blir student och sedan är det inga "stora" klumpsummor som ska ut.

Jag grämer mig lite över att jag inte tog vara på mina nummer från den gamla telefonen som nu nog ligger på soptippen någonstans med ett antal joystickar som inte ville funka. Men tydligen hade de även bytte minneskrets så alla nummer hade försvunnit och då spelar det ju inte någon roll om jag har den gamla telefonen eller den nya. Jag tycker bättre om den nya!

Så skicka ett sms med ert nummer så kan jag lägga in det..

Kommentarer
Postat av: ÅM

Ja försäkringar är bra att ha ;O)

2008-01-18 @ 18:52:26
URL: http://ronnvik.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0