First time ever

Thanks to ÅM och Maria S så gjorde jag upp eld för första gången i hela mitt liv. Pappa har sedan tidigare gjort en väldigt utförlig beskrivning om hur man gör, men jag har liksom aldrig kommit mig för det. Men det var iskallt i huset och vi har inget varmvatten (som vanligt) så vad hade jag för val. Joel har fortfarande inte kommit hem än, så jag hade väl frusit ihjäl innan dess.

Det brinner fortfarande, men inte så mycket. Vi kanske lastade in för lite ved? Var i varje fall lite orolig där ett tag att huset kanske skulle brinna upp så jag skickade ett sms till Conny och frågade om han hade jour och att det kanske kommer larm från Odlarvägen 21. 16.30 går han på, så det får jävlar inte börja brinna innan dess!

Jag är lite manisk och vågar egentligen knappt fara ifrån huset. Tänk om pannan börjar koka och huset sprängs?! Hallå, vart ska jag bo då? Får heller inte glömma stänga spjälet och kranen om 10 timmar efter att vi tände på. Bäst jag ställer timern så jag inte glömmer det.. Får väl avvika från kvällens middag bara för att övervaka huset. Jag är manisk, jag vet.

Kommentarer
Postat av: ÅM

Visst är vi bra =) nu vet du hur man eldar, så nu behöver du inte frysa mera. Fast mer ved nästa gång...

2008-02-15 @ 15:25:03
URL: http://ronnvik.blogspot.com
Postat av: Maria

Det är lugnt gumman, Daniel jourar åt Conny fram till 16,30 så det är bara känt folk som kommer om du måste larma... Kram på dig, vi ses hos Karin

2008-02-15 @ 16:21:45
URL: http://mejan.blogg.se
Postat av: Fanny

Men gumman, inte behöver du vara orolig! :) but i know the feeling! :) tyckte det var lika obehagligt varje gång jag gjorde upp eld.. speciellt stänga luckan, fy fan... :P men spjället och kranen gör inte så mkt... blir bara kallt snabbare, all värme går ut för fort om man glömmer stänga dem. Puss puss

2008-02-15 @ 21:01:48
URL: http://fannysundstrom.blogg.se
Postat av: Elin

Men kära lillasyster...så farligt är det inte. Du hade ju faktiskt kunnat höra av dig så hade jag kunnat elda åt dig. ;)

2008-02-15 @ 21:02:31
Postat av: Mor

Åter igen... Bra kvinna reder sig själv! Ref. till Fannys kommentar! Pussokram!

2008-02-15 @ 21:48:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0