Tentaplugget

Kvällen har bestått av tenta-stuga så nu har jag fått en liten vägvisning om hur jag ska lägga upp pluggandet. Jag, Anna, Malin, Isabelle och Frida ska plugga i grupp och det tror jag kan bli bra. Dagtid i grupp och kvällstid ensam. Nu gör vi tjejer!

Sedan har jag lagat mat, kycklingnachos med advokado och renskrivit seminarium. Snart, snart, snart, efter imorgon kväll, borde jag ha hunnit ikapp allt.

Annars har jag inte hunnit med något annat. Pepparkakshuset väntar på att bli färdigdekorerat, men det ska jag försöka hinna med imorgon.

Imorgon ska jag upp kl 7 för vi har basgruppsmöte imorgon kl 8 om ett seminarium som jag faktiskt inte gjort särskilt mycket på eftersom jag inte förstår uppgiften eller sammanhanget eftersom det är på engelska. Det är inte precis så att jag förstår exempelvis ordet ärekränkning på engelska så hela dagen har jag suttit med näsan mer i ordboken än i seminariekompendiet. Ändå förstår jag inte sammahanget, men det allra bästa är att ingen annan jag pratat om det förstår det heller..

God natt kära vänner!

ABBA-fest - Jag och Anna är på!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0