The last day

Arbetsdagen lider mot sitt slut, men än är inte dagen över för det. Har ändå hunnit med litegrann fast jag jobbat bland annat en snabblunch med Anna-Stina på Akkan. Nu stänger jag snart butiken och då ska jag tvärspringa upp till Solveig och säga hejdå. Henne lär jag ju inte möta på hotellet på Annandagen direkt..

Sedan återstår det all packning. Jag längtar tills kl 8 för då kommer Jonas hem från skjutbanan och hjälper till. Allt är så mycket enklare när man är två!

Nu blir det nog ingen mer bloggning förrän jag köpt dator och fixat internet till den. I helgen har vi planer för hela slanten, bland annat Stockholm och Gröna Lund på lördag tillsammans med Mamma, Reidar, Jesper, Ebba, Fanny och Marcus. Mysigt! Sedan IKEA på söndag.

På tisdag hoppas jag att jag fått till datorn, för då åker ju Jonas hem och kvar blir jag. Helt ensam... Men då kan jag gotta mig i alla mina favoritbloggar. Blogga mera!

Ha det så bra allihopa. Jag kommer sakna varenda kotte!

Och du Hanna - det är du som är den tilltänkta 28-åringen..


Kommentarer
Postat av: Jannike

Jag såg dig idag i fönstret då jag stod i kön på Ica spel men du hann därifrån innan jag var klar där inne. Hoppas att du får det kanon i Uppsala, och jag och Ida kommer ju förhoppningsvis och hälsar på dig snart :) KRAM!

2008-08-13 @ 18:06:09
Postat av: Hanna

hahahahaha!!!! får tänka över saken om man ska bli en bloggare ;)

2008-08-13 @ 22:19:36
Postat av: Anna

Jag köpte den på akademibokhandeln, det är super!

Såg att en fanns kvar och att du skulle till sthlm i helgen så skynda..=) lär väl finnas i uppsala med! men hörru vem är den här jonas egentligen..=)?? blir ju nyfiken..=)

2008-08-14 @ 08:53:19
URL: http://norrlandsanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0