Damstyrelsemiddag

Alex räddade min dag - han fixade en ny header till mig. Superenkel, men den duger tills han har tid att fixa något nytt som han själv sa. Den dagen kommer med andra ord. Jag blev i varje fall genast på bättre humör!

Nu är jag nyss hemkommen med några kilo tacopaj från damstyrelsemiddag. Med andra ord behöver jag inte besöka ICA på ett tag.

Jag är ungefär död, så det blir nog sängen. Aino lockar dock med Stocken och det skulle faktiskt vara riktigt kul för jag vet att mitt jurist-fotbollslag är ute och festar. Eftersom jag inte spelar fotboll är jag istället deras maskot... Som maskot borde jag med andra ord vara utklädd i detta nu, men istället sitter jag här med all min tacopaj.

Imorgon ska jag bränna cash på en klänning. Allt annat är fixat, till och med frisyren som Elin ska ordna. Hur svårt ska det vara att hitta en klänning? Så jag sätter all min tilltro till morgondagen då det blir mys med mamma på stan och sedan jubileumsbankett på kvällen. Vad jag ska ha på mig då är ett annat svårt dilemma. Det är inte lätt att vara ÖverYpsa :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0