Doroteas finest

Igår träffade jag först Emma, älskade Emma. Det var länge sedan vi sågs, men det kändes inte alls som så. Jag blev bjuden på fika och sedan satt jag, hon och Kerstin och pratade om livet. Det var välbehövligt och snart ska vi göra om det. Eftersom det bara är 7 mil emellan oss, så är det bara att ta tag i det i sommar helt enkelt.

Sedan brassade jag vidare till Dorotea och mötte upp Linn och Maria på Coop. Vi handlade mat och sedan drog vi en ragg i stan innan det var dags för matlagning. Smarrigt! Därefter blev det en sväng på byn och det hela slutade med att jag hade sett Marias hem, Martinas hem, Doroteas kyrka, Nattvarden, torget, fotbollsplanen, campingen.. ja, alla Doroteas smultronställen. På håll fick jag till och med se Doroteas finaste hus. Efter en mjukglass på My Way fick OK ett besök och sedan åkte vi hem till Linn för att se fotbollen.

Då fotbollen var slut var det dags för mig att åka hem. Det bästa i alltihopa är att det inte dröjer 1,5 veckor innan vi ses igen, utan vi ses redan imorgon när de kommer på besök hit till Storuman. Fantastiskt!



Doroteas guider vinkar så fint.



Doroteas finaste hus


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0