Fail

Idag fick jag ett sms om att min kurslitteratur kommit till utlämningsstället. Jag var då på Norrlands, så det var perfekt att jag kunde hämta upp det när jag gick hem från reccemottagningen. Tänkte jag. Jag fick så klart lämna mina kära ypsor (inte i sticket dock, de är väldigt handlingskraftiga damer jag pratar om) innan det var över och halvt springa iväg till utlämningsstället sisådär 21.40. Jag visste att de stängde 22, och jag var lite stressad så jag älgade iväg - i högklackat. På kullersten. När jag öppnar dörren till utlämningsstället nästan innan stängning så läser jag att de bara lämnar ut paket till kl 21. Jag drog på mig Charmen, gick in och frågade om det var stängt. Ja, det var det. Det var till och med verkligen stängt för utlämning. Så där stod jag, svettig, världens värk i fötterna och med ett berg av kassar runtomkring mig. Och jag ville bara ha mitt paket. Men jag fick vända om. Snuvad på det goda och får vackert vänta till 9 imorgon. Servicevänligt kallar jag det. Nä, jag ska minsann hänga på låset imorgon.

I övrigt har dagen varit bra. Reccemottagningen gick bra och jag tror vi raggade en hel del nya potentiella ypsor.
Hur mycket jag än vrider och vänder på Sara så blir hon så här. Men hon är så söt så jag vill att hon ska vara med ändå.

Jag som hade planer på att kliva upp vid 7 och plugga lite för att läsa ikapp inför morgondagens lektion. Istället kan jag sova till 8. Igen. Vilken rutin va.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0