Dålig vana

Gissa vem som vaknade kl 7.30? Jo, jag. Jag är väl egentligen inte ett dugg förvånad, för det var hur skönt som helst att ligga i sängen men.. Det var bara att pallra sig upp och stressa iväg.

Nu är jag hemma en sväng och ska fixa lite grejer innan det är dags för seminarium kl 13.15. Sedan ska jag försöka ta mig an det där förbaskade sakrättsseminariet. Jag gillar inte sakrätt för fem öre!

Min soffan kommer någon gång under dagen. Vet varken när, var eller hur men det ska nog lösa sig. Jag hoppas den kommer efter 15 för det skulle vara enklast så, men annars vet jag ju att det löser sig ändå!

Och i ett brev på posten kom ett fint, vitt träningslinne från Team Sportia i Lycksele. Så nu har jag ett vitt, ett rosa, ett knallgrönt, ett svart och ett grönt. Me like! Tack tack för hjälpen!

Och här kommer dagens länk, som vanligt! Fick höra att länken inte riktigt fungerade som den skulle, men nu så hoppas jag det funkar för allihopa. Annars får ni hojta till! Min blogg verkar ju ha fått en släng av svininfluensa men jag ska försöka repa den snarast!

Kommentarer
Postat av: ÅM

Det var så lite så !

2009-09-22 @ 13:54:40
URL: http://ronnvik.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0