Tentaplugg

Nu har vi kört igång på riktigt. Tre trötta och slitna tjejer avverkade 3,5 seminarier ihop. Nu finns det ingen återvändo...

Har lagat lite mat ikväll så jag har något att äta i veckan. Är sjukt trött, men ska läsa lite avtalsrätt innan det blir dags för sängen. Sedan ska jag sova gott hela natten. Skönt! Imorgon är en ny vecka, nya möjligheter och pluggnivån kommer ligga på max.

Jag är godissugen också, men taxiresan till busstationen från Marcus föräldrar sved hårt i börsen och jag har numer under 100 kr på kontot. Nästa måndag får jag ett studiebidrag på 671:-. Sedan blir det fattiglapparnas fattiglapp till den 25:e augusti. Så sockerberoendet får jag lida av i dessa tider, för många bäckar små blir till en stor å. Usch, jag hatar att vara en fattig student. Att leva utan egna pengar en hel sommar gör det bara ännu surare.... Men som så mycket annat; jag har ju valt det här helt själv. Men det är bara att inse att en student aldrig har det bra ekonomiskt!

Slut på gnäll.

Kommentarer
Postat av: pappsen

hallå hallå, vadå!!! inte går det väl nån nöd på dej. KRAMAR pappsen

2009-05-18 @ 00:39:12
Postat av: Fanny

Du har det bättre än många studenter, inte alla som bor i en två och slipper betala hyran.. ;)



Tack för senast! KRAM

2009-05-18 @ 11:27:09
URL: http://fannysundstrom.blogg.se/
Postat av: Nina

Tänk på att kolla så att studiebidraget blir rätt, det kan vara lite trassel i och med att vi läser 27 på hösten, 33 på våren..

2009-05-19 @ 23:42:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0