Redan fredag?

Tiden rusar iväg och det är redan fredagkväll. Förra fredagen fyllde Fanny och år jag tyckte det var nyss!

Dagen har jag spenderat hos Malin och tentapluggat. Vi har två seminarium kvar innan vi lämnar förmögenhetsrätten. Skönt! Åkte hem efter fyra i regnet och sedan tog jag mig en tripp på stan och försökte hitta något att ha på mig till klänningen imorgon, men det var nästintill omöjligt! Jag gick i varenda affär, men tillslut hitta jag en bolero. Inte världens bästa kap, men den var billig och det var det enda jag gick på. Hittade många fina, stickade för 300 kr, men det kände jag inte för att lägga ut just nu. När jag inte ens har de pengarna, haha. Så det slutade med en för 130 kr. Billigt och bra!

Nu sitter jag och väntar på att fisken i ugnen ska bli färdig och sedan ska jag plugga resten av kvällen och varva med lite OTH och Talang 2009 hade jag tänkt. Jag köpte en godispåse på Gottis så det får blir mitt sällskap ikväll.

Förresten, jag tror inte jag har berättat vad jag ska göra imorgon kväll? I varje fall ska jag hjälpmarskalka på vårbalen på Norrlands. Nina och Nina är de riktiga marskalkarna, men eftersom jag inte orkade engagera mig i att hitta en karl att gå med, så hjälpmarskalkar jag istället tillsammans med Elin. Kommer bli sjukt bra!!! Jag ser framemot det och ett litet avbrott i pluggandet för hela morgondagen kommer gå åt till att fixa och ordna. Kul! Det mest negativa med att vara marskalk är ju att jag inte får ha någon av mina egna fina klänningar, för jag har ju ingen helsvart.. Men jag svirar nog om senare under kvällen när vi marskalkat färdigt! :-)

Dags för middag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0