Ett vinterlandskap

Det har snöat det senaste dygnet här i Uppsala så nu ligger snön som ett täcke runt hela staden. Desto värre ser man inte isfläckarna som döljer sig under snön så det gäller att vara försiktig nu när jag ska trampa bort till Universitetshuset och sedan JB. Jag vill ha vår och sommar så jag kan strutta runt i klänning och ballerinas.

Det blir en lång plugg-dag idag för jag har så otroligt mycket som jag måste ta igen. De senaste två veckorna har jag knappt pluggat någonting alls så nu måste det bli ändring på det. Det är bara att bita ihop och inse att det alltid finns måsten här i världen som man måste ta tag i och inte kan skjuta framför sig hur länge som helst. Det måste bli ändring på det här om jag ska greja det även denna termin. Jag kommer klara det!

Det brann i ett hus i Stensele i natt enligt VK. Usch, så trist för de berörda.

Dags att göra sig i ordning och sedan blir det seminarium och därefter JB hela dagen lång fram till sex ungefär. Jag måste hitta den där ambitionen jag hade för några veckor sedan, men nu har det hänt så mycket på sistone så det sista jag vill göra är att ha näsan i Hellners Kontraktsrätt. Men det är som sagt ett måste och måsten måste man göra. 

Var rädda om er! ♥


Kommentarer
Postat av: svansen

I Norrköping har det också kommit ny snö av någon tråkig anledning:/

Gem mej vår!!!

2009-03-03 @ 08:52:28
URL: http://svansens.se
Postat av: Daniel

Du kan vara lugn, det var inget hus som brann utan en matkällare bredvid huset... =)

2009-03-03 @ 15:12:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0