Hemma på lunch

Jag jobbar och står i idag och nu är jag hemma på lunch. Eftersom jag och pappa blev bjudna på middag igår behövde jag ju inte laga mat vilket innebar att jag inte hade någon mat att ta med till jobbet så det var bara snällt att pallra sig hem. Det blir mjukbrödmackor till lunch. Jo, alldeles jätte gott och det håller jag mig på hela dagen. Jojo.

Maria hörde av sig från Uppis och säger att min toa inte spolar. Jag har ju sensor (väldigt hygienvänligt!!! Aldrig mer något trycka på en knapp eller dra i en spake) på min toa och jag vet att den är lite kinkig, men tydligen hade de viftat på både låga och höga höjder och den har inte spolat. Hon får därmed äran att byta batteri, något som inte ens jag har provat mig på och tur är väl det för ni vet ju hur teknisk jag är!!! Jag guidade henne till bruksanvisningen så vi skulle höras ikväll så jag får höra om de kan använda min väldigt avancerade toalett. Och det hoppas jag för hur jobbigt blir det inte annars för dem?

Nu ska jag käka mina mackor och sedan pallra mig tillbaka till jobbet. Ikväll ska jag till Sandra på en fika! Mycket trevligt vil jag er lova..

Tjing för nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0