Food

Det blev ingen träning ikväll för jag insåg att jag var tvungen att laga mat och det tog sin lilla tid. Det blev i varje fall supergott! Lax med crème fraiche, fetaost, salt, peppar och chilikrydda och sedan in i ugnen och kokade ris till. Mums! Sedan passade jag på att slänga ihop veckosalladen och den kommer att gå åt som smör så innan nästa torsdag är den garanterat slut. Den påminner så mycket om mormor :-) Och jag gillar mormors mat.

Har styrketränat lite här hemma och sett Top Model. Nu ska jag göra bodyscanning och sedan blir det att lägga sig i sängen och läsa lite innan det är dags att släcka lampan. Funderar på om jag skulle ha provat ta mig upp för att träna imorgon kl 06.45. Skulle vara skönt att få göra bort det på morgonen så kan jag plugga lite längre på kvällen istället. Men först och främst ska jag ju ta mig upp ur sängen och det är ju ett projekt bara det. Annars får det bli på kvällen helt enkelt.

Pappa och Joel tänker visst komma ner hit den 13:e februari. Så himla kul! Då slipper jag sitta här ensam och misströsta i att jag är singel på alla ♥-dag. Skämt åsido, det skulle jag inte göra ändå. Sedan är det ju inte första året jag är singel just en sådan dag, men sist fick jag åtminstone fina blommor..
I varje fall måste jag se till att äta upp ännu mer från frysen tills dess så all mat från ICA ryms ;-) Pappa är tydligen "en viktig kund" på ICA MAXI här i Uppsala. Det är inte illa för att vara bosatt över 70 mil härifrån.

Time för bodyscanning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0