Ergonomi?

Någon gång på högstadiet eller gymnasiet pratade vi om ergonomi som är läran om hur arbetsskap och arbetsmiljö påverkar människan. Efter man som student tillbringar många och långa dagar sittandes i en stol i en obekväm arbetsställning så är det allt annat är ergonomisk. Jag har ont i nacke och rygg, speciellt axlar och partiet vid skuldrorna och jag längtar mest av allt just nu efter en massage av Fanny. Du kan ge dig på att du kommer bli tvungen att ge mig en massage när vi ses första helgen i februari! :-)
Det är lite skillnad på att sitta i en bekväm kontorsstol hela dagarna än att sitta på en hård stol hängandes framför böckerna. Vi studenter är väl utslitna redan innan vi har tagit oss ut i arbetslivet.

Kom hem efter sex och sedan dess har jag ätit lite middag. Nu blir det powerwalk på det och sedan Top Model och lite renskrivning när jag kommer hem. Sedan blir det den efterlängtade sängen och jag hoppas jag får sömn i natt för jag är så sjukt trött idag. Jag minns inte särskilt mycket från föreläsningen imorse för jag var nog mer i sömnens värld än i vaket tillstånd. Tur den var "oväsentlig" eftersom den tydligen inte gav något alls! Dessa kritiska föreläsningar som ingen förstår sig på...

Nä, powerwalk var det ju!


Kommentarer
Postat av: Fanny

Jasså, du säger det! ;)

2009-01-22 @ 12:15:27
URL: http://fannysundstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0