Entreprenad

Dagen började med att jag for till universitetshuset och skulle ha seminarium, men det blev inställt för läraren var sjuk. Cyklade till JB och började läsa om entreprenad som verkade vara rätt intressant. När jag läst de ungefär 20 sidor som boken behandlade om ämnen så tog jag tag i uppgiften, men ack så svårt. Jag förstod ingenting, och ingen annan verkar göra det heller. Jag ser inte framemot det seminariet för jag lär gå därifrån som ett större frågetecken än när jag kom dit. Jag har verkligen försökt, men förstår ingenting, eller jag blir i vart fall inte klokare.

Till slut gav jag upp och gick hem. Ska iväg på gymmet nu och sedan har Anna lovat att laga middag ikväll. Undra vad det blir för smaskigt?

Och jag ber till gudarna att jag har bättre pluggarmotivation framöver, för idag så kändes det allt annat än bra! Och då får jag direkt ångest. Har hur mycket som helst att hinna med, men jag vet inte när jag ska ta tag i det? Får väl ha en sjuhelvetetsvecka nästa veckan med 10-timmarspass för att komma ikapp. Ja, jag tror vi kör på det!

Nä, gymmet nu och jag längtar!!!!!! Enda gången jag kan koppla av på riktigt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0