Tuppen-pigg

Jag lyckades ta mig upp tidigt imorse. Väldigt skönt kan jag lova! Har hunnit plugga lite, ätit gröt och sitter nu med massa ljus tända och väntar på att det ska bli ljust ute. Det är så himla mysigt att vara vaken när det känns som resten av världen sover och det är mörkt ute, så länge man själv är pigg förstås!

Idag ska jag plugga immaterialrätt hela dagen hade jag tänkt. Det är min plan och hinner jag klart med det så finns det ju en hel del annat jag kan plugga på. Ungefär superspännande dag alltså! Men om en vecka sitter jag där på Gimogatan exakt i detta nu och har säkert just läst igenom uppgifterna. Gött, och sedan har jag jullov i mer än 3 veckor! Jag ser redan framemot hur jag sover hela dagarna och slöar i fåtöljen resten av dagen framför någon vintersport, någon film eller en serie eller nåt.

Har jag tid (?) och ork tänker jag pallra mig till nationen senare i eftermiddag och julmysa med ypsorna. Det är en massa julmat kvar sedan i lördags och vem vill tacka nej till det? Dessvärre äter jag ju inte Janssons som det tydligen är hur mycket som helst av...

För övrigt funderar jag på när mitt internet ska lägga av. Under varje tentaplugg har det ju valt att lägga av, säkert till fördel för mig, så jag bara väntar på att det ska ge upp snart så jag inte kan blogga längre. Jag kommer inte bli förvånad, för det har ju som smått blivit en tradition!

Dags att gå i i rond 2 nu alltså!

Idag fyller syster Elin år! Ett stort grattis! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0