TGIF

Ha, jo jag tackar gudarna jag för att det är fredag idag. Blåbärspaj och Idol är de uppiggande momenten denna dag. Att vi har gått igenom alla seminarier gör det ännu bättre och här ska nu mallas och flikas i kurslitteraturen.

Imorgon är JulYran och den stora frågan är vad jag ska ha på mig. Jag måste nog försöka hinna förbi en sväng på stan imorgon och inhandla något fint!

Det är som sagt Idol ikväll och det ska jag unna mig att titta på. Sedan vill jag äta chips och dipp (eller svulla som man också kan göra som jag och Malin uttrycker det). Det är lite mer okej att äta onyttigt när man tentapluggar. Det är lite likt att "äta för två" när man är gravid. Fast jag tycker inte att någon av dem är någon bra anledning alls till att trycka i sig en massa onyttigt, men ändå... Det är ju lite mer okej.. Jag äter liksom för mig själv och lilla 27 p tentan nu.

Ska sluta svamla och sluta drömma mig bort till kammarstäd och middag på Orvars som jag vet att mina ypsor gör ikväll. Tänk en öl på Orvars.. Ge mig! Nej, lite sakrätt på det här kanske?

Kommentarer
Postat av: Anonym

är du gravid

2009-12-04 @ 17:35:13
Postat av: Gina

Åhh jag vill också svulla i chips o dipp! :D

2009-12-04 @ 18:07:45
URL: http://giinaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0