My day

Jag tänkte att en liten uppdatering skulle passa sig bra nu när solen (?) gått ner och det är mörkt ute.

Internet är bra, jag har faktiskt fixat några julklappar tidigare idag när jag tog en paus från immaterialrätten. Spännande värre och jag hoppas de blir bra!

Annars rullar dagen på som vanligt. Jag äter, pluggar, kollar datorn, pluggar, tar en sväng runt lägenheten för att sträcka på benen (går sjukt fort, fastän jag bor på 46 kvadrat), pluggar, äter en kaka, pluggar, får post, läser all reklam, pluggar, slöar i soffan och väntar på att immaterialrätten ska hoppa på mig, pluggar, drömmer mig bort, pluggar.. Ja, ni hör ju.

Den stora frågan är vad det ska bli till middag ikväll. Något enkelt som går fort och är gott. Hmm.. Se, det skulle jag också kunna grubbla på hela dagen men jag har bättre pli än så för nu ska jag återgå till soffan. Tur jag har en skön soffa.. Eller det kanske är otur för jag har ju somnat i den förr (inte idag då, utan nu tänker jag vara pigg i en hel vecka och sedan får tröttheten komma). Ja, på både gott och ont alltså.

Nä, jag ska väl läsa besprutningsmålet nu då. Ni minns den där reklamen för Änglamark när folk satt på restaurang och åt och in kommer en gubbe i värsta munderingen och besprutar deras mat. Aja baja...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0