En födelsedag

Bond, Sara Bond fyller år idag och det firade vi med fika på Ofvandahls. Kom hem vid halv fem så det blev inte så mycket plugg som jag hade tänkt. Fast vi hade egentligen föreläsning om karriärvägar för jurister, men jag gick bara på halva eftersom jag redan vet vad jag vill bli. Så egentligen så missade jag inte så mycket plugg ändå, bara slutet av föreläsningen.

Sedan ordnade jag ärendet med Word också, så nu har jag det snart på datorn. Nu återstår bara en väska och denna tycker jag var snygg. Priset är dock inget jag betalar för en väska till datorn direkt. Jag önskade bara att jag hittade den där perfekta väskan. Att den bara ploppade upp när jag startade webläsaren, men det gör den inte. Jag vill inte bära omkring min fina i min vanliga handväska tillsammans med allt skrot som ligger i den. Jag är alldeles för rädd om min datorn för det! I slutändan blir det nog den här väskan, trots att den är vit. Den är ju i vart fall rosa och billig. Men helst skulle jag vilja ha en kvinnlig väska.
Gissa om jag föll för denna som en fura? Jag och Rosa bandet är ju såååå tajta.
Dagens i-landsproblem?

Nu ska jag  invänta att klockan ska bli efter 18 för då ska jag bege mig till Friskis. Därefter blir det snabbt hem för en dusch och sedan direkt iväg till Anna. Vi ska äta scones, det säger väl allt? 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0