Offentliga toaletter

En stor skräck i mitt liv är offentliga toaletter. Därför är de så fruktansvärt jobbigt när man sitter på JB en hel dag och måste gå dit. De är så fruktansvärt äckliga så jag nästan spyr.

På plan 4 står det ett antal microvågsugnar som man kan värma sin medtagna mat. Väldigt bra tycker jag, så slipper man käka på stan varje dag.

Jag har hört ryktas om att uteliggare här i Uppsala brukar använda JB:s toaletter och plan 4:as microar för att värma sin mat. Jag tänkte att Anna skämtade när hon berättade det för mig och jag trodde faktiskt inte på det - förrän idag. Jag stod i kön till toan, hade gruvat mig i säkert en timma, och vad tror ni kommer in genom ingången och ställer sig bakom mig i kön till toan? Jo, en uteliggare. Han såg inte vidare renlig ut kan jag säga! Jag vände genast på klacken och traskade några plan upp och hittade en relativt fräsch toalett.

Jag blir så avskräckt och äcklad så det finns inte. Och nu tror jag på det Anna säger om uteliggare som håller på att ockupera Juridicum. Disgusting!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0