Rykten

Det är ju trevligt att folket i Storuman vet mer om mig än vad jag själv vet. Tydligen vill jag ha en man/pojke (vet inte vad jag ska kalla honom när han inte är något av dem) mer än allt annat. Detta hade jag inte en aning om!

Jag har nyligen gått ur ett ca 4-årigt förhållande och jag vill vara singel. Jag vill inte ha ett förhållande med någon, alltså inte heller med han som folk säger att jag vill ha. Sedan att bilen råkar stå "felparkerad" i samma veva som att min säng står tom, det är ju en annan femma.

Killar är för det mesta bara dumma. Jag skulle gärna kunna leva i celibat om det inte vore för den där förbaskade huvudvärken som kan göra sig påmind ibland. Men än har jag klarat mig!

Kommentarer
Postat av: Kicki Viklund

Hej ! Hamnade på din sida via Anna L - jag är gammal Storuman bo, och jag kan säga att fast man inte bott i byn sedan 1991 så vet folk också en otrolig massa om mig som jag inte vet själv :-) tragiskt.

2008-03-11 @ 09:34:51
URL: http://kixvix.blogg.se
Postat av: ÅM

Alla dess rykten som förföljer en... Bäst att stoppa bomull i öronen och inte lyssna. Viktigast är att DU vet vad som är sant, skit i alla andra! (fast inte vi snällingar ;O) )

2008-03-11 @ 10:11:04
URL: http://ronnvik.blogspot.com
Postat av: StAnnapanna

Håller m Å-M och det huvudvärken kan du i nödfall klara "på egen hand" Stick näsan i vädret och gör det du vill göra för att det är rätt för dig !!!

2008-03-11 @ 10:40:53
URL: http://ludvigssons.blogg.se
Postat av: Fanny

Håller helt och fullt med Anna och ÅM! Skit i vilket! Head up! Puss

2008-03-11 @ 16:00:40
URL: http://fannysundstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0