Teknikdjunglen

Jag kan INGENTING om projektorer (inte något alls om tekniska saker egentligen), men här sitter jag och försöker lista ut vilken av alla miljoner jag ska köpa. Tydligen är det kvalitén på duken som spelar störst roll har jag hört ryktas om från 2 håll nu, så det litar jag på.

Jag är så lättlurad så jag skulle kunna köpa vilket skit som helst och lägga ner storkovan på det också. Jag vet inte vem jag ska fråga som kan sånt där heller. För jag förlitar mig tyvärr icket på mig själv. Det kommer bli så fel...

Ska ju ha en tv också, men bara en liten. 22 tum kanske det kallas? Eller jag hörde ryktas om att de större inte var så dyra heller, så då är det lika bra att slå på stort. Meni den djunglen tror jag inte att jag hittar ut utan hjälp heller.

Sedan var det ju surroundsystem och allt sånt också. Där är jag helt lost och tänker nog inte ens bege mig i i den djungeln.

Hur ska detta gå? Jag är den mest otekniska tjejen som finns, känns det som.

Jag höll nästan på att glömma bort datorn jag ska få av pappa också. Men i den djunglen har jag en halv fot inne, så det är det minsta bekymmret än så länge..

Det känns som om det kommer bli ole-dole-doff av alltihopa. Sedan sittar jag där med prylar som lagt av efter ett halvår. Jippie..

Var börjar man? Märke eller prisklass?

HJÄLP!

Om jag inte missminner mig tror jag att jag har en läsare som kan rabbla det mesta av detta i sömnen...

Kommentarer
Postat av: Björn

I sömnen vet jag inte men bra nära iaf :) du få hälsa på så ska jag klura ut nåt förslag till dig..

2008-07-09 @ 23:00:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0