Mammas Thai-soppa :-)

På begäran av Mejan

Lax i portionsbitar
Thailändsk hot sweet chilisås

Fisk täcks med sås, gräddas 15-20 min 175°

Champinjoner
Salladslök el. purjolök

Fräses

Kokosmjölk + 1 burk vatten
Tom-Kha kryddpåse 1 (+1=starkare)
Citrongräs - krossas med knivskaft
Kokas i 5-10 min.

Blanda i champ+lökfräs (ta bort citrongräs innan)
Hacka i en kruka koriander

Koka upp äggnudlar

Det är "specialsoppa" och allt ska inte blandas ihop på slutet utan man tar det var för sig, men det blir som en soppa i djuptallriken. 4 laxbitar blir bra och sedan får man ha champinjoner och lök av egen smak.

Det är verkligen supergott!

Lycka till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0