Härliga fredag?

Har övat och övat och övat på mitt föredrag som jag kanske ska hålla på seminariet idag. Jag hoppas att jag slipper, men eftersom slumpen ska avgöra de fem som ska hålla sina föredrag så vet jag att jag är en av dem. Det får bli som det blir helt enkelt, men jag har inte prioriterat det eftersom det inte är betygsgrundande eller egentligen väsentligt överhuvudtaget. Snart ska jag och cykeln bege oss till Juridicum för seminarium mellan 10-12 och sedan ska jag cykla bort till Malin i Flogsta. Vi ska ha seminariegenomgång från ca 13 och framåt tills vi blir less vilket borde vara vid Idol någon gång. Väldigt spännande fredag alltså..

Jag brukar gilla torsdagar och fredagar ju för då närmar sig helgen, men inte den här vecka när jag vet att helgen kommer bestå av enbart en massa plugg. Någon ljusglimt här och där eftersom jag och Ida ska ses och det är evigheter sedan känns det som och sedan är det Julyra på Norrlands imorgonkväll, men det blir väldigt lugnt eftersom vi kl 8 på söndagmorgon ska sätta igång med seminarierna här hemma hos mig. Så jag traskar hemåt så fort jag vräkt i mig allt från julbordet tills jag spricker.

Tentan är det viktigaste i mitt liv just nu, som ni kanske förstår.

Kommentarer
Postat av: ÅM

Så gott med julbord. Minns du förra årets julbord på hotellet? Gotti gott! I år blir det nog inget julbord för mig, tar igen det nästa år istället =)Lycka till med tentaplugget!

2008-12-05 @ 10:59:16
URL: http://ronnvik.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0